עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by dagang,

השאלה בכותרת בתקציב של בסביבות ה 150 שקל מה עדיף: Audigy ValueוCreative Live 7.1 24BitוCreative ? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by mena,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות ב200-250 שקל למוסיקה ? מכל הסוגים... עריכה:משהו שגם אפשר להסתובב איתו בחוץ... ומי יותר טובות cx-300 או ep-630?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by alon83438,

אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by moshe_ha,

קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by xena,

שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום לכולם יש לנו בבית טלוויזיה LCD 37 LG. הבעייה היא שהיא מחוברת למדיה סנטר.סרטים רואים בצורה מלאה והכל טוב ויפה,וגם המחשב נראה באופן מלא רק בערוצי טלוויזיה,במקום לראות על מסך מלא,רואים על מסך לא מלא,כאילו אני מסתכל על טלוויזית CRT מה הבעייה?איך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by moshe20,

אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים: 3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן. מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק…

24. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים