עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by the godfather,

יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. לפי הבנתי הקידוד האיזורי של נגני הBlu-Ray (גם כן BD) שונה מDVD, ולמעשה ישנם רק שלושה איזורים -> A/1 , B/2 , C/3. אז במידה ויש לי מכשיר Playstation 3 אירופאי, אני יכול לנגן סרטים מישראל? ובנוסף לכך סרטים מיבשת אפריקה? עכשיו תחת הנחה שהתשובה לכך היא כן, איפה אפשר למצוא סרטי BD בישראל שאינם יבוא אמריקאי (וכך למעשה מאיזור A/1, מה שאומר חוסר תאימות עם המכשיר שלי)? תודה מראש לכל העוזרים (גם כן לאלו שלפחות מנסים). :

3. Started by roeiw,

1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by x-niko,

שלום לכולם קניתי את הרמקולים ''הכי טובים בעולם'' ויש לי כמה בעיות שאני לא מצליח לפתור ואני מאוכזב כי העסק עלה יקר... הכרטיס קול שלי הוא xfi fatality pro .. אז חיברתי תרמקולים הכל טוב ויפה והגדרתי בתוכנה של קריאייטיב עכשיו לדוגמה אני שומע מוזיקה אז רק מ2 רמקולים יוצא צליל מלא ב-3 רמקולים יש משהו משונה כזה שומעים רק מנגינה ולא את השיר עצמו כמו מ2 הרמקולים הראשונים... ו2 הרמקולים הנותרים לא עובדים בכלל....תעזרו לי חברה מי שיודע ומבין מה עושים זה משגע אותי קניתי רמקולים האלךה בתקווה לקבל תמורה למחיר ואני נתקל בדברים האלה זה מעצבן... ??? :s05:

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by roes,

* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by doker,

שלום ברצוני לקנות נגן פלאש של גיגה שיהיה בו תמיכה בעברית רצוי לא הפוכה אבל גם הפוכה זה יהיה בסדר ושיהיה איכותי בתקציב של 700 שקל אפשר גם להעלות קצת אבל קצת תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by asaorgad,

עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by lior322,

אני רוצה לקנות אוזניות תעזרו לי מה לקנות אני רוצה אוזניות אטומות רציתי אוזניות כפתור אטומות אבל הבנתי שרק אלה שנכנסות לתוך האוזן הם אטומות כמו השור אז לא נראה לי אני לא ישים הרבה כסף ובסוף יזרוק אותם בצד אז נשאר רק אוזניות גדולות תמליצו לי איזה אוזניות לקנות שיהיו אטומות מחיר בערך עד אלף שקל

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by noamborisov,

יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by HumanFly,

שלום, יש לי בעיה מרגיזה ביותר עם הכרטיס קול, במשחק AMERICAS ARMY שאני בוחר בהגדרות קול HARDWARE + EAX הכרטיס קול מחסיר סוגות של קולות, כמו צעדים, ודברים כאלו, כיאילו יש לו איזה באגים או משהו אין לי מושג. מישהו יודע איך אשפר לסדר את ההגדרות של ה HARDWARE כדי שישמעו כמו שצריך !?!?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by LilHorn,

מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by smulikon,

קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by omer1789,

על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by koogle,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.