עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם יש לי Logitech X-230 והכרטיס קול OB של הלוח אם( Gigabyte 965P-DS3P), והאמת? אני מרוצה מהסאונד השימושים בעיקר למשחקים ומוזיקה (שומע גם דברים בlossless) ראיתי בעיקר את הCreative X-Fi Xtreme Audio בסביבות התקציב (300 שקל) השאלה, האם כדאי להשקיע בזה (או כול כרטיס אחר), יהיה הבדל? או שעדיף לחסוך למערכת טובה יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by alon83438,

שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. הבעיה היא כזאת, ברגע שאני מחבר את הכבלים למחשב ועושה הפעלה מחדש מופיע התצוגה של ווינדוס על הטלויזיה אבל מסך במחשב מציג מסך שחור ושני פסים לבנים מרצדים וברגע שמנותק חיבור הטלויזיה חוזרת התצוגה לעבוד באופן תקין, יש לציין שבזמן שעבדתי עם המחשב הזה (כיום בחדר של אחותי) היה לי כרטיס מסך אחר ואז החיבור לטלויזיה עבד מצוין, גם אז וגם היום אני מחבר אותו לממיר הדיגיטלי

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by smit,

שלום ברשותי לוח של Gigabyte 7N400-L עם כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת עם איזה דריברים כדאי להישתמש, האלה של nForce שבאים עם ההתקנה של הצ'פיסט או בדריברים של realtek ? שזה A'97 או משהו כזה. יש הבדל משמעותי בין השתיים ? ומה מהם טוב יותר, ואם אפשר גם תסיבות : תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. שלום.! קניתי את הנגן ואמרו פה בביקורת עליו שאין לו אפשרות לרשימות אלה לחלוקה לתיקיות... 1)איך אני מחלק לתיקיות? 2)איך אני מנווט בין בתקיות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by adu,

האם הDVDמשולב VCR הוא טוב יחסית למחיר שלו? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DVDV440&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=zap

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. החלטתי לקנות אחד משנ יהמרקולים הבאים אבל אני לא יודע מה להחליט וצריך עזרה. סט 1: LX - 7000W שהאזנתי לרמקולים הקידמיים והוא נשמע טוב מאוד. http://www.crazyedi.co.il/products/27641 סט 2: : XL900 ADC לרמקולים השניים יש נתונים גבוהים יותר על הנייר אבל לא האזנתי להם. ולדם יותר נמוך יש ביקורות טובים. איזה מהם לבחור? נ.ב הרסיבר Yamaha HTR5930 יחזיק את הרמקולים האלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Santa ^^,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האוזניות הללו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=501739 תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. ככיצד אני מוחק בצורה מסודרת את השירים שמופיעים לי ב- ITUNES מההארד דיסק? אני יודע שאני יכול למחוק ידנית את התכולה של הסיפרייה ITUNES MUSIC אבל אני מתאר לעצמי שזו לא הדרך הנכונה לעשות זאת כיוון שאולי אפגע בקובץ ה- DATABASE. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by EliranC,

חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. איזה רמקולים יותר טובים אלה 5.1 550 Creative או Z5500וLogitech ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. שני רסיברים שראיתי בחנויות היום.. ההתלבטות שלי זה אם כדאי לקנות 5.1 היום או שעדיף לחשוב על העתיד ולקנות 7.1 ואם 7.1 אז אם ההספק שאפשר להשיג במחיר עד 2300 שח או שעדיף לקנות פחות מ-7.1 יותר עוצמתי http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=587250 ימהה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=501429 מרנטז וזה עוד אחד שלא ראיתי בחנויות אבל אולי גם אופציה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469714 פיוניר. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. ככה יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו למחשב עכשיו אני רוצה כרטיס כל שיש לו יציאה אחת לכל הערוצים כמו אופטית או קולאוסלית מישו מכיר כרטיס כזה ? תקציב 300 שח

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by s.k.,

שלום לכולם..... יש לי בעיה והיא: התקנתי לא מזמן WIN XP ונוצרה לי בעיה שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול שלי.... הדרייבר שיש לי הוא ישן...מתאים רק ל 98 או NT . והXP לא מצליח לזהות אותו.... מה עושים?? הכרטיס הוא -TAMAHA SOUND IMAGE 4X4- 6IX דגם- S-YXG50 תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Slash87,

טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  25. שלום, רציתי לקבל אם אפשר חוות דעת על הטלויזיה הבאה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=502004 היא טובה? ראיתי שיש לה מערכת הקפית 2*20w jet slit אני צריך לדעת אם זה משתלם באמת או סתם.. כי יש מכשיר אחר של סמסונג שיש לו ניגדיות יותר טוב http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576886

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים