אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו מאיביי בממש זול מה אתם אומרים עליהם? ואיך ישמעו איתם עם כרטיס קול שעל הלוח אם k8ns-939?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ממיר a.r.t cdvb2300c והחל מאתמול יש עשרה ערוצים בלבד ורובם ישראלים.... וההגדרות מכוונות כמו שצריך ובסריקה אוטומטית שאני עושה הוא לא מצליח לסרוק ערוצים אשמח לדעת אם יש אולי במקרה הגדרות שאני צריך לכוון ? בכל אופן זה מכוון על amos 4 וכל הערוצים וביצעתי סריקה ללא הצלחה כמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחדשתי ב Logitech Z-5500 שאגב מדהימים השאלה היא איזה אפקט לבחור במצב של מוסיקה : Six Channel Direct Stereo Stereo x2 Pro Logic II Movie Pro Logic II Music דרך אגב ה Pro logic האלה הם מצבים שהופכים סטריאו לסראונד ...
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יותר מאוחר היום אני הולך סוף סוף לקנות את המערכת, עכשיו יש לי התלבטויות לגבי 2 רסיברים שההבדל שלהם הינו עומד על 60 שקלים, והרסיבר ה"יקר" יותר נראה לי בהרבה יותר טוב וגם באתר www.zap.co.il יש עליו 12 ביקורות ממש טובות ולעומת היותר זול שאין עליו אפילו לא 1. זהו הרסיבר ה"יקר" יותר של MARANTZ: http://www.crazyedi.co.il/products/7034 אם אני לוקח אותו אני אנסה להשיג בצבע אחר... וזה השני: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PM-4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=95&aff=zap אה ודרך אגב, הנה הרמקולים שהחלטתי ללכת איתם: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי דור ואני מחפש כרטיס קול סביר בעל יציאה אופטית למחשב שלי והשאלה שלי האם כרטיסי קול יותר זולים בתאילנד ואם כן אז בכמה? (אני נוסע לתאילנד בקרוב)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, האוזניות יחוברו לאייפון ב- 90% מהזמן ולמחשב נייד בשאר. השימוש העיקרי הוא מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב).... פי כמה היא עולה על לוג'יטק? נגיד והייתי רוצה לקנות משם מערכת שתתאים למשחקים +שתתאים לחווית מוזיקה איזה רמקולים אתם הייתם לוקחים במקומי?(אני פשוט לא מבין בזה) http://www.alteclansing.com/index_intl_update.asp?lid=english אל תציעו לי את ה atp3
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מגבר לרכב יד שניה דגם e6450 של חברת JL המגבר בעל 6 ערוצים! ונתונים לא רעים בכלל: AMPLIFIER SECTION: Amplifier Topology: Class AB with patented Absolute Symmetry dual N-Channel MOSFET output design Power Supply: Unregulated MOSFET switching type Rated Power (Stereo): 45 watts RMS x 6 @ 4 ohms. (12.5 volts); 75 watts RMS x 6 @ 2 ohms. (12.5 volts) Rated Power (Bridged): 150W RMS x 3 @ 4 ohms. (12.5 volts) THD at Rated Power: less than 0.08% @ 4 ohms per channel (20 Hz - 20 kHz) Signal-to-Noise Ratio: greater than 104 dB referred to rated power (A-weighted, 20 Hz-20 kHz noise bandwidth) Frequency Response: 10 Hz-25 kHz (+0, -1 dB) היצרן מ…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חו"ד על ה60PZ550 של LG יש לי כרגע אפשרות לרכוש אותה ב6700 ש"ח האם מישהו מכיר את הדגם או איזו ביקורת עליו?? תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן mp3 עם כניסה למיקרופון שאפשר להקליט עליו הקלטות איכותיות כמו במינידיסק תודה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לחבר את הרסיבר ליציאה SPDIF של הכרטיס קול בלוח אם אם אני מחבר את הDVD ליציאה הנ"ל המגבר מוציא צלילים אבל כאשר אני מחבר את זה ל RCA של הכרטיס קול הוא לא משמיע דבר מישהו הצליח להפעיל את ה - SPDIF בלוח LANPARTY של DFI ??? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
א) בחלונות ובמשחקים בכלל שומעים רק 2.1 תמיד! וכל הרמקולים האחרים לא פועלים ואני רוצה לעשות שתמיד יהיה סראונד אני מחפש ומחפש דרך אבל לא מוצא ... בדום הוא נותן לי שגיאה שאני צריך לשנות משהו בלוח הבקרה ברגע שאני מנסה לשים על מצב סראונד... (זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי בזה) דרך אגב יש לי מערכת 7.1 הרמקולים גם של creative . הם מחוברים טוב שומעים מכולם שאני עושה טסט לשמוע מכל רמקול ופה אני מגיע לבעייה שנייה ב) כל הרמקולים אומרים את המיקום שלהם(חוץ מאחד) Front Left Front Center Front Right Rear Right Rear Left Side Left (חסר פה Side Right) הוא לא אומר כלום!! בקיצור מה עושים מאוד חשוב לי שתעזרו לי עם זה תודה!!!!!!!!!!!!!! תודה!
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אוזניות בארה"ב, ומתלבט בין Sennheiser CX300 לSennheiser CX500. רציתי לדעת עד כמה שווה להשקיע את 20 הדולר הנוספים האלה? האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע? אינני מבין הרבה בנושא, לכן אני גם פתוח להצעות אחרות באותו תקציב (קנייה מחו"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
נתחיל מזה , שאני יודע שהיו כאן הרבה ת'רדים קודמים , אני מספיק זמן באתר הזה כדי לדעת להשתמש בחיפוש. אבל תהרגו אותי , אין לי מושג למה , החיפוש נתקע לי כל הזמן. ניסיתי לדפדף בין הדפים , ולא מצאתי מה שביקשתי. אני סה"כ מחפש אוזניות למחשב , שיתחברו לרסיבר יחסית טוב של Harman kardon 135 עלה לי בסביבות ה2000 פלוס בערך. וכרטיס קול של Creative X-Fi , הכי פשוט שבסידרה. (800 שקל +-) בכל מקרה , יש לי כרגע אוזניות של סוני , עלו לי 40-50 דולר בדיוטיפריי , לפני שלוש שנים בערך. ואני דיי מפסוט מהם עד היום... ככה שאם הדבר הזה טוב לי , אז זה כנראה מראה שאין לי דרישות רציניות. בכל מקרה , התקציב הוא בערך 600 שקל.. אפשר לחרוג כלפי מעלה , אם יש דגם ממש טוב ששווה לעלות את התקציב בשבילו. אם יש מ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה Blaze Media Pro אני צריך לדעת מה אפשר לעשות איתה חוץ מהמיר ... אם למישהו יש הוראות לתת לי אז תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-