עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חבר'ה! גיליתי רק עכשיו את הפורום הזה ונראה לי שיש פה אנשים רציניים ושמבינים עניין...אז אני מקווה מאוד שתעזרו לי ושאולי אוכל לעזור לכם גם פה.... ;D אז אלו הן הבעיות שלי: תראו.....יש לי כמה קבצי מוזיקה וסרטים שכנראה כשהקליטו והעבירו אותם למחשב- אז עוצמת ה OUTPUT שלהם נקבעה לרמה די נמוכה! וכאשר אני מגביר את הרמקולים אפילו עד הסוף- בקושי שומעים משהו! (כמובן רוב הקבצים סבבה ובכדי לשמוע בצורה די גבוהה אני מגביר כולה 1/4 מהווליום המקסימלי ושומע הכל!) 1.האם ישנה תוכנה מסויימת או דרך אחרת בה אוכל להגביר את ה-OUTPUT של אותו קובץ מוזיקהסרט?! 2.האם רכישה שלכרטיס קול SOUND BLASTER LIVE -ושימוש בו (במקום מה שיש לי ON BOARD).... -בעצם יוכל לעזור לי פה? ומגביר בעצמו את ה- OUTPUT?..…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by moshe20,

אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. למי שלא הבין מדובר בסט הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10735 והאם הוא שווה 1000 ש"ח? תודה..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Gill2,

אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Godlike919,

הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by mushee,

שלום לכולם... אני חושב לרכוש את הכרטיס m-audio revolution 5.1 בכדי לחבר לרסיבר sony STR-DG510 שמחובר למערכת רמקולים של jamo (סדרה 6). השאלה שלי האם הוא ייתן שיפור בסאונד של מוזיקה ובעיקר של סרטים (DD, DTS) על פני הכרטיס קול שמובנה בלוח אם שלי gigabyte 945ps3 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by ELiA,

ניתן לשמור למחשב קובץ סאונד שמושמע בתור רקע באתר?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by Marsh,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by oorlevi,

חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by dsane,

למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. שלום,לאחר שחיברתי כרטיס טלוויזיה ארור שליד חריצי הPCI נמצאים הג'מפרים של כרטיס הקול,ולא מצאתי איך לסדר את זה חזרה הלך הכרטיס קול המובנה בכל מקרה עכשיו יש לי Creative SoundBlaster לא בגרסאת הLIVE, בקיצור הכרטיס הזה ממש לא משהו,במשחקים יש לי רעש נוראי לפעמים במשחקים שהשיר של המשחק עולה שטוען את המפה או לפעמים בשירים עם גיטרות שומעים רעשים כאלה "טסס טסס.." וזה מעצבן חשבתי ללכת על CREATIVE AUDIGY SE כי בKSP הוא עולה 190,אני שם דגש על שישמעו אותי טוב במיקרופון ושמיעה איכותית במשחקים,הכרטיס הזה בסדר לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם K8-NXP-SLI שיש עליו כרטיס קול 7.1 יצאות אנלוגיות ו SPDIF זה מחובר למגבר YAMAHA RX-V630 עכשיו כשאני מגדיר יציאות אנלוגית בדרייבר של NVIDIA גירסה 4.62 אז אני יכול לבחו את כל המצבים 2 ערוצים 4.1 5.1 7.1 אין בעיה אבל כשאני מגדיר להשתמש ביציאה הדיגיטלית אני יכול לתת רק 2 ערוצים משום ל5.1 6.1 7.1 כלום מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by IcE_MaN0,

אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by noambaum,

האם ההבדל משמעותי בין 1.audigy 2 zs 2.audigy 2 value לפי מה שאני ראיתי ההבדל הוא כזה : יציאות זהב ל-VALUE וחוצמזה,ל-ZS יש קצב דגימה של 192 KHZ לעומת 96 KHZ ב- VALUE

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אוקיי הLCD זה Toshiba 26WL66 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417094 והכרטיס נראה לי דיי מוכר פה עכשיו השאלה איך הכי טוב לחבר אותו אל הLCD תודה לכל העוזרים מראש (:

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים