עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by meirdor,

אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שלום, ישנו פלאג-אין לווינאמפ שנקרא DFX ואני לא מצליח למצוא סריאל שלו והקראקים שאני מוצא אני לא יודע איך הם עובדים ואים README או משהו.... יש תוכנה שנותנת סאונד יותר טוב מווינאמפ?? תודה רבה מראש,ניר.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by mushee,

שלום לכולם... אני חושב לרכוש את הכרטיס m-audio revolution 5.1 בכדי לחבר לרסיבר sony STR-DG510 שמחובר למערכת רמקולים של jamo (סדרה 6). השאלה שלי האם הוא ייתן שיפור בסאונד של מוזיקה ובעיקר של סרטים (DD, DTS) על פני הכרטיס קול שמובנה בלוח אם שלי gigabyte 945ps3 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. התקציב שלי הוא משהו כמו 1200 לשניהם ביחד(כרגע יש לי REALTEK ONBOARD מאיזשהו סוג+ CREATIVE SOUNDWORDS 2.1 עם בעיה בחיבור של המגבר של רמקול שמאל) . 1: האם בתקציב הנ"ל (בלי לחרוג) הם בחירה טובה ? 2: איך לעזעזל אני אסדר 7.1 בחדר.בהנחה שהמחשב לא יושב באמצע החדר ,ויש לי מיטה וטלוויזיה ואין לי מושג איפה אני אדחוף אותם(זה יהיה די מפגר לשים אותם מצדדי המסך- 3 מצד ימין ו3 מצד שמאל). תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by duzap,

רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by barak19876,

אני מחפש לקנות נגן בערך במחיר של 1700 - 2000 שקל שאני אוכל גם לראות בו סרטים באיכות סבירה האם יש למישהוא הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. מחפש אוזניות אלחוטיות לשימוש עם טלויזיה וxbox. לא חייבות להיות באיכות הכי גבוהה שיש. מחפש משהו באמצע בין יקר רצח ומעולה ובין זול ושווה ל*****. דבר חשוב נוסף, הייתי מעדיף לקנות אותן בארץ, ולא להזמין מחו"ל. אשמח לקבל המלצות.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by Bvlgari,

כותרת.. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GB בקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר.. עלו לי בערך 120 הם איכותיים אבל העוצמה חלשה.. אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד... מוכן להשקיע 150 בערך

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by ilay22,

יש לי לפטופ LG TX2500 ויש בו חיבור RGB חיברתי אותו ל LCD (של SHARP) שהרזולוציה שלו היא 1360-768 אבל הוא לא מוכל לעבוד מעל 1024-768. ברגע שאני מעלה את הרזולוציה המסך כאילו מאבד קשר עם הלפטופ (נותן לי הודעה OUT OF REACH). את אותו מסך אני מחבר, עם אותו כבל, ל PC הרגיל והוא עובד מצויין בזרולוציה מקסימלית. יש על הלפטופ את הלוח בקרה של ATI ונייתי לשחק עם הריפרש רייט והרזולוציות, ושם דבר שאני עושה לא נותן לו לעבור את ה 1024-768 ניסתי גם לשנות את השימוש של המסך בהגדרות (אם הוא CLONE או EXTENSION) וגם זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה הבעיה?

23. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by RayZ,

הרמקולים היום התחילו פתאום לא להשמיע כלום. בדקתי,הכל מחובר כראוי. ההגדרות במחשב,הכל כשורה, בקרת הוליום,הכל בסדר,אין שום "השתק". בקיצור, אני לא יודע מה קרה. מדובר ברמקולי GPT, מעץ בצבע חום - עץ .

• 4 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.