עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי מערכת KENWOOD אחת החזקות עם רמקולים וסאונד סוף הדרך חיברתי אותם למחשב עם כבל ואני שומע דיי מעפין עם הרמקולים דרך המחשב, מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה ? כי לא נראה לי שככה זה אמור להיות... הסאונד במערך ממש טוב. רציתי לשאול אם אתם חושבים שאפשר לשחק אם קצת הדגרות שישמע קצת יותר טוב . מה דעתכם?? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by nottheguy,

אני צריך משהו זול ונחמד (500 - 700 ש"ח) שיכול לקרוא MP3 מדיסק או כל דרך אחרת (חיבור רשת למחשב למשל), עם רמקולים built-in. כמה קריטריונים: שלט מסך עם יכולת לנווט בין הקבצים (העדפה לתצוגה של שמות קבצים ולא idtags) טיימר/שעון מעורר איכות סאונד לא קריטית אם מישהו יכול לעזור, זה רק אתם! תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by guvi,

שלום רב! אני בדרך לקנות את המכשיר ורציתי לדעת ממי שיש לו אותו: 1. האם המסך איכותי? רואים טוב בזמן יום (בנסיעות ברכבת נגיד)? 2. כמה זמן מחזיקה סוללה לצפייה בסרטים? כמה זמן לוקחת הטעינה שלה? 3. האם העברת קבצים למכשיר פשוטה? אין קידודים כלשהם? תודה רבה מראש, נ.ב. אני קונה אותו בגלל המחיר, 199$, לעומת הארקוס AV420 שהמחיר שלו כמעט פי 2....

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by intel suck,

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by sharonarn,

שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by RoNeR,

יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. היי, כל הזמן אני קונה אוזניטות ב 50 שקל שנהרסות אחרי חודש וחצי... בא לי פעם אחת לקנות אוזניות איכותיות. אין לי עדיפות לחברה כלשהי, פשוט רוצה משהו איכותי שיחזיק להרבה זמן. התקציב שלי הוא מקסימום עד 400 שקל. מעדיף לקנות מהארץ אבל אין לי בעיה להזמין ממקור איכותי ומוסמך. אז אני צריך שתביאו לי הצעות ומה אפשר להביא הכי טוב בתקציב הזה, תודה.

12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. האם יש הבדל מבחינת הסאונד והאופציות שהכרטיס נותן בין שני הכרטיסים הנ"ל, למעט ה FIREWIRE שיש ב audigy 2 מהם ההבדלים הרציניים ביניהם.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by doker,

שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. שלום לכולם הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הכרטיס קול שלי שהרמקולים מחוברים אליו ביציאה דיגיטלית (SPDIF). הרמקולים שלי הם ALTEC LANSING ADA890 והכרטיס קול הוא CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO . 1. נתחיל במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/48-96.JPG יש אפשרות לשנות מ 48khz ל 96khz הבעיה היא שאני שם על 96khz אני לא מצליח לשמוע בדיגיטלי רק באנלוגי אני יכול לשמוע 96khz ,רציתי לדעת מה ההבדל בין שתיהם ולמה אני לא יכול להשים על 96khz בדיגיטלי? 2. במסך פה : http://ccc.domaindlx.com/Buzhish/creative/DECODER.JPG סימנתי את האפשרות השנייה ואני אכן שומע בדולבי דיגיטל ברמקולים ואני מרגיש הבדל ניכר ושאני בוחר באפשרות הראשונה אני לא שומע כול כך טוב בדולבי דיג…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by alon83438,

אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by afik zach,

אני מחפש נגן DVD ואני קצת לא מכיר את השוק בכל מקרה אני מחפש נגן שיתמוך בכל הפורמטים של המדיות בכתוביות בעברית ובDIVX שמעתי שKISS הם לא רעים ראיתי את הנגן הזה באתר שלהם DP-1100 רק שאני לא יודע אם הוא תומך בכתוביות בעברית ובכל המדיות בכל מקרה אני אשמח לעזרה בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by durango,

היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by benjo30,

שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by adirnasri,

העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים