עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by anton11,

שלום ותודה רבה מראש למי שעונה. רציתי לקנות לאחותי מתנה ואני מתלבט בין מספר דגמים (שניהם גנריים) הראשון: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2196564 השני: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio256fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap המכשיר ישמש בעיקר לספורט ונסיעה. נראה שהמכשיר השני בנוי "טוב יותר" האם ההפרש במחירים מוצדק? יש למשהו (במסגרת 350 ש"ח) העדפה אחרת ? תרשמו כל דבר שעולה לכם, אני ממש ממהר (יום הולדת שבוע הבא). שוב תודה רבה מראש.....

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות זלמן ZM-RS6F. במשך מס' חודשים לא הייתה לי שום בעיה איתן, אבל יום אחד, משהו נדפק; רק רמקול אחד, בצד שמאל, עובד. מה אני יכול לעשות? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Ac1D,

שלום לכולם. בתור אחד שממש נהנה לקרוא את הביקורות הנכתבות באתר - הייתי שמח לראות ביקורת על מוצר מסויים שאני בטוח שגיימרים רבים היו שמחים לראות גם כן. אני מדבר על ה-SteelSound 5H V2. אם תחליטו לעשות זאת, תוכלו כמובן להתייחס לביקורת על הסט הקודם - ממנו די התאכזבתם, מה שיעשה את הביקורת למאוד מעניינת ונוכל לראות עד כמה החברה שיפרה את המוצר שלה. אשמח מאוד אם תחשבו על הרעיון, יונתן.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by PeaceWarrior,

בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!

6. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. איזה רמקולים יותר טובים אלה 5.1 550 Creative או Z5500וLogitech ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. טוב השאלה היא כזאת נגיד יש לי סרט שהוא BLURAY במחשב או שהוא בפורמט X264... יש אפשרות לראות אותו באיכות הזאת בטלוויזית LCD? כאילו אפשר איכשהו לחבר את המחשב לLCD ולראות באיכות של HD ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

יש לי לוח אם K8-NXP-SLI שיש עליו כרטיס קול 7.1 יצאות אנלוגיות ו SPDIF זה מחובר למגבר YAMAHA RX-V630 עכשיו כשאני מגדיר יציאות אנלוגית בדרייבר של NVIDIA גירסה 4.62 אז אני יכול לבחו את כל המצבים 2 ערוצים 4.1 5.1 7.1 אין בעיה אבל כשאני מגדיר להשתמש ביציאה הדיגיטלית אני יכול לתת רק 2 ערוצים משום ל5.1 6.1 7.1 כלום מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Rima123,

יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי כרטיס קול SBLIVE PLATINUM עם החיבורים החיצוניים במגירת 5.25 - LIVE DRIVE 2 באתר של קריאיטיב כתוב שהם לא יכתבו דרייברים חדשים לויסטה עבור סדרת SBLIVE וכנראה צריך להשתמש בדרייברים הלא טובים של מיקרוסופט, האם יש אלטרנטיבה לדרייברים שיפעילו את כל הפונקציות של הכרטיס, ניסיתי דרייברים של KX וגם של NGO אבל הם לא עשו את העבודה. מה דעתכם?

13. אז כך אני עומד ליקנות בקרוב נייד חמוד לשימוש אישי... MSI GX600. אני רוצה לחבר אותו לLCD שאני עוד לא החלטתי אבל עתיד ליקנות... כמו כן הנייד יהיה מחובר ל דיסק חיצוני גדול שבו אני אוכל לישמור את אוסף הANIME שלי... הבעיה היא כיצד אני מצליח להוציא מהכ.קול הבינוני- של הנייד צלילי יותר טוב שיפאר את ה X-540 שאני גם אמור ליקנות? אגב מישהו יכול להמליץ לי על 5.1 אחר שמיתיימר ליהיות טוב יותר? בגבול ה1K...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by bd,

הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. Started by deyan,

שלום, איזה כרטיס טלוויזיה מתאים לצפיה בשידורי HOT/YES? הכי חשוב לי האיכות של התמונה, אם יהיה אפשרות להקלטה יהיה טוב אבל לא הכרחי. ראיתי שהרבה ממליצים על הכרטיס הזה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150.html יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO, האם דרכו אפשר לראות TV?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. אני רוצה לעשות מערכת דולבי (דולבי וסראונד זה אותו הדבר?) לTV שלי כדי לראות סרטים ובשביל משחקים אשר תומכים בזה בסוני2. אני יכול לקנות את כל מערכת ההגברה ולחבר ישירות לTV או לסוני2 וזה יעבוד לי כדולבי או שאני צריך עוד איזה מכשיר שישלוט על כל רמקול? אני אפילו לא בטוח שכתבתי נכון את השאלה כי אני ממש לא מבין בעסק

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?

21. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by oorlevi,

יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by ofek4490,

יש לי מערכת רסיבר ורמקולים והמקור שלי הוא המחשב ולאחר התלבטויות החלטתי לקנות כרטיס קול את E-MU 1212M עשיתי חושבים ובא לראשי פתרון אחר והוא לקנות כרטיס קול פשוט בעל שתי יציאות דיגיטאליות ואחת מהם לחבר ל-Behringer DEQ2496 שגם אותו אקנה וישמש גם כ-DAC וגם כ-Sound processor מה אתם חושבים שעלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.