אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז יש לי קולנוע ביתי הכל מחובר לרסיבר הממיר הדיגיטלי עם כבל אופטי יס מקס רמקולים טלוויזיה אבל כשה חיברתי את הדיוידcomponent) הוא פשוט לא מוצא אותו אלא רק בקבלים רגילים מה עושים מה לא עשיתי נכון ממיר של מארנטז ודיויד של אפקס
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש כרטיס audigy 2 כאשר מחבר אותו למגבר kenwood krf v6050d דרך יציאת spdif מהכרטיס קול יש רעשים חזקים מדוע? יכול להיות שאני מחבר כבל לא מתאים? נכון לעכשיו מחובר כבל 3.5 to rca למגבר רגיל ליציאת aux ,מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ישן - MSI TV Anywhere Master http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=638&maincat_no=132 אני מתכוון עכשיו לחבר אליו ממיר HD של הוט ורציתי לשאול אם הוא יוכל לשדר HD על המסך שלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להקרין סרט במגרש כדורסל (עם גג [לא אולם ספורט]) פתוח. בשעה 10:30 בבוקר. (יהיה המון אור) אני צריך מקרן שיוכל לעמוד בדרישות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג רמקולים של Mission שנקנו לפני 9 שנים והיו בשימוש רק שנה ומאז הם נחים בהתחשב בזמן שעבר, בבלאי ובעובדה שלא מוכרים כאלה חדשים יותר, כמה כדאי והגיוני לבקש עבורם? הפרטים: Mission m51 25-100w 58Hz-20kHz 87dB 315x205x340mm 8.4 kg תודה!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים באיכות טובה ובמחיר סביר לחדר שינה קטן. מומלץ רמקולים עם מגבר פנימי מובנה. (אם בכלל יש כאלה) תקציב: עד 1,500 ש"ח. מומלץ פחות. ניתן לחרוג מהתקציב אם הרמקולים היותר יקרים מגיעים עם מגבר פנימי.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
פנטיום 3 677 או יותר חזק אבל בעיקרון פנטיום 3 667 עם 512 ראם יתאים ל-HTPC?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהרמקולים שלי התחילו לעשות לי בעיות (altec lancing atp3) החלטתי שסוף סוף הגיע הזמן לקנות רמקולים חדשים, אך כמה לבטים. השימוש העיקר זה סרטים ובגלל זה אני חושב שאני סוף סוף מוכן ל 5.1, אך אני גם שומע מוזיקה דיי הרבה האם זה לא יפריע? כמה הלוח אם\כרטיס קול משפיעים על הסאונד? אומנם יש לי יציאות spdif אך הלוח לא כזה איכותי gigabyte 965p s3 כמו כן המחשב נמצא בתוך ממ"ד והמחשב נמצא בפינה, ומבחינה סימטרית לפחות אין לי אפשרות לפרוס את הרמקולים כמו שצריך, האם זה יפגע באיכות השמיעה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
dvd pioneer dv-310s 89$ בדיוטי פרי, כדאי?? מי שרוצה לדעת יש גם את DV410S שעולה 149$
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-