אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזה) טובים יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי HD515 Sennheiser , אוזניות באמת טובות, אך כנראה בגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם, אני צריך להגביר את הווליום באופן משמעותי בשביל לשמוע בעוצמה סבירה + (באוזניות פשוטות יותר קודומות שהיו לי הייתי מגביר קצת ועוצמה היתה חזקה הרבה יותר). הבנתי שמגבר אוזניות יעזור בנושא הזה. אם כך איזה מגבר מומלץ לאוזניות אלו מבלי להשתגע במחיר אך יחד עם זאת שיספק את העוצמה והאיכות הדרושה ? התקציב שלי סביב ה700 שקל אפשר לחרוג אם זה מצדיק את ההפרש. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים ומוסיקה. אודה לעוזרים, אריאל. אגב, צריך ספק מתח חיצוני בשביל המגברים האלו ? או שהוא פשוט מתחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את המיני הזה ב-1400 ש"ח http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב קודם כל תודה ענקית לאנטולי אין לי מילים לתאר כמה הוא עזר לי ולא התייאש מהשאלות המייגעות שלי אנטולי- אין אנשים כמוך בנאדם! דרך אגב בהתחלה חשבתי לכיוון של diamond 9.1 אבל אחרי ששמעתי אני חייב לומר שהם נשמעו אפילו יותר גרוע מהאלטק הישן שלי ה9.2 הרבה יותר מסיביים, באסיים ומפורטים - הם ללא ספק קפיצה ענקית באיכות אבל לא בהכרח במחיר פרטים טכניים: רסיבר - ימהה RXV361 רמקולים - wharfedale diamond 9.2 סנטר KLH MODEL 942 (קיבלתי מתנה עם הרסיבר ) כבל אופטי HAMA ועכשיו לחלק האומנותי - התמונות: לפני: אחרי: שידה בבניה עצמית (עזרתו של אבא כמובן) הסאונד פנטסטי וההנאה לא נגמרת יאללה תגובות!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-