אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר של creative והצלחתי לעדכן את התכנים, הבעיה שזה היה די מסובך כפי שכבר הוזכר בביקורת של צוות האתר לגבי זה. קיימת דרך יותר פשוטה לעדכן? משהו בסגנון live update...?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לפני כמה ימים העתקתי אליו כמה סרטים ומשום מה הוא לא הראה שהם נמצאים על הנגן... ניסיתי עוד כמה פעמים, לא הלך אז עשיתי לו "ריסט" עם התכנה. עכשיו אחרי הריסט הכל טוב ויפה, עדכנתי גרסה והעתקתי אליו שירים עם האיי-טיונס אבל עכשיו הוא לא מראה שיש עליו אף שיר...... פשוט אין כאילו כלום על המכשיר ואם אני נכנס לתוך המחיצות בנגן אז יש עליו 13 ג'יגה... מה עושים???? :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9781
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
נוסע מחר לתל אביב רוצה px100 או sr60/80 מעוניין בחנויות שמוכרות ציוד מהסוג הזה מישו יכול לעזור? גם חנויות בחיפה זה יהיה נחמד...... בכלל זה רעיון דיי טוב לעשות רשימה ארצית של חנויות לאודיופלים בארץ (סטיקי והכל כן?).
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן את הכרטיס מחבר ששדרג את שלו , אחרי שהיה לי sb live רגיל. זה אולי ישמע מטומטם , אבל מרוב פונקציות ובקרות קשה לי לקבוע סאונד שיהיה נוח ואחיד גם למשחקים וגם למוזיקה(מה לעשות , עוד לא התמחיתי בתחום). לכן אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר/המלצות כלשהן. מעבר לזה , משום מה ה-bass וה-treble במיקסר לא ניתנים להזזה , מישהו יודע איך ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עזרה | אני מחפש לקנות אוזניות טובות בסביבות ה1000 שקל אני צריך המלצות , תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן מוזיקה של חברת ERGOTECH (כן, השחורים הקטנים...) עקב טעות נוראית הותקנה עליו גרסת תוכנה שנועדה למכשיר אחר... נכון לעכשיו הוא לא מסכים להידלק... הוא מדליק את האור וזהו. יש עדיין סיכוי להציל את הנגן או שהוא שבק חיים?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-