אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שאלה בכותרת בבקשה תושבה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כאלה ? שלי נקרעו , ואני מחפש אוזניות לבנות כאלה או אחרות. חשוב : 1)אוזניות כפתור לבנות 2)מחיר עד 80 שקל 3)באזור ת"א. תודה עדי.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה למצוא כאן הדרכה כלשהיא בנושא. אני מחפש רמקולים עם חיבור אינפרא רד שאוכל לחבר למסך פלאזמה, בדומה לאוזניות העובדות על אינפרא רד. מישהו יודע אם יש כאלה, והיכן ניתן לקנות או לבדוק? אודה מאוד למי שנתקל ויתן הכוונה בנושא. אודי
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת KENWOOD אחת החזקות עם רמקולים וסאונד סוף הדרך חיברתי אותם למחשב עם כבל ואני שומע דיי מעפין עם הרמקולים דרך המחשב, מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה ? כי לא נראה לי שככה זה אמור להיות... הסאונד במערך ממש טוב. רציתי לשאול אם אתם חושבים שאפשר לשחק אם קצת הדגרות שישמע קצת יותר טוב . מה דעתכם?? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם איך הכרטיסים הנ"ל מבחינת איכות סאונד למשל מול הכרטיס המובנה הכי טוב שיצא סאונד סטורם או מול הכרטיסים הנפוצים היום בלוחות - רילטק 850 וכו'? ואיך הוא למשל לעומת כרטיס קול מסוג סאונד בלאסטר לייב 5.1 או 7.1 24 ביט?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של טושיבה ואני מנסה לחבר אותו לטלוזיה סמסונג sp-54j8hf (מקרן אחורי) משום מה עם כבל צהוב רגיל הוא מזהה את הטלויזיה וכשאני מנסה לחבר את כבל s video או vga אני לא מצליח לעבור לטלויזיה יש לי כרטיס gforce go 7300 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
היי ברשותי iPod Video חדש. יש לי את כיסוי הeXo (כיסוי הסיליקון). אני צריך המלצה לכיסוי\הגנה אחרים. א)צריך הגנה למסך מפני שריטות ב)הבנתי שכיסוי הסיליקון יוצר הרבה שריטות על המכשיר מכיוון שגרגרי חול נתקעים בינו לבין המכשיר. אופציה אחת שחשבתי עליה זה לקנות מדבקה לכל הנגן. מה אתם אומרים? ובכל מקרה, מאיפה מומלץ לקנות...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-