עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by Ohad19,

מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by galCool,

מחפש המלצה לDVD קורא divx עד 300 ש"ח תודה! איך זה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411473

5. Started by most,

יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. בעבר קיבלתי כאן כתובת ונאבדה לי מחפש חנות לקניה באינטרנט בארה"ב בה ניתן לצפות בתיאור המכשיר פרטיו מעלותיו ומגרעותי אשמח אם מישהו יוכל לכון אותי לשם זה מדובר במוצרי אלקטרוניקה אודיו והדומה בתודה חיים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Gliding,

היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by S191181,

X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

11. Started by idle`,

אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. טוב קניתי לא מזמן רמקולים חדשים 5.1 של לוג'יטק אחלה רמקולים אבל אחד מהם לא עבד אבל זה לא היה מהרמקול ששיניתי את המיקום של החיבור בסאב הוא עבד וזה ששמתי במקומו לא עבד אז חשבתי שזה מהסאב בקיצר החלפתי אותם וזה בדיוק אותו דבר אז אני שואל עם זה מהכרטיס קול תגידו לי על בטוח כי אם זה מזה אני קונה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by azoulai,

הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  18. is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by prelly,

שלום יש לי Ipod v.4 20gb הייתי רוצה לדעת איך אני מעביר שירים ממנו אל המחשב בתודה מראש prelly אין לי כל כך זמן לחפש אם דברו על זה כבר מצטער אם דיברו כבר

20. אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by idodi10,

1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי כלום. יצא עדכון או לא?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אחרי ששמעתי על כרטיסי קול אחרים הגעתי בסוף לשתיים אחרונים שאני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם: 1)creative audigy 2 zs 2)audiotrak prodify 7.1 אני משתמש בכרטיס קול למטרת סרטים מוסיקה ומשחקים ואני לא דיג'י או משהו שאני יוצר וצריך תוכנות מקצועיות ןהקלטות וכו' לגבי סרטים אני משתמש ברמקולים שאני יקנה creative inspire t7900 אני לא מחבר את הכרטיס למכשיר אודיו אחר כמו רסיבר וכו' אני יראה סרטים דרך הרמקולים האלה אבל דבר אחד חשוב לי זה האיכות של הקול שזה דבר שמזה חשוב לי.. מקווה שתעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.