אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לרמקולים Creative T5900 ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות במחיר הכי נמוך (בבקשה בבקשה, אל תשלחו אותי לזאפ כי האתר הזה לא מציג את כל האפשרויות הקיימות) קראתי בפורום הזה ובמקומות אחרים שאנשים קנו את הרמקולים האלה ב-700 ¤ ואני מחפש משהו במחיר הזה בערך. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי יש לי מסך פלזמה ללא רמקולים ואני רוצה להוסיף רמקולים זולים שאפשר לתלות אותם על הקיר במקום לקנות רמקולים ייעודיים. רק אציין שהמסך ימוקם בחדר ללא מערכת כלשהי. אז חשבתי ללכת על רמקולים למחשב בגלל המחיר הזול אבל אני לא יודע איזה כדאי אז תמליצו לי בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס טלוויזיה של LEADTEK. הכרטיס הגיע עם שלט. כשניסיתי להפעיל את ה-Media Center של windows הוא דרש לחבר שלט ולא היה מוכן להתקדם בלי שלט, והוא לא זיהה את השלט של הכרטיס. האם אני עכשיו אדרש לשלושה שלטים? אחד לכרטיס טלוויזה, אחד לממיר הדיגיטלי ועוד אחד לרכוש עבור ה- media centerאו שיש פתארון יעיל יותר?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
למישהו יצא לקנות אותם\ לשמוע איתם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454892
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקי מחשב, סתם גולש או רואה סרט, הסאונד שלי מדי פעם פשוט מופסק, מיוט, ואני לא בטוח במה התקלה, מכיוון שגם כאשר החלפתי את הרמקולים ושמתי אחרים, הבעיה קרתה, אז אני תוהה האם זה כרטיס הקול, או אולי איזשהוא בעיה בחיבור או אני לא יודע מה, יש איזושהיא דרך לבדוק זאת? כי הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בשביל שהסאונד יחזור זה לעשות ריסטרט למחשב.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את גירסת הBETA של עדכון הקשוחה ? מאתר ידע אי אפשר, הם הפסיקו את ההפצה שלה (BETA) עד לעדכון הגרסה הבא, אז אם מישהו יודע, בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-