עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי צריך המלצה לרמקולים למחשב בתקציב 160, יהיה נחמד אם הם יהיו 2.1 , לשימושים רגילים (משחקים שירים..)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. שלום חבר'ה! גיליתי רק עכשיו את הפורום הזה ונראה לי שיש פה אנשים רציניים ושמבינים עניין...אז אני מקווה מאוד שתעזרו לי ושאולי אוכל לעזור לכם גם פה.... ;D אז אלו הן הבעיות שלי: תראו.....יש לי כמה קבצי מוזיקה וסרטים שכנראה כשהקליטו והעבירו אותם למחשב- אז עוצמת ה OUTPUT שלהם נקבעה לרמה די נמוכה! וכאשר אני מגביר את הרמקולים אפילו עד הסוף- בקושי שומעים משהו! (כמובן רוב הקבצים סבבה ובכדי לשמוע בצורה די גבוהה אני מגביר כולה 1/4 מהווליום המקסימלי ושומע הכל!) 1.האם ישנה תוכנה מסויימת או דרך אחרת בה אוכל להגביר את ה-OUTPUT של אותו קובץ מוזיקהסרט?! 2.האם רכישה שלכרטיס קול SOUND BLASTER LIVE -ושימוש בו (במקום מה שיש לי ON BOARD).... -בעצם יוכל לעזור לי פה? ומגביר בעצמו את ה- OUTPUT?..…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by idodi10,

1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by harry,

קיבלתי מתנה את הרמקולים האלה, : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../pc/m20dsp.html מישהוא מכיר אותם?? יודע איך הם??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי כלום. יצא עדכון או לא?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום ראיתי בפרסומת של היפרנטו מבצע של DVD של PILOT ב200 שקל במקום 300 הדגם לא ממש מצוין אני חושב שזהdvd player divx-1133 זה מה שאני ראה שרשום על המכשיר לפי התמונה(אני מקווה שזה הדגם) המפרט שהם רושמים -קורא תקליטורים בפורמט DIVX בעלי קידוד MPEG4 -אפשרות להציג כתוביות בעלי סיומות SUB ו- SAT -קריאת תקליטורים DVD+R/MP3/VCD/CD/CD-R/RW/DVD -תצוגה פלואורסנטית רחבה -קריאת תמונות צרובות של כול דיסק בפורמט KODAK PHOTO ו- JPEG טוב זה מה שאני יודע על הDVD הזה אני רוצה גם לצין שאני לא אדם שראה הרבה סרטים ואני מחפש משהו שיעשה את בעבודה(משהו טוב אבל גם זול) ושהיה זול אם הוא לא טוב תמליצו לי על DVD אחר במחיר דומה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by yarivot26,

אני מחפש רסיבר שיעבוד עם החיבורים הבאים: כניסת HDMI - בשביל PS3 כניסת DVI / - בשביל המחשב כניסת Component - ממיר דיגיטלי כניסת אודיו לחיבורים ממחשב ואני צריך יציאת DVI / HDMI ויציאה לרמקולים 5.1 אני לא יודע מה טווח המחיריםבשביל רסיבר כזה, יש לי 2000 ש"ח אבל אני לא רוצה ממש להוציא הכל. אני פשוט מחפש משהו שיעבוד טוב וכמו שצריך ואמין. במידה ויש מכשיר מומלץ שיש בחו"ל ואין בארץ אז גם אפשרי כי יש סיכוי שההורים שלי יהיו בניו-יורק בקרוב.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by almogas,

שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by avi333,

אני רוצה לקנות נגן של אם פי 3 ומצאתי את זה או את זה?? ואם יש לכם הצעות אז תתנו אני מחפש בנפח ג'יגה ומחיר עד 600-650 וניראה לי שבשתיהם אין עברית נכון?? כאילו הם לא קוראים עברית

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by frankthetank,

אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by cheat-it,

אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by Ohad19,

מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. Started by bd,

כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  25. Started by adizarko,

אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים