עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by the_lighting,

אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by galCool,

רמקולים 2.1 למטרה ביתית עד 300 ש"ח שתהיה גם יציאה נגישה לאוזניות תודה!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. שלום ברשותי Creative Sound Blaster Live כזה: ולפי מה שהבנתי מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card הפין הצהוב משמש לסאב וופר. לקחתי את המערכת שלי וחיברתי לפין הצהוב, למה הוא לא עובד? הגדרתי וינדוס שיש לי רמקולים 5.1 אני יודע שאני צריך לחבר את המערכת לפין הירוק אבל אני מתכנן לשים בצהוב סאב עם הגברה עצמית. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  5. גם הויסטה לא מזהה אותם כ5.1 וגם הדרייבר של REALTECK שבא עם הלוח אם, ובבדיקה של הצליל הם פשוט מדלגים עליהם, למרות שהם עובדים בסרטים וכדומה, אבל כסתם נילווים ולא כ 5.1. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by dudusan,

או משהו אחר יותר טוב בסביבות המחיר של המכשיר הנ"ל(200 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by HFDO5,

שלום, התקציב שלי הוא 2000 שקל מצאתי בגבולות התקציב 2 מכשירים שדיי דומים בפרטים שלהם: Haier L32R1 http://www.kaniti.co.il/Product.asp?Pid=1245646&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=HE Sharp LC-32PX5M http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?ProductID=319 את שתי הטלויזיות אני יכול לרכוש ב 2000 ש"ח כרגע השימושים לטלויזיה יהיו צפיה מממיר ומכבלים אנלוגיים סרטי DVD / מחשב בתדירות לא גבוהה משחקים - כמעט ולא. אם אפשרי תמיד יותר טוב אני מתלבט כרגע בין שתי הדגמים האלה לא מצאתי עוד דגמים בתקציב שלי של חברות עם שם נורמאלי לא DANTAX וכו'... למישהו יש אחת הטלויזיות הנ"ל? מישהו צפה / קרא ביקורת עליהן? יש הצעות למכשיר אחר בקטגורית מחיר שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by MODI,

מחפש LCD לחדר, 32" תקציב 3000+- עם אפשרות לחריגה, יהיה מחובר לטלוויזיה ממיר YES HD והמחשב אני חשבתי בנתיים על אלה: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=4637 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE הצעה נוספת הרבה יותר מעניינת: http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1025

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by avivshaia,

האם כבל של חיבור vga מצד אחד וחיבור scart יאפשר לי לראות טלויזיה על מסך המחשב? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by nof-y,

היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Or94,

טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון בגודל 42" מישהו יכול להמליץ לי על אחת טובה? ומה שווה לקחת? HD READY או FULL? הטלויזיה תשמש לצפיה בסרטים דרך יס ואולי בעתיד אני אקנה לה גם מחשב להצגת סרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום לכולם, שאלה. יש לי מחשב חדש אצל לקוח עם לוח SMACKOVER של אינטל המתאים למעבד I7 החדשים. הבעיה שלי כרגע הוא שיש לו כבל דיגיטלי שמחברים אותו למחשב הוא לא מראה שהתחבר ולכן גם לא עובד אבל כשמחברים את אותו כבל למכשיר DVD שיש לו יציאה אופטית/דיגיטלית זה עובד נהדר. הכבל הוא באורך של 10 מטר ועוד 5 מטר כאשר ביניהם יש מחבר. המעבדה שאיתה אני עובד אומרים שהבעיה היא כנראה המרחק הגדול ולכן זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.