עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by liordavid,

שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by SaXtoR,

היי צריך המלצה על טלויזיה LED 32" לא צריך טלויזיה חכמה, וגם אפשר HD READY - מדובר בצפייה של תחנות בסיסיות כמו ערוץ 10,2 וכו'. אילו ערכים הכי חשובים בקניה של מסך LED? בהירות? ניגודיות ? זמן תגובה(MS) ? אחריות ? לשימושים הבסיסיים הנ''ל המליצו לי על החברות הבאות: TCL, HAIER, HISENCE, JVC כשהמחירים שלהם בסביבות 900-1000 שקל. מה עם החברות Muller / Infinity / Prosonic ? מדוע הם נמכרים במחיר מגוחך של 500-600 שקל? איזה הבדלים יש בינם לבין החברות האחרות? דוגמאות: http://www.bigdeal.co.il/Default.asp...d=20543&sId=74 http://www.getit.co.il/Prod/87916/ תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by bonfirer,

היי אני לא מכיר את עולם הסטרימרים ולכן רציתי לבקש עזרה. אני מעוניין לקנות להורים שלי סטרימר, עד 600-700 שקל. לא חובה HDMI (כי אין להם בטלויזיה) אבל עדיף כדי שאם מתישהו יעברו אז שיוכל לנגן... (ככה שזה אומר שאפשר גם דגמים קצת יותר ישנים) צריך להיות עם WIFI ועכשיו השאלה - האם סטרימרים יודעים גם בעצמם להוריד סרטים? למשל משהו כמו UTORRENT רץ על זה? או להזרים מהרשת ממקומות חינמים? בנוסף- האם הם בד"כ יכולים להתמודד עם קבצי SRT/SUB בעברית? למשל ראיתי את זה (http://ksp.co.il/?uin=14510) אבל אם אני מבין נכון הם צריכים להוריד את הסרטים בעצמם.. יש דרך לעקוף את זה? שמעתי שXBMC יודע להוריד קבצים גם בTORRENT, זה נכון? יש סטרימרים שמריצים XBMC? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה אני מחפש לקנות מפצל שישב על היציאה של הרמקולים הקידמיים מהכרטיס קול וצד אחד שלו יכנס לטלביזיה וצד שני לרמקולים של המחשב עכשיו אבא שלי אומר שזה יכול לשרוף את הכרטיס קול בגללל שבמקום לדחוף את החשמל חרמקול אחד הוא צריך לדחוף לשנים אז רציתי לשאול יש מצב שאני עושה את זה ומשו שם נשרף ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by ארגוט,

1. אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה: טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה, סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'. אגב, מרחק הצפייה הוא כ 4 מטר, האם "55 מספיק? בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים? כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין), לדוגמא, …

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by nadavbu,

על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by hobbit101,

היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מחוברות למחשב כדי לא להפריע לאשה. השימושים בהתאם: פורנו, משחקים, מוזיקה (רוק כבד) ומדי פעם סרטים (רגילים). אני לא אוהב אוזניות in-ear. לא נראה לי שיש טעם לדבר בתקציב שלי על אוזניות פתוחות / סגורות... אבל אם כן - אז אני מעדיף סגורות. כרגע הן יחוברו לכרטיס קול on-board, שישודרג בהמשך (סביר להניח לaudigy כלשהו). אין מגברים או כל ציוד סאונד אחר. לא הייתי רוצה לעבור את ה250 ש"ח ואין שום בעיה לקנות ב.ebay התקציב כן יכול להתגמש אם יש המלצה על משהו יוצא דופן בתוספת קטנה. מה שהצלחתי למצוא ברשת: koss PortaPro שאומרים עליו שהוא רץ הרבה שנים ולכן מומלץ(?) koss KSC75 Sennheiser PX100 / PX200 (מה ההבדל?) iGrado המליצו פה מאד על sr60 של grado, אבל זה כבר חריג…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה

14. Started by alon83438,

שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by Alon.R,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. היי יש ברשותי ממיר יס עם יצאת hdmi אחת בלבד טלויזיה סמסונג עם 2 יציאות hdmi ומקרן קול עם 2 יציאות hdmi חברתי בינהם הכול בסדר הבעיה הינה שאני עובר לסמארט בטלויזיה יש תמונה ואין סאונד איך פותרים את הבעיה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by omer1789,

הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by evy,

שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. ההתלבטות נובעת מסיבה אחת, מה נשמע יותר טוב שאני רוצה לחבר אותו למחשב לראות סרט, מבחינת באסים, איכות שמע וכו'. לא משנה לי הפרשי המחיר, גודל פיזי וכו'. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.