עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jepe,

כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

שלום, אני מחפש מערכת של 2.1. שמעתי שה-ATP3 של Altec lansing טוב. יש אולי עוד מערכות 2.1 טובות בתקציב של 500-600 שקל? תודה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by m.s.u,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by nitsan_7,

האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by XDude,

זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by eladbu,

ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by SandLegion,

שלום, עד לא מזמן השתמשתי בכבל S-VIDEO באורך של מטר בשביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב והתמונה הייתה מושלמת, קניתי לא מזמן כבל S-VIDEO באורך של 15M. כאשר חיברתי אותו, התמונה בטלוויזיה לא חדה כמו שהייתה... הכבל עצמו נראה איכותי לחלוטין עם מוליכי זהב ופינים תקינים. יכול להיות שהסיגנל של S-VIDEO פשוט נחלש ב15M?! נשמע לא הגיוני ונגיד שכן, אז למה מוכרים כבלים כאלו באורך 15M? אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by asaf999,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. איך הן בהשוואה לMX400/500?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by NIVs,

אני מתכנן לקנות זוג מדפיים, כנראה KEF אוו משהוא זול במחו"ל. אני צריך גם מגבר 2 ערוצים אוו 2.1 (עם סאב) וכרטיס קול טוב למחשב.(אני רוצה לחבר עם כבר אופטי אוו COAX) מישהוא יכול להמליץ לי? כמובן מחירים בחו"ל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by sgeva2001,

איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס טלוויזיה למחשב שלי שיוכל להקליט שידורים דיגיטליים. אני מעוניין שהקידוד יעשה על גבי הכרטיס, ולא יעמיס על המעבד שלי. אני עובד על (Windows XP (32bit. שמעתי המלצה ביחס לכרטיס Hauppauge PVR-150, אבל שמעתי שהוא לא עובד כל כך כמו שצריך על Windows XP ומיועד ל-Windows Vista. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. המכשיר כרגע לא תומך בעברית והייתי רוצה לדעת אם וכיצד אוכל לגרום לו לתמוך בעברית ובמה זה תלוי. תודה לעוזרים. אגב, ניתן ליצור פלייליסט במכשיר?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם: 1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000 2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג... והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל... אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה …

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  22. בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by WarZy,

שלום לכולם, אני די חדש פה ( משהו כמו שלש דקות בפורום :-\ ) ואני צריך עזרה בהצמדת כתוביות לסרט. עד לפני לא הרבה זמן השתמשתי בתוכנה להצמדת כתוביות בשם AVI ReComp, שהניבה הצלחה גדולה בתחום, אך מאז שקניתי מחשב חדש התוכנה הפסיקה לעבוד (תזמון מצויין מפני שכבר התנדבתי לנהל קולנוע ביישוב שלי ). אין לי שמץ של מושג איך לסדר את הבעיה או איך להשתמש בתוכנה אחרת. אני אשמח מאד אם מישהו בפורום יעזור לי לסדר את הבעיה או לעזור לי למצוא דרך אחרת להצמיד כתוביות לסרט. בתודה מראש, מישאל.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים