אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
העם המערכת הזאת טובה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 ועם לא תתנו לי רמקולים 5.1 עד 380 , 400 גג תודה מראש אדיר
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים. התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte. ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד. אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר: תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR. באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך. מה עשיתי רע? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
זתומרת אם אני יצרוב סרט מסויים באיכות HD DVD בצורב DVD (לא HD DVD) על מדיית DVD+R ויפעיל את הסרט על DVD תומך HD DVD שמחובר לLCD שתומך בHD DVD אני יראה באיכות ?HD DVD
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
I would like to buy earphones, these are the 2 things that are important to me: Noise Cancellation- I will be using them on the bus. I will be using them while running. Here are the ones that I have considered, but you may have a better one: Sennheiser HD 457 Creative EP630 Skullcandy inkd Sennheiser CX300b ;D Thanks! (You can answer in Hebrew)
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
סאפ יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster Live 2.1 ורמקולים 5.1 של KOSS.. קיצר FRONT אחד נהרס , שאולי זאת הסיבה לבעיה: אבל נגיד כשאני שומע באוזניות הכל סבבה - שומעים את כל הקטעים, אבל ברמקולים- לא שומעים ערצים מסויימים, וקורה שאני לא שומע גיטרה כל השיר או שירה מצד ימין\שמאל כזה.. ככה שאני מנחש שזה מהרמקולים כי באוזניות זה מצליח..אז השאלה אם זה הגיוני? אם יש דרך לשנות את זה (להגדיר במחשב?) או שפשוט לקנות רמקולים 2.1 וזה יפתור את הבעיה? תודהה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-