עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Daniel ER,

שלום, למישהו יש המלצה על סטנדים גבוהים שיתאימו לזוג רמקולים Audioengine A5+? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..

4. Started by Gliding,

לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות עורף עם מיקרופון לכל דבר (משחקים, מוזיקה, צ'אט...) אז מה אתם אומרים? הם יעשו את העבודה? אם יש לכם רעיונות טובים יותר במחיר דומה (אזור ה-150 שקל) אני אשמח לשמוע... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=6339

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by NoLessThanSex,

שלום לכם אתמול רכשתי את המכשיר הנ"ל במחיר של 600שח כולל הובלה. אני מוכרח להגיד שב 600 שח אי אפשר לצפות ליותר. המכשיר אומנם קורא את הפורמט אבל יש קו עבה בערך של 4-5 ס"מ שעובר באמצע המסך הוא אומנם אפור אבל עדיין מפריע לראות את הסרט. השלט פועל רק ממרחק של 1-2 מטרים. כונן התקליטור נפתח לא עד הסוף. המכשיר נראה די שביר. המכשיר מגיע עם שלט,כבל RCA - RCA וחוברת הוראות. עוד דבר. המכשיר לא קרא לי VCD הוא כתב NO DISC מה שאני רוצה לשאול.... הוא האם יש פה עוד אנשים שקנו את המכשיר ? אני מעוניין לדעת אם גם לכם קרו התקלות שכתבתי למעלה. מה שעוד אני רוצה לשאול ... איך אני מחבר את זה כמו שצריך.. יש לי קופסת כבלים של הוט ... אז חיברתי את הטלויזיה לדי וי די ודי וידי לקופסת כבלים.. האם…

10. Started by kwan,

שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by eladbu,

ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by SandLegion,

שלום, עד לא מזמן השתמשתי בכבל S-VIDEO באורך של מטר בשביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב והתמונה הייתה מושלמת, קניתי לא מזמן כבל S-VIDEO באורך של 15M. כאשר חיברתי אותו, התמונה בטלוויזיה לא חדה כמו שהייתה... הכבל עצמו נראה איכותי לחלוטין עם מוליכי זהב ופינים תקינים. יכול להיות שהסיגנל של S-VIDEO פשוט נחלש ב15M?! נשמע לא הגיוני ונגיד שכן, אז למה מוכרים כבלים כאלו באורך 15M? אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by TsahiBY,

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by AdamS,

היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר מתלבטים בין שני אוזניות koss KSC6 Senhiser mx350/450 מה הכי כדי?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by shahar31,

יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי, הייתי רוצה לדעת אם מישהוא התנסה עם הטלויזיית FWD-42PV1 של סוני ואילו רשמים יש לו ממה... בנוסף, הייתי מאוד רוצה שתמליצו לי על טלויזיות אחרות בטווח המחירים של עד 18K . הטלויזיה מיועדת בעיקר לאקס בוקס ודיוידי, אבל תשמש גם לצפיה רגילה בטלויזיה. תודה רבה!!!!!.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by musari,

http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by FFOP,

http://www.pch.co.il/docs/pd173792071.htm הכרטיס קול של הלוח הזה טוב ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים