אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IT6100 איך האיכות של התמונה קל להתקנה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בהנחה שזה לא HD תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצות למערכת מיני(בשביל חבר), התקציב שלו הוא 1000 ש"ח. והוא צריך את זה בעיקר למוזיקה וגם לסרטים. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לערוך שירים.. כאילו.. לחתוך קטעים שאני אוהב.. למשל בשביל צלצולים לפלאפון.. איך אני עושה את זה ובאיזו תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן היום רשמית הרמקולים שלי נשרפו לחלוטין. ואני צריך מערכת חדשה, 5.1. אין לי יותר מדי כסף, בסביבות ה-550 פלוס מינוס.. היה לי מקודם מערכת של לוגי'טק 4.1.. והייתי די מרוצה. אז אם אפשר המלצות ! יהיה מעולה ! בתודה מראש=]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-