עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by No-way,

מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by blackcoma,

יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

5. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by XDude,

זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אני מחפש סט רמקולים טוב 2.1 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל של CREATIVE- מישהו יודע מה ההבדלים ? ה - G380 עולה 350 ש"ח וה- 2900 עולה 457 ש"ח בכלל, האם הם משמעותית יותר איכותיים מ ה - 2500 שעולים 307? יש סט יותר איכותי בטווח 350 ש"ח עד 500 ש"ח? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by NoLessThanSex,

שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…

10. היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by godis,

השגתי רמקול של מערכת סטריאו מחבר. עכשיו לרמקול יש יציאה כמו של אוזניות ורמקולים רגילים. חיברתי את הרמקול למחשב ושומעים ממש ממש חלש רק שאני שם על העוצמה הכי גבוה שומעים "בסדר" מה אפשר לעשות בשביל להגביר את העוצמה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by BloodFist,

עד 800 שקל בערך שיהיה בין 1G לבין 512 זכרון, תודה רמאש.

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by a55af,

רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?

15. Started by Bebush,

היי, עשיתי פורמט למחשב, והתקנתי windows 7 מחדש (אחרי שכבר היה לי) ואחרי שהתקנתי הורדתי את הרייבר הכי חדש לכרטיס קול המובנה שלי (לוח אם של גיג'הבייט) הדרייברים הם גרסה R2.48 וכל פעם שאני בווינדוס רואה סרט\סרטון\טים ספייק אני שומע רשם של "TS" (בעיקר כמו ששומעים באותיות "ס","ש", "S") וזה מחרפן אותי. לפני שעשיתי פורמט הכל עבד טוב בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? בדקתי את האקווליזר, לא מופעל, גם לא "סביבת הסאונד" הכל על הגדרות ברירת מחדל.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שני רסיברים שראיתי בחנויות היום.. ההתלבטות שלי זה אם כדאי לקנות 5.1 היום או שעדיף לחשוב על העתיד ולקנות 7.1 ואם 7.1 אז אם ההספק שאפשר להשיג במחיר עד 2300 שח או שעדיף לקנות פחות מ-7.1 יותר עוצמתי http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=587250 ימהה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=501429 מרנטז וזה עוד אחד שלא ראיתי בחנויות אבל אולי גם אופציה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469714 פיוניר. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by kingscorpion,

אני רוצה לקנות mp4 שינגן סרטים באיכות סבירה במחיר של עד 800 ש"ח......ואני לא ממש מבין בדברים האלה אז אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.

22. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי, הייתי רוצה לדעת אם מישהוא התנסה עם הטלויזיית FWD-42PV1 של סוני ואילו רשמים יש לו ממה... בנוסף, הייתי מאוד רוצה שתמליצו לי על טלויזיות אחרות בטווח המחירים של עד 18K . הטלויזיה מיועדת בעיקר לאקס בוקס ודיוידי, אבל תשמש גם לצפיה רגילה בטלויזיה. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים