אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים ניידים עדיפות בחיבור USB ללא חשמל, שנותנים ביצועים סבירים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי מיני דיסק מבן דוד שלי מסוג mzn707 ואמרו לי שדרך הreal קל יותר להעביר שירים רק שאני לא ממש מבין בזה אני יודה מאוד אם משהו יכול לתת לי מדריך מקוצר.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למישהו יש אותם? ביקורות? האם הם שווים 300 ש"ח? אילו יציאות מחוברת מהמחשב לרמקולים ומה אורך חוטי הרמקולים? עריכה: קישור לספקס. http://www.pcworld.co.uk/martprd/product/seo/Upgrades/Audio/Speakers/CREATIVE/P580/834362
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מדובר במכשיר חדש של חברת OLYMPUS, היה פה ויכוח קטן לגבי האם כדאי לקנות את המכשיר לפני שבועיים בערך, אז החלטתי לפרסם את דבר הביקורת הראשונה על המכשיר: http://www.dapreview.net/content.php?review.149 וגם גלריית תמונות שלו: http://www.dapreview.net/gallery/thumbnails.php?album=128 וגם סרטון: http://www.pmpz.net/olympus_mrobe_100.MOV Conclusion If you just want a simple, easy-to-use player that's gushing with style-points, the MR-100 is perfect. On the other hand, if you want a DAP with loads of functions and features, this ain't it. The MR-100 is a good alternative to the (wimpy-looking) iPod-Mini... If you can live without on-the-fly playlisting. If you can…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי מחשב והתקנתי בו XP אני לא מצליח להעביר MP3 מהמחשב למינידיסק אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליב - אשמח לעצתו
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך משהו זול ונחמד (500 - 700 ש"ח) שיכול לקרוא MP3 מדיסק או כל דרך אחרת (חיבור רשת למחשב למשל), עם רמקולים built-in. כמה קריטריונים: שלט מסך עם יכולת לנווט בין הקבצים (העדפה לתצוגה של שמות קבצים ולא idtags) טיימר/שעון מעורר איכות סאונד לא קריטית אם מישהו יכול לעזור, זה רק אתם! תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-