עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by ramboIL,

היי צריך המלצה על LCD 46 Full HD תחובר לסוני 3, וליס HD תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by OfirLights,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ותגובות על הרמקולים,והאם כדאי לי לקנות אותם. אם לא כדאי,תנו המלצות על רמקולים אחרים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by david_moshko,

בס"ד מבקש המלצה לטלויזית LCD 32" בערך במחיר 3000 שקל.. במטרה של צפייה רגילה - שידורי ספורט וכו'.. לא VOD, סרטים וכו'.. לפי מה שהבנתי מומלץ שיהיה HD READY.. מי שיכול להמליץ מניסיון על דגמים ספיציפיים אני אשמח. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:27:00 חיפשתי מעט ומצאתי את הדגם הזה: http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=465&PID=33101מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by הרמוני,

נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by THE FOX,

בהמשך לשירשור: http://www.head-fi.org/forums/f4/very-brief-impressions-all-headphones-youve-heard-413826/ רשמו את רשמיכם מאוזניות שיצא לכם לשמוע.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. אשמח לכל המלצה ! המרחק הוא 2מ' והיא תהיה מחוברת למחשב ולא לממיר.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by afikg,

יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכולם , יש לי בעיה מעצבנת , אני מחבר את המחשב הנייד שלי בעזרת כבל HDMI לטלוזית ה LCD התמונה עוברת אבל הקול לא מה יכולה להיות הבעיה המחשב הוא של ג'יגהבייט Gigabyte W576V-84R2 והטלוזיה מבית פיליפס דגם 42PFL5604H/12 , אני עדכנתי את התוכנה של הטלוזיה לחדשה ביותר וגם במחשב עדכנתי את כרטיס המסך לעידכון האחרון שיצא לא ממזמן 186.03 וגם את כרטיס הקול שהוא של REALTEK ALC268 והגרסה שלו כעת אחרי העידכון היא 6.0.1.5864 ובכול זואת הקול אינו עובר , באפשרוית ה SOUND אני הגדרתי לו שיעבוד HIGH DIFINITION AUDIO DEVICE כשה אני מדליק מוזיקה למשל אני קו ממול קופץ כשה המוזיקה מתנגנת אבל הקמקולים בטלוזיה לא משמעים ציוץ מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by navk2,

הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. תגידו איזה מסך הכי טוב מביניהם? LC42SA1 או LC42WD1E או LC42RD2E תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.