אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה אם ה EAX בשום משחק הוא לא פועל ....ויש לי audigy 2 אם הדרייברים הכי חדשים (שהם לא משהו למען האמת...) אבל לא יודע למה אבל אופציית ה EAX לא פועלת לי.... ובקרוב יהיו לי רמקולים חדשים (ada 880) ואני מת לממש את הפוטנציאל של הרמקולים כמה שיותר בהכל .... אבל אם הבעיה הזאת זה קשה... ואני לא מצליח לפתור את זה.... ניסיתי כמעט הכל... העם לעוד מישהו הייתה בעיה דומה???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המרחקים הם כאלה מטר מהמחשב.. ( אני רואה טלוויזיה באופן דיי קבוע כשאני יושב על המחשב) שתי מטר מהספה שיש לי בחדר.. ומטר וחצי מהמיטה שלי.. (הטלוויזיה תסתובב למי שלא הבין) בכל מקרה אני חושב שאולי 32 תשב אפילו יותר טוב למרחקים הנ''ל.. הייתי נשאר בכל מקרה על הסדרה של ה 7603 של פיליפס.. הבעיה שאני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וחבל לי לא לנצל תכרטיס מסך שיש לי (4870X2 מי שמבין בתחום) ולכן יש צורך בטלוויזיה FHD.. עם זאת 80 אחוז מהתוכן שאני אצפה בו יהיה שידורי SD (יס מקס..) מתוכם הרבה שידורי ספורט וסדרות טלוויזיה.. בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמחשב (מהעמדה הזאת אני אצפה לרוב) יש לי העדפה לאיכות טובה בשידורי SD גם אם זה על חשבון איכויות ה HD של המסך.. בתור אחד שמאז ומעולם מחז…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה דגמים. התקציב שלי הוא בערך 300 עד 400 . הצרכים הם בעיקר למשחקים, קצת מוסיקה וסרטים. altec lansing- avs300, XA2021, ATP3 creative- xfree, sbs 370, lx220, inspire 2500, sbs560 (האם יש לי לדגמים אלו חיבור לאוזניות, לא הצלחתי הבין ממה שקראתי עליהם?) תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל,סליחה אם זה לא במקום הנכון,אז מבקש להעביר לאן שזה יותר מתאים.. אני רוצה לקנות במתנה מכשיר רדיו שיאפשר לשמוע באמצעותו שידורים מאתרי אינטרנט. בדומה לזה. אני לא כ"כ הבנתי איך בדיוק מוצאים תחנות,אז אני כותב מה אני צריך שיהיה,אם זה קיים בכלל.. חייבת להיות אפשרות להקליד שם הקישור בו נמצא השידור רדיו. זה מה שאני צריך. יש בכלל כזה דבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מגבר של Kenwood דגם KA-52 ורמקולים של Wharfedale (פצצות) 3way דגם cd50-2 כבר חרשתי גוגל ודומיהם ..... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם יש למישהו ניסיון או המלצה על לוכד וידאו זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות (עדיף נטענות) לאייפון ורצוי שיהיו מאיכות טובה. כרגע אני משתמש באוזניות הרגילות של האייפון שמבחינת התאמה לאוזן וסאונד הן טובות מאוד לדעתי, אני לא סובל אוזניות שהן in ear. אני מתכנן לקנות מאיביי, אשמח להמלצות על דגמים. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך האוזניות הללו לגיימינג? קיבלתי כאלה במסגרת עבודתי וראיתי שהם עולות סביב ה - 150 שקלים למרות שהם ממש יפות ונראות ומרגישות ממש איכותיות. האמת שבכלל תכננתי ללכת על ה Siberia V2...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה ה xbmc לא עושה לי עדכון של תמונות ואינפורמצייה לסרטים יש לי את הגרסה של ה pc הוא נתקע אצלי קבוע ב downloading movie information מישהוא בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לצפייה בסרטים דרך המחשב, היא לא תשמש בכלל לערוצי טלוויזיה, פשוט כמסך מחשב נוסף גודל הטלוויזיה: אני חושב ש32(קצת מתלבט עם 37), מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטר - מה עדיף? אין צורך בטלוויזיה שתומכת בדפדפן, לגבי ממיר דיגיטלי עדיף שיהיה אבל לא מאד קריטי. תקציב: 2K-2.5K תודה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון הראשון שיצא אני חשב, נקרא AUDIGY PLATINIUM EX חשבתי שאולי כדאי להשקיע בכרטיס קול מהסדרה החדשה של קרייטיב שהם ה X-FI וכל השאר, אני משתמש בכרטיס בעיקר למוסיקה וגם למשחקים... יהיה איזשהו הבדל משמעותי מורגש אם אני יקנה את הכרטיס הזה לתחום המשחקים והמוסיקה? ההבדל יהיה כמו ההבדל בין אוודיג'י לבין כרטיס קול מובנה? דרך אגב אני משתמש ברמקולים של לוגיטק דגם Z5500
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-