עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by alon83438,

שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by T_pants,

שלום!...סוכות שמח! קיבלתי הצעה לקנות דיסקמן של Sony דגם D-NE509 קורא MP3 יד שנייה בן חודש וחצי בערך... פרטים: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=797 מחיר השוק של המוצר הוא בערך 300-330 ש"ח...המחיר שקיבלתי עבור יד שנייה הוא 180ש"ח.. האם המחיר הוא סביר?...או שעלי לבקש הורדה במחיר?... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.

9. שלום למומחי הפורום, בשל קצב התקדמות מהיר של הטכנלוגיה וקצב התעדכנות איטי שלי לנעשה בה אני ניצב מול מספר שאלות ואודה לסיוע מצדכם. רשימת ציוד בסיסית (אין תקציב לשדרוגים בעתיד הנראה לעין פרט לסעיפים 8 ו-9): 1. רסיבר JVC מדגם RX-7012VLS (מפרט). 2. מסך LCD בגודל 32" של HISENSE (זה מה יש חברים, התקבל בירושה - מפרט). 3. סאבוופר Marantz שם הדגם לא ודאי (אין ציון ע"ג הסאב, אין זיהוי ודאי באינטרנט - מאוד מזכיר את ה Marantz Sw 2400 250W רק בלי צלעות הקירור מאחור). 4. זוג רמקולים רצפתיים של Jamo מדגם Studio 170 5. זוג רמקולים רצפתיים של Peerless מדגם Magic 6: 200 watts r.m.s, sensitivity 92db, frq range 28hz-22khz, imp 8 ohm זוג רמקולים אחוריים מאותה משפחה ורמה (נמוכה). 6. נגן DVD ש…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by Eliran Harari,

שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by oDot,

שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. אחרי שקניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים (s510) אני רוצה גם אוזניות אל חוטיים. עכשיו יש לי אוזנית של TEAC די טובות אבל מה שמפריע לי זה החוט שתמיד נתקע בין הגלגלים של הכיסא . למישהו יש הצעות? אין לי מושג מה המחירים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by Nirco,

אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. Started by Marsh,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by LOOSE,

מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי גם בצפייה ע"ג מסך המחשב וגם בהקלטה . אני צופה דרך ממיר של הוט. ויש ברשותי מחשב חזק יחסית :לוח 965WH מעבד E6600 . זכרון DDRII 800 2X1GB . דיסק קשיח במערך רייד 0 ליכולת הקלטת מידע בנפח גדול במהירות WD 2X250GB .כמובן שבנפרד מהדיסק של המערכת. מערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 32BIT . אשמח לקבל המלצות שינצלו את המדיה סנטר של מערכת ההפעלה. אני מבין שיש כרטיסים קלאסיים כמו Hauppauge winTV-PVR-150 MCE אבל לא נפלתי מהאיכות ואני מוכן לשלם יותר .שמעתי על כרטיסים שיושבים על חריצי הפיסיאי אקספרס האם מישהו יודע אם זה מוסיף משהו באמת ? אשמח לשמע מבעלי הניסיון שביניכם. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?

25. Started by ilan_,

טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים