אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי הWD TV שהועלתה עליו ביקורת (http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/). נניח ואני מנסה לחבר אותו למקרן, ומשתמש ביציאת HDMI לצורך זה. איזו יציאה יש ממנו למגבר (סאונד)? האם יש דבר כזה "מפצל" HDMI? תודה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי בקשה מעט מוזרה... מישהו פה מבין באוזניות ויכול לעזור לי דרך האייסיקיו? נמאס לי לכתוב כאן... זה ממש לא נוח... אני לא מת פורומים בכללי.... :-\ אז אם מישהו מבין באוזניות ויכול לעזור לי לבחור זוג - הנה המספר שלי: 49062675. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
* קודם כל : במחשב שלי אני שומע עם הכרטיס הקול המובנה של הלוח אם אני רוצה לקנות את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: 1. איך הכרטיס למשחקים ? 2. איך נכרטיס לשמיעת מוסיקה ? 3. התוכונות שמגיעות איתו לשמיעת מוסיקה (ולא לעריכה - רק לשמיעה) יותר טובות מ WINAMP ? 4. עוד שאלה שמתרידה אותי קצת: שמעתי שיש לו בעיה בחיבורים.... מה הבעיה בחיבורים?? יש בעיה בחיבור לרמקולים עם סאב, או משהו? מה הבעיה ??? 5. יש לי 2 רמקולים עם סאב אני יודע שכדי להרגיש הבדל משמעותי בינו לבין Audigy 2 ZS צריך 5 רמקולים ומעלה אבל בכל זאת: עם 2 הרמקולים שלי אני ישמע הבדל? מקווה שתענו בהקדם.... זה חשוב מאוד !!! תענו כך: 1.... 2.... 3.... 4.... 5....
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב שלי כרטיס קול מסוג soundblaster live! value מהדור הראשון שיצא (1998) וחיברתי אותו לרמקולים מסוג elonex - רמקולים פשוטים אבל באיכות סבירה, ויש להם כפתור 3D שמשפר את הסאונד. כאשר אני שומע מוזיקה או כל צליל אחר הצלילים חדים מידי - ואני מרגיש שה טרבל גבוה מידי ואני מוריד אותו אך לא תמיד זה עוזר, ולפעמים במוזיקה אני שומע יותר חזק את הצלילים ואת השירה אני שומע חלש מידי - כאילו בעצם השירה מלווה את הצלילים ולא ההפך. מה לדעתכם הבעיה - האם הכרטיס או שהרמקולים כבר לא מי יודע מה? האם לכרטיס איכותי כזה צריך לחבר רמקולים ברמה גבוהה? אני מתכנן לחבר אותו למגבר בקרוב - אולי השמיעה תשתפר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
השגתי רמקול של מערכת סטריאו מחבר. עכשיו לרמקול יש יציאה כמו של אוזניות ורמקולים רגילים. חיברתי את הרמקול למחשב ושומעים ממש ממש חלש רק שאני שם על העוצמה הכי גבוה שומעים "בסדר" מה אפשר לעשות בשביל להגביר את העוצמה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הDVD הנ"ל, שהוא בעצם XORO HSD 415 עם תוספת קריוקי. לאחרונה קנתה משפחתי מסך LCD רחב, והתעצבנתי לגלות שהנגן לא מציג קבצי DIVX ב16:9. הDVD כמובן מוגדר להוציא תמונה במסך רחב. חשוב לציין שבסרטי DVD רגילים הבעיה אינה קיימת והסרטים מוצגים כראוי. הבעיה היא רק בסרטי DIVX/XVID. חיפוש קצר בגוגל לימד אותי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אך לא נראה שיש למישהו מהם פיתרון. החברה, למי שלא יודע, פשטה את הרגל, ואין לי למי לפנות. אולי למישהו יש דרך לסדר את העניין? עדכון קושחה שמסדר את העניין?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בזמן האחרון הDVD שלי שהוא של APPEX דגם 811 התחיל לקרטע, בהתחלה יש קול ממש מקוטע וגם קצת התמונה, ואחכ הקול נעלם לגמרי... קרה למישהו? מישהו יודע איך לתקן? מישהו שמע על בעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אהמ וכמובן שאני מנסה להקליט עם sound recorder הבעיה שזה תופס ממש המון מקום בערך מגה וחצי ל-7 שניות יש המלצות אולי לתוכנה אחרת?דווקא ראיתי אנשים אחרים שלהם עם אותה היישום זה לוקח פחות מ-100קב ל-7 שניות העלובות האלו
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp4 שינגן סרטים באיכות סבירה במחיר של עד 800 ש"ח......ואני לא ממש מבין בדברים האלה אז אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-