אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש כלכך הרבה דגמים בשוק, וביחס ישר כלכך הרבה רמאים, רציתי לדעת על טלוויזיה מומלצת, אתם תגידו LCD או פלזמה, ואני אשמח לדעת האם יש צורך נFHD או ש HDR מספיק. אה כן, וגם על חנות מומלצת עם תנאי תשלום ואחריות טובים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ממיר של HOT שמחובר למסך DELL 2007FP. החיבור הוא חיבור COMPOSITE רגיל. בעל שני חיבורי AUDIO נוספים (L+R) איך אפשר לחבר את החיבורים האלה למחשב\לרמקולים? האם ישנו מתאם בין החיבורים האלו לחיבור אחד שמתאים ליציאת AUDIO במחשב? פתרונות ועצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
גיסי רכש כרטיס מסך מדגם HD4350 וכבל HDMI ורציתי לקבל קצת עזרה כיצד ניתן עכשיו לחבר את המחשב לפלאזמה שלו? לפי מה שהבנתי מהמוכר הכרטיס הזה יכול להעביר תמונה וקול ביחד. האם התקנת הדיבר בלבד תספיק או יש להתקין תוכנות נוספות?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סאבוופר למחשב (למשחקים, שירים, סרטים וכו). בעיקרון אני משתמש באוזניות והסאב הוא כדי לשדרג את כל העסק. ת'כלס אני לא כזה מבין גדול, ואם יתנו לי לשמוע שיר עם 128kbps או 320kbps הם ישמעו לי אותו הדבר..אז אני לא צריך משהו מטורף. התקציב הוא 250-300 ש"ח. הלוח אם שלי הוא- ASUS P5QL-E (עם כרטיס קול מובנה). הדגם של האוזניות הוא- TEAC HP-2-R. המליצו לי בינתיים על שני הדגמים האלה: 1) Logitech x-210 265 ש"ח. 2) Eacan e-510 200 ש"ח. מה עדיף מבין שני הדגמים שציינתי למעלה? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-