אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
נתקלתי בדבר הזה, שזה בדיוק מה שאני צריך. אם מישהו נתקל בדבר כזה בארץ אני מאוד יעריך אם תוכלו לכוון אותי אליו. תודה מראש לכולם אלעד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: ממיר סלקום עם אנדרואיד עליו דיסק און קי עם פרק בסדרה גמביט המלכה וכתוביות הבעייה: לא ניתן לראות כתוביות ניסיתי שלוש אפליקציות שונות mx player vlc ועוד אחת. בעייה שעוצר ההקרנה כתוביות מופיעות וברגע שמופיע התפריט של האפליקציה הכתוביות מופיעות אחרת אין. החלפתי קובץ של הפרק והחלפתי כתוביות. המלצות? אוהד
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.stanga-il.net/register,invite,2254.html תכנסו ותרשמו... אחרי שאתם נרשמים אני אסביר מעט מה זה... זה כמו ווינר רק וירטואילי... מי שלא מכיר... אמממ אפשר לזכות בפרסים... וזה לא על כסף אמיתי... תהנו.. ובואו נראה מי מהמר אמיתי
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנגן creative zen touch ??/ אני קונה אוזניות ואני חושב על 2 אפשרויות: http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sena-mpx60&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72# http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות שיתאימו ל ZVM שלי. אינני אוהב את ה PX100. בבית אני משתמש עם HD570 ככה שהרף גבוה. מחפש אוזניות טובות, נניח תקציב עד 500 ש"ח ככה (תקציב גמיש אם אמצא משהו טוב). כמו כן, היכן אפשר לשמוע היום אוזניות? יש חנויות שנותנות לשמוע? אשמח לכתובות.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים Logitech LS11 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=714441 בימים האחרונים הם קצת מזייפים עוצמת הקול הולכת ופוחתת וכרגע אם אני מפעילה משהו אפשר לשמוע צליל רק במקסימום עוצמה שמכוונת וגם זה לא תמיד כשאני מחברת אוזניות שומעים טוב ולכן אני יודעת שהבעייה היא לא בכרטיס קול האם יש דרך לתקן רמקולים ? ( אני מניחה שהתשובה היא לא ) המחשב שלי יושב בסלון ומשמש לצפייה בסרטים וסדרות כרטיס המסך הוא realtek high definition audio אשמח להמלצה לרמקולים חלופיים. סכום להשקעה - עד 500 ש"ח נראה לי סביר. אפשר קצת מעל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהלינק שנמצא במדריך הזה - http://hiphopiscoolagain.com/secure-cd-ripping-with-exact-audio-copy/ ועשיתי שלב שלב כמו שכתוב. בתחילת המדריך רשום שאני צריך ASPI, אבל לא הצלחתי להתקין את זה כנראה בגלל שאני משתמש בWindows 7. רציתי לדעת מהי ההשפעה על ההעתקה, במקרה שיש בכלל, אם אין לי ASPI מותקן. יכול להיות שזה בכלל בא עם WIndows 7? בכל מקרה, סיימתי לעשות את מה שרשום במדריך וצרבתי דיסק למחשב. קיבלתי את כל השירים בקבצים בפורמט wav באיכות של 16/44.1 והם כולם עובדים, זה אומר שהצריבה מוצלחת והצלחתי לצרוב דיסק לקבצים באיכות גבוהה? עוד כמה שאלות קטנות: 1. הגרסא שהורדתי מהמדריך היא די ישנה, זה משפיע על ההעתקה או שזה לא משנה? 2. למה בכלל צריך לשנות את כל ההגדרות האלה, מה …
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע במקרה כמה מילי אמפר לשעה לוקח נגן סנדיסק? אני פשוט מעוניין בסוללות נטענות והסוג שלהן הוא הרי AAA, מה שאומר זרם די נמוך כ800 MAH ולא כמו סוללות אצבע(AA) ,למשל 2300.. אז אני לא בטוח אם זה כדאי בכלל להשקיע בעניין..מה דעתכם? וסתם שאלה אם מישהו יודע, כמה מילי אמפר לשעה לוקחת סוללת אלקליין "אצבע" רגילה ו AAA? תודה!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיקרון אני מחפש מערכת רמקולים(הרכב של 5 רמקולים) שתיתן נטו את הסאונד הכי איכותי שאפשר עד 1500 שקל , ראיתי הרבה סוגים אך אין יותר מדי מידע מהתנסות אישית במוצר סך הכל אני צריך רמקולים עם הרבה כוח, שנותנים סראונד טוב וצליל הכי טוב שאפשר אם למישהו יש מידע על רמקולים ספיציפים כאלו ,ושמע בהם את הסאונד וכו ויכול לעזור לי אני מאד אשמח tnx
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
:s05: :yelclap: ??? ??? :yelclap: אני מתלבט מה לקנות יש לי כמה אופציות, ראשונה -פיליפס לד דגם 5605 שניה-lg לד 4600 שלישית-47SL80YR lg כמו כן פיליפס נותנים רק שנתיים אחריות , מול שלוש ,האם זה שיקול שגם צריך להשפיע? אודה לכם על תשובה מהירה,גולן
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה רסיבר Harman Kardon AVR142 כרגע חיברתי לרסיבר רמקולים מדפיים של מערכת סטריאו והרסיבר מחובר לטלויזיה כדי לשמוע את הטלויזיה ברמקולים. העניין הוא שיש ערוצים קצת חלשים ואני צריך להגביר יותר... ברסיבר הזה על הצג שלו הווליום נע בין 10Db -80Db+ כשאני מחובר למחשב שומעים בווליום טוב ב- 40Db- וב -20- זה ממש חזק בטלויזיה אני צריך להיות בין 10- ל-0 כדי להגיע לאותן עוצמות... השאלה היא מה אומר הDb כשהוא במינוס ומה כשהוא בפלוס. ובאיזה רמות בטוח לעבוד ככה שהרסיבר יאריך חיים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב של 2.1 ערוצים. שימוש עיקרי עריכת וידיאו (גם עריכת סאונד אבל פחות מטורף) ומעט גיממינג פה ושם. אני מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי, שיתן לי סאונד מדויק. יש לי שולחן חשמלי מתכוונן, אז אורך הכבלים כן חשוב לי (אבל לא קריטי אפשר להתסדר). לא יודע אם כדאי אלחוטי. אני לא מחפש משהו מסיבי מדי, מבחינת גודל. כמה רמקולים שתפסו לי את העין, אבל לא חייב אף מהם, אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב מתחת ל-1000 ש"ח. Logitech Z625 https://ksp.co.il/?select=.7076..241..1310..770.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&a…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-