אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אבא שלי מעוניין בנגן mp3. הוא רוצה שיהיה בו אופציה להקלטה (באיכות טובה..), רדיו, ולפחות 1GB מקום (גם 1gb מספיק). חיבור Line-in, רצוי אך לא חובה (רק אם נכנס בתקציב). תקציב, 1000 ¤ (אנחנו קונים בארה"ב) תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דילמה לפני רכישת סטרימר. לקנות Minix Neo U1 או להוסיף עוד קצת וללכת על ה-Minix שמגיע עם ווינדוס (Z83-4) ? שימושים עיקריים: פופקורן-טיים וסטרימינג למשחקים יכול להיות נחמד. http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-with-Free-Minix-NEO-A2-Lite-359784.html http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-Z83-4-Fanless-MINI-PC-with-Rii-i8--Hebrew-Keyboard-White-372652.html
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש המלצה לרמקולים, שישמשו בעיקר לסרטים ומשחקים, אך גם למוסיקה. אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא בסך הכל רמקולים שעושים את העבודה ולא עולים יותר מידיי. חובה שיהייה להם גם חיבור לטלוויזיה וגם חיבור של כבר אופטי(לXbox) בעיקרון אין לי טווח מחירים ספציפי, אבל אם תתנו דוגמאות אני אראה אם אפילו כדאי לנסות הם הולכים להיות ממוקמים בסלון. חובה רמקולים לוויניים, רצפתיים לא באים בחשבון. עוד משהו: אני לא מבין כמעט כלום בכל הקטע של המגברים, הרמקולים, ואיך הם משתלבים, אז אני בסך הכל מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם חובה מגבר עם הרמקולים אני אשמח להסבר קצר והמלצה על מגבר זול שעושה תעבודה. תודה רבה עריכה: שחכתי לציין שזה חשוב לי שהמקולים יראו נורמאלי, אני לא רוצ…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אנחנו מסדרים את הבית ופתאום מצאתו כרטיס קול עכשיו אני לא יודע אם הוא טוב ואני גם לא יודע איך קוראים לו הוא של חברת pina זה מה שכתוב על הקופסה הוא ניראה לי טוב יש לו עוד חיבור אחד גדול השאלה שלי אם כדאי לי להכניס אותו למחשב, אני יש לי כרטיס קול רגיל שמובנה על הלוח שלי יש לי p4p800 איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זה ואם כדאי לי אותו?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שינוגן בנגן דיוידי רגיל ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש אוזניות למחשבף גדולות כאלה (לא אוזניות קטנות) עד 100-150 ש"ח (עדיף כמובן כמה שיותר זול), שיהיו דיי איכותיות ויחזיקו דיי הרבה זמן (כי האחרון לא החזיקו אפילו חצי שנה). תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, מישהו במקרה מכיר מגבר שהוא STANDALONE שיש לו את האופציה הזאת? או אולי כרטיס קול למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על הנגן, ואיך הוא לעומת האייפוד 15 ג'יגה? וגם מה בדיוק ההבדל בינו לבין ה ihp120 חוץ מכמות הזכרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתי לחדר קטן. בחיפוש ברשת מצאתי רסיבר מודרני שתומך בכל הפורמטים החדשים ומצאתי רסיבר משומש ב-900 ש"ח דגם VSX-D409 (דגם די ישן) שתומך רק ב Dolby Digital ו-DTS. שאלה: עד כמה חוסר התמיכה בפורמטים חדשים קריטית? אני מתכון לראות בעיקר סרטי DIVX שתמוכים ב-5.1. (AC-3, אם אני לא טועה) והאם שווה להוסיף עוד 1,000 כדי לרכוש רסיבר שתומך בכל הפורמטים?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום! יש לי איפוד 15 גיגה,קנייתי כבל של חיבור למחשב של firewire. כשאני מחבר את האיפוד למחשב עם הכבל אז זה מראה לי שהבטרייה של האיפוד ניטענת אבל זה לא מראה לי שהאיפוד מחובר למחשב כלומר נאי לא יכול להעביר קבצים למחשב ולהפך, למישו יש מושג מה אני יכול לעשות???
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1587 של האלטק לנסינג וזה של ה EACAN A600 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14047 חבר'ה אם רק תוכלו להגיד לי איזה סט יותר טוב.................
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר חצי שנה שיש לי את האייפוד ואני סובל בלי תמכיה בעברית, הפכתי את כל השירים לעברית אנגלית ( שלום = Shalom וכו' ) אבל בכל זאת למה אין תמיכה? חיפשתי באתר של Apple אבל לא מצאתי אימייל, מישהו יכול להואיל בטובו ולנסות לדבר איתם או למצוא לי כתובת אימייל שבה מישהו יתייחס אליי בכלל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני להחליף כנראה את הממיר(במידה שאני לא יצליח לסדר את הישן) אני רוצה ממיר וצלחת לוויין יותר טובה וחדשה ואיכותי ואמין ואני רוצה להשקיע במשהוא אמין ויחסית זול וטוב ולשלם פעם אחת בלי תשלום חודשי=מחפש משהוא מומלץ וזה מיועד לזוג מבוגרים אפילו הייתי אומר קשישים אני מעוניין שהוא יקלוט את התחנות הישראליות ובמיוחד ערוצים בערבית וקצת באנגלית ואם אפשר עוד מהעולם חשבתי על עידן + אבל אני לא ממש יודע מה לגבי ערוצים מהעעולם וכמה זה בערך עולה? וחוץ מזה האם מישהוא מכיר חברה/מתקין איכותי וטוב ואמין ובמחיר שפוי בצפון או שיכול להגיע לצפון= אזור מגדל שליד טבריה אשמח לתגובות, הצעות, המלצות וכל מידע שישפוך אור בנושא
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הייתי רוצה לקבל המלצה על רמקולים בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר לעסק קטן ... תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-