עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם מישהו מכיר את הערכות האלה שמעבירות תמונה וקול ממחשב לטלויזיה כמו ICTV וכאלה.. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: *מערכות כאלה אמינות? *הם פוגעות באיכות התמונה או הקול? *איפה אפשר להשיג מערכת כזו במחיר נורמלי לא כמו באתרים הנ"ל.? אשמח לשמוע ממישהו שרכש מוצר דומה לזה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by shibie,

היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E ‏Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Merovingian,

יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?

4. שלום.! קניתי את הנגן ואמרו פה בביקורת עליו שאין לו אפשרות לרשימות אלה לחלוקה לתיקיות... 1)איך אני מחלק לתיקיות? 2)איך אני מנווט בין בתקיות?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. חבר שלי טס לארה"ב עוד יומיים ואני רוצה שהוא יביא לי אוזניות. התקציב שלי הוא כ60$ ואני רוצה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ושממש אוטמות את הסאונד מבחוץ. (שחכתי איך קוראים לסוג הזה) אז אשמח לקבלת המלצות וקישורים לאתרים... תודה רבה ושנה אזרחית חדשה טובה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by QQQ,

-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by רוצה לקנות,

היי אני מחפש לשדרג את האוזניות שלי (משתמש באוזניות שקיבלתי מהאי אודיו) יש לכם המלצות על אוזניות כפתור בסביבות ה200 שקל? תודה

8. Started by a55af,

רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  10. Started by asaf999,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by s.k.,

שלום לכולם..... יש לי בעיה והיא: התקנתי לא מזמן WIN XP ונוצרה לי בעיה שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול שלי.... הדרייבר שיש לי הוא ישן...מתאים רק ל 98 או NT . והXP לא מצליח לזהות אותו.... מה עושים?? הכרטיס הוא -TAMAHA SOUND IMAGE 4X4- 6IX דגם- S-YXG50 תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אז ככה אני רוצה לחבר לכרטיס קול שלי שלוש מערכות סטריאו על יציאה אחת (באמצעות מפצלי PL ) האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ולשרוף אותו? ואל תייעצו לי לקנות כרטיס עם כמה יציאות כי אם האפשרות הראשונה לא תעבוד אני פשוט יקמבן משהו אחר אני רק רוצה לדעת אם זה יעמיס...תודה מראש....

21. Started by x-boy_24,

שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  23. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את הנגן של i audio 60 גיגה. חשוב לי לדעת לפני שאני קונה אותו האים יש איזשהו עניין שאמור להטריד אותי לפני הקניה? איזה קבצי וידאו בדיוק הוא קורא האם אני יוכל לצפות בסרטים באורך מלא וכו,? האם התפריט שלו נוח? איפה כדאי לקנות אותו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  25. Started by blackcoma,

יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים