עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moshe_ha,

קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.

4. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by PeaceWarrior,

בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!

9. Started by QQQ,

-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. בהנחה שזה לא HD תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by d0r0n,

ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית

14. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by SendaRider,

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .

17. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Kenvelo,

אני רוצה לקנות רמקולים לחדר יש לי מערכת aiwa משנת 2000 וחדר של 2.5X2.5 אני צריך המלצה בערך על סוג רמקולים, אם לקנות מקורי של איווה או משהו אחר ואיזה סוג לקנות

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by noambaum,

האם ההבדל משמעותי בין 1.audigy 2 zs 2.audigy 2 value לפי מה שאני ראיתי ההבדל הוא כזה : יציאות זהב ל-VALUE וחוצמזה,ל-ZS יש קצב דגימה של 192 KHZ לעומת 96 KHZ ב- VALUE

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים