אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מערכת טובה בתקציב של 800-1300 שקל. אני רוצה לשים אותה בחדר שלי שהגודל שלו סטנדרטי. עכשיו שמתי עין על שתי דגמים של פנסוניק: SCAK320 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=345&name=מערכת%20מיני%20PANASONIC%20דגם%20SCAK320%20באחריות%20יורוקום SC-AK520 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=384&name=מערכת%20סטיראו%20PANASONIC%20SC-AK520 עכשיו קראתי בזאפ ביקורות על שתיהם, על הראשון בלי הבאס היו ביקורות טובות, מאוד טובות. לגבי השנייה עם הבאס היו ביקורות גם טובות באותה מידה, רק שהיה בן אדם אחד שכתב שמרוב שהבאס מרעיד לו את החדר הוא לא יכול ככה, ואם הוא ממניך את הבאס זה מוריד מהווליום של השיר. לא יודע אם זה כ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים, 2.1. שיהיה סאב איכותי כמה שיותר ורמקולים שיתנו איכות סאונד גבוהה גם בווליום גבוה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום..... אז ככה בקח כולם יודעים מה זה מכרזים ומה זה WALLASHOPS ו- NETACTION..... מתחילים:- אני מאוד מעוניין לקנות רמקולים שיעשו משהו טוב לאוזניים שלי... נכנסתי לאתרים האלה וראיתי כמה דברים .... אני צריך את עזרתכם בלבחור. אני לא מולטימליוניר ולא גאידמק...אני מוכן לקנות עד 1500 ש"ח למערכת קולנוע ועד 800 ש"ח לרמקולים... יש באתר של WALLASHOPS סט רמקולים של 4 רמקולים CENTER וסאב עם מגבר פנימי. ויש איזי שהיא הצעה ל מערכת קולנוע של PROSOUND ב 999 ש"ח.. האם עדיף לקנות משהו משניהם או לחכות למשהו אחר או אם יש איזי שהיא הצעה טובה חוץ לאתרים האלה אז לא להתבייש..... מחכה לעזרה תודה מראש......
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-