אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים למחשב עד 250 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת של לוג'יטק 5.1 x-530 ויש לי כרטיס קול של קריאטיב וכשאני שומע מוזיקה אז שומעים מכל הרמקולים (כולל האחוריים) ורק מהסנטר לא שומעים... אבל כשאני רואה סרטים אז הסנטר פועל רק אם הסרט מקודד ל- AC3 אבל שיש קידודים אחרים אז הוא לא פועל. השאלה שלי היא איך אפשר לסדר את זה כדי שישמעו מהסנטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש הבדל מבחינת הסאונד והאופציות שהכרטיס נותן בין שני הכרטיסים הנ"ל, למעט ה FIREWIRE שיש ב audigy 2 מהם ההבדלים הרציניים ביניהם.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש איזה משהו שלא ברור לי. יש לי לוח מדגם 8RDA3+ של EPOX עכשיו בעיקרון הכרטיס קול שלו מבוסס על הבקר של ה סאונדטורם של NVIDIA, אך הקודק הוא של C-Media, עכשיו הדריברים של הכרטיס בפועל הם של C-Media. ומה שאני לא מבין זה למה יש ל Nvidia דרייברים לכרטיס קול אם בסופו של דבר הדרייברים מסופקים ע"י החברה של הקודק (שזה לא NVIDIA בשום מקרה), כי אני לא הצלחתי להתקין את ה כ.קול עם הדרייברים של NVIDIA, זה רושם לי שהתוכנה לא זיהתה כרטיס קול SounStorm וההתקנה לא יכולה להמשיך. עם מישהו מכיר את העניין לפרטים אני אשמח לדעת מה קורה פה. תודה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי בפרסומת של היפרנטו מבצע של DVD של PILOT ב200 שקל במקום 300 הדגם לא ממש מצוין אני חושב שזהdvd player divx-1133 זה מה שאני ראה שרשום על המכשיר לפי התמונה(אני מקווה שזה הדגם) המפרט שהם רושמים -קורא תקליטורים בפורמט DIVX בעלי קידוד MPEG4 -אפשרות להציג כתוביות בעלי סיומות SUB ו- SAT -קריאת תקליטורים DVD+R/MP3/VCD/CD/CD-R/RW/DVD -תצוגה פלואורסנטית רחבה -קריאת תמונות צרובות של כול דיסק בפורמט KODAK PHOTO ו- JPEG טוב זה מה שאני יודע על הDVD הזה אני רוצה גם לצין שאני לא אדם שראה הרבה סרטים ואני מחפש משהו שיעשה את בעבודה(משהו טוב אבל גם זול) ושהיה זול אם הוא לא טוב תמליצו לי על DVD אחר במחיר דומה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-