אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי בסאב מ50 עד 150 khz למה יש את זה? ואיזה הבדל יש אם אני משנה את ה khz....? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בלו טות' שיהיו טובות גם למחשב וגם לפלאפון (עדיפון לאוזניות עם חריץ הרחבה) מחיר סביר בבקשה אם אפשר...(עד ה450) תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זוג מדפיים, כנראה KEF אוו משהוא זול במחו"ל. אני צריך גם מגבר 2 ערוצים אוו 2.1 (עם סאב) וכרטיס קול טוב למחשב.(אני רוצה לחבר עם כבר אופטי אוו COAX) מישהוא יכול להמליץ לי? כמובן מחירים בחו"ל
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם..... יש לי בעיה והיא: התקנתי לא מזמן WIN XP ונוצרה לי בעיה שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול שלי.... הדרייבר שיש לי הוא ישן...מתאים רק ל 98 או NT . והXP לא מצליח לזהות אותו.... מה עושים?? הכרטיס הוא -TAMAHA SOUND IMAGE 4X4- 6IX דגם- S-YXG50 תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס קול שיחוברו אליו הרמקולים AL FX6021. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. תקציב 300-500 עם העדפה ל400+- ועדיפות לKSP כי אין לי ממש כוח לנסוע מחנות לחנות או להזמין ברשת.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, בשל קצב התקדמות מהיר של הטכנלוגיה וקצב התעדכנות איטי שלי לנעשה בה אני ניצב מול מספר שאלות ואודה לסיוע מצדכם. רשימת ציוד בסיסית (אין תקציב לשדרוגים בעתיד הנראה לעין פרט לסעיפים 8 ו-9): 1. רסיבר JVC מדגם RX-7012VLS (מפרט). 2. מסך LCD בגודל 32" של HISENSE (זה מה יש חברים, התקבל בירושה - מפרט). 3. סאבוופר Marantz שם הדגם לא ודאי (אין ציון ע"ג הסאב, אין זיהוי ודאי באינטרנט - מאוד מזכיר את ה Marantz Sw 2400 250W רק בלי צלעות הקירור מאחור). 4. זוג רמקולים רצפתיים של Jamo מדגם Studio 170 5. זוג רמקולים רצפתיים של Peerless מדגם Magic 6: 200 watts r.m.s, sensitivity 92db, frq range 28hz-22khz, imp 8 ohm זוג רמקולים אחוריים מאותה משפחה ורמה (נמוכה). 6. נגן DVD ש…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז כך אני עומד ליקנות בקרוב נייד חמוד לשימוש אישי... MSI GX600. אני רוצה לחבר אותו לLCD שאני עוד לא החלטתי אבל עתיד ליקנות... כמו כן הנייד יהיה מחובר ל דיסק חיצוני גדול שבו אני אוכל לישמור את אוסף הANIME שלי... הבעיה היא כיצד אני מצליח להוציא מהכ.קול הבינוני- של הנייד צלילי יותר טוב שיפאר את ה X-540 שאני גם אמור ליקנות? אגב מישהו יכול להמליץ לי על 5.1 אחר שמיתיימר ליהיות טוב יותר? בגבול ה1K...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה ההבדל בין APEX 811/815/2102/4350? ואני צריך המלצה לDVD במחיר של 500-600 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
גם ראיתי פה שמישהו עשה איזה קובץ לעברית,לי יש H140,זה יתאים לי? וגם איך אני משתמש בזה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-