אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז הגיע המחשב החדש עם לוח אם GA-8I945P-G של GIGABYTE ואיתו דיסק של GIGABYTE שתיאורו Intel 945/955 Chipset Family Utilities CD. יש שם שתי התקנות שקשורות לקול: הדרייבר והקודקים. הבעיה היא שהדרייבר (Microsoft® UAA Bus driver for Intel® High Definition Audio) לא תומך בווינדוס עם SP2 כלומר אין קול, מה אני אמור לעשות עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ומה שנשאר לי זה רק להפוך את הכתב או שצריך להוריד עידכון "פירטי" ולהתקין אותו בעזרת תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1) אני לא שומע נקי כמו ששמעתי פעם משום מה 2) אי אפשר להגביר דרך המכשיר עצמו 3) פעם אחת במצב בידור החלפתי את מצב השמיעה שישמעו כאילו בתאטרון ואז החזרתי את זה ל none וכשהחזרתי את זה שמעתי מן קול פיצוץ וקחקחקחקחק ענקי שלא מפסיק קיצר אי אפשר להדליק מצב בידור-מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
עם המחשב קיבלתי מיני סאב וופר די חלש אז חיברתי אליו את הרמקולים מהמערכת שלי(לא דרך המערכת..השגתי חיבור של אוזניות וחיסברתי לסאב מאחורה) עכשיו אני שומע יותא חזר אבל יש דרך להעלות את המתח ולשמוע יותר חזק??? כי יש לי עוד שני רמקולים לחבר....
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עורף, בסגנון כזה: * כאילו שהמוט המחבר הוא מאחורי הראש... השימוש שלהם הוא לגיימינג כעיקרון, יש לי מקסימום 300 שקל להשקיע, מה יש לכם להציע ? אני מצאתי את זה סוני אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= ומצאתי גם את אלו של לוג'יטיק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683 מה דעתכם עליהם ? ואם יש משהו יותר טוב מהם במחיר? ועכשיו נעבור למערכת X530, אני כנראה בקרוב אקנה אותה, האם היא איכותית ושווה ת'כסף ? או עדיף ללכת על מערכת לא 5.1 אלה 2.1 או 4.1 יותר איכותית ? התקציב הוא 550 שקל מקסימום. תודה על העזרה, טימור.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD קורא צרובים, DIVX ,XVID, ועוד פורמטים. במחיר של כ 300 ש"ח אם אפשרי ואם צריך תקציב רחב יותר תגידו.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לפני מס' ימים DVD של LG דגם DR7622W זה מכשיר מקליט, הוברר לי כי הוא זון 2 ביכלל, וזה מרגיז מאד, האם יש למשהו פתרון איך להופכו למולטיזון?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. אם לא שמתם לב, אני חדש פה. מגיע מפוקט (הקרדיט לאופק וקנין- PIKA007 בשבילכם). לעניין- אני מחפש לקנות אוזניות לנגן אייריבר H10 שלי. מכיוון שהאוזניות לנגן נייד שעוצמתו לא גבוהה גם מול נגנים אחרים, אני צריך אוזניות עם התנגדות נמוכה. נראה לי ש 32 OHM זה המקסימום האפשרי. עד היום השתמשתי בסנהייזר OMX70, לאחר מכן AKG K26P ולפני כמה ימים קניתי גם SENN HD202 שהן בעיקר למחשב ופחות לנגן. אני מחפש משהו עם איכות מעבר ל AKG שיש לי היום. הן טובות, אבל ככל שעליתי ברמת האוזניות, גם הדרישות שלי עלו. אני מעוניין באוזניות קשת, עדיף סגורות. שומע בעיקר רוק (להקות לדוגמא- סינרגיה, אינפקציה, evanescence, queen). תקציב- אזור ה 500 ש"ח. יכול גם לחרוג למעלה. מקווה להשתלב ולעזור בפורום ככל יכו…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים של Creative דגם: Creative I-Trigue L3450 מישהו יוכל להמליץ לי על דגם אחר או לתת ביקורת על הרמקולים האלה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס קול הישן שלי טוב יותר מהכרטיס המובנה בלוח האם? הכרטיס הוא Creative Sound Blaster PCI והמובנה הוא SoundMAX Digital Audio שמורכב על לוח אם מתוצרת ASUS תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בתקציב של בסביבות ה 150 שקל מה עדיף: Audigy ValueוCreative Live 7.1 24BitוCreative ? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום הייתה לי מערכת סטריאו שהלכה לעולמה . אני רוצה שהמחשב יחליף אותה. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים שיתנו לי איכות צליל גבוהה דרישה נוספת היא שאני צריך לחבר לכרטיס הקול הזה אורגן או קומפקט דיסק או DVD ז"א שצריך כרטיס קול שיאפשר כניסה של מכשיר נוסף . תודה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-