עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by dvvon,

הא? ותענו בזריזות זה קריטי

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. -=עכשיו למכירה בהזדמנות! minidisk mZ-NH600D=- -------------------------------------------------------------------------------- המכשיר במצב מצויין שמור הייטב (יש תמונה) פנויי להצעות! אני נותן גם את הנרתיק ג'ינס שעשוי עבודת יד. בפרטי או 0526725490 לא בשבת. 0545725490 שגיב אסא. שבת שלום!http://www.img-il.com/file.php?file=azwmyetc05yn.jpg

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by yambtz,

סתם רציתי לדעת מה הדעה הכללית לגביי הכרטיס קול המובנה שיש לי. קחו בחשבון שהוא עובד עם ATP3. וכן, אין לי מושג בתחום הזה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. או קיי קניתי את הנגן zen touch 20 gb של קריאייטיב יותר נכון מתכוון כרגע ללחוץ על כפתור ההזמנה אך יש לי כמה שאלות קודם יש לי איידה (כן כן פאקינג אין לי כוח למחוק ולהתקין אוורסט זה אותו הדבר) ואני לא יודע איך אני בודק את מספר הusb שם אם זה 1.1 או 2.0 ואם יש לי 1.1 אני אוכל בכל זאת להעביר שירים? עכשיו אני קונה מהחנות הכי זולה שמצאתי: http://www.starcom.co.il/product. asp?product=566 עכשיו אני לא יודע אם ללכת על חנות יותר זולה כי שמעתי קצת ביקורות רעות עליה זאת החנות: http://www.pdastore.co.il/Product. asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2 ID=69 ואני ממש בהתלבטות אז זה השאלות איך אני בודק את גרסת הusb שלי האם אני אוכל להעביר גם ב1.1 אם יהיה לי 1.1 אם מישהו מכיר את החנות …

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by doker,

שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.

12. Started by alex321,

רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by alon83438,

שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by smit,

שלום ברשותי לוח של Gigabyte 7N400-L עם כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת עם איזה דריברים כדאי להישתמש, האלה של nForce שבאים עם ההתקנה של הצ'פיסט או בדריברים של realtek ? שזה A'97 או משהו כזה. יש הבדל משמעותי בין השתיים ? ומה מהם טוב יותר, ואם אפשר גם תסיבות : תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by durango,

היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by DaNi-L,

יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by anton11,

שלום ותודה רבה מראש למי שעונה. רציתי לקנות לאחותי מתנה ואני מתלבט בין מספר דגמים (שניהם גנריים) הראשון: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2196564 השני: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio256fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap המכשיר ישמש בעיקר לספורט ונסיעה. נראה שהמכשיר השני בנוי "טוב יותר" האם ההפרש במחירים מוצדק? יש למשהו (במסגרת 350 ש"ח) העדפה אחרת ? תרשמו כל דבר שעולה לכם, אני ממש ממהר (יום הולדת שבוע הבא). שוב תודה רבה מראש.....

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by yarl,

חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…

23. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by Anthrax,

אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. יש לי את הDVD הנ"ל, שהוא בעצם XORO HSD 415 עם תוספת קריוקי. לאחרונה קנתה משפחתי מסך LCD רחב, והתעצבנתי לגלות שהנגן לא מציג קבצי DIVX ב16:9. הDVD כמובן מוגדר להוציא תמונה במסך רחב. חשוב לציין שבסרטי DVD רגילים הבעיה אינה קיימת והסרטים מוצגים כראוי. הבעיה היא רק בסרטי DIVX/XVID. חיפוש קצר בגוגל לימד אותי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אך לא נראה שיש למישהו מהם פיתרון. החברה, למי שלא יודע, פשטה את הרגל, ואין לי למי לפנות. אולי למישהו יש דרך לסדר את העניין? עדכון קושחה שמסדר את העניין?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים