אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם? אני תמיד רואה מחשבים שמצליחים להקליט שידורים מהטלוויזיה אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון ולהקליט השאלה שלי היא כיצד אני עושה זאת?? איזה כרטיסים אני צריך לקנות? ןאיזה תוכנה אני צריך להתקין? אם אתם מכירים מדריכים טובים, אני אשמח לקישורים תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
החיבור בטלוויזיה שיש לי הוא RCA (רק חיבור אחד בטלוויזיה , הלבן, אין חיבור אדום) ויש לי כבל RCA זכר בשני הצדדים. מה צריך לקנות כדי לחבר את כרטיס הקול שבמחשב לטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום..... אז ככה בקח כולם יודעים מה זה מכרזים ומה זה WALLASHOPS ו- NETACTION..... מתחילים:- אני מאוד מעוניין לקנות רמקולים שיעשו משהו טוב לאוזניים שלי... נכנסתי לאתרים האלה וראיתי כמה דברים .... אני צריך את עזרתכם בלבחור. אני לא מולטימליוניר ולא גאידמק...אני מוכן לקנות עד 1500 ש"ח למערכת קולנוע ועד 800 ש"ח לרמקולים... יש באתר של WALLASHOPS סט רמקולים של 4 רמקולים CENTER וסאב עם מגבר פנימי. ויש איזי שהיא הצעה ל מערכת קולנוע של PROSOUND ב 999 ש"ח.. האם עדיף לקנות משהו משניהם או לחכות למשהו אחר או אם יש איזי שהיא הצעה טובה חוץ לאתרים האלה אז לא להתבייש..... מחכה לעזרה תודה מראש......
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים ESI Julia EMU 0404 יש לי כמה שאלות בקשר לשניהם. אני מחפש כרטיס שישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אך הייתי רוצה את התמיכה בסראונד הסתכלתי על שני המפרטים של הכרטיסים ויש לי כמה שאלות דרך אגב הנה הקישורים: ל ESI http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=43&page=1 ל EMU http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447&nav=technicalSpecifications 1. לא מצאתי ב EMU שום תמיכה בסראונד ואף לא אזכור ל Dolby , האם זה אומר שפשוט אני לא יכול לשמוע סראונד איתו? רק סטריאו? 2. קראתי פה בשרשור קודם, שכתבתם שכאשר מחברים משמיעים קובץ mp3 לדוגמא הכרטיס קול צריך לעשות resampling לתדר אחר 48 וכתבתם שבכרטיסים של emu זה…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GB בקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר.. עלו לי בערך 120 הם איכותיים אבל העוצמה חלשה.. אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד... מוכן להשקיע 150 בערך
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
השיר הזה נמצא בפרסומת בערוץ 2 של פלאפון.. מראים שם הופעה של להקה עם שיר יפה... משהו יודע מה שם השיר?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-