עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by usdl,

לפני שאני קונה נגן רציתי לבדוק עוד נושא אחד. האם אפשר ב creative zen touch וב - iriver h10 לגרור ולהעתיק אליהם תיקיות כמו שהם מופיעות במחשב. והאם אחר כך אני אראה אותם בנגן ע"פ התיקיות או שהקבצים ימוינו בנגן לפי אומן דיסק סוג מוסיקה וכו'

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש! ???

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  3. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by Ac1D,

שלום לכולם. בתור אחד שממש נהנה לקרוא את הביקורות הנכתבות באתר - הייתי שמח לראות ביקורת על מוצר מסויים שאני בטוח שגיימרים רבים היו שמחים לראות גם כן. אני מדבר על ה-SteelSound 5H V2. אם תחליטו לעשות זאת, תוכלו כמובן להתייחס לביקורת על הסט הקודם - ממנו די התאכזבתם, מה שיעשה את הביקורת למאוד מעניינת ונוכל לראות עד כמה החברה שיפרה את המוצר שלה. אשמח מאוד אם תחשבו על הרעיון, יונתן.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  6. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by motorishta,

חיברתי רסיבר למחשב יש לי כרטיס קול של קראטיב לאייב 5.1 מהפשוטים הרסיבר מחובר אצלי על כבל אדום לבן שמתחבר אליו מן מפצל שיש לו יציאה כמו של אוזניות. עכשיו כל סרט שאני שומע הוא באיכות קול זוועתית!! תנסו לדמיין למשל שאם יש צליל של באס אז זה נשמע כאילו שהטוויטרים מוציאים באס. ממש על הפנים! זה קורה גם כשאני שומע הכי בשקט שיש. מה הבעיה לכך? איך אפשר לפטור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by eliranl,

צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. Started by ran_meir,

רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס קול הישן שלי טוב יותר מהכרטיס המובנה בלוח האם? הכרטיס הוא Creative Sound Blaster PCI והמובנה הוא SoundMAX Digital Audio שמורכב על לוח אם מתוצרת ASUS תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.

14. Started by tavor21,

כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך המלצות על אוזניות עד 250 ש''ח. האוזניות מיועדות לשימושים הידועים שלהן; *מוסיקה *משחקים אשמח מאוד אם תוכלו לקשר אותי לביקורת כלשהי על כל אוזניות שאתם מביאים. תודה מראש.

16. Started by yarl,

חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרטיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by Talon,

שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by durango,

היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by Spring,

יש למישהו אוזניות די טובות ב-130 ש"ח אבל בלי חריגה רצינית (גג של 10 שקל אין תקציב).. כל האוזניות שהיו לי עד היום או נשברו אבל בשתיים מהם קרה לי בעיה מוזרה שפשוט התחלתי לשמוע רק באוזניה אחת (ניסיתי לגעת בחיבורים וזה לא עזר).. קיצר אני צריך אוזניות שהיו כאלה סבבה סבירות כאלה ב-130 שקל ושיהיו שוות את הכסף ולא מאלה שנהרסות אחרי שבוע בלחץ. תודה :>

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD קטנה בגודל "20 אין לי שום מושג לגבי הספסיפיקציות שהיא צריכה בשביל להיקרא טובה.... זאת אומרת..אני לא יודע איזה רזולוציה נחשבת טובה לטלויזיה בגודל כזה, בהירות, ניגודיות, קצב רענון וכד' אבא שלי ראה את הטלוויזיה הזאת: http://hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=20LCD&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=115 ומאוד אהב את המראה שלה... היא נחשבת לטלוויזיה טובה? מהם הקריטקריונים לטלוויזית "LCD 20 טובה? בתודה מראש ניר

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by koogle,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by ToY_SoldieR,

אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים