אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי חברה יש לי תקציב של עד 150 שקלים לרמקולים אז ככה: מחפש רמקולים טובים תקציב הוא 150 שקלים ושיהיו טובים ושישמעו חזק ומצויין {ואם אפשר מחנות SKYPC} כי משם אני מזמין את המפרט או אייבורי אין לי בעיה... אבל רמקולים טובים..... מאודד עריכה: מצאתי את שני אלה.. מה יותר טוב חזק ואיכותי? זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~970152-0914~11~0.htm או זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~51MF1570AA001~11~0.htm וגם יש לאחד מהם או לשניהם חיבור לאוזניות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דרישות: סאונד איכותי רצוי מעוצבות/יפות עדיף קשת עורפית (ובכל מקרה לא אוזניות כפתור) (לא חובה שיהיה בארץ אם אפשר להזמין מחנות מחו"ל/איביי) יש משהו מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני משתמשבתוכנה ונטרילו אני מדבר למיקרופון והאור הירוק נדלק אבל לא שומעים אותי ? ישלמישו מושג מה הבעיה? אני משתמש באוזניות סטראו של genius עם מיקרופון מובנה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת ורסיבר למחשב ... מישהו יודע איזה מערכת כדי לי לקנות ? רסיבר יש לי בראש..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה את הרמקולים האלה, : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../pc/m20dsp.html מישהוא מכיר אותם?? יודע איך הם??
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187864.0 עדכנתי ביוס. עכשיו המסך הכחול השתנה לDriver IRQL not less or equal ועכשיו גם מוזכר הקובץ portcls.sys. לפני כן אני חושב שזה היה רק irql. כמו כן, קיבעתי את הIRQ בBIOS. יש עוד משהו חוץ מלהתחיל להחליף חלקים? התקלה הזו ממש מעצבנת. עדכון: נכון לכרגע עושה רושם שתקין למרות שלא ניסיתי משחקים. אשמח אם תגיבו.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקיי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי עם כדי להשקיע בכרטיס קול ורמקולים חדשים, ועם כן עד כמה אני ירגיש בהבדל (המחשב ממש כמו מערכת קולנוע ביתי.. למשחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט.. הכל) כרגע יש לי את הX530 של לוגיטק (מערכת 5.1) והכרטיס קול הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360699 (די מעפן אבל היה לי תקציב) עכשיו אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בכרטיס X-FI בסביבות האלף שקל ומערכת הרמקולים Z-5500.. (אני די בטוח שכדי) וכמה אני באמת ירגיש בהבדל של איכות השירים, סרטים ומשחקים (מבחינת הקול). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-