עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by merlin_77,

ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by Omer DA,

קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by most,

יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by hobbit101,

היי, יש לי שאלה לגבי הWD TV שהועלתה עליו ביקורת (http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/). נניח ואני מנסה לחבר אותו למקרן, ומשתמש ביציאת HDMI לצורך זה. איזו יציאה יש ממנו למגבר (סאונד)? האם יש דבר כזה "מפצל" HDMI? תודה, אלי.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by maor676,

שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by gjook,

ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by oren21,

שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  17. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RQ6880

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום, יש לי חבר שמעוניין לייצא רמקולים לרוסיה, אך לא יודע דרך אילו מקומות לבצע זאת. מישהו מכם מכיר אתרים של מכירה שנוגעים גם לרמקולים ופועלים בעיקר ברוסיה? כמו כן, אשמח לשמוע על יבואנים כלשהם אשר עובדים ברוסיה ואפשר יהיה לפנות אליהם בכדי שהפעילות בתוך רוסיה תתבצע על ידם. תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by ELiA,

ניתן לשמור למחשב קובץ סאונד שמושמע בתור רקע באתר?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by Axel Foley,

מצאתי באינטרנט את הממתג הזה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ אשמח מאוד אם תגידו לי איפה... http://www.shop.com/op/~Digital_Audio_Video_Selector_Switch_S_Video_Optical_Switcher_with_Remote_Control-prod-28155602-37046567?sourceid=298

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

מישהו יכול להסביר לי מזה הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by kOblenZ,

אני עכשיו קונה מחשב חדש ורציתי לברר האם יותר כדאי לי להשקיע במערכת 5.1 או להסתפק ב4.1 אם אני יקנה את המערכת 5.1 רוב הסיכויים שזו תהיה המערכת הזו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1319 אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת, אך יש לי גם אופציה לקנות מערכת של 2.1 ופשוט לחבר עוד 2 רמקולים שיש לי מהמערכת סטריאו.. אז מה יותר כדאי לי??

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1

דיונים חדשים בפורומים