עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by assaf990,

יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO

3. Started by ^GunX^,

חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש לקנות מערכת אודיו שתיהיה ניידת ועוצמתית. חשוב לי שתיהיה קלה דיו על מנת שאדם אחד יוכל לסחוב אותה. חשוב שתיהיה עוצמתית מספיק כדי לספק מוזיקה בעוצמה יפה למרחב פתוח ברדיוס של כ 10 מ'. חשוב שתוכל לעבוד על בטריות או סוללה של 12V DC (סוללה של מכשיר קשר צבאי). וחשוב שתוכל להתחבר למכשיר MP3. אשמח לעזרתכם במציאת מכשיר תואם ככל האפשר או רעיון יצירתי אחר. בתודה מראש, יועד

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Satlan,

אהלן היום רשמית הרמקולים שלי נשרפו לחלוטין. ואני צריך מערכת חדשה, 5.1. אין לי יותר מדי כסף, בסביבות ה-550 פלוס מינוס.. היה לי מקודם מערכת של לוגי'טק 4.1.. והייתי די מרוצה. אז אם אפשר המלצות ! יהיה מעולה ! בתודה מראש=]

8. Started by SendaRider,

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .

9. Started by meirmcp,

תופעה מוזרה לאחרונה נעלם לי הקול או שפשוט שומעים אותו מאור נמוך כל הנסיונות שלי לתקן לא הצליחו אתם יודעים לוח בקרה צלילים והכל אפילו החלפתי כרטיס קול החלפתי סלוטים כלום התקנתי מע' מחדש על דיסק אחר וראו פלא פלאים עובד האם יש למישהוא רעיון מה לעשות נתוני המחשב P III 500MHZ SDRAM256 WIN XP HOME SP1 תודה מאיר

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by IcE_MaN0,

אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by Kenvelo,

אני רוצה לקנות רמקולים לחדר יש לי מערכת aiwa משנת 2000 וחדר של 2.5X2.5 אני צריך המלצה בערך על סוג רמקולים, אם לקנות מקורי של איווה או משהו אחר ואיזה סוג לקנות

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by noambaum,

האם ההבדל משמעותי בין 1.audigy 2 zs 2.audigy 2 value לפי מה שאני ראיתי ההבדל הוא כזה : יציאות זהב ל-VALUE וחוצמזה,ל-ZS יש קצב דגימה של 192 KHZ לעומת 96 KHZ ב- VALUE

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by shaharo,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים ESI Julia EMU 0404 יש לי כמה שאלות בקשר לשניהם. אני מחפש כרטיס שישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אך הייתי רוצה את התמיכה בסראונד הסתכלתי על שני המפרטים של הכרטיסים ויש לי כמה שאלות דרך אגב הנה הקישורים: ל ESI http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=43&page=1 ל EMU http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447&nav=technicalSpecifications 1. לא מצאתי ב EMU שום תמיכה בסראונד ואף לא אזכור ל Dolby , האם זה אומר שפשוט אני לא יכול לשמוע סראונד איתו? רק סטריאו? 2. קראתי פה בשרשור קודם, שכתבתם שכאשר מחברים משמיעים קובץ mp3 לדוגמא הכרטיס קול צריך לעשות resampling לתדר אחר 48 וכתבתם שבכרטיסים של emu זה…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by nesber,

1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. אני רוצה לעשות מערכת דולבי (דולבי וסראונד זה אותו הדבר?) לTV שלי כדי לראות סרטים ובשביל משחקים אשר תומכים בזה בסוני2. אני יכול לקנות את כל מערכת ההגברה ולחבר ישירות לTV או לסוני2 וזה יעבוד לי כדולבי או שאני צריך עוד איזה מכשיר שישלוט על כל רמקול? אני אפילו לא בטוח שכתבתי נכון את השאלה כי אני ממש לא מבין בעסק

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים