עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idani1983,

שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by רוצה לקנות,

היי אני מחפש לשדרג את האוזניות שלי (משתמש באוזניות שקיבלתי מהאי אודיו) יש לכם המלצות על אוזניות כפתור בסביבות ה200 שקל? תודה

3. אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס טלוויזיה של LEADTEK. הכרטיס הגיע עם שלט. כשניסיתי להפעיל את ה-Media Center של windows הוא דרש לחבר שלט ולא היה מוכן להתקדם בלי שלט, והוא לא זיהה את השלט של הכרטיס. האם אני עכשיו אדרש לשלושה שלטים? אחד לכרטיס טלוויזה, אחד לממיר הדיגיטלי ועוד אחד לרכוש עבור ה- media centerאו שיש פתארון יעיל יותר?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. Started by xena,

שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by DaNi-L,

יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  11. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?

15. שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by et_gershon,

שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by meirdor,

אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by madnaor,

יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. שלום, ישנו פלאג-אין לווינאמפ שנקרא DFX ואני לא מצליח למצוא סריאל שלו והקראקים שאני מוצא אני לא יודע איך הם עובדים ואים README או משהו.... יש תוכנה שנותנת סאונד יותר טוב מווינאמפ?? תודה רבה מראש,ניר.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by qpalzm,

יש לי שירים על המחשב בפורמט MPC ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק אודיו שאפשר לנגן בכל מערכת. הבעיה היא שנירו לא נותן לי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by Rima123,

יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים