אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום,בזמן האחרון אנוכי מתעניין בנגני MP3 רציתי לברר מחירים וזה.. תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל משהו במחיר הגיוני..
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן והוא מתלבט :s05: בין IRIVER H10 5 GB לבין ARCHOS GMINI
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את iRiver IFP-799 ורציתי לדעת אם הוא Plug n Play הוא מופיע בכונן אוטומטי או שצריך תוכנה בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אהלן לאדעתי אם זה לפה או איחסון אבל אמרתי יאללה נשים פה טוב אז השאלה היא אם אפשר לעשות איחוי דיסק לH100 או H300 ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה-H10 ואני רוצה לדעת כמה סוללה כזאת עולה. עשיתי חיפוש ואמרו פה לבדוק אצל היבואנים אבל אני לא רואה אצלם את הסוללה הזאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ברכב זוג רמקולים אחוריים סבירים של פיוניר שמתחברים לרדיו דיסק אני מעוניין בקניית סט קומפוננט(של מורל, 2 וופרים ו-2 טוויטרים) ואין לי תקציב למגבר, יהיה בהמשך השאלה שלי היא כזו- האם מספיקים החיבורים לרדיו דיסק גם לקומפוננט וגם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת ממי שמעודכן וניסה כבר מה הסטטוס הנוכחי של רוקבוקס ל- H3XX ול- X5L והאם הוא כבר מומלץ להתקנה בשני המכשירים? (יש לחברים ולא הייתי רוצה שיתקינו משהו לא יציב) אני פשוט יודע שהיו בעיות עם זמן הסוללה בגלל השבב של USB2GO וכו ונראה לי שכבר תיקנו את זה, אז אם מישהו עוקב ומתמצא ויכול גם להמליץ לי גם איזה בילד או בילד לא רשמי מהפורומים של מיסטיקריבר הוא יציב וטוב (יש הרבה) אני ישמח שאלה השניה היא אם מישהו פה החליף לבד סוללה של H3XX? הזמנתי את הסוללה שהומלצה בפורומים של מיסטיק ואני מתכוון להחליף לפי המדריך הזה, אשמח לטיפים. תודה
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הסטרימר: WD TV Live Hub http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570 האם הסטרימר הזה תומך בתרגום בעברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה המשמעות של מספר הערוצים בכרטיסי קול תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-