אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATP3 בשביל סאונד לTV(סרטים ושידורי טלויזיה), מחשב וניגון מוזיקה. מתאימים? יש משהו יותר טוב בתקציב? תודה,
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו מחוברת לPC שלי אני רוצה להשתמש בשלט שלה בכדי לשלוט במדיה פלייר 10, האם זה הגיוני ואפשרי בכלל? אם כן מה אני צריך לקנות ולעשות בכדי לממש את זה? ואם לא אז יש משהו דומה שאני יכול לארגן? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אוקיי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי עם כדי להשקיע בכרטיס קול ורמקולים חדשים, ועם כן עד כמה אני ירגיש בהבדל (המחשב ממש כמו מערכת קולנוע ביתי.. למשחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט.. הכל) כרגע יש לי את הX530 של לוגיטק (מערכת 5.1) והכרטיס קול הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360699 (די מעפן אבל היה לי תקציב) עכשיו אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בכרטיס X-FI בסביבות האלף שקל ומערכת הרמקולים Z-5500.. (אני די בטוח שכדי) וכמה אני באמת ירגיש בהבדל של איכות השירים, סרטים ומשחקים (מבחינת הקול). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-