אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חיברתי כבל בין המחשב לטלויזה כדי לראות סרטים בטלויזה מה אני צריך להגדיר עוד? לא מדובר בכרטיס טלויזיהאלה הכבל ניכנס לכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז כך אני רוצה ליקנות לחדר Z-540 שמעתי את המערכת ומאוד נהנתי: באס עמוק וחיי,עוצמה מעולה,לא חורק ו"רועש" לעלות למקס עוצמה ועוד. וכרגע יש לי כ.קול מובנה 5.1 חביב... בהיתחשב שלא שמעתי שום מערכת רמקולים סבירה עליו אני לא יודע אם שווה להשקיע בכ.קול ניפרד, ואם כן באיזה? רציתי לדעת מה ההבדל בין XtremeAudio ל XtremeGamer? בעיקרון הכל מיועד לסדרות(DVD) ומישחקים ....
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס לרסיבר של פיוניר ומערכת רמקולים 5.1 אבל כשאני מגדיר 5.1 ומריץ בדיקה אני שומע רק את השניים הקדמיים...האם צריך לחבר את הכבל לחיבור מיוחד? (מחובר אצלי לLINE IN ירוק)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! איזה נגן מבוסס דיסקים הוא הכי טוב היום בשוק? שמעתי מהרבה אנשים שIMP550 הוא נמצא בראש.. האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום.! קניתי את הנגן ואמרו פה בביקורת עליו שאין לו אפשרות לרשימות אלה לחלוקה לתיקיות... 1)איך אני מחלק לתיקיות? 2)איך אני מנווט בין בתקיות?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מערכת טובה בתקציב של 800-1300 שקל. אני רוצה לשים אותה בחדר שלי שהגודל שלו סטנדרטי. עכשיו שמתי עין על שתי דגמים של פנסוניק: SCAK320 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=345&name=מערכת%20מיני%20PANASONIC%20דגם%20SCAK320%20באחריות%20יורוקום SC-AK520 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=384&name=מערכת%20סטיראו%20PANASONIC%20SC-AK520 עכשיו קראתי בזאפ ביקורות על שתיהם, על הראשון בלי הבאס היו ביקורות טובות, מאוד טובות. לגבי השנייה עם הבאס היו ביקורות גם טובות באותה מידה, רק שהיה בן אדם אחד שכתב שמרוב שהבאס מרעיד לו את החדר הוא לא יכול ככה, ואם הוא ממניך את הבאס זה מוריד מהווליום של השיר. לא יודע אם זה כ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת של 2.1. שמעתי שה-ATP3 של Altec lansing טוב. יש אולי עוד מערכות 2.1 טובות בתקציב של 500-600 שקל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם הDVDמשולב VCR הוא טוב יחסית למחיר שלו? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DVDV440&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=zap
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים ניידים עדיפות בחיבור USB ללא חשמל, שנותנים ביצועים סבירים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-