אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אוזניות מסוג סנהייזר PX100, שאני מרוצה מהם מאוד. רק מה, לאחרונה הספוג שלהם התחיל להתייבש ולהתפורר, מה שעושה את חווית השימוש ללא-נעימה במיוחד. מה אפשר לעשות במצב כזה? לקנות ספוג ולהחליף? הספוג בכלל ניתן להחלפה? מישהו מוכר ספוגים? לזרוק את האוזניות זה משהו שאני בטוח לא אעשה.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! אני סטודנט ומחפש recorder כדי להקליט הרצאות. האם המיקרופון המובנה שמגיע עם כל נגן MP3 עושה את העבודה טוב לדעתכם? יש הבדלים מהותיים בין גמים שונים או שזה "גנרי" ? יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? (ובאופן כללי: מכשיר ייעודי יעשה את העבודה טוב יותר מנגן MP3?) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כלום! קראתי פה כמה ת'רדים ורשמו פה משהו על זה ואין לי מושג מה זה ואני מתחיל להתעניין בודיו וכל מה שקשור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג (אם בכלל) מתלה למשענת ראש עבור DVD נייד ?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-