עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by dror_gh,

המטרה שלי היא בעיקר משחקים וסרטים רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יעשה את העבודה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 האם משתלם לי לקנות אותו ? אם יש צורך אז הרמקולים שלי זה logitech x530 (כן אני יודע שהיה עדיף להשקיע כבר כסף ברמקולים אבל זה מה שיש כרגע) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by erandob,

יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם K8-NXP-SLI שיש עליו כרטיס קול 7.1 יצאות אנלוגיות ו SPDIF זה מחובר למגבר YAMAHA RX-V630 עכשיו כשאני מגדיר יציאות אנלוגית בדרייבר של NVIDIA גירסה 4.62 אז אני יכול לבחו את כל המצבים 2 ערוצים 4.1 5.1 7.1 אין בעיה אבל כשאני מגדיר להשתמש ביציאה הדיגיטלית אני יכול לתת רק 2 ערוצים משום ל5.1 6.1 7.1 כלום מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by Rima123,

יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Integer,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים הבאים:Creative INSPIRE 5.1 T5900 קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 יש לי את הלוח אם ABIT IS7-E2G יש לו 6 ערוצים אבל אני לא יודע עם הוא יעבוד עם הרמקולים הללו? קישור ללוח אם: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket%20478 חוץ מזה הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלו?? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by kobi_af,

יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by yuvalm2,

איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Guy King,

אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by shaul,

הכרטיס קול הוא כרטיס קול מובנה על הלוח DFI LANPARY NF4(ליתר דיוק זה הופך אותו לחצי מובנה) והבעיה שלו היא שהרמקולים שלי(של זלמן) שבמחשב השני צריך להוריד את הווליום כמעט למינימום כדי לעבוד איתם בצורה סבירה, נשמעים מאוד שקט גם כשהם מוגדרים על המקסימום סאונד בעיה נוספת היא שבמשחקים(גם GTA:ST וגם SPLINTER CELL) יש בעיה בדיבור- כלומר לא שומעים את הדמויות מדברות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. ומה שנשאר לי זה רק להפוך את הכתב או שצריך להוריד עידכון "פירטי" ולהתקין אותו בעזרת תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by YH,

הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים