עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eman12b,

יש לי טלוויזיה HD READY שתומכת ב-720P אז אם אני מחבר לה תמחשב ומפעיל סרט 1080P אז מה יקרה? כאילו אני לא אראה כלום? אני אראה שחור? או שזה יראה לי את זה ב-720P או באיכות ירודה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by JohnnyBGood,

מה הסמפל רייט של Novation XioSynth 25 (של האינטרפייס שלה)? למישהו פתרונים? קראתי את כל העמודים שקיימים בכל רשת האינטרנט כולה ולא מצאתי... (גם לא באתר של נוביישן ולא בפרוספקט של הזיוסינט עצמה). מוזר, לא?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by Ronenosh8,

הסנהייזר מרגישות נוח באוזן? כיוון שהשתמשתי באוזניות שנכנסות לאוזן (ישנות) וזה כואב לאללה.. ועוד שאלה - לעבור מאוזניות של אייפוד (כאלה): י יהיה הבדל גדול ביניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. שלום, יש לי רמקולים של קרייטיב, די בטוח ש-INSPIRE 2.1 2500 וCreative . אני רוצה לתלות אותם על הקיר ולשם כך אני צריך כבל יותר ארוך.. איך עושים את זה? זה הולך כמו בכבל של חשמל? או שצריך להביא לאיש מקצוע שיחתוך את הכבל הקיים ויחבר אליו כבל אחר? איפה אני עושה את זה/קונה מה שצריך ומה עליי לבקש? תודה רבה, אלעד

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  5. רכשנו סטרימר חדש (NTR82WT) http://www.iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=82wt אבל הGUI שלו (GRAPHIC USER INTERFACE) ממש לא נחמד, אין תמונות, רק שמות של סרטים ותיקיות כמו באיזה קובץ RAR איך אפשר לשנות את זה שיראו תמונות ? כמו באיזה תוכנת HTPC כזה יפה שמעבירים את התמונות ורואים.. (ברור שצריך לשים תמונות קודם בסטרימר... אל תגידו לי שזאת הבעיה חח) תודה רבה לעוזירם

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. ראיתי פה את הסקירה על הפיקו, ואני רואה שיש פה אנשים שמבינים, אז רציתי לשאול משהו שסיקרן אותי כבר די הרבה זמן: יש לי אוזניות גדולות Grado SR-60 וקטנות שנכנסות באוזן Sennheiser CX500 ונגן H10 של iRiver. אפילו בלי מגבר אוזניות, אני לא מפעיל את הנגן בעוצמות הכי החזקות. באוזניות הקטנות אני ממש ממש מפעיל אותו על חלש, כי האוזניות הן בתוך האוזן ושומעים מאוד חזק. אז אם אפילו בלי מגבר לא שמים את הווליום עד הסוף ובקושי עד האמצע, אז בשביל מה זה טוב מגבר אוזניות? אני רוצה להדגיש שזו שאלה לימודית ולא וויכוחית, והכוונה שלי ללמוד ולא להרגיז.

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?

9. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by patishh,

שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. קניתי ac 160, ובכל פעם שאני מדליק את הנגן מחדש, אני צריך בהגדרות להדליק את הbluetooth. האם קיים נגן עם אופציה להגדיר שידליק אוטומטית את הbluetooth ויעשה pair אם הוא מוצא חיבור מה-device list שלו ? ניסיתי לחפש במילות מפתח "auto connect" "memory" "last paired device" "bluetooth settings/options" - עושה רושם שfeature כזה אינו קיים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום לכם, אני מתלבת בין שתי כרטיס אדיו חיצוניים ואני שואל פה את דעתכם את שתי הכרטיסים יקנו לי בH&B בניו יורק, שזו חנות מצויינת שכבר קניתי משם, שתי הכרטיסים עולים אותו הדבר ואני זקוק לתשובה בהקדם כי מי שיקנה לי אותם יחזור לארץ בעוד יומיים http://www.bhphotovideo.com/c/product/751848-REG/E_MU_0204_USB_0204_USB_2_0.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/754867-REG/ART_USBDUALTUBEP_USBDualTubePre_Tube_Preamp.html אני התחלתח ללמוד CUBASE והחלטתי לקנות כרטיס קול להקלטות של כלי נגינה (גיטרה, קלידים, כינור) ושל קול ולפי התקציב שיש לי שתי הכרטיסים האלו נראה הכי מתאימים ל תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by matteo,

שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  14. Started by AVROMROTH,

מישהו ודע מתי הוא יגע לארץ וכמה הוא יעלה ? כי אני רוצה לקנות אותו ...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. היי אוקי, אז יש לי שידור באינטרנט - נגיד מבט (http://mabat.iba.org.il/) איך אני מארגן כך שאני אוכל לגשת אליו ישר דרך המדיה פלייר בלי לפתוח תאקספלורר?... ואולי יש איזו תוכנה יעודית בשביל מקרה כזה? (צריך עזרה דחוף) ^Z^

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by itamarg11,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע בכל חמשת הרמקולים כשאני שומע מוזיקה ... שמעתי אצל אנשים שזה אפשרי .. משהו עם כרטיס קול מיוחד שתומך בX FI (אבל אני לא בטוח במה שאני אומר ), אנשים עם אתם יודעים מה אני צריך לקנות אז תשלחו לי גם לינקים (עם אפשר באתר השוואות ZAP כי זה הכי נוח ).. תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by tood,

שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. שלום קניתי זוג רמקולים עם סאב די חזק עכשיו הבעיה שיש לי שכנים אולי נחמדים אבל מעצבניםםםם ואני כבר יודע שהם יעלו מתישהו ויבקשו להנמיך.. השאלה שלי מה אפשר לשים מתחת לסאב וופר שירסן כמה שאפשר את הרעש שלו כלפי מטה אם יש כזה דבר בכלל..ובכל זאת לא יהרוס את האיכות סאונד שלו בחדר. יש פיתרון? :] תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by (iriver H10),

אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  22. ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by OfirLights,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ותגובות על הרמקולים,והאם כדאי לי לקנות אותם. אם לא כדאי,תנו המלצות על רמקולים אחרים.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים