אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 7k צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! היום יש לי זוג רמקולים + סאב (פשוטים מאוד) ברצוני לקנות מערכת 5.1... קראתי במאמרים על המערכת Aztech AMS 5.1 (ביקורת של אסף בלום) לאחר דיון קצר עם חבר, הוא אמר לי שצריך כרטיס קול עם שלוש יציאות, אחת שתלך לקדמיים, אחת לאחוריים ואחת לסאב / סנטר... רציתי לדעת אם זה דבר נכון... לי בכרטיס קול יש שתי יציאות אנלוגיות, (שחור ותכלת) ואחת דיגיטלית (צהוב) (היום ישנו כבל אחד שהולך לסאב, ומהסאב יש פיצול לשני הרמקולים... מחובר לתכלת) ברשותכם, אבקש הסבר על הכרטיס שדורשת המערכת הנ"ל... את מספר החיבורים שהיא צריכה כדי להתחבר למחשב... והאם היא תעבוד אצלי בצורה יעילה... ואם, למישהו יש מערכת יותר טוב (אני צריך מהמערכת הגברה 5.1, שתתחבר למחשב, וכמוב…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי הרמקולים FX6021 רציתי לשאול האם קורה משהו לסאב אם שמים אותו צמוד למחשב,במרחק של 5 ס"מ בערך.. יעני האם זה לא טוב? או אסור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר ממ"ד בגודל של 10 מ"ר. הצרכים הם משחקים מקונסולה (כרגע XBOX360 בעתיד אולי יתווסף PS3), סרטים ממחשב שמחובר ל LCD ומוזיקה מהמחשב. השאלה עיקרית שלי היא האם רמקולים דוגמת ה SOLO6C יצליחו למלא את החדר בצורה מספקת כך שאני לא ארגיש חסרון מול ה 5.1? או שעדיף לקנות 5.1? בכל אופן אם אתם חושבים שעדיף 5.1 על ה SOLO6C אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת) לסט טוב (חובה שיהיה לפחות 2 כניסות למעלה למקורות אודיו). תודה מראש וחג עצמאות שמח.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 ועכשיו אני רואה בזאפ שהם של creative. זה נכון? בשום מקום עליהם לא כתוב Creative, כתוב רק XFREE. זה נראה לי קצת מוזר. אם הם שך קריאטיב אז מה זה XFREE? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני חשבתי על ה- Logitech Z-5300e אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין ה-Logitech Z-5300 (בלי ה-e)? וגם האם הרמקולים האלה טובים? נ.ב. חבר שלי רוצה לקנות את הרמקולים altec lansing 2100 והוא רוצה לדעת עם הם טובים?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2783&CatCode=2 אפשר לחבר את הרמקולים האלה לדי וי די, מחשב או טלויזיה בלי רסיבר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1208035 שאלה בקשר לרמקולים האלה יש לי מגבר של sansui 6060 אחלה מגבר ואני רוצה רמקולים בשבילו וכמו שאתם רואים התקציב שלי נמוך אז אני מעניין לקנות את הרמקולים הנ"ל אני לא מצפה לקבל איכות אבל בקשר לעומצה שלהם רציתי לדעת איל היא כי זה הדבר הכי חשוב לי תודה
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אוקיי היום קבלתי רסיבר דגם KODA AV-5060 עכשיו חברתי אותו עם הרמקולים והכל עובד מצוין רק שאלה אחת יש לי .. מד הווליום שאני מגביר וממניך לא רשום לי מספרים כמו דוגמה שאני יגביר יהיה 1 2 3 4 5 6 7 אלא שאני מגביר רשום לי -32dB וככל שאני מגביר כך המספר קטן וקטן ושאני ממניך המספר גדל וגדל למה זה ככה?והאם יש אופציה לשנות את זה שזה יהיה מספרים פשוטים ולא -dB תודה מראש.. אגב זה מחובר למחשב ומכוון על DVD רשום ברסיבר DVD
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, יש סיכוי שאולי אוכל לקבל לידי את הרסיבר הבא: http://ecommerce.netvision.net.il/sonycenter/product.asp?dept%5Fid=29&pf%5Fid=464&Master%5FDept=29&depart=sony&number=7 הקטע הוא שאין לי ממש סט רמקולים, אלא אני רוצה לחבר שני רמקולים די ישנים (יש להם חיבור מתאים של LEFT/RIGHT) של 60 וואט עם התנגדות של 8אוהם ועל דרישת הרמקולים כתוב: AMPLIFIER 5 TO 60WATT. * האם אני יכול לחבר אותם בלי בעיה? אני רוצה לחבר גם שני רמקולים נוספים שברשותי שהם קצת יותר קטנים, כרמקולים אחוריים, כאשר כל אחד מהם הוא 30וואט ואף חשבתי לקחת עוד רמקול די קטן של 15וואט ולחבר אותו כסנטר. וגם לחבר את הסאבוופר (הלא כל כך גדול שלי) של המחשב (CAMBRIDGE SOUNDWORKS). האם אני יכול (במידה וכל הרמ…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-