עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by zion561,

תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Guy King,

אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by YH,

הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by nehmia,

עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. Started by lader,

אני צריך המלצה לDVD קורא צרובים, DIVX ,XVID, ועוד פורמטים. במחיר של כ 300 ש"ח אם אפשרי ואם צריך תקציב רחב יותר תגידו.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by davidsn,

שלום. אם לא שמתם לב, אני חדש פה. מגיע מפוקט (הקרדיט לאופק וקנין- PIKA007 בשבילכם). לעניין- אני מחפש לקנות אוזניות לנגן אייריבר H10 שלי. מכיוון שהאוזניות לנגן נייד שעוצמתו לא גבוהה גם מול נגנים אחרים, אני צריך אוזניות עם התנגדות נמוכה. נראה לי ש 32 OHM זה המקסימום האפשרי. עד היום השתמשתי בסנהייזר OMX70, לאחר מכן AKG K26P ולפני כמה ימים קניתי גם SENN HD202 שהן בעיקר למחשב ופחות לנגן. אני מחפש משהו עם איכות מעבר ל AKG שיש לי היום. הן טובות, אבל ככל שעליתי ברמת האוזניות, גם הדרישות שלי עלו. אני מעוניין באוזניות קשת, עדיף סגורות. שומע בעיקר רוק (להקות לדוגמא- סינרגיה, אינפקציה, evanescence, queen). תקציב- אזור ה 500 ש"ח. יכול גם לחרוג למעלה. מקווה להשתלב ולעזור בפורום ככל יכו…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by amit1242,

שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by The-Fox,

יש איזה משהו שלא ברור לי. יש לי לוח מדגם 8RDA3+ של EPOX עכשיו בעיקרון הכרטיס קול שלו מבוסס על הבקר של ה סאונדטורם של NVIDIA, אך הקודק הוא של C-Media, עכשיו הדריברים של הכרטיס בפועל הם של C-Media. ומה שאני לא מבין זה למה יש ל Nvidia דרייברים לכרטיס קול אם בסופו של דבר הדרייברים מסופקים ע"י החברה של הקודק (שזה לא NVIDIA בשום מקרה), כי אני לא הצלחתי להתקין את ה כ.קול עם הדרייברים של NVIDIA, זה רושם לי שהתוכנה לא זיהתה כרטיס קול SounStorm וההתקנה לא יכולה להמשיך. עם מישהו מכיר את העניין לפרטים אני אשמח לדעת מה קורה פה. תודה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

20. יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by guy_pr,

שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by motorishta,

חיברתי רסיבר למחשב יש לי כרטיס קול של קראטיב לאייב 5.1 מהפשוטים הרסיבר מחובר אצלי על כבל אדום לבן שמתחבר אליו מן מפצל שיש לו יציאה כמו של אוזניות. עכשיו כל סרט שאני שומע הוא באיכות קול זוועתית!! תנסו לדמיין למשל שאם יש צליל של באס אז זה נשמע כאילו שהטוויטרים מוציאים באס. ממש על הפנים! זה קורה גם כשאני שומע הכי בשקט שיש. מה הבעיה לכך? איך אפשר לפטור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים