עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by nesber,

1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by adu,

האם הDVDמשולב VCR הוא טוב יחסית למחיר שלו? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DVDV440&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=zap

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by amisu,

אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by SendaRider,

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .

6. שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by nitsan_7,

האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by mrmoti,

שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. Started by Chymes,

יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by BioTech,

אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?

20. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה

21. Started by mushee,

שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. Started by xena,

http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by dmaster1984,

שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה של FLYVIDEO ואיתו שלט. רציתי לדעת, אם יש תוכנה שיכולה לרוץ ברקע, ולקבל פקודות מהשלט. אם כן, מהי ומאיפה יכולים להוריד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים