עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dror_gh,

המטרה שלי היא בעיקר משחקים וסרטים רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יעשה את העבודה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 האם משתלם לי לקנות אותו ? אם יש צורך אז הרמקולים שלי זה logitech x530 (כן אני יודע שהיה עדיף להשקיע כבר כסף ברמקולים אבל זה מה שיש כרגע) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. שלום, רציתי לקבל אם אפשר חוות דעת על הטלויזיה הבאה.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=502004 היא טובה? ראיתי שיש לה מערכת הקפית 2*20w jet slit אני צריך לדעת אם זה משתלם באמת או סתם.. כי יש מכשיר אחר של סמסונג שיש לו ניגדיות יותר טוב http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=576886

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. מה ההבדל בין שני הכרטיסים אני צריך לדעת בדיוק כי אם יש הבדל באיכות הצליל אני הולך על zs אבל כמו שהבנתי שאין הבדל חוץ מיציאת ה-firewire כלומר בשני הכרטיסים יש בדיוק אותן מספר יציאות והכל חוץ מ פיירוייר? נכוןן?זאת אומרת שאיכות הקול שווה ואף יכל להיות טובה יותר מאחר שיש פחות הפרעות ורעשים בין הרכיבים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD אשר תומך ב-DIVX ואין לי שמץ של מושג לאיזה לפנות. חשוב לי מאוד שהוא יתמוך בשפה העברית (מבחינת כתוביות) אבל שלא יעשה בעיות. אנשים המליצו לי על Xoro HSD 415 האם אתם מכירים מכשיר טוב ממנו? לגבי המחיר זה לא רלוונטי מה שחשוב לי זה מוצר איכותי.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by MDK,

למישהו יצא לקנות אותם\ לשמוע איתם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454892

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by RF SOS,

כרטיס טלויזיה יכול לעשות רעשים בגלל תדרים לא נכונים ? אקולייזר ? ושאלה שניה : כרטיס TV זקוק לכרטיס מסך חזק ? אם יש לי GF 5600FX X8 זה לא טוב ? זיכרון 512MB מעבד P4

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by FFOP,

http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by D-M-X,

איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by udi,

יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. ואם יש כרטיס יותר טוב אז איזה כרטיס הכי טוב או טוב מאוד תקציב 3000 ש"ח כרטיס מקצועי

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. התקנתי את הגירסה של רוק בוס לג'וקבוקס רקורדר 20 והיא ממש אחלה, המון אופציות וכאלה והמון שפות, אבל כשאני בוחר עברית בתור שפה ראשית חלק נהייה עיברית וחלק ג'יבריש... התפריט הראשי כולו עברית חוץ ממסך ההקלטה... וכשאני מסתכל על תיקיות איפה שאמור להיות מסך, אפשרויות, תפריט גם שם הכל ג'יבריש... אני חייב לציין שהוא מציג את הקבצים בעיברים בצורה ממש טובה ובכלל זו גירסא מגניבה עם משחקים וכאלה...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by yambtz,

סתם רציתי לדעת מה הדעה הכללית לגביי הכרטיס קול המובנה שיש לי. קחו בחשבון שהוא עובד עם ATP3. וכן, אין לי מושג בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by avihneo,

זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by ziv22,

תיקנתי את הבעיה .

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.