אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי לוח אם של Gigbyte (במחשב אחר) בדגם של GA 8PE1000 Pro 3... הכרטיס קול משולב איתו... זהו לוח אם זמני שקיבלתי בעקבות שנשרף לי הלוח אם הקודם והמעבד ואני מחכה שיבואו ועד אז אני משתמש בלוח האם הנ"ל והמעבד, עד שיגיעו. איך שהמחשב הגיע מטכנאי המחשבים שהלוח של Gigbyte בדגם של GA 8PE1000 Pro 3 הגיע, שמתי לב לכך שהסאונד במחשב לא עובד, והמחשב מבחינה תוכנתית לא הראה שום בעיה. ואז לאחר הסקת מסקנות החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב>>> (מכיוון שהקבצים של הלוח האם הקודם נשארו ואני חשבתי שזה מתנגש) >>>> ופירמטי. ולאחר הפירמוט הדבר הראשון שהתקנתי זה היה הקובץ שמתקין את הצ'יפ סט של הלוח האם הנ"ל ואחרי שסיימתי להתקין הפעלתי מחדש ולאחר מכן התקנתי עוד קובץ …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלויזיה בת פחות משנה, מדגם LA32R71BA של סמסונג, הטלויזיה מחוברת ל-HTPC (המליצו לי עליה כי היא אמורה להיות טובה בחיבור למחשב). לפני 3 שבועות בערך, שמתי לב שבתפריט הראשי של הויסטה מדיה סנטר יש פסים\צלליות מוזרות כאלה שלא חלק מהעיצוב של התוכנה. שמתי תמונה אפורה חלקה בשביל לראות אולי זה משהו בתצוגה הכללית, ובאמת אני רואה שיש מעיין צריבת תמונה (מה שלא ידעתי שבכלל קיים ב-LCD). אחרי כמה ניסיונות תיקון (הרצת הרבה צבעים במהירות, הפעלת מסך "שלג", מסך לבן חלק וכו') העוצמה של הצריבה באמת קצת ירדה, אבל אחרי מס' ימים קיבלתי צריבה של תמונה אחרת. אני משתמש בשומר מסך, דואג להחליף רקע פעם בכמה ימים וכו', אבל לצערי הצריבה מתבצעת במהירות גבוהה מאוד מה שכרגע גורם לי לוותר לגמרי על…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני קונה 2.1 ואני רוצה לדעת איפה כדאי למקם אותם בחדר, אני בעיקר אשמע מוסיקה מהמחשב, אבל לפעמים גם אראה סרטים של המחשב בטלויזיה ולכן עדיף לשמוע מהסאונד של הרמקולים מאשר לחבר גם סאונד לטלויזיה (שהמרקולים שלה גם ככה מסכנים 2.5W כל אחד..) צירפתי תמנונה של החדר. תודה לעונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערכת שמע אלחוטית בחדר העבודה שלי ככה שלא יהיה צורך לחבר כבלים כל פעם לנייד או לאייפוד. ראיתי שקיימים בשוק מוצרים כמו ה-Belkin Bluetooth Music Receiver שבעזרתם ניתן לשדר מוסיקה בצורה אלחוטית. את המשדר הזה אני מתכנן לחבר לרמקולים לקבלת איכות סבירה (אני לא אודיופיל ולא מחפש להוציא על רמקולים אלפי שקלים) יש לי מספר דברים שאני אשמח להתיחסות לגביהם: 1. או הפתרון הנ"ל נראה סביר או שעדיף לחפש רמקולים אלחוטיים למרות מחירם היקר? 2. באילו רמקולים עדיף להשתמש במערכת מהסוג הנ"ל? רמקולים רצפתיים כמו אלו - http://www.getit.co.il/Prod/32347/12 או שעדיף לחבר אותם לרמקולים של מחשב כמו http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=502704470&sog=c-speakers אני יודע שהרמקולים לא הכי א…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי הביא לי את הנגן שלו. חיברתי אותו למחשב ושום דבר לא קורה - המחשב לא כותב "זוהתה חומרה חדשה". המחשב רק מטעין את האייפוד. יש מצב שהמחשב יזהה אותו רק אחרי התקנת הדרייבר ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי פלאזמה חדשה של סאמסונג דגם D5S ויש לי רסיבר של ימאהה RXV440 אני רואה מריחות בתמונם בין אם זה מהממיר יס ובין אם זה מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה לכך?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
