אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל יש לי בעיה שבכרטיס HD 5770 יש יציאת HDMI אך מאחר והטלוויזיה שלי ישנה והיא מכילה רק כניסות Component חיפשתי כבל שיתאים לי ומצאתי את הכבל הבא: HDMI to Component Video + Stereo Audio AV Cable * Connects your HDMI-equipped device to your TV, such high-definition DVD player, HDTV receiver, projector, A/V receiver, Playstation system. * Input Connector: HDMI Male (24K Gold plated) * Output Connector: Component Video (3 x RCA Male) and Audio (2 x RCA Male) * Cable Length: 5ft * Conductor: Copper * Color: Black * Cable supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i resolutions * NOTE: DO NOT SUPPORT SIGNAL FROM VCR, COMPUTER OR LAPTOP …
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה יש לי את הרמקולים האלו microlab- a3621 ורציתי לדעת אם זה טוב להשים את הסאבוופר עד הסוף ואת הטרבל עד הסוף?או שצריך קצת להנמיך?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך כל הקטע של הLYRICS בנגנים כמו למשל של PROSOUND עובד? מה אני צריך לעשות לשים קובץ טקסט עם מילות השיר וזהו זה יראה לי אותם בנגן ? או שיש רק קבצים מיוחדים שצריך לחפש בנרות בשביל למצוא... ? עכשיו אני מתלבט בן אם לקחת את הנגן של PROSOUND כי יש בו את האפשרות הזו או בן הנגן של SANDISK שלפי מה שהבנתי אין בו את האפשרות להציג מילים של השיר... אז משיהו יודע האם בנגן של SANDISK יש LYRICS ?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
למה במערכות רמקולים למחשב אין כניסה אופטית TOSLINK? זה נחשב איכותי יותר? כי יש לי בכרטיס הקול יציאה כזאת וזה מרגיז שאין לי לאן לחבר
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הזה ? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9309360 בסך הכל אני רוצה להעביר כמה קלטות וידיאו (אם מישהו בכלל זוכר את הדבר הזה) ולהקליט מידי פעם מהטלויזיה (בחיבור מהממיר של יס). המחיר הזול דיי מעורר חשש שמדובר במוצר גרוע.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס מסך http://img521.imageshack.us/img521/1156/48266639.jpg זה הכרטיס מסך שלי, מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס מסך הזה? תודה מראש=]
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=72480&saleNo=1475818 ואיבדתי את הדרייבר ואת הקופסא שלו... מישהו יכול לעזור לי להשיג את הדרייבר כדי שאני אוכל להתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה יש לי כרטיס קול פשוט מובנה אז אם אני קונה רמקולים 4.1 אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולשמוע בכול הרמקולים ? ואותו הדבר לגבי רמקולים 5.1 ? ואיזה כרטיס קול כדי אם אני ירצה לקנות 4.1 או 5.1 עד 250 שקל הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס SBLIVE DIGITAL ENTERTAINMENT 5.1 של CREATIVE. ומערכת רמקולים Z640 של LOGITECH. האם מעבר לכרטיס יותר טוב כמו הAUDIGY 2 VALUE או משהו דומה ישפר את איכות הצליל?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי ושבוע טוב לכולם,קניתי לפני שלושה ימים כרטיס קול חדש למחשב.. Creative sound blaser 4.1 digital, לחבר אוזניוצ ומיקרופון אני יודע,אבל מה מחברים לכחול ולשחור? צירפתי תמונה... תודה מראש על העזרה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי?? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_AudigyValue_pdt.jpg יש על הכרטיס קול שניי חיבורים נוספים פנימיים 1 soundBlaster והשני aux in אפשר לדעת למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם בעת חיבור בעזרת כבל אופטי ובחיבור לכרטיס קול הזה:http://skypc.co.il/pl_product~70SB027100000~17~0.htm האם תמיד המערכת שלי תדמה לי צליל היקפי של 5.1 ערוצים כמו הכרטיס קול הפנימי שיש לי במחשב הנייחד או רק אם אראה סרט דיוידי דרך המחשב שיהיה מקודד באיכות הזאת ??? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-