עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, יש לי חבר שקנה כבר רמקולים אכותיים, ועכשיו הוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה^^ (כותרת), השאלה היא האם הוא יעשה לא עומס על המערכת? יש לו מעבד P4 2.66 עם 512... האם הדרייברים יכבידו? תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  4. היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?

6. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by moshe_ha,

קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 536 צפיות
  8. הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by turtlen77,

שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Kitzony,

אוקי יש לי כרגע 400 ש"ח רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקנות במחיר הזה ? יש היום הרבה כאלה שחורים פשוטים הם שוואים משהוא ? או עדיף לחסוך למשו רציני אני באמת לא צריך יותר מידי משו מינימלי יספיק הרבה מקום גם יעזור

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Creative Inspier 7900 וכרטיס הקול Creative Audijy 2 Value..כדאי? למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by kinggil,

זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by jhracham,

שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by anton11,

שלום רב, אני מתלבט כבר חודש בנוגע לקניית נגן פלאש. האפשרות הזמינה היא U2 iaudio של 1G במחיר (לפי זאפ) 789. האפשרות (הלא זמינה) היא לחכות ל SanDisk Sansa e200 שאמור לצאת בסוף החודש הבא, ולפי דעתי הולך להעיר את שוק הפלאש (הערכה שלי מחיר של 180 דולר ל- 2G אחרי ההשקה). למשהו יש עצה, לחכות או לקנות? (דרך אגב חיפשתי U2 משומש וכנראה שאף אחד לא מוכר...)

16. אני מחפש כרטיס קול בינוני כי אני עובד קצת עם מוזיקה ורציתי כרטיס קול איכותי.. אני לא ממש מבין במחירים של זה, אבל אני רואה חופשי כמויות של כרטיסים במחירים זולים למדי ונראה לי קצת חשוד. מחפש משהו נורמלי 5.1 או 7.1 לא ממש קריטי לי, אבל עם איכות סאנוד טובה במחיר של עד 300 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. מישהו יודע אם אני יכול להגדיר במאפיינים של ווינאמפ וכך אני לא יצטרך לשנות את זה כל פעם בתוכנה של הכ.קול? תודה ושבת שלום... וכן אין לי מה לעשות ב2 בבוקר .

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by ad!17,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. שלום... ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע אז האם כל הרמקולים שלי יפעלו או שרק 2 הרמקולים הקדמיים במידה ואני רואה מדיסק שהוא לא דיוידי... ( svcd או divx או xvid ..).

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by shaul,

הכרטיס קול הוא כרטיס קול מובנה על הלוח DFI LANPARY NF4(ליתר דיוק זה הופך אותו לחצי מובנה) והבעיה שלו היא שהרמקולים שלי(של זלמן) שבמחשב השני צריך להוריד את הווליום כמעט למינימום כדי לעבוד איתם בצורה סבירה, נשמעים מאוד שקט גם כשהם מוגדרים על המקסימום סאונד בעיה נוספת היא שבמשחקים(גם GTA:ST וגם SPLINTER CELL) יש בעיה בדיבור- כלומר לא שומעים את הדמויות מדברות

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. טוב, אני זקוק לאוזניות ש : א. יהיו בעלות טווח היענות רחב ככל האפשר, בדגש על הבאסים, אני רוצה לטבוע בבאסים, באסים שייסחפו ת'עור התוף שלי קיבינימאט. ב. יהיו בעלות התנגדות כמה שיותר נמוכה (32 אוהם לכל-היותר). ג. תג מחיר מקסימלי - 600 ש"ח. ד. רכישה בארץ. שטודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by TboneT,

רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. Started by NI4NI,

שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?

דיונים חדשים בפורומים