אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אפשר לומר בעצם שאלו הם "אוזניות האיכות" הראשונות שלי. קניתי אותם מ"כלי זמר" בדיזינגוף במחיר מצחיק של 215 שקלים, אני מאוד מרוצה מהסאונד ומהבאס, שכמותו לא שמעתי מעולם, הנרתיק איחסון מתאים בול, והאוזניות ננשאות לכל מקום בקלות רבה... אני מאוד מרוצה בקיצור,10/10 בשבילי! ד"א בחנתי אותם עם SanDisk Sansa E250... Aviko
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש אוזניות inear לנגן cowon d-2 ב-150-200 ש"ח. האם האוזניות של האייפוד רלונטיות מבחינת האיכות? האם השילוב של השניים לפגוע בשמע? אם זו לא אופציה רלוונטית, מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה (שטוחה?) בגודל 29' + שתהיה במחיר 3,000 +/-. ??? היא תהיה בסלון, אין ממש מקום ליותר מפני שאין מקום על המזנון... :-\ יש המלצות? מעוניין בכל מיני פיצ'רים נחמדים, חדות טובה, צבעים, אם זה אפשרי עם קצב ריענון גבוהה ( ??? ), שטוחה. תודה מראש, ואם אפשר לקבל המלצות לחנויות לביקור כדי להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
קיבלתי בשבוע שעבר את הHD650 שלי (349$ דולר, מheadphone.com)). כרגע הן מחוברות ל"מערכת" שמורכבת מAh Tojeb בתור CD player וTotal Airhead (של headphone.com) בתור מגבר. גם חדשות לגמרי, האוזניות האלו פשוט מדהימות. אלו לא האוזניות high end הראשונות בהן אני משתמש - יש לי Etymotic ER4, בעבודה יש לי Sennheiser HD590, חוצמזה יש גם HD497, והאוזניות האלו פשוט מעיפות את כל היתר לכל הרוחות. בלט בעיני במיוחד ההבדל לעומת ה590. לכאורה אוזניות אחיות, אבל ההבדל עצום - הרבה יותר צלול, הרבה יותר נקי, טרבל יותר חלק, והרבה-הרבה יותר באס. טוב, ה590 נחשבות לכבשה השחורה בסדרות ה500\600, אני חושב שה595 למשל אמורות להיות טובות בהרבה. אז מה הופך את הHD650 לכלכך טובות? 1. הבאס. לא יאומן איך אוזניות מ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מצטער לפתוח עוד ת'רד אבל מה דעתכם על המערכת הבאה (אני יודע שפירלס חרא אבל תסתכלו על המחיר) : סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי של חברת PEERLESS עם יחידות קירור BPP Bullet Phase Plug מסופק עם ספייקים מוזהבים ומחברי זהב רחבים באופן מיוחד להעברת מקסימום אינפורמציה כמו כן חיבור כפול - Bi-Wiring רמקולים רצפתיים מתוכננים ע"י מהנדסים של חברת Peerless הרמקולים בנויים בשיטת Bass-Reflex המאפשרת קבלת בס עמוק ודינמי במיוחד . הממברנות של יחידות הוופרים עשויות מפוליפרופילן- החומר המצטיין בהעברת צליל נקי ורך אשר עמיד לאורך שנים רבות . בנוסף לכך הוופרים מצוידים ביחידות ה- Bullet Phase Plug ( יחידת קירור הנמצאת במרכז הוופר). מפרט טכני: זוג רמקולים קדמיים דגם PR-86 1x8 woofer Bullet Phase Pl…
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע של LG דגם ht356sd, והבעיה שלי שניסיתי לחבר דיסק און קי חדש שקניתי היום של SANDISK והוא רושם לי NO DATA ובוודאות שמתי שמה כמה סרטים ובדקתי את זה כמה פעמים. חשוב לי לציין שלא נתקלתי בעבר בבעיות עם המערכת ודיסק און קי, ניסיתי בעבר עם זה 2 שונים והם עבדו ללא תקלה - וגם הנפח של הדיסק און קי החדש זהה לקודמו 8GB ככה שאין סיכוי שזה גם בעיה שיש לDOK ולמערכת עם הנפח. מישהו יודע אולי מה התקלה?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס טלוויזיה ישירות לממיר (של הוט, יס, לא משנה). לאחר מכן, את השידור לאפשר לראות מכל מחשב ברשת המקומית. האם זה אפשרי ? אם כן, כיצד ניתן לבצע זאת ? חשוב לציין, אני לא מעוניין לשתף קבצי וידאו שנמצאים על המחשב אלא את השידור החי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אחת מ-2 הטלויזיות הבאות: Samsung UA46B7000 לינק: http://www.samsung.com/us/consumer/t...etail&tab=spec Samsung UA46B800 לינק: http://www.samsung.com/us/consumer/t...l&tab=features מה אתם אומרים? שווה להשקיע עוד 1000+ ש"ח על ההבדל בcontrast ובrefresh rate? רואים בכלל / מרגישים בהבדל בין 100HZ ל200HZ? אשמח לקבל את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב בתקציב ה-150$ - 200$ . ואני לא מדבר איתכם על מחירים של הארץ כפי שבטח שמתם לב אלא מחירים של ארה"ב . בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה ! אבא שלי הביא לי מהדיוטי פרי אוזניות ב59$ האוזניות הן sony mda-ex51lp האם הם טובות\שוות את המחיר ? או להחליף ? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=acc_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/-/-/-/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_Fontopia%2e%2fEarbud&ProductSKU=MDREX51LP
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות סגורות לטלוויזה סרטים וקצת מוזיקה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 בגודל של 2G ( ואם אפשרות הרחבה במידה וניתן ), אני לא צריך אותו כדי לראות וידאו, או תמונות אך אם זה כולל ( שוב אין זה חובה ) זו יהיה תוספת נחמדה שאני מאמין שאמצא לה שימוש . הדברים שכן משמעותיים לי בנגן הם: נגן שידע לקרוא כמה שיותר פורמטים של שירים ( MP3, WAV, וכ"ו), בעל איכות סאונד טובה ככל שניתן , ווליום חזק וכן עם רדיו מובנה בו באיכות קליטה מתקבלת על הדעת !! אני מייעד אותו לשימושים רבים - לשימוש ברכב, בנסיעה באוטובוס או אופניים, לריצות , ובכלל לכל פעם שארצה לשמוע מוזיקה מחוץ לבית ולכן גם חשוב שתהיה לו סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (אם זו תהיה סוללה AA או AAA זה יהיה מצויין אך לא על זה תיפול הקנייה). אז הינה היא שאלתי לכם לאור כל הפירוט ה…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן רציתי לקנות רמקולים בתקציב די גבוה יחסית אבל לאחר שגיליתי שאין לי מספיק כסף החלטתי ללכת על משהו יותר זול חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: 1. CREATIVE inspire 5300 2. LOGITECH Z-640 ההבדל במחיר לא כל כך משנה לי אני רק רוצה את מה שיותר טוב. דברים שחשובים לי הם: 1. באס חזק, יציב, וטוב! 2. שלא יהיו עיוותים באיכות הצליל בעוצמות גבוהות. תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר. אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-