אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! גיליתי רק עכשיו את הפורום הזה ונראה לי שיש פה אנשים רציניים ושמבינים עניין...אז אני מקווה מאוד שתעזרו לי ושאולי אוכל לעזור לכם גם פה.... ;D אז אלו הן הבעיות שלי: תראו.....יש לי כמה קבצי מוזיקה וסרטים שכנראה כשהקליטו והעבירו אותם למחשב- אז עוצמת ה OUTPUT שלהם נקבעה לרמה די נמוכה! וכאשר אני מגביר את הרמקולים אפילו עד הסוף- בקושי שומעים משהו! (כמובן רוב הקבצים סבבה ובכדי לשמוע בצורה די גבוהה אני מגביר כולה 1/4 מהווליום המקסימלי ושומע הכל!) 1.האם ישנה תוכנה מסויימת או דרך אחרת בה אוכל להגביר את ה-OUTPUT של אותו קובץ מוזיקהסרט?! 2.האם רכישה שלכרטיס קול SOUND BLASTER LIVE -ושימוש בו (במקום מה שיש לי ON BOARD).... -בעצם יוכל לעזור לי פה? ומגביר בעצמו את ה- OUTPUT?..…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative והצלחתי לעדכן את התכנים, הבעיה שזה היה די מסובך כפי שכבר הוזכר בביקורת של צוות האתר לגבי זה. קיימת דרך יותר פשוטה לעדכן? משהו בסגנון live update...?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
סאפ יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster Live 2.1 ורמקולים 5.1 של KOSS.. קיצר FRONT אחד נהרס , שאולי זאת הסיבה לבעיה: אבל נגיד כשאני שומע באוזניות הכל סבבה - שומעים את כל הקטעים, אבל ברמקולים- לא שומעים ערצים מסויימים, וקורה שאני לא שומע גיטרה כל השיר או שירה מצד ימין\שמאל כזה.. ככה שאני מנחש שזה מהרמקולים כי באוזניות זה מצליח..אז השאלה אם זה הגיוני? אם יש דרך לשנות את זה (להגדיר במחשב?) או שפשוט לקנות רמקולים 2.1 וזה יפתור את הבעיה? תודהה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא משהו כמו 1200 לשניהם ביחד(כרגע יש לי REALTEK ONBOARD מאיזשהו סוג+ CREATIVE SOUNDWORDS 2.1 עם בעיה בחיבור של המגבר של רמקול שמאל) . 1: האם בתקציב הנ"ל (בלי לחרוג) הם בחירה טובה ? 2: איך לעזעזל אני אסדר 7.1 בחדר.בהנחה שהמחשב לא יושב באמצע החדר ,ויש לי מיטה וטלוויזיה ואין לי מושג איפה אני אדחוף אותם(זה יהיה די מפגר לשים אותם מצדדי המסך- 3 מצד ימין ו3 מצד שמאל). תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-