עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by XDude,

זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. בעד ונגד.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by B0necrack3R,

האלן לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות לאמא שלי בסביבות ה-100 שקל. היא צריכה את האוזניות בשביל ריצה קלה\הליכה על ההליכון כך שהן צריכות להיות בעלות חוט ארוך ולהיתפס טוב טוב על האוזניים... מחכה לעצותכם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Bebush,

היי, עשיתי פורמט למחשב, והתקנתי windows 7 מחדש (אחרי שכבר היה לי) ואחרי שהתקנתי הורדתי את הרייבר הכי חדש לכרטיס קול המובנה שלי (לוח אם של גיג'הבייט) הדרייברים הם גרסה R2.48 וכל פעם שאני בווינדוס רואה סרט\סרטון\טים ספייק אני שומע רשם של "TS" (בעיקר כמו ששומעים באותיות "ס","ש", "S") וזה מחרפן אותי. לפני שעשיתי פורמט הכל עבד טוב בלי בעיות.. למישהו יש רעיון? בדקתי את האקווליזר, לא מופעל, גם לא "סביבת הסאונד" הכל על הגדרות ברירת מחדל.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by הטכנאי,

בס"ד אפשר מידע והמלצה על הדיודי lg dnx194h וכמה הוא עולה בדולרים. ואם כדי לקנות אותו תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:48:30 ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. מישהו אנא בתחנונים יכול לתת לי לינק או לשלוח לי לאימייל superbar@gmail.com אני מוצא כלכך הרבה נושאים ודיבורים על עברית לנגן שלי הiRiver ihp120 אבל אף לא קובץ אחד ממשי. האם קיים דבר כזה? תודה! איתן.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by Booobb,

ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר מתלבטים בין שני אוזניות koss KSC6 Senhiser mx350/450 מה הכי כדי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by sgeva2001,

איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לדעת, יש למישהו המלצות לDVD-VIDEO? (משמע, אפשר גם לראות קלטות, גם לראות DVