עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kitzony,

אני רוצה לקנות מערכת ורסיבר למחשב ... מישהו יודע איזה מערכת כדי לי לקנות ? רסיבר יש לי בראש..

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by almogas,

שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. Started by D.Z,

שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by b_r0cK,

רבותיי אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 500-600 שקל. המטרה העיקרית היא מוזיקה. יש לי את ה-atp 3 אבל הם הולכים לאחותי וחשבתי לשדרג. אודה לכם על התגובות

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. יש ברשותי כרטיס מסך creativ sound blaster live! אם אני לא טועה זה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 אבל למען הסר ספק מספר הדגם ct4830 עכשיו השאלה שלי להשתמש בזה או הכרטיס המסך המובנה שבה עם הלוח p5n-e זה הלוח http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=473 וזה הכרטיס המובנה Realtek ALC883 6-channel CODEC עכשיו מה ייתן לי יותר איכות? אני משתשמ במערכת 4.1. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by eLado,

היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by noamb,

קיבלתי לא מזמן את הכרטיס מחבר ששדרג את שלו , אחרי שהיה לי sb live רגיל. זה אולי ישמע מטומטם , אבל מרוב פונקציות ובקרות קשה לי לקבוע סאונד שיהיה נוח ואחיד גם למשחקים וגם למוזיקה(מה לעשות , עוד לא התמחיתי בתחום). לכן אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר/המלצות כלשהן. מעבר לזה , משום מה ה-bass וה-treble במיקסר לא ניתנים להזזה , מישהו יודע איך ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by Gill2,

אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by RayZ,

הרמקולים היום התחילו פתאום לא להשמיע כלום. בדקתי,הכל מחובר כראוי. ההגדרות במחשב,הכל כשורה, בקרת הוליום,הכל בסדר,אין שום "השתק". בקיצור, אני לא יודע מה קרה. מדובר ברמקולי GPT, מעץ בצבע חום - עץ .

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  15. אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....

16. Started by avi333,

אני רוצה לקנות נגן של אם פי 3 ומצאתי את זה או את זה?? ואם יש לכם הצעות אז תתנו אני מחפש בנפח ג'יגה ומחיר עד 600-650 וניראה לי שבשתיהם אין עברית נכון?? כאילו הם לא קוראים עברית

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית

21. היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by omer_ico,

אני רוצה לקנות מערכת לחדר.... אני צריך המלצה למערכת סטריאו טובה שתיהיה מחוברת גם לdvd וגם לשמוע מוזיקה והתקציב הוא בסיבות ה700 שקל ...לא יותר מ800 תודה...עומר..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים