עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kOblenZ,

אני עכשיו קונה מחשב חדש ורציתי לברר האם יותר כדאי לי להשקיע במערכת 5.1 או להסתפק ב4.1 אם אני יקנה את המערכת 5.1 רוב הסיכויים שזו תהיה המערכת הזו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1319 אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת, אך יש לי גם אופציה לקנות מערכת של 2.1 ופשוט לחבר עוד 2 רמקולים שיש לי מהמערכת סטריאו.. אז מה יותר כדאי לי??

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by The Dom,

1) אני לא שומע נקי כמו ששמעתי פעם משום מה 2) אי אפשר להגביר דרך המכשיר עצמו 3) פעם אחת במצב בידור החלפתי את מצב השמיעה שישמעו כאילו בתאטרון ואז החזרתי את זה ל none וכשהחזרתי את זה שמעתי מן קול פיצוץ וקחקחקחקחק ענקי שלא מפסיק קיצר אי אפשר להדליק מצב בידור-מה עושים?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by nehmia,

עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by amichay,

שלום חברים קניתי לפני מס' ימים DVD של LG דגם DR7622W זה מכשיר מקליט, הוברר לי כי הוא זון 2 ביכלל, וזה מרגיז מאד, האם יש למשהו פתרון איך להופכו למולטיזון?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. היי, כל הזמן אני קונה אוזניטות ב 50 שקל שנהרסות אחרי חודש וחצי... בא לי פעם אחת לקנות אוזניות איכותיות. אין לי עדיפות לחברה כלשהי, פשוט רוצה משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן. התקציב שלי הוא מקסימום עד 400 שקל. מעדיף לקנות מהארץ אבל אין לי בעיה להזמין ממקור איכותי ומוסמך. אז אני צריך שתביאו לי הצעות ומה אפשר להביא הכי טוב בתקציב הזה, תודה.

10. Started by haviv822,

האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם יש הבדל מבחינת הסאונד והאופציות שהכרטיס נותן בין שני הכרטיסים הנ"ל, למעט ה FIREWIRE שיש ב audigy 2 מהם ההבדלים הרציניים ביניהם.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

14. 4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את הנגן של i audio 60 גיגה. חשוב לי לדעת לפני שאני קונה אותו האים יש איזשהו עניין שאמור להטריד אותי לפני הקניה? איזה קבצי וידאו בדיוק הוא קורא האם אני יוכל לצפות בסרטים באורך מלא וכו,? האם התפריט שלו נוח? איפה כדאי לקנות אותו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Kitzony,

אני רוצה לקנות מערכת ורסיבר למחשב ... מישהו יודע איזה מערכת כדי לי לקנות ? רסיבר יש לי בראש..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. מחפש Dvd נייד עד 1000 שקל שקורא תרגום לא מובנה בעברית ושאיכות המסך תיהיה טובה בבבקשה תמליצו לי תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

22. שלום חבר'ה! גיליתי רק עכשיו את הפורום הזה ונראה לי שיש פה אנשים רציניים ושמבינים עניין...אז אני מקווה מאוד שתעזרו לי ושאולי אוכל לעזור לכם גם פה.... ;D אז אלו הן הבעיות שלי: תראו.....יש לי כמה קבצי מוזיקה וסרטים שכנראה כשהקליטו והעבירו אותם למחשב- אז עוצמת ה OUTPUT שלהם נקבעה לרמה די נמוכה! וכאשר אני מגביר את הרמקולים אפילו עד הסוף- בקושי שומעים משהו! (כמובן רוב הקבצים סבבה ובכדי לשמוע בצורה די גבוהה אני מגביר כולה 1/4 מהווליום המקסימלי ושומע הכל!) 1.האם ישנה תוכנה מסויימת או דרך אחרת בה אוכל להגביר את ה-OUTPUT של אותו קובץ מוזיקהסרט?! 2.האם רכישה שלכרטיס קול SOUND BLASTER LIVE -ושימוש בו (במקום מה שיש לי ON BOARD).... -בעצם יוכל לעזור לי פה? ומגביר בעצמו את ה- OUTPUT?..…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by omri_ro,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. Started by idodi10,

1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים