עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by duzap,

רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by assaf990,

יש לי nvidia® nForce Audia יש סאונד כרגיל (שומע מוזיקה), אך אין לי אופציה להפעיל מיקרופון!! מדוע? XP PRO

3. Started by Ac-Boy,

ADI1986A 6-ch Audio CODEC זה הכרטיס הלוח אמ שלי הוא P5LD2 SE בבקשה אפשר דרייבר לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת סטריאו.. והיציאה שלהם זה חוטים כאלה.. (אני לא מבין בגרוש בזה.. דרך אגב איך קוראים ליציאה הזאת?) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ולהפעיל תרמקולים על המחשב.. מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב, יש לי את המערכת עצמה גם. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by 111111,

קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.

9. Started by Kenvelo,

אני רוצה לקנות רמקולים לחדר יש לי מערכת aiwa משנת 2000 וחדר של 2.5X2.5 אני צריך המלצה בערך על סוג רמקולים, אם לקנות מקורי של איווה או משהו אחר ואיזה סוג לקנות

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אז כך אני עומד ליקנות בקרוב נייד חמוד לשימוש אישי... MSI GX600. אני רוצה לחבר אותו לLCD שאני עוד לא החלטתי אבל עתיד ליקנות... כמו כן הנייד יהיה מחובר ל דיסק חיצוני גדול שבו אני אוכל לישמור את אוסף הANIME שלי... הבעיה היא כיצד אני מצליח להוציא מהכ.קול הבינוני- של הנייד צלילי יותר טוב שיפאר את ה X-540 שאני גם אמור ליקנות? אגב מישהו יכול להמליץ לי על 5.1 אחר שמיתיימר ליהיות טוב יותר? בגבול ה1K...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. לאחר שהזמנתי את הרמקולים של קריאטיב 5.1 T5900 בעזרתכם. רציתי להתיעץ איתכם בנוגע לבחירת כרטיס קול (כי אני לא ממש מבין בזה, אפילו אחרי שקראתי כאן הרבה שירשורים בנושא וכן את ההמלצות). נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול 5.1 OB על הלוח של EPOX 8RDA3 וחשבתי שאחרי שקניתי רמקולים כאלה חבל שאני לא ממש אוכל להנות מהאיכות שלהם (תקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה עפ"י מה שהבנתי עם הכרטיס קול שיש לי אני לא אוכל לפצל את אות הסטראו לכל הרמקולים (כמו שניתן לעשות בכרטיסים של קריאטיב). הסיבה העיקרית שבשבילה אני צריך את הכרטיס קול זה לסרטים ולמוזיקה (לשמיעה בלבד, לא להקלטה ולא למשחקים) ואני לא אודיופיל כך שאני לא צריך איזה כרטיס מפוצץ (כי במילא אני לא ממש אשים לב) ונוסף לכל התקציב שלי מאוד מאוד לוחץ (…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. אני רוצה לעשות מערכת דולבי (דולבי וסראונד זה אותו הדבר?) לTV שלי כדי לראות סרטים ובשביל משחקים אשר תומכים בזה בסוני2. אני יכול לקנות את כל מערכת ההגברה ולחבר ישירות לTV או לסוני2 וזה יעבוד לי כדולבי או שאני צריך עוד איזה מכשיר שישלוט על כל רמקול? אני אפילו לא בטוח שכתבתי נכון את השאלה כי אני ממש לא מבין בעסק

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?

15. שלום... חשבתי על זה ואם אמצא את זה אני לא אצטרך לקנות את הiriver שאני מתכנן עליו... אני מחפש אוזניות עם אפשרות להעברת שירים (או סתם כפתור או שניים לכיוון) ורצוי(לא חייב) שליטה על עוצמת הקול... עכשיו אני מוכן גם לשדרג את המחשב אם תמצאו לי בטכנולוגיית bluethooth אבל שיהיה סטריאופוני ולא אוזנייה אחת... בלי הגבלה לתקציב... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by iakovl,

יש לי קובץ WAV שיש בו רעש של מזגן ברקע איך אני יכול לסנן אותו החוצה ולהישאר עם קובץ "נקי" יותר

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by masterb,

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by turtlen77,

שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by YH,

הי כולם, אני צריך המלצות ל - d.v.d עד 500 ש"ח, כרגע מתחבר רק לטלויזית lcd של lg. מישהו מכיר את הדגם החדש של Apex HDMI-850?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by orlupo,

הנה החלק השני של המדריך שכולנו התלהבנו ממנו: http://www.tomshardware.com/howto/20041201/index.html

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים