אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהכלבה שלי לעסה לי את הנגן האהוב שלי (יצור טיפש),אז אני עכשיו צריך להשיג נרתיק ואוזניות,לפחות זה לא נגן חדש (טפו טפו טפו). אני ממש לא מתמצא,אני אוהב צליל נקי ואני גמיש במחיר,אשמח לשמוע דגמים ואופציות טובים בטווח מחירים הזה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מערכת דולבי (דולבי וסראונד זה אותו הדבר?) לTV שלי כדי לראות סרטים ובשביל משחקים אשר תומכים בזה בסוני2. אני יכול לקנות את כל מערכת ההגברה ולחבר ישירות לTV או לסוני2 וזה יעבוד לי כדולבי או שאני צריך עוד איזה מכשיר שישלוט על כל רמקול? אני אפילו לא בטוח שכתבתי נכון את השאלה כי אני ממש לא מבין בעסק
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם DFI RS482 חיה קטנה אבל אכזרית הכרטיס המובנה הוא Realtek ALC850 רציתי לשמוע דעות עליו אני מתכנן לעבור לREVOLUTION 5.1 ברגע שיתאפשר לי בכל מקרה אבל עדיין בא לי לדעת מה המיקום של המובנה שלי יחסית לכרטיסים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המכשיר כרגע לא תומך בעברית והייתי רוצה לדעת אם וכיצד אוכל לגרום לו לתמוך בעברית ובמה זה תלוי. תודה לעוזרים. אגב, ניתן ליצור פלייליסט במכשיר?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע צילמתי סרט בים ,כשהעברתי את הסרט למחשב(premiere) גיליתי שיש מלא הפרעות של רוח בסאונד עכשיו שאלתי בן אדם מקצועי מה אפר לעשות ואמרו לי שאני צריך מיקסר עכשיו השאלה היא אם אין תוכנה שיכולה לעשות את אותו דבר ללא צורך במיקסר..? תודה מראש לעוזרים מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ככיצד אני מוחק בצורה מסודרת את השירים שמופיעים לי ב- ITUNES מההארד דיסק? אני יודע שאני יכול למחוק ידנית את התכולה של הסיפרייה ITUNES MUSIC אבל אני מתאר לעצמי שזו לא הדרך הנכונה לעשות זאת כיוון שאולי אפגע בקובץ ה- DATABASE. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שאלה בכותרת בבקשה תושבה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש נגן DVD ואני קצת לא מכיר את השוק בכל מקרה אני מחפש נגן שיתמוך בכל הפורמטים של המדיות בכתוביות בעברית ובDIVX שמעתי שKISS הם לא רעים ראיתי את הנגן הזה באתר שלהם DP-1100 רק שאני לא יודע אם הוא תומך בכתוביות בעברית ובכל המדיות בכל מקרה אני אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש תוכנה כזו? אם כן אפשר לינק בבקשה להורדה שלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול בינוני כי אני עובד קצת עם מוזיקה ורציתי כרטיס קול איכותי.. אני לא ממש מבין במחירים של זה, אבל אני רואה חופשי כמויות של כרטיסים במחירים זולים למדי ונראה לי קצת חשוד. מחפש משהו נורמלי 5.1 או 7.1 לא ממש קריטי לי, אבל עם איכות סאנוד טובה במחיר של עד 300 ש"ח.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-