עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by stone cold,

קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  3. Started by omr,

שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by omr,

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by barzanger,

יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by shuy,

האם הם באות עם מגבר חיצוני? כלומר, כשאני רוצה לשמוע בעזרת אוזניות (רגילות) אני מחבר אותם ליציאת האוזיות בריסיבר שכידוע, מגבירה את האות, עכשיו, את האוזניות האלה אני אצטרך (כשיהיה לי אותם) לחבר ישירות לכ.הקול מהסיבה הפשוטה שאין לרסיבר שלי (ולשום רסיבר שאני מכיר) יציאה לאוזניות 5.1, עד כמה שאני יודע היציאות בכ.הקול לא מוגברות בשום צורה ומשודרות AS-IS, השאלה שלי האם זה יספיק?(יציאות לא מוגברות של כ.הקול), או שלחילופין ישנו מגבר שמגיע עם כל העניין הזה? או שיש עוד אפשרות שלא חשבתי עליה... אני אשמח לקבל דעות מאנשים שיש להם נסיון עם האוזניות הנ"ל. תודה!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by הוא,

רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. האם האוזניות האלא תומכות בA2dp בלבד? או שגם בעוד תקנים?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by no nick,

לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן..... מה הצורך באוזניות כל כך טובות....?לא עדיף לשמוע ברמקולים... כי אני לדוגמא אוהב לשמוע מוזיקה איכותית....(פטיפונים-WAV ואם כבר MP3 אז 192 לפחות!) הסבר אם אפשר.... בחייאת לא לנעול..... זה מאוד מעניין אותי ואולי אני מעוניין במשהו.... איתן

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות אבל אומרים שהקליטה לא הכי טובה ואם מישו עובר זה מתנתק לכמה זמן וזה האם זה - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1468119 טוב? ועוד שאלה.... בIPOD אמרו לי שאחרי שנגמרת האחריות מתה הבטריה.. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by darkrule88,

אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by MDK,

אתם מכירים את האוזניות האלה ZALMAN 5.1...זה שווה לא? עולה רק כ- 300 שקל...נשמע חשוד 8) אני חושב שמישהו פה אמר פעם שאוזניות זה לא מתאים לסראונד או משהו ושזה לא טוב. מה אתם אומרים..? נ.ב. --- זה נחשב אוזניות אבל זה 5.1 ערוצים אז איך הכרטיס קול יזהה את זה ? דבר נוסף : איך ניתן לשלוט על הווליום של האוזניות חיצונית למחשב, אם אין את הגלגלת הזו

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by (iriver H10),

מה הכוונה לOhm באוזניות?

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by S1BoY,

אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by יותמבל,

שלום לכולם ! לאחר סקירה של ביקורות וכד' באינטרנט הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה- SHURE SE 215, בעדיפות לקנות אותן בחו"ל מפאת המחיר הזול בכבערך 140 שקלים. השאלה שלי היא אם אני קונה מאתר אמריקאי את האוזניות (יש אתר מומלץ?), האם האחריות תקפה גם בארץ? בתודה מראש ושבת שלום, יותם.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by IsraHell29,

יש לי אייפוד 20 ג'יגה צבעוני. לא העניין. יש לי רשימה באייטונס אצלי במחשב, ואני רוצה להוסיף שירים ממחשב אחר. ברשימה אצלי במחשב כל שינוי שאני עושה גם משתנה באייפוד ברגע שאני מחבר אותו למחשב. השאלה שלי כזאת: איך אני מוסיף שירים לאייפוד דרך מחשב אחר (שכמובן אין בו את כל הרשימת שירים שלי) בלי שימחקו לי כל השירים שהוספתי אצלי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. אני הולך לקנות IPOD MINI 4 ג'יגה ב-300 ש"ח....(גנוב)... עכשיו הוא מגיע בלי כבל USB ורציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה כבל וכמה יעלה... ולדעתי כמה שאומרים ש אייפוד זה גרוע אבל במחיר כזה זה נראה לי בסדר וחוצמזה אני גם לא משוגע על שמיעה.... אז זה שווה??? תודה מראש לעוזרים..!!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום! קיבלתי אתמול את האייפוד החדש שלי (מהדגמים החדשים) של 15 גיגה... שאלתי היא האם אני יכול להשתמש בגירסא האחרונה של ephpod איתו ללא חשש??

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by T-Flash,

אהלן נגיד יש לי דיסק של מוזיקה (מקורי...) ואני רוצה להעביר אותו למחשב...: ב MEDIA PLAYER אפשר לשנות איכות של המוזיקה שאני מוריד מהדיסקים...מ 64KBPS עד ל 200 ומשהו... האם יש הבדל באיכות הדיסקים?? כלומר אם הם מוקלטים ב 64BBPS?? או שהאיכות תשתנה אם אני יעשה 200 ומשהו?? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 ואת הרמקולים של קריאיטיב הsbs370 ואני שומע די בווליום גבוה רציתי לשאול האם זה הורס את האיכות של הרמקולים הוא שאם יכולים לההרס ואני גם מוריד את עוצמת הבס דרך האיטונס ושומע בווליום גבוה האם זה הורס?.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים