עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. Started by enzo,

בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by meirmcp,

תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by astricks,

אני משתמש כרגע באוזניות די גרועות (ovan 740mv), הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי לשדרג לאוזניות speed-link triton. אני משתמש באוזניות למשחקים בלבד (ובגלל זה בחרתי ב headset ולא headphones). האם האוזניות נוחות? בגדול, האם אני ארגיש הבדל בין האוזניות הקיימות שיש לי (ovan) לspeed link. אני מעדיף שלא להוציא יותר מזה על האוזניות, בכל זאת הן למשחקים בלבד. http://www.speed-link.de/prod.php?lang=en&sys_id=8&pb_id=8&prod_num=SL-8760

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by WarZy,

שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

12. Started by Ohad19,

מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. שלום... חשבתי על זה ואם אמצא את זה אני לא אצטרך לקנות את הiriver שאני מתכנן עליו... אני מחפש אוזניות עם אפשרות להעברת שירים (או סתם כפתור או שניים לכיוון) ורצוי(לא חייב) שליטה על עוצמת הקול... עכשיו אני מוכן גם לשדרג את המחשב אם תמצאו לי בטכנולוגיית bluethooth אבל שיהיה סטריאופוני ולא אוזנייה אחת... בלי הגבלה לתקציב... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. Started by kOblenZ,

אני עכשיו קונה מחשב חדש ורציתי לברר האם יותר כדאי לי להשקיע במערכת 5.1 או להסתפק ב4.1 אם אני יקנה את המערכת 5.1 רוב הסיכויים שזו תהיה המערכת הזו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1319 אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת, אך יש לי גם אופציה לקנות מערכת של 2.1 ופשוט לחבר עוד 2 רמקולים שיש לי מהמערכת סטריאו.. אז מה יותר כדאי לי??

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  18. בעבר קיבלתי כאן כתובת ונאבדה לי מחפש חנות לקניה באינטרנט בארה"ב בה ניתן לצפות בתיאור המכשיר פרטיו מעלותיו ומגרעותי אשמח אם מישהו יוכל לכון אותי לשם זה מדובר במוצרי אלקטרוניקה אודיו והדומה בתודה חיים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by haviv822,

האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

21. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by BioTech,

אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?

23. Started by Bessmertniy,

יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by D-M-X,

למישהו פה יש אותו? איך הוא? יש בו איזשהן בעיות מציקות? האחריות שלהם בינלאומית או לא כי יש מצב אני יקנה אותו מארה"ב (אני מתלבט בינו לבין הסנסה E270, אני מודע לזה שהם שונים לגמרי אחד מהשני)?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/feature/-/553961/102-7602368-9030540 למי שמתכנן להזמין / לקנות בארה"ב, שווה לראות... למשל ה RIO CARBON שקניתי בזמנו ב 250$ עולה אחרי REBATE רק 168$ !!!! (רק 18$ יותר מה IPOD SHUFFLE 1GB רק שזה מגיע עם 5GB .... וגם על ZEN MICRO ואחרים...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.