אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש Dvd נייד עד 1000 שקל שקורא תרגום לא מובנה בעברית ושאיכות המסך תיהיה טובה בבבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
סאפ יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster Live 2.1 ורמקולים 5.1 של KOSS.. קיצר FRONT אחד נהרס , שאולי זאת הסיבה לבעיה: אבל נגיד כשאני שומע באוזניות הכל סבבה - שומעים את כל הקטעים, אבל ברמקולים- לא שומעים ערצים מסויימים, וקורה שאני לא שומע גיטרה כל השיר או שירה מצד ימין\שמאל כזה.. ככה שאני מנחש שזה מהרמקולים כי באוזניות זה מצליח..אז השאלה אם זה הגיוני? אם יש דרך לשנות את זה (להגדיר במחשב?) או שפשוט לקנות רמקולים 2.1 וזה יפתור את הבעיה? תודהה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כרגע אלה הרמקולים שיש לי: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31HSGEW2WEL._SL500_AA280_.jpg משהו כזה ... PCWorks Cambridge SoundWorks הם ממש טובים, אבל אני רוצה להתחדש קצת, לקנות משהו חדש, חזק יותר, ואיכותי יותר. בנוסף לאלה יש לי גם מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם רמקולים ענקיים וחזקים שמסוגלים להרעיד מים שבתוך כוס שנמצאת קומה מלמטה. אז אני עובר לחדר גדול יותר עכשיו, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות, יש לך המלצות לתת לי על רמקולים טובים עד 600-500 שקל? הסתכלתי בכיוון של X530 של לוגי'טק ( יש לי G15 וG5 אז אני רוצה לסגור מעגל: ) ... מה אתם אומרים על הX530?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם אתם יכולים לתת לי קצת המלצות על דגמים מסוימים במחיר שציינתי? חבר המליץ לי LG 32lc51 Samsung LA32S81B Philips 32PF5331 האם יש חברות מסוימות שמומלצות יותר מאחרות? איזה דברים לחפש כדי לדעת אם הטלוויזיה טובה(סוגי פאנלים וכניסות הכרחיות)?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי נגן מוזיקה של חברת ERGOTECH (כן, השחורים הקטנים...) עקב טעות נוראית הותקנה עליו גרסת תוכנה שנועדה למכשיר אחר... נכון לעכשיו הוא לא מסכים להידלק... הוא מדליק את האור וזהו. יש עדיין סיכוי להציל את הנגן או שהוא שבק חיים?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה. הכרטיס מיועד לצפיה בטלויזיה במסך המחשב בלבד.אין צורך בכרטיס שיודע להקליט וכל זה. התקציב עומד על 300 +- תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם asus p5gl mx התקנתי ווינדוז XP אבל כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אםאני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תואמת לחומרה. מישהו יודע מה לעשות? תודה ראו צילום מסך מצורף.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה על מערכת Media Center וטלויזיה 32 אינץ. התקציב הוא בערך 2.5 א' ש"ח למערכת ו-2.5 לטלויזיה. אודה לכם אם תסבירו לי מה חשוב ומה לא. תודה הראל
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מדובר במכשיר חדש של חברת OLYMPUS, היה פה ויכוח קטן לגבי האם כדאי לקנות את המכשיר לפני שבועיים בערך, אז החלטתי לפרסם את דבר הביקורת הראשונה על המכשיר: http://www.dapreview.net/content.php?review.149 וגם גלריית תמונות שלו: http://www.dapreview.net/gallery/thumbnails.php?album=128 וגם סרטון: http://www.pmpz.net/olympus_mrobe_100.MOV Conclusion If you just want a simple, easy-to-use player that's gushing with style-points, the MR-100 is perfect. On the other hand, if you want a DAP with loads of functions and features, this ain't it. The MR-100 is a good alternative to the (wimpy-looking) iPod-Mini... If you can live without on-the-fly playlisting. If you can…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם ההבדל משמעותי בין 1.audigy 2 zs 2.audigy 2 value לפי מה שאני ראיתי ההבדל הוא כזה : יציאות זהב ל-VALUE וחוצמזה,ל-ZS יש קצב דגימה של 192 KHZ לעומת 96 KHZ ב- VALUE
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים ESI Julia EMU 0404 יש לי כמה שאלות בקשר לשניהם. אני מחפש כרטיס שישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אך הייתי רוצה את התמיכה בסראונד הסתכלתי על שני המפרטים של הכרטיסים ויש לי כמה שאלות דרך אגב הנה הקישורים: ל ESI http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=43&page=1 ל EMU http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=10447&nav=technicalSpecifications 1. לא מצאתי ב EMU שום תמיכה בסראונד ואף לא אזכור ל Dolby , האם זה אומר שפשוט אני לא יכול לשמוע סראונד איתו? רק סטריאו? 2. קראתי פה בשרשור קודם, שכתבתם שכאשר מחברים משמיעים קובץ mp3 לדוגמא הכרטיס קול צריך לעשות resampling לתדר אחר 48 וכתבתם שבכרטיסים של emu זה…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, יש לי זוג רמקוליים MISSION M74 אשר ראו ימים טובים יותר, אני מעוניים לצבוע/להחליף טפט לרמקוליים האם יש אפשרות לפתוח את הקופסא? האם יש עסקים אשר עושים את זה? יש למכירה טפטים להדבקה? כל מי שיש לו איזה שהיא עצה אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-