עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori-silver,

רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by enzo,

בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

אהלן, יש למישהו המלצות על דגם ספציפי מהדיוטי פרי? חייב להיות מסוגל לקרוא DIVX. האם מומלץ לקנות מכשיר משולב וידאו או שעדיף לקנות וידאו בנפרד? (זה להורים שלי, והם בטח לא יסתדרו עם DVD מקליט) תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  4. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by d0r0n,

ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. Started by SmurFin,

יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. מחפש Dvd נייד עד 1000 שקל שקורא תרגום לא מובנה בעברית ושאיכות המסך תיהיה טובה בבבקשה תמליצו לי תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. כרגע אלה הרמקולים שיש לי: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31HSGEW2WEL._SL500_AA280_.jpg משהו כזה ... PCWorks Cambridge SoundWorks הם ממש טובים, אבל אני רוצה להתחדש קצת, לקנות משהו חדש, חזק יותר, ואיכותי יותר. בנוסף לאלה יש לי גם מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם רמקולים ענקיים וחזקים שמסוגלים להרעיד מים שבתוך כוס שנמצאת קומה מלמטה. אז אני עובר לחדר גדול יותר עכשיו, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות, יש לך המלצות לתת לי על רמקולים טובים עד 600-500 שקל? הסתכלתי בכיוון של X530 של לוגי'טק ( יש לי G15 וG5 אז אני רוצה לסגור מעגל: ) ... מה אתם אומרים על הX530?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by merlin_77,

ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by Omer DA,

קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by yarivot26,

אני מחפש רסיבר שיעבוד עם החיבורים הבאים: כניסת HDMI - בשביל PS3 כניסת DVI / - בשביל המחשב כניסת Component - ממיר דיגיטלי כניסת אודיו לחיבורים ממחשב ואני צריך יציאת DVI / HDMI ויציאה לרמקולים 5.1 אני לא יודע מה טווח המחיריםבשביל רסיבר כזה, יש לי 2000 ש"ח אבל אני לא רוצה ממש להוציא הכל. אני פשוט מחפש משהו שיעבוד טוב וכמו שצריך ואמין. במידה ויש מכשיר מומלץ שיש בחו"ל ואין בארץ אז גם אפשרי כי יש סיכוי שההורים שלי יהיו בניו-יורק בקרוב.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה

18. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  19. אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....

20. Started by avi333,

אני רוצה לקנות נגן של אם פי 3 ומצאתי את זה או את זה?? ואם יש לכם הצעות אז תתנו אני מחפש בנפח ג'יגה ומחיר עד 600-650 וניראה לי שבשתיהם אין עברית נכון?? כאילו הם לא קוראים עברית

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. שלום... חשבתי על זה ואם אמצא את זה אני לא אצטרך לקנות את הiriver שאני מתכנן עליו... אני מחפש אוזניות עם אפשרות להעברת שירים (או סתם כפתור או שניים לכיוון) ורצוי(לא חייב) שליטה על עוצמת הקול... עכשיו אני מוכן גם לשדרג את המחשב אם תמצאו לי בטכנולוגיית bluethooth אבל שיהיה סטריאופוני ולא אוזנייה אחת... בלי הגבלה לתקציב... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

שלום, אני מחפש מערכת של 2.1. שמעתי שה-ATP3 של Altec lansing טוב. יש אולי עוד מערכות 2.1 טובות בתקציב של 500-600 שקל? תודה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  24. יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים