עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by most,

יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by haviv822,

האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by mushee,

שלום לכולם היום התחדשתי בכרטיס הנ"ל ואני חייב לציין שאיכות הסאונד שלו פשוט מדהימה. אבל לצערי ישנה בעייה, כשאני מכניס את הכרטיס למצב dts interactive 5.1 או ל dolby digital live הוא אינו מזהה את הסאב-וופר (בהעברת אות pcm הוא כן מזהה וכך גם בחיבור אנלוגי). מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by S191181,

X530 Logitech V INSPIRE 5.1 T5900 Creative אני מתלבט בינהם מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

7. Started by idle`,

אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/feature/-/553961/102-7602368-9030540 למי שמתכנן להזמין / לקנות בארה"ב, שווה לראות... למשל ה RIO CARBON שקניתי בזמנו ב 250$ עולה אחרי REBATE רק 168$ !!!! (רק 18$ יותר מה IPOD SHUFFLE 1GB רק שזה מגיע עם 5GB .... וגם על ZEN MICRO ואחרים...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by madnaor,

יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by bg1987,

יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by MODI,

זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by Marsh,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  24. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by Nirco,

אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.