עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. קניתי LCD 32 של פיליפס 720P עם 2 כניסות HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני בונה HTPC שיתחבר אליה כלומר איזה חומרה אני צריך בישביל זה ? אני יודע מה אני רוצה בכללי אבל לא יודע לייסים את זה לחלקים ספציפים.. אני רוצה רק להריץ ממנו סרטים ל LCD באיכות HD ולא יותר.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by approx,

יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם והבנתי שהוא 5.1 שזה די סבבה... עכשיו, עדיף לי לקנות כרטיס קול נפרד שהוא יותר איכותי? (לא מחפש איכות של קולנוע אבל משהו סבבה לסרטים ומשחקים...) ואם כן, אז האם זה אפשרי ואיך אני מגדיר אותו בתור הכרטיס המועדף? (דרך ביוס אולי....) ואם לא, ואני קונה רמקולים של 8.1 , אז איך זה ישפיע על איכות השמיעה? יש טעם בכלל? או שחובה לקנות כרטיס קול של 8.1? תקציב לרמקולים - 800-1000 שקל לכרטיס קול - אין לי מושג, תמליצו לי...... תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by tavor21,

כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

10. אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by koogle,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by parker8,

הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by NoLessThanSex,

שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…

14. Started by kwan,

שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. תמליצו לי על כרטיס קול בעיקר לשמיעת מוסיקה בסביבות 400 ש"ח

16. האם אתם יכולים לתת לי קצת המלצות על דגמים מסוימים במחיר שציינתי? חבר המליץ לי LG 32lc51 Samsung LA32S81B Philips 32PF5331 האם יש חברות מסוימות שמומלצות יותר מאחרות? איזה דברים לחפש כדי לדעת אם הטלוויזיה טובה(סוגי פאנלים וכניסות הכרחיות)?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by aylin,

:'( אוקי אז ככה... שלום אני איילין... ורציתי לשאול אותכם...אני מחפשת כבר שנים..!!!-(חודשים) נגן mp3 שיהיה 4 גיג'ה בסביבות ...900 שקל.. תגידו -תעזרו לי...אם אפשר למצוא כזה מכשיר...ואם לא... עדיף שאני יפסיק לחפש... ~תודה מראש~ P&L AYLIN

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by yosi yosef,

אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by GanJaval,

הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים