עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by TboneT,

רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  3. אני משתמשבתוכנה ונטרילו אני מדבר למיקרופון והאור הירוק נדלק אבל לא שומעים אותי ? ישלמישו מושג מה הבעיה? אני משתמש באוזניות סטראו של genius עם מיקרופון מובנה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המערכת. הסאונד פתאום הפסיק, וגם ה"טריי" שלו נעלם, למרות שמסומן להופיע בלוח הבקרה של הסאונד. למרות זאת, כל תוכנה שעובדת ישירות עם כרטיס הקול, עבודת בסדר גמור עם סאונד מלא. תוכנת הקינפוג של כרטיס הקול גם עובדת בסדר גמור. זה ככל הנראה בעיה בכל מה שקשור לבקרת הסאונד של כל מה שעובד עם הWINDOWS עצמו. מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

5. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by asaf999,

שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by bg26,

יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by approx,

אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו בעיקר לסרטים מוזיקה ומישחקים תקציב הוא 250 -+ ואני לא רוצה עם מיקרופון כזה בצד ראתי את אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by BluEmaN,

שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

האם קיים מפצל אופטי המאפשר חיבור שני מכשירים (די.וי.די וממיר דיגטלי) לחיבור אופטי של מערכת קולנוע ביתית? ואם נתקלתם בדבר כזה אשמח לקבל לינק. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by kinggil,

זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by jhracham,

שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. Started by bd,

כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. שמי הוא יהבי..בן 15 נתניה.. אני פותח בשאלה קניתי היום X220 Logitech המוכר בחנות אמר לי שהם יותר טובים מהקראטיב אבל נראה לי שהייתי פזיז כי בדקתי בזאפ אחר כך וראיתי שיש ביקורות יותר טובות שם על הקריאטיב...אני אוהב אותם מאוד הם נשמעים לי פצצה אבל חבל שקניתי את זה אם הייתי יכול לקבל באותו מחיר משהו יותר טוב..אז עשיתי טעות??תודה למי שעונה לדעתי הוא רצה להיפטר מהרמקולים האלו כי הם דיי ישנים ..

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by LOPA,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שני רסיברים שראיתי בחנויות היום.. ההתלבטות שלי זה אם כדאי לקנות 5.1 היום או שעדיף לחשוב על העתיד ולקנות 7.1 ואם 7.1 אז אם ההספק שאפשר להשיג במחיר עד 2300 שח או שעדיף לקנות פחות מ-7.1 יותר עוצמתי http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=587250 ימהה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=501429 מרנטז וזה עוד אחד שלא ראיתי בחנויות אבל אולי גם אופציה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469714 פיוניר. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  17. היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by turtlen77,

שלום רב האם יש למישהו נסיון ויכול לענות לי על השאלה מדוע כאשר אני מחברת מחשב נייד באמצעות S-Video לטלויזיה דרך מתאם SCART אני מקבלת תמונת מסך מחשב אבל בשחור-לבן? שיחקתי עם כל ההגדרות של המחשב הנייד Thinkpad IBM T30 ולא הצלחתי לקבל מסך צבעוני בטלוויזיה. בתודה נלה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by godis,

השגתי רמקול של מערכת סטריאו מחבר. עכשיו לרמקול יש יציאה כמו של אוזניות ורמקולים רגילים. חיברתי את הרמקול למחשב ושומעים ממש ממש חלש רק שאני שם על העוצמה הכי גבוה שומעים "בסדר" מה אפשר לעשות בשביל להגביר את העוצמה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by NIVs,

אני מתכנן לקנות זוג מדפיים, כנראה KEF אוו משהוא זול במחו"ל. אני צריך גם מגבר 2 ערוצים אוו 2.1 (עם סאב) וכרטיס קול טוב למחשב.(אני רוצה לחבר עם כבר אופטי אוו COAX) מישהוא יכול להמליץ לי? כמובן מחירים בחו"ל

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, אני משתמש בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים. [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Santa ^^,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האוזניות הללו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Headphone&model_id=501739 תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by GoA,

קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. כל התוכונות האלו לבדיקה של הרמקולים ו ה Mixer חיפשתי באתר ולא מצאתי גם לא ב aplications

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים