עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by SmurFin,

יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by idle`,

אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IT6100 איך האיכות של התמונה קל להתקנה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1

6. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

7. שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by kalda01,

ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by eladbu,

אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  12. שלום, יש לי חבר שמעוניין לייצא רמקולים לרוסיה, אך לא יודע דרך אילו מקומות לבצע זאת. מישהו מכם מכיר אתרים של מכירה שנוגעים גם לרמקולים ופועלים בעיקר ברוסיה? כמו כן, אשמח לשמוע על יבואנים כלשהם אשר עובדים ברוסיה ואפשר יהיה לפנות אליהם בכדי שהפעילות בתוך רוסיה תתבצע על ידם. תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי כלום. יצא עדכון או לא?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. בהנחה שזה לא HD תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית

20. שלום, יש לי מערכת סטריאו מחוברת לPC שלי אני רוצה להשתמש בשלט שלה בכדי לשלוט במדיה פלייר 10, האם זה הגיוני ואפשרי בכלל? אם כן מה אני צריך לקנות ולעשות בכדי לממש את זה? ואם לא אז יש משהו דומה שאני יכול לארגן? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by zeez100,

צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by tm1988,

יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.