עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני חושק בכרטיס טלוויזיה להקליט כל מיני דברים למחשב, לראות ולהנות עם ה-Media Center שלי... חשבתי על WinFast DTV1800, שמוכרים אותו בהרבה חנויות, ולא שמעתי שיש לו בעיות כלשהן עם ויסטה 64Bit.. למישהו יש ניסיון איתו? או המלצות לכרטיסים אחרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by LOL,

יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by repero,

יש לי מחשב די חזק, עם לוח אם P35-DS3L, עכשיו המחשב מחובר לLCD ולרסיבר. לרסיבר הוא מחובר בכבל אופטי, האם יש לי טעם לקנות כרטיס קול USB 5.1 ? זה ייתן לי משהו שהלוח אם שלי לא? כמובן שהמטרה היא סרטים

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  4. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by jkaba,

שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by Noam0101,

שלום לכולם. כבר פתחתי בעבר דיון בנושא הרכישה הזו, אך טרם רכשתי את הטלוויזיה שלגביה התייעצתי. מצד שני המצב בשוק השתנה בצורה ניכרת, ולכן החלטתי להתייעץ שוב. אני מעוניין בטלוויזיה "37 (לא יותר מזה) באיזור ה-5000-5500 ש"ח. אני יודע שכנראה שעדיף לקחת טלוויזיה גדולה יותר, אבל אין לי איפה למקם טלוויזיה גדולה יותר. מספר דגמים ששמתי עליהם עין בתקציב הזה: Sharp LC37D65 LG 37LH70 Philips 37PFL5603 (מהדור הקודם, אבל אני לא יודע מתי ה-5604 אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה). הדגש כאן הוא על איכות תמונה ולכן אני הולך על FHD, מכיוון שהיצרניות לא משקיעות בייצור של דגמי HDR ברמה גבוהה. הייעוד של המסך הוא בעיקר חיבור למחשב, ואולי מתישהו איזושהי קונסולה. אודה על עזרתכם בבחירת הדגם הטוב ביותר ב…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. יש את האוזניות של PIONNER שהם נראות לי טובות Pioneer SECL30 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=secl30&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=HE או האוזניות של RAZER http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=12432&showTube=502 Razer Moray White (אוזניות עם בידוד קול פאסיבי) יש המלצות על חברות אחרות ? וואלה אני לא בטוח מה אני אמור לחפש באזוניות או בסה"כ בגלל כי לא התעמקתי בנושא סאונד נשאל את זה פה כבר טווח תדרים כמובן כמה שיותר נמוך לגבוה יותר טוב אני כמובן מבין את זה נגיד מ 5Khz-22khz זה אומר איכות טובה מאוד כי הוא קולט יותר תדרים. התנגדות אני לא בטוח מה זה אומר אבל רוב האוזניות הם 16 עד 20 או 30 אפשר להגיד. 16 אני מניח שמספיק רגישות אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Demagh,

האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by it_amit,

שלום לכולם, אני רכשתי מ KSP את המחשב הבא: מעבד: E5200 לוח: GigaByte Ga-73PVM-S2H זיכרון: KINGSTON 2GB הארד דיסק: WD 500GB כרטיס מסך מובנה: GEFORCE 7100 HDMI צורב: LG DRD-RW מארז: DIAMONDSTONE (SILVERSTONE) LASCALA LC-17B לפני שביצעתי את הרכישה וידאתי בפורום שאני אוכל לראות סרטי FULL HD. נאמר לי שאין בעיה וגם ראיתי שבהרבה מקומות הלוח אם הזה מוצע לשימוש ל HTPC. הבעיות הן כאלה: 1. כשאני רואה סרטי HD ready התמונה מקרטעת כל כמה דקות, FULL HD עדיין אין לי להפעיל על המחשב. 2. בחיבור HDMI לרסיבר, הרסיבר לא מזהה 5 ערוצים אלא רק שניים. 3. בחיבור HDMI ברזולוציה של 1280X720 שהיא הרזולוציה של המסך שלי התמונה חתוכה ולא מוצגת טוב, ניסתי לשנות רזולוציות אבל או שהתמונה הייתה חתוכה או קטנה…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by duzap,

רכשתי לא מזמן כרטיס קול 7.1 AUDIGY VALUE של CREATIVE, ואיתו גם רכשתי BRACKET של SPDIF שמתחבר דרך 3 פינים כאלה, וחיברתי אותו לאחד החיבורים בכרטיס קול עצמו (לא היה כתוב בשום מקום בכרטיס עצמו SPDIF, פשוט חיברתי למקום הכי הגיוני, שגם המוכר בחנות אמר לי שכנראה זה לשם, אבל אני לא בטוח ב100%.) אני עדיין לא יכול לבדוק עם זה עובד פיזית, כי המערכת קולנוע ביתית שלי אמורה להגיע עוד מספר ימים(עוד מעט אני ירחיב על זה..) השאלות שלי הן: איך אני בודק אם היציאת SPDIF תעבוד? מאיפה אפשר לקנות כבל SPDIF COAX באורך 2-3 מטר באיזור חיפה? עכשיו בהגדרות של הסאונד, יש לי שמה SPDIF IN, זה כרגע על MUTE... לא יודע בדיוק מה זה אומר (אני גם לא זוכר אם בכרטיס הקודם גם היה לי..) בנוגע למערכת קולנוע ביתית,…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך כול מידע שאפשר על הטלווזיה PH9 של PANASONIC בגודל 42". יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות את הטלווזיה הזאת בזול, ואני צריך כול מידע על הטלווזיה. תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718616# or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767 or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by Bazooka_Joe,

מחפש רמקולים למחשב, מאוד מתקשה להחליט מה לקחת, קראתי כמה נושאים אבל יש דברים שסותרים אחד את השני. בינתיים אני יותר בכיוון של JBL CREATURE אני יודה אם מישהו יעזור בבחירה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.