אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן של אם פי 3 ומצאתי את זה או את זה?? ואם יש לכם הצעות אז תתנו אני מחפש בנפח ג'יגה ומחיר עד 600-650 וניראה לי שבשתיהם אין עברית נכון?? כאילו הם לא קוראים עברית
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השיר הזה נמצא בפרסומת בערוץ 2 של פלאפון.. מראים שם הופעה של להקה עם שיר יפה... משהו יודע מה שם השיר?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום =] ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי הכניסות והיציאות הם PL (גדול רגיל..). אני מחפש רמקולים שיש להם חיבור שכזה כדי שאוכל לחברם אל כרטיס הקול שלי. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. תודה לכל העוזרים מראש !! =] sUP.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברמקולים האלו http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14056&listby= איך הרמקולים מבחינת מוסיקה סרטים ומשחקים האם הם מספקים איכות שמע טובה מספיק בתמורה למחיר? *למי שיודע, איפה נמצא כפתור ההדלקה כי זה חשוב לי בגלל המיקום של הרמקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מחבר את הכבלים למחשב ועושה הפעלה מחדש מופיע התצוגה של ווינדוס על הטלויזיה אבל מסך במחשב מציג מסך שחור ושני פסים לבנים מרצדים וברגע שמנותק חיבור הטלויזיה חוזרת התצוגה לעבוד באופן תקין, יש לציין שבזמן שעבדתי עם המחשב הזה (כיום בחדר של אחותי) היה לי כרטיס מסך אחר ואז החיבור לטלויזיה עבד מצוין, גם אז וגם היום אני מחבר אותו לממיר הדיגיטלי
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-