עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Integer,

אני מעוניין לקנות את הרמקולים הבאים:Creative INSPIRE 5.1 T5900 קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 יש לי את הלוח אם ABIT IS7-E2G יש לו 6 ערוצים אבל אני לא יודע עם הוא יעבוד עם הרמקולים הללו? קישור ללוח אם: http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2G&fMTYPE=Socket%20478 חוץ מזה הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלו?? תודה אסף

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  2. היי, יש לי זוג רמקוליים MISSION M74 אשר ראו ימים טובים יותר, אני מעוניים לצבוע/להחליף טפט לרמקוליים האם יש אפשרות לפתוח את הקופסא? האם יש עסקים אשר עושים את זה? יש למכירה טפטים להדבקה? כל מי שיש לו איזה שהיא עצה אני אשמח לשמוע. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by iakovl,

יש לי קובץ WAV שיש בו רעש של מזגן ברקע איך אני יכול לסנן אותו החוצה ולהישאר עם קובץ "נקי" יותר

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. ומה שנשאר לי זה רק להפוך את הכתב או שצריך להוריד עידכון "פירטי" ולהתקין אותו בעזרת תוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by intel suck,

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  10. התקנתי את הגירסה של רוק בוס לג'וקבוקס רקורדר 20 והיא ממש אחלה, המון אופציות וכאלה והמון שפות, אבל כשאני בוחר עברית בתור שפה ראשית חלק נהייה עיברית וחלק ג'יבריש... התפריט הראשי כולו עברית חוץ ממסך ההקלטה... וכשאני מסתכל על תיקיות איפה שאמור להיות מסך, אפשרויות, תפריט גם שם הכל ג'יבריש... אני חייב לציין שהוא מציג את הקבצים בעיברים בצורה ממש טובה ובכלל זו גירסא מגניבה עם משחקים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by alon83438,

אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by xena,

שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. לא הבנתי אם האוזניות שבואות עם הנגן טובות או לא בחלק מהאתרים רשום שהאוזניות מעולות ובחלק רשום שהאוזניות גרועות =| בכל מקרה אם הן גרועות תוכלו להמליץ לי על אוזניות במחיר סביר (לא צריך משו מעולה...) ותגידו לי אם עשיתי בחירה נכונה|: (היה לי תקציב של 500-700 שקל, והוספתי 70 שקל). תודה מראש נ.ב. משרדיה אחלה אתר פעם שניה שאני מזמין משם הזמנתי יום ראשון ב23:45 הגיע אתמול (יום שני) ב16:30 והם גם המקום הכי זול (בשביל הנגן הזה). עריכה: תודה גם למי שרשם את הביקורת פה על נגני הפלאש של iAudio , קראתי אותה לפני הקניה :}

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by X7-007,

יש לי את הרמקולים LOGITECH Z640 5.1 http://www.techwarelabs.com/reviews/audio/logitech_z640 וכרטיס קול XFI. האם אני אמור להפעיל את ה BASS REIDRECTION ? וגם Subwoofer Gain (+15)DB? ולכוון ב Bass Redirection Crossover Frequency 80Hz THX tm האם לכוון גם במצב ENTERTAINMENT MODE וגם במצב GAME MODE? כי לא הבנתי מתי צריך להפעיל את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. למי שלא הבין מדובר בסט הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=10735 והאם הוא שווה 1000 ש"ח? תודה..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)

23. Started by T-80,

שלום רב! קניתי רמקולים של LOGITECH X540 צריך עזרה בבחירת מקום להתקנתם מידות החדר 3*4 ו יש שתי דלתות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by gorff5,

מה עדיף אנשים? בינתים אני עם כרטיס קול עלוב 128 nvidia שבא עם הלוח אם!ורמקולים שליפני כמה שנים 2.1 umax ליקנות כרטיס קול חדש (ואם כן איזה?)או ליקנות כבר מערכת ב400 שקל... בישביל ה dvd+מחשב (5.1-streo to sround) שמעו אני רוצה לישמוע את הפסי שלי באיכות הכי טובה!!!! כמה שיותר מהר, יש לי רק 500 שקל אז מה עדיף ליקנות קודם? ואם תגידו לי מה ליקנות אז מאיפה ליקנות(מקום הכי זול) בבקשה אנשים תעזור ליייי אני אולי ילד מניאק חסר סכל אבל תעזור לי דחוף בקשה בקשה בקשה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים