עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by coron10,

ברסיבר הזה יש כניסה אופטית אחת אשר אותה חיברתי לממיר של yes, וכניסה דיגיטלית (קואקסלית) שאותה אני רוצה לחבר ל-dvd אבל משום מה כאשר אני מחבר את dvd לדיגיטלית אני לא שומע את את הdvd, יכול להיות הגדרות של dvd דרך אגב הdvd הוא של אפקס , אשמח לחוות דעתכם.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה

5. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by zerocool15,

מה אתם אומריים על זה..? http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=97&CategoryID=142&Page=1 במחיר של 1300 שקל http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem%5E3037,'special_sales') נראה לי זה הדבר האולטמיטיבי לאנשים עם בעיות כפסיות שרוצים הרבה דברים, כמוני. אבל תגידו מה אתם אומרים על החברה עצמה ועל איכות המוצר.. http://www.marantz.com/

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by masterb,

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. Started by quilby,

I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by SmurFin,

יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  15. כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by AkermAn,

שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by dolevt,

שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. העניין הוא כזה לפני כמה שבועות התפוצץ לי דיסק של טיאסטו למזלי חבר שלי העתיק אותו למחשב, רק שזה ב-MP3 העתקתי את זה למחשב שלי וניסיתי לשנות את זה ל-WAV, רק שהקבצים מוגנים..... מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד את ההגנה? ולכל המורעלים שביניכם - לכל המעוניין אני מוכן להראות את הקופסא המקורית של הדיסק.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.

22. אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by moshe_ha,

קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים