עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by godis,

שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by PeaceWarrior,

בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!

13. כרגע אלה הרמקולים שיש לי: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31HSGEW2WEL._SL500_AA280_.jpg משהו כזה ... PCWorks Cambridge SoundWorks הם ממש טובים, אבל אני רוצה להתחדש קצת, לקנות משהו חדש, חזק יותר, ואיכותי יותר. בנוסף לאלה יש לי גם מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם רמקולים ענקיים וחזקים שמסוגלים להרעיד מים שבתוך כוס שנמצאת קומה מלמטה. אז אני עובר לחדר גדול יותר עכשיו, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות, יש לך המלצות לתת לי על רמקולים טובים עד 600-500 שקל? הסתכלתי בכיוון של X530 של לוגי'טק ( יש לי G15 וG5 אז אני רוצה לסגור מעגל: ) ... מה אתם אומרים על הX530?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש מערכת למכונית, אם אפשרות כניסה של דיסקים , לא צריך את כל השטויות של שם השיר ותמונות שירוצו בתצוגה. רק רדיו דיסק איכותי איכותי שישמעו ממש טוב, שתהיה אפשרות כניסה לIPOD NANO. אין תקציב, לא יודע מידי, ולא יודע מידי זול. רדיו דיסק איכותי שתהיה אפשרות לחבר IPOD NANO. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. הפרמטר היחיד שבא בחשבון הוא איכות. האוזניות יחוברו בעיקר למחשב (כ.קול SBLIVE, לא מוכלל) וישמשו בעיקר להאזנה ביתית ולא בחוץ או עם נגן נייד. לכן לא משנה אם אלו יהיו IN EAR , סגורות, פתוחות וכו', העיקר שיהיו האוזניות האיכותיות ביותר בטווח המחירים הנל. האם גם לדרישות הנל(האזנה ביתית בעיקר), הCX300 הוא הטוב ביותר? אפשר לחרוג טיפה בתקציב אם האיכות מצדיקה זאת... תודה!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by duzap,

רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by s.k.,

שלום לכולם..... יש לי בעיה והיא: התקנתי לא מזמן WIN XP ונוצרה לי בעיה שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול שלי.... הדרייבר שיש לי הוא ישן...מתאים רק ל 98 או NT . והXP לא מצליח לזהות אותו.... מה עושים?? הכרטיס הוא -TAMAHA SOUND IMAGE 4X4- 6IX דגם- S-YXG50 תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

ADI1986A 6-ch Audio CODEC זה הכרטיס הלוח אמ שלי הוא P5LD2 SE בבקשה אפשר דרייבר לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....

23. Started by 111111,

קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.

24. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.