עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. אני קונה בארץ. אני רוצה את זה ליצירה ולמשחקים יצירה של סגנון רחב בעיקר טראנסים ומטאל. משחקים זה בעיקר קאונטר סטרייק ומשחקי יריות. תודה לעוזרים. וגם אם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול לשמוע ציוד בירושלים אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  3. חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. מבקש המלצה לנגן CD למערכת, באיכות סבירה, אך קורא גם דיסקים צרובים ו MP3. בתקציב עד 80 ש"ח. מיועד לחיבור למערכת ישנה (אמפליפייר/רסיבר SANSUI G4700) כמו כן, האם ישנו נגן DVD, שיכול להפיק איכות קול סבירה במערכת הסטריאו הנ"ל, וכמובן לנגן [גם] CD וDVD צרובים, כולל MP3 ואף FLAC?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by eLeVaTor,

אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים, 2.1. שיהיה סאב איכותי כמה שיותר ורמקולים שיתנו איכות סאונד גבוהה גם בווליום גבוה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. בקרוב אני קונה מחשב חדש שלהערכתי התקציב שלו יהיה באזור 6000 ש"ח. השאלה שלי האם על הלוח אם יהיה כרטיס קול מובנה שיחסית נחשב לטוב? או שבדרך כלל הכרטיסים המובנים יחסית ממוצעים שם ואתם ממליצים לי לרכוש כרטיס קול בנפרד? ואם לרכוש בנפרד, בסכום מכובד, האם הביצועים יהיו משמעותיים ומורגשים? אין לי בעייה אפילו להוציא על כרטיס קול 500 שקל חשובה לי המוזיקה בסרטים והמשחקים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. שלום מחפש רמקולים למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה. חשוב שיהיו איכותיים וישמיעו מוזיקה באיכות גבוהה ככל שאפשר במגבלות התקציב ושיהיה להם צליל נקי וצלול . מחפש זו שיהיה עם סאב איכותי. החדר קטן יחסית אז לא צריך עוצמה חזקב לסלון אבל שהעוצמה תצהיה סבירה. אבקש הצעה בתקציב של עד 300 שח או פחות . ראיתי את ה A200 או 210 של קריאטיב אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג משהו טוב יותר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אשמח לקבל חוו"ד לגבי הטלויזיה הנ"ל מצורף מפרט: http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl3403d_12/37pfl3403d_12_pss_aen.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by eliil1,

יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. מעוניין לקנות כרטיס טלויזה טובה וביתית בין 300 ל 500 שקלים אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. הפלאפון משמש אותי כנגן העיקרי שלי ואני לא רוצה להסתובב עם המעביר הזה שמתלבש על ה- 3.5" והופך אותו ל- 2.5", הוא לא קטן מספיק כדי שארצה להסחב איתו אבל הוא כן קטן מספיק כדי שאאבד אותו. אני מחפש IN-EAR שיהיו קודם כל אמינות ורק אחרי זה איכותיות. קניתי של ATIVA מאופיס דיפו וזה התברר כחרא זול (מה שידעתי מראש אבל אלו היחידות שמצאתי אז הלכתי על זה..) שהתפרק לי בשנייה. אני לא מעוניין להוציא 400 שקל על האוזניות שנותנות את הצליל הכי מדוייק בעולם או כל דבר בסגנון, הכי חשוב שתהיינה אמינות במחיר שפוי של עד.. 200 ש"ח נניח, כל עוד זו קנייה "בטוחה". אם הן תהיינה גם איכותיות במיוחד זה פלוס מבורך. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by My_Name,

אני מעוניין לחבר DVD בודד ל-2 מסכי LCD של מחשב. אפשרי ??? ... אני פתוח להצעות בנושא. אם אי אפשר לחבר 2 מסכים, ואני מעוניין לחבר מסך בודד, איך החיבור יתבצע ? אין לי את ה-DVD/LCD ליידי, אבל אני מניח שיש להם יצאת DVI/RCA או משהו בסגנון. אז פשוט להשתמש במתאם, או מה ? אני די חלש בנושא הזה, אז תזרמו . . .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by com,

אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו. התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק. כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready. אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר... או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך. אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו 8) תודה חבר'ס :‎)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים