עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by PeaceWarrior,

בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!

3. Started by ori-silver,

רכשתי את האוזניות dt990 של בייר,אני מחפש להם מגבר והמבחר בארץ מאוד מצומצם איזה מגברים טובים ניתן להשיג בארץ בשביל הדגם הנ"ל???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by babu,

ATP 3 או LOGITECH X230 ראיתי שהעוצמה הכללית של ה לוגיטק גבוה יותר מהאלטק לאנסינג חשבתי גם על CREATIVE SBS 580 מה הכי טוב אתם אומרים מכל הבחינות איכות עוצמה הכל הכל ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by almogas,

שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by barak19876,

אני מחפש לקנות נגן בערך במחיר של 1700 - 2000 שקל שאני אוכל גם לראות בו סרטים באיכות סבירה האם יש למישהוא הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Satlan,

אהלן היום רשמית הרמקולים שלי נשרפו לחלוטין. ואני צריך מערכת חדשה, 5.1. אין לי יותר מדי כסף, בסביבות ה-550 פלוס מינוס.. היה לי מקודם מערכת של לוגי'טק 4.1.. והייתי די מרוצה. אז אם אפשר המלצות ! יהיה מעולה ! בתודה מראש=]

12. Started by SmeNmen,

אוקיי אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב . מאז שעברתי מ98 לXP כרטיס הקול לא עבד כראוי , ולא שומעים סאונד (ד"א הכרטיס הוא Sound Blaster Live Value נראה לי) שאני מנסה להתקין את הדרייברים מהדיסק המחשב קורס ומציג מסך כחול מציק כזה (כן כן בXP) ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קרייטיב או מכל אתר שמצאתי , וכל הדרייברים לא זיהו את הכרטיס . ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מהמחשב אבל לא השפיע בכלל ניסיתי את האלה : http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1926&Product_Name=Sound+Blaster+Live%21+Value&OSName=Windows+XP http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=4856&dlcentric=1925&Product_…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by cheat-it,

אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

17. Started by nehmia,

עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by mushee,

שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

22. Started by PhP dUdE,

http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. לעשות כלום חוץ מלסגור ( end task)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום לכולם יש לנו בבית טלוויזיה LCD 37 LG. הבעייה היא שהיא מחוברת למדיה סנטר.סרטים רואים בצורה מלאה והכל טוב ויפה,וגם המחשב נראה באופן מלא רק בערוצי טלוויזיה,במקום לראות על מסך מלא,רואים על מסך לא מלא,כאילו אני מסתכל על טלוויזית CRT מה הבעייה?איך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים