עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ashtarot,

איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Amnonyo,

יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by TaMiRn2,

אני מחפש אוזניות בלו טות' שיהיו טובות גם למחשב וגם לפלאפון (עדיפון לאוזניות עם חריץ הרחבה) מחיר סביר בבקשה אם אפשר...(עד ה450) תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. כל התוכונות האלו לבדיקה של הרמקולים ו ה Mixer חיפשתי באתר ולא מצאתי גם לא ב aplications

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. אז כמו בכותרת המלצה לטלויזיה LCD 25-32 אינץ'... HD READY תקציב 3000-4000. בעיקר לצפות בסרטים כשאני חוזר מהצבא... אני לא כל כך מבין אז אם יש עוד נתונים שאני צריך להזכיר תגידו לי, תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by X-Gamer,

אתם מכירים את החברה Omega? איך הרמקולים שלה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. שלום,לאחר שחיברתי כרטיס טלוויזיה ארור שליד חריצי הPCI נמצאים הג'מפרים של כרטיס הקול,ולא מצאתי איך לסדר את זה חזרה הלך הכרטיס קול המובנה בכל מקרה עכשיו יש לי Creative SoundBlaster לא בגרסאת הLIVE, בקיצור הכרטיס הזה ממש לא משהו,במשחקים יש לי רעש נוראי לפעמים במשחקים שהשיר של המשחק עולה שטוען את המפה או לפעמים בשירים עם גיטרות שומעים רעשים כאלה "טסס טסס.." וזה מעצבן חשבתי ללכת על CREATIVE AUDIGY SE כי בKSP הוא עולה 190,אני שם דגש על שישמעו אותי טוב במיקרופון ושמיעה איכותית במשחקים,הכרטיס הזה בסדר לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by RoNeR,

שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה

13. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?

14. Started by maazg,

שלום..... אז ככה בקח כולם יודעים מה זה מכרזים ומה זה WALLASHOPS ו- NETACTION..... מתחילים:- אני מאוד מעוניין לקנות רמקולים שיעשו משהו טוב לאוזניים שלי... נכנסתי לאתרים האלה וראיתי כמה דברים .... אני צריך את עזרתכם בלבחור. אני לא מולטימליוניר ולא גאידמק...אני מוכן לקנות עד 1500 ש"ח למערכת קולנוע ועד 800 ש"ח לרמקולים... יש באתר של WALLASHOPS סט רמקולים של 4 רמקולים CENTER וסאב עם מגבר פנימי. ויש איזי שהיא הצעה ל מערכת קולנוע של PROSOUND ב 999 ש"ח.. האם עדיף לקנות משהו משניהם או לחכות למשהו אחר או אם יש איזי שהיא הצעה טובה חוץ לאתרים האלה אז לא להתבייש..... מחכה לעזרה תודה מראש......

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. יש ברשותי כרטיס מסך creativ sound blaster live! אם אני לא טועה זה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 אבל למען הסר ספק מספר הדגם ct4830 עכשיו השאלה שלי להשתמש בזה או הכרטיס המסך המובנה שבה עם הלוח p5n-e זה הלוח http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=473 וזה הכרטיס המובנה Realtek ALC883 6-channel CODEC עכשיו מה ייתן לי יותר איכות? אני משתשמ במערכת 4.1. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  17. לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :

18. על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?

19. שלום... חשבתי על זה ואם אמצא את זה אני לא אצטרך לקנות את הiriver שאני מתכנן עליו... אני מחפש אוזניות עם אפשרות להעברת שירים (או סתם כפתור או שניים לכיוון) ורצוי(לא חייב) שליטה על עוצמת הקול... עכשיו אני מוכן גם לשדרג את המחשב אם תמצאו לי בטכנולוגיית bluethooth אבל שיהיה סטריאופוני ולא אוזנייה אחת... בלי הגבלה לתקציב... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by kobi_af,

יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by sUP,

שלום לכם חברי הפורום =] ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי הכניסות והיציאות הם PL (גדול רגיל..). אני מחפש רמקולים שיש להם חיבור שכזה כדי שאוכל לחברם אל כרטיס הקול שלי. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. תודה לכל העוזרים מראש !! =] sUP.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by quilby,

I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by ilay22,

יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים