אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן מוזיקה של חברת ERGOTECH (כן, השחורים הקטנים...) עקב טעות נוראית הותקנה עליו גרסת תוכנה שנועדה למכשיר אחר... נכון לעכשיו הוא לא מסכים להידלק... הוא מדליק את האור וזהו. יש עדיין סיכוי להציל את הנגן או שהוא שבק חיים?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-