עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by peralon,

חבר שלי מעוניין לקנות מיקסר וקומפקטים - להכין 'פלאטה' - שני קומפקטים ומיקסר וגם פטיפונים הוא חושב לקנות מיקסר ב180 דולר של BEHRINGER PRO MIXER VMX1000 באנגליה..שווה? או שאתם ממליצים על משהו אחר? http://www.behringer.com/VMX1000/index.cfm?lang=ENG בקשר לקומפקטים ולפטיפונים יש לכם המלצות? והוא מעדיף מיקסר טוב מאוד וקומפקטים פחות טובים סה"כ יש לו 600 דולר + - לא ידעתי אם זה הכי קשור לפורום הזה..אבל אני לא מכיר מקום אחר להתייעץ בו, אז אם זה לא מתאים תפנו אותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

4. לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן שיש עליו winXP ן-win 98 עכשיו ב-98 הוא לא מזהה תכרטיס קול ואין קול וב-XP הוא מזה אותו כ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) עשכיו אני לא מוצא תדריבר לוינ 98... אם מישהו ימצא אז תדוה!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by cheat-it,

אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by kalda01,

ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by mushee,

שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by zeez100,

צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by maor676,

שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by mrmoti,

שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

21. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by Might,

שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by omerr8,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים