עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by דני זוקו,

מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by BIGBENG5,

יש לי את האוזניות AKG K330 שהם ממש טובות אבל הם לא הכי נוחות באוזן ונופלות לי די הרבה אז ניראה לי שהגיע הזמן להחליף יש איזה המלצה לאוזניות IN-EAR עד איזה 500 שקל.. יש משו ששווה את הכסף ואני באמת ירגיש בהבדל? מה אתם אומרים על הCKM55 בדקתי עליהם קצת והם ניראות די טוב.. תודה סהר

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by sTreTcheD.im,

קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!

4. מחפש סט רמקולים סט של 5 או 6 רמקולים עד מחיר של 1200 ואם יש סט הרבה יותר טוב ב 200 300 שקל יותר אז אפשרי עכשיו יש לי רסיבר של denon avr-1508 אבל יש מצב שעוד כמה ימים אני יביא מאחי את המגבר שלו Harman Kardon AVR 7500 אז אני רוצה סט חדש וחזק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם אתם עוברים ליד עמוד חשמל, אז אפשר לשמוע מין קולות של חירחושים מעצבנים, וזה בדיוק הקול שאני שומע באוזניות שלי בזמן שאני מקשיב למוזיקה. לא נראה לי שזה בגלל האיכות של האוזניות, כי אני משתמש בהם כבר שלושה שבועות ולא הייתה לי בהם את הבעיה הזאת. כשאני שם את הרמקולים שומעים בהם בסדר בלי הרעשים האלה, אבל באוזניות יש רעשים. מה אני יכול לעשות? עריכה: גיליתי שהדיסק שאני מקשיב לו (במוזיקה שבו) פגום ובגלל זה אני שומע את הרחשים הקטנים האלה. לקחתי משכנה שלי את אותו הדיסק שהיה לי ולא שומעים איתו רעשים. אני כנראה אצרוב את הדיסק שלה (חבל לי לבזבז על חדש). אם אפשר בבקשה תנעלו את ההודעה כי הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by raiman1,

אהלן! אני מחפש נגן מוזיקה ואוזניות לריצה. אני ממש לא מבין בנושא אז אשמח להמלצות... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben060,

אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by anatoli,

שלום לכולם, דבר ראשון רציתי לדעת דבר קטן בנוגע לכרטיס Julia של ESI, במפרט נראה כי יציאת האנלוג שלו היא 100 ohms minimum, רציתי לדעת, לדעתכם היא תצליח להניע טוב אוזניות של 32אוהם או שהכל סתם בולשיט? כמו כן, מהו הגבול המקסימלי של התנגדות האוזניות שאותן אוכל לחבר כך שהאיכות תהייה טובה? קראתי ביקורת בה חיברו את ה-600HD ואמרו שהכרטיס הניע אותן מעולה, אני בספק ולפי ביקורת אחת אני מעדיף לא ללכת שולל. לשאלה העיקרית, כרגע אני לא מתכוון לרכוש מגבר, אז עם כרטיס ה2ZS שלי, האם הטכניקה יהיו טובות יותר או ה-580 של סנהיזר? כמו כן, האם בעת חיבור למגבר ה-580 נשמעות טוב יותר מ-A900? אם כן, עד כמה? תודה רבה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by DROR1234,

בוקר טוב אשמח לעזרה, יש לי סטרימר ל Xiaomi Mi Box S שהיום אני רואה דרכו את כל התוכניות[נטפליקס וכו"י] , אשמח לדעת איך אני מחבר את הטלפון [אנדרואיד] והמחשב [מקנטוש] לצפייה בתוכן שנמצא בהם? יום טוב דרור

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  11. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by com,

לאילו מהממירים של יס יש אופציה לטיוי לינק? כרגע יש לי בסלון ADB 6642 שמחובר בסלון אבל הוא גדול יחסית, יש עוד ממירים התומכים בטיוי לינק? או שזה היחיד? ובכלל, ללא קשר לטיוי לינק, איזה ממיר הכי מומלץ מבחינת חיבור לLCD FULLHD? (חיפשתי ולא מצאתי שירשור עם סקירה על כל סוגי הממירים, החיבורים והפיצרים בהם. אם התרשלתי בחיפוש סליחה, אם לא - מאוד כדאי שיהיה) תודות

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  15. יש לי רמקולים שפשוט הפסיקו להשמיע סאונד פתאום... הרמקולים עצמם עובדים כי כשאני נכנס להגדרות אני רואה את הטורים עולים ויורדים. אבל כל הסאונד במחשב לא עובד, הורדתי k-lite codec pack התקנתי ועדיין לא עובד. יש לי גם טלוויזיה מחוברת למחשב ואין קשר בין הסאונד שלה לסאונד של הרמקולים וגם כשאני מעביר משחק מהמחשב לטלוויזיה הסאונד לא עובד. אני חייב עזרה, זה כבר איזה חודש ככה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי. אני מחפש אוזנות לטלוויזיה אלחוטיות חשוב שיהיה סטנד שפשוט מניחים אותם בתוכו כדי להטעין. שיהיו מאוד איכותיות ומאוד חזקות (לאבא כבד שמיעה) בואו נגיד תקציב של 700.... אם זה יהיה משמעותי אפשר אפילו עד 1000. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש ספר טוב עם הסברים טובים על כמה שיותר דברים בעולם הסאונד. הסברים על חיבורים,דיגיטלי אנלוגי,פורמטים,פלאגים מיקסרים הכל הכל סוגי כבלים ,אפשרויות באקוויליזר,בניית מערכות אודיו ועריכה וכל זה גם אם אפשר. אני פשוט רוב הזמן בצבא ולא יכול לקרוא מאמרים באינטרנט,אני צריך כמו ספר לימוד מההתחלה ועד הסוף. האם קיים דבר כזה בארץ? עדיף בעברית אבל גם אפשרי באנגלית כמובן. תודה! משהו כזה: http://www.amazon.com/Sound-Check-Basics-Systems/dp/079353559X/ref=pd_bbs_sr_2/102-2124966-3704936?ie=UTF8&s=books&qid=1176577107&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by bullet,

ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Vaz,

שלום, יש למישהו המלצה על רדיו דיסק לרכב? וכמה זה עולה בערך? כולל התקנה? אני מחפש רדיו שינגן MP3+ usb. תודה.... תקציב 500-600 שח.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. רכשתי היום את הX530 של Logitech, עכשיו זה רק אצלי הוא או גם אצלכם שהרמקול הקידמי - מרכזי לא עובד ממש ? כאילו אני מפעיל מוזיקה והוא היחיד שלא משמיע ממש חזק, זה רק אצלי או מה ? עריכה: בעיה בדריברים =\ מצטער אפשר למחוק. גילתי ת'בעיה שהיא לא ברמקול עצמו היא איך שהוא קשורה לדריברים ולמערכת ולתאימות בניהם =\ ולא הבנתי ממש איך מסדרים את זה... אם מישהו יודע אז בבקשה שירשום, הכ.קול שיש לי הוא המובנה עם הלוח, רשום במפרט... סודר! אפשר למחוק/לנעול וכו'....

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by AcID-,

שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.