אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי microsoft plus ושחקתי עם מספר אופציות שאחת מהן הייתה ה audio , אין לי מושג מה עשיתי רע אבל מאז אני מנגן שירים והקול נשמע כמו קול של בחורה בכל השירים . גם כשאני מבטל את ה plus בנגן כלום לא עוזר. האם יש פתרון?? :'(
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי מקרופון נ50 שקל משהו טוב הבעיה היא שאני חיברתי אותו למחשב והוא לא פועל יש אולי משהו במחשב שאני אמורה להתקין בשביל שזה יעבוד? תעזרו פליז.. דרך אגב אני חדשה פה אז נעים מאוד שמי יסמין
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי סביבות ה 80 דולר לקנות אוזניות IEM חדשות, אפשר להזמין מחו"ל. חשבתי על ה CX400\500 אבל אני לא מוצא עליהם חוות דעת באינטרנט ועל הSuper Fi.3 אבל אני לא בטוח לגביהם בגלל שהם בולטות ולא נראות ממש נוחות. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות לאוזניות אחרות. כמה דברים שחשובים: כמה שפחות מיקרופוניות, שיהיו נוחות ובלי האטמים המשולשים (אלה שיש להם שלוש "שכבות" לדוגמה: הER6I).
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, צריל המלצה לכרטיס קול , תקציב עד 330. דברים חשובים: איכות, חיבור SPDIF, אנלוגי 5.1, +מאוד חשוב: חיבור אודיו לפאנל קדמי במארז. לא חשוב: משחקים. להאזנה עם אוזניות SONY V6 , רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית. חשבתי על AUDIGY VALUE שנמכר ב 165 ש"ח ב KSP ויש גם את XFI XTREME AUDIO שנמכר שם בכ- 330 האם ההבדל יורגש? מצאתי ביקורות טובות על ה XFI XTREME MUSIC אך ה AUDIO הזול יותר לא מצאתי כלום. הצעות, גם לכרטיסים אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, היום הגיעה אלי הטלויזיה FUJICOM FJ3201W. אני יודע שהיא אחת הפשוטות ואני לא מצפה ממנה לתמונה מדהימה אבל לפחות תעזרו לי בבקשה לחבר אותה נכון כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר. בהתחלה חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI-DVI והאיכות היתה פשוט זוועה!!! ישר התבאסתי רצח והיתי בטוח שזה ככה, ואז ניסיתי לחבר אותה עם חיבור COMPONENT (בננות 3 ירוק אדום כחול) ורואים באמת יפה ;D הפעלתי סרט ב 720P ובאמת אהבתי את התמונה. אבל מה מרגיז זה שאני לא מצליח לכוון את הגודל של המסך כי התמונה קצת גדולה מהסך ולא רואים הכל. אז השאלה שלי היא למה רואים חרא בחיבור |HDMI? (האם איכות הכבל משפיעה? זה הרי דיגיטאלי) ובחיבור YES אין הרבה ברירות זה או RCA או SCART , מה עדיף? ועוד דבר, כאשר ניסיתי להפ…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-