עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום למומחי הפורום, בשל קצב התקדמות מהיר של הטכנלוגיה וקצב התעדכנות איטי שלי לנעשה בה אני ניצב מול מספר שאלות ואודה לסיוע מצדכם. רשימת ציוד בסיסית (אין תקציב לשדרוגים בעתיד הנראה לעין פרט לסעיפים 8 ו-9): 1. רסיבר JVC מדגם RX-7012VLS (מפרט). 2. מסך LCD בגודל 32" של HISENSE (זה מה יש חברים, התקבל בירושה - מפרט). 3. סאבוופר Marantz שם הדגם לא ודאי (אין ציון ע"ג הסאב, אין זיהוי ודאי באינטרנט - מאוד מזכיר את ה Marantz Sw 2400 250W רק בלי צלעות הקירור מאחור). 4. זוג רמקולים רצפתיים של Jamo מדגם Studio 170 5. זוג רמקולים רצפתיים של Peerless מדגם Magic 6: 200 watts r.m.s, sensitivity 92db, frq range 28hz-22khz, imp 8 ohm זוג רמקולים אחוריים מאותה משפחה ורמה (נמוכה). 6. נגן DVD ש…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by bd,

הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by kobileib,

מאז שהחלפתי מחשב והתקנתי בו XP אני לא מצליח להעביר MP3 מהמחשב למינידיסק אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליב - אשמח לעצתו

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. גם ראיתי פה שמישהו עשה איזה קובץ לעברית,לי יש H140,זה יתאים לי? וגם איך אני משתמש בזה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by Nihility,

אז מה זה בעצם הדבר הזה שנקרא כרטיס קול מובנה? החברה בHardware Secrets פרסמו כתבה שמסבירה איך עובד הכרטיס קול (לא ממש) המובנה על הלוחות אם שכולנו משתמשים בהם (המסכנים בינינו). How onboard audio works: http://www.hardwaresecrets.com/article/28 מה שלא ידעתי זה שה"כרטיס קול" זה סתם שבב גישור שממיר בין מידע דיגיטלי לאנלוגי. הם גם פרסמו רשימת השוואה בין כל סוגי הcodec האלה: http://www.hardwaresecrets.com/article/520 ויש עוד קצת מידע מעניין במחלקת audio שם באתר.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. על כל לוח אם היום יש כרטיס קול מובנה, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AUDIGY למשל ? ההבדל בסאונד יורגש מפי הATP3 ?

12. אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by guvi,

שלום רב! אני בדרך לקנות את המכשיר ורציתי לדעת ממי שיש לו אותו: 1. האם המסך איכותי? רואים טוב בזמן יום (בנסיעות ברכבת נגיד)? 2. כמה זמן מחזיקה סוללה לצפייה בסרטים? כמה זמן לוקחת הטעינה שלה? 3. האם העברת קבצים למכשיר פשוטה? אין קידודים כלשהם? תודה רבה מראש, נ.ב. אני קונה אותו בגלל המחיר, 199$, לעומת הארקוס AV420 שהמחיר שלו כמעט פי 2....

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by deluxe,

איך אני יכול להוציא איכות מקסימלית מSONY MDRV700? התקציב זה באיזור ה600 ש"ח.... האם אני צריך מיקסר, מגבר אוזניות מיוחד, או אפילו רסיבר מספיק (או שתלוי באיכות שלו)....? מה הכי מומלץ מהדוג' שהבאתי? אם יש אופציות טובות יותר ציינו בבקשה..... וכמובן דגמים... שאלה נוספת... האם הדגם הזה צריך BURN IN ואם כן איך עושים אותו? תודה רבה למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. ואם יש כרטיס יותר טוב אז איזה כרטיס הכי טוב או טוב מאוד תקציב 3000 ש"ח כרטיס מקצועי

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by llnakash,

חברים שלום, יש לי מחשב עם כרטיס של 2600 של ATI, ויש אופציה לחבר את המחשב לטלויזיה. עד היום הייתי עושה את זה עם הכבל, וכדי להציג את שולחן העבודה גם בטלויזיה הייתי בוחר את צג2 במאפייני תצוגה ובוחר באפשרות "הרחב את שולחן העבודה של WINDOWS שלי לצג זה" ככה הייתי גורר סרטים ורואה אותם בטלויזיה. פתאום עכשיו זה לא עובד, וכאשר אני מסמן את האפשרות הנ"ל ומאשר, המחשב פשוט מוריד את הסימון כאילו לא עשיתי כלום. מה עושים??? [כל הדרייברים מותקנים כהלכה] תודה רבה, ליאור.

21. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by galCool,

מחפש המלצה לDVD קורא divx עד 300 ש"ח תודה! איך זה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411473

23. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by dvvon,

הא? ותענו בזריזות זה קריטי

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. אני רוצה לקנות ATP3 בשביל סאונד לTV(סרטים ושידורי טלויזיה), מחשב וניגון מוזיקה. מתאימים? יש משהו יותר טוב בתקציב? תודה,

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים