עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by usdl,

לפני שאני קונה נגן רציתי לבדוק עוד נושא אחד. האם אפשר ב creative zen touch וב - iriver h10 לגרור ולהעתיק אליהם תיקיות כמו שהם מופיעות במחשב. והאם אחר כך אני אראה אותם בנגן ע"פ התיקיות או שהקבצים ימוינו בנגן לפי אומן דיסק סוג מוסיקה וכו'

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by eliav-peretz,

אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by Gill2,

אני צריך המלצה לאוזניות למשחקים שבאות עם מיקרופון מחובר, סראונד ושיהיה נוח להיות איתם על הראש כמה שעות. 100 ש"ח עם חריגה קלה, והכי חשוב זה שיהיה מיקרופון טוב.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by benjo30,

שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין שלוש האוזניות הבאות: CX300 JBL Reference 220 או creative EP630 או 600 מה אתם אומרים? זה מה שקיבלתי המלצות זה בעיקר לשמוע מוזיקה באיפוד נאנו שלי. אם יש עוד אוזניות בתקציב אז בכיף! תודה!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום אנשים, לצערי יש לי DVD לא מן המשוכללים בעיקרון הוא קורא קבצי וידאו מסוג DVD בלבד בעוד שהסרטים שאני מוריד הם מן הסתם מקובצים לסוגי קבצים אחרים. יש לי תוכנת NERO 6.6 ניסיתי בעזרתה לצרוב את הפורמטים השונים לקובץ DVD רגיל כך שמכשיר הDVD שלי יוכל לקרוא אותם אך ללא הואיל. האם מישהו יודע כיצד ניתן להפוך קבצי וידאו מקובצים בעיקר בפורמט DIVX לפורמט DVD. ברור לי שהאיכות שתתקבל תיוותר כבמקור הכוונה היא פשוט לאפשר לקרוא את הסרטים שאני מוריד באמצעות נגן ה- DVD הבסיסי שיש לי. בקיצור מחפש דרך פשוטה או תוכנה חינמית שיודעת לעשות את זה. במידה ואין אפשרות כזו אשמח לקבל המלצה למכשיר DVD לא יקר וטוב הכולל תמיכה בפורמטים החדשים כולל כניסת USB תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by meirdor,

אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. שלום... ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע אז האם כל הרמקולים שלי יפעלו או שרק 2 הרמקולים הקדמיים במידה ואני רואה מדיסק שהוא לא דיוידי... ( svcd או divx או xvid ..).

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AUDIGY2ZS&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הוא מתאים לי לתקציב. תודה רבה.

14. Started by timitheone,

אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Buffer,

היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by kinggil,

זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by BluEmaN,

שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום לכולם השבוע צילמתי סרט בים ,כשהעברתי את הסרט למחשב(premiere) גיליתי שיש מלא הפרעות של רוח בסאונד עכשיו שאלתי בן אדם מקצועי מה אפר לעשות ואמרו לי שאני צריך מיקסר עכשיו השאלה היא אם אין תוכנה שיכולה לעשות את אותו דבר ללא צורך במיקסר..? תודה מראש לעוזרים מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by Dog23,

אני ועוד 2 חברים קנינו CX 300 מ EBAY, המחיר הוא 20 $ לאוזניה, הוא שלח לנו אותם והם הגיעו עכשיו אני רוצה לשאול כמה דברים ולדעת אם האוזניות מקוריות או לא. הכבל שלי הוא 53 ס"מ ובמדריך כתוב 50 מה זה אומר? האם צריך להיות לאוזניות כאלו חיבור זהב? אני מאמין שכן זה אוזניות יקרות בעיקרון. הייתי בחנות בעיר שאני גר בה שהם מורשים של סנהיסר והאריזה לא קרובה למה שאני קיבלתי. אני לא בטוח שהם מקוריות איך אני יכול להיות בטוח ב 100%? גם הפקקים די מוזרים הם ארוכים וצרים לא כמו בתמונות שהם רחבים וקצרים. אז תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים