עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by aviad91,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרמקולים של cyber acoustics דגם 3550 2.1 ויכול להגיד לי משהו עליהם http://images.gfx.no/19/19349/img_m_ca3550_3.jpg תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by Shlomiooster,

ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by ashram,

תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. אהלן אני לא משיג את הרמקולים האלו בשום מקום. אפילו לא באיביי. אשמח להמלצה, מחפש רמקולים איכותיים, שומע בעיקר ג'אז וקלאסי. תקציב רצוי עד 1000 ש"ח. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by GanJaval,

בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. Started by kalda01,

השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by WarMachine,

יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by ngc224,

מה אתם אומרים, שווא לקנות אותם ב 330 ש"ח ? או שאולי יש טובים יותר במחיר הזה ? ומה אם Logitech Z323 ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות טלויזית LED של SONY דגם KDL-40EX700 עם מעבד BRAVIA 3 וצפיה בוידאו דרך אינטרנט. לינק: http://www.bestelectric.co.il/Product.asp?Pid=KDL-40EX700&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=42&aff=Zap〈=he מרחק צפייה 3.5 מטר, אולי בהמשך ישמש ל-PS3 השאלה היא האם זו קנייה חכמה, הרי יש בו את כל הטכנולוגיה החדשה, או שזה סתם בזבוז כסף? גלישה באינטרנט דרך טלויזיה בסלון זה דבר די נוח, הוא שווה את המחיר לדעתכם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oogi,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וטוב. יש לי כרגע משהו שנקרא TVChamp (לא משהו, יודע). כשהתקנתי חלונות 7, הוא איבד את הקול. החלטתי לשרדג מעט, חפשתי וקראתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: * Compro VideoMate E900F - אחרי שקראתי, גיליתי שהוא עולה קרוב ל-700 שקל. * Leadtek WinFast PVR2000 - שעולה מעל 400 שקל (לפי זאפ, ולא לפי ההמלצה למחשב HTPC בסיסי, עד 2500 שקל, שפרסמתם). * Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition -שעולה 430 שקל עם שלט (קיט) ולא 360 שקל. שני דגמים שמצאתי לפני קריאה ארוכה באתר (מצא-חן בעניי בעקר המחיר...): * Leadtek WinFast DTV1800H - שעולה 290 שקל. * Leadtek WINFAST TV2100 - ב-160 שקל. אז 400 שקל זה יותר מדי בשבילי. מה-ג…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by WhiteLen,

אני יודע שטלויזיה היא לא בדיוק קולנוע ביתי אבל לא מצאתי פורום אחר מתאים יותר. :s05: אני בעיקר רואה שידורי טלויזיה רגילים או מחבר אותה למחשב אז חשבתי לקנות טלויזיה רגילה ולא LCD או פלזמה שמצטיינים ב DVD אבל פחות בשידור אנלוגי. הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות תמונה, הגודל / סאונד / מחיר פחות חשוב. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by samigol,

האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by Gill2,

אני צריך המלצה לאוזניות למשחקים שבאות עם מיקרופון מחובר, סראונד ושיהיה נוח להיות איתם על הראש כמה שעות. 100 ש"ח עם חריגה קלה, והכי חשוב זה שיהיה מיקרופון טוב.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by eNatural,

ערב טוב , אמא שלי בחו"ל עכשיו במיאמי , מה אתם אומרים על משהו ב150 דולר ככה רמקולים למחשב klipsch promedia 2.1 ? איך הם ? שמעתי אותם בחנות היו די טובים . cody csp97 5.1 - 300 W איך הם ? הם די זולים . יש עוד משהו להציע ? תודה .

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by AVL,

אני מחפש אוזניות פשוטות אך איכותיות למחשב בסביבות ה200-250 ש"ח חשבתי בכיוון של Altec Lansing AHP512 יש עוד הצעות? התקציב שלי הוא ריאלי בכלל לאוזניות איכותיות? או שאני לא ימצא משהו טוב בסכום הזה? אני לא מחפש משהו מדהים , פשוט אוזניות טובות איכותיות ואמינות

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by yarivot26,

אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by MATOK,

מה קורה אנשים. אז ככה,קניתי לפני 3 חודשים אוזניות koss ur-20 ואין להם שליטה על הווליום. ראיתי בחנויות בחו"ל את השלט הזה. לא מצאתי חנויות בארץ שיש להם את המוצר הנ"ל,ולכן אני צריך את עזרתכם בנושא,אם משהו מכיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.