עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by eliranl,

צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by BigBoss9,

קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by Nick_Less,

אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Talon,

שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by roes,

* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by Or94,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

חיברתי את הכרטיס לרסיבר של פיוניר ומערכת רמקולים 5.1 אבל כשאני מגדיר 5.1 ומריץ בדיקה אני שומע רק את השניים הקדמיים...האם צריך לחבר את הכבל לחיבור מיוחד? (מחובר אצלי לLINE IN ירוק)

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by alex321,

רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. אהלן, יש לי חבר שקנה כבר רמקולים אכותיים, ועכשיו הוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה^^ (כותרת), השאלה היא האם הוא יעשה לא עומס על המערכת? יש לו מעבד P4 2.66 עם 512... האם הדרייברים יכבידו? תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום כולם יש לי Logitech X-230 והכרטיס קול OB של הלוח אם( Gigabyte 965P-DS3P), והאמת? אני מרוצה מהסאונד השימושים בעיקר למשחקים ומוזיקה (שומע גם דברים בlossless) ראיתי בעיקר את הCreative X-Fi Xtreme Audio בסביבות התקציב (300 שקל) השאלה, האם כדאי להשקיע בזה (או כול כרטיס אחר), יהיה הבדל? או שעדיף לחסוך למערכת טובה יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by lior322,

אני רוצה לקנות אוזניות תעזרו לי מה לקנות אני רוצה אוזניות אטומות רציתי אוזניות כפתור אטומות אבל הבנתי שרק אלה שנכנסות לתוך האוזן הם אטומות כמו השור אז לא נראה לי אני לא ישים הרבה כסף ובסוף יזרוק אותם בצד אז נשאר רק אוזניות גדולות תמליצו לי איזה אוזניות לקנות שיהיו אטומות מחיר בערך עד אלף שקל

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by Spring,

יש למישהו אוזניות די טובות ב-130 ש"ח אבל בלי חריגה רצינית (גג של 10 שקל אין תקציב).. כל האוזניות שהיו לי עד היום או נשברו אבל בשתיים מהם קרה לי בעיה מוזרה שפשוט התחלתי לשמוע רק באוזניה אחת (ניסיתי לגעת בחיבורים וזה לא עזר).. קיצר אני צריך אוזניות שהיו כאלה סבבה סבירות כאלה ב-130 שקל ושיהיו שוות את הכסף ולא מאלה שנהרסות אחרי שבוע בלחץ. תודה :>

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Alduin,

אחרי הרבה זמן ללא נגן מדיה חדש, קריאטיב מציגים את ה Zen Vision למידע על המכשיר: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1633 לקטע וידאו בו CneT מציגים את הגירסה הלבנה של המכשיר: http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision__PVP_/4535-6499_7-31415781.html?tag=cnetfd.sd אמור להתחיל להמכר בסוף יוני.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by Ido Gabriel,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.