Panasonic THL37U30 vs Samsung LA37D550 ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי Fatal1ty פלטיניום של קריאייטיב עכשיו אני מנסה לדבר במיקרופון אז אני שומע את עצמי ולא שומעים אותי אין לי מושג מה לעשות עם זה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני שנים רכשתי כיד שניה פטיפון רוטל ישן מדגם RP500 (שנת ייצור סביב 1982) הדגם בילה הרבה זמן באחסון אצל חבר והוזנח מאוד. ניקיתי אותו היטב, סידרתי קצת את הכבלים שהבידוד נקרע מהם במספר נקודות ובדקתי שהוא עובד (הוא אכן עובד). בבחינה של חלקיו הפנימיים נראה שמתי שהוא במשך שהותו אצל הבעלים הקודמים הוחלפו לכל הפחות הכבל החשמלי והטרנספורמטור (ייתכן וגם המנוע). כשלב ראשון ולא יקר הזמנתי במקום הרגליים הקיימות שאחת מהן נשברה רגליי סורביטן חדשות (פחות מ-10 דולר כולל משלוח). בפטיפון מותקן ראש מדגם ES-70EX4 של EXCEL שנחשב ללא רע (ויכול לעבור גם לפטיפון אחר) והחלטתי להשקיע בו ולהזמין מחט חדשה (17 דולר כולל משלוח). עד כאן טוב ויפה ואני ממתין בסבלנות שהדברים שהזמנתי יגיעו מבריטניה וארה"ב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה נוספת ל MP3 הפעם לחבר אחר =] ושלא יהיה iAudio כי פאדחנות שלכולם יהיה אותו MP3 , בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אין לי ממיר בבית (אין כבלים/לווין) ואני רוצה לחבר את הטלוויזיה למסך. אם לדוגמא אני ארכוש ממיר, אני אוכל להשתמש בו? או שצריך את הכרטיס הזה שמחברים אליו? או שאפשר לקחת מתאם של אנטנה לRCA/S-video? תודה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי קניתי כבל coax כדי לחבר איתו את המחשב לרסיבר שלי משום מה שאני מחבר את הכבר לכרטיס ואז לכניסה ברסיבר אני לא מקבל אות....לצורך העניין שאני מחבר את הכבל לדיוידי שומעים וגם כאשר אני מחבר את הכרטיס עם כבל אנאלוגי תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סנהייזר HD203 ששבקו חיים, הייתי מרוצה מהן בסך הכול. מבחינת סאונד אני מחפש משהו יותר איכותי, אחרי הקניה של המיקרולאב 7C, הדרישות קצת עלו האוזניות משמשות בעיקר למוזיקת רוק ורוק כבד. אשמח להמלצה, עדיף מאייבורי או KSP אבל אפשר גם מחו"ל או מחנויות אחרות בארץ כל עוד מדובר באתר מוכר ומסודר. תקציב - 250-300₪ בעקרון, אם יש משהו שממש שווה חריגה 400₪.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אקדים ואומר תודה על עזרתכם בפעמים הקודמות . אז תודה! וניגש לעניין. אוזניות ה CX-400 הקשישות שלי מראות סימני הזדקנות מתקדמים. לאחרונה גיליתי בצער רב כי הגומי בפיצול ה-Y נקרע וכעט הסיכוך חשוף לאוויר. אני לא יכול לדמיין איך ניתן לתקן בעיה זו בצורה מניחה את הדעת. בנוסף, ניתן להבחין בהבדל מסוים בין הענות התדרים בשני הערוצים. בעיות אלה וכן עוד מספר בעיות קוסמטיות מהוות עבורי תירוץ מספק לחיפוש יורשים. אני מחפש אוזניות IEM שכן זהו הסוג בו אני משתמש מחוץ לבית ובפעילות ספורטיבית בפרט, בין אם בהליכה ברחוב, ברכבת, בחדר הכושר או בריצה. סגנונות המוזיקה שאני מאזין להם מרכיבים קשת יחסית רחבה הכוללת בין היתר רוק קלאסי ופחות קלאסי, ג'אז, chill out, היפ הופ, ועוד …
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קראתי די הרבה מהשרשור הארוך על אוזניות אך לא מצאתי שם איזשהו מידע רלוונטי עבורי. אני מחפש אוזניות - 1. איכותיות - שייתנו צליל כמה שיותר "נכון" ובריא לאוזן. 2. חזקות - מבחינת ווליום, אני בטח אתקל במקרים בהם ארצה לשמוע מוסיקה כשהסביבה הכללית היא די רועשת. 3. נוחות - משהו שלא יכביד \ יעיק \ יציק \ יכאיב לאוזן גם אחרי שימוש של שעתיים-שלוש. אני לא כ"כ בקיא במחירי אוזניות ולכן אין לי מושג לגבי תקציב, אבל הייתי מאוד מעדיף שזה לא יעבור את ה-300-400 שקלים. בפורום גאדג'טים המליצו לי על אוזניות In-Ear בגדול, בשביל הטיול, אך לא על איזשהו דגם ספציפי. יש לי אופציה מאוד טובה לרכוש את האוזניות בחו"ל (ניו-יורק, ארה"ב) במידה ואצליח לגבש החלטה עד ל-29.2. תודה רבה, גל
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה של 32״ בתקציב של 2000 ש״ח, עם אפשרות לחסוך כמה שיותר. ראיתי את ה32le340 של שארפ בחנות, ממש אהבתי את המסגרת הדקה יחסית אבל היה קשה להשוות את איכות התמונה (מי שם שידורי sd בחנות אלקטרוניקה??). היא נמכרת ב1600 באייבורי חוות דעת עליה אם אפשר ופתוח לאפשרויות נוספות
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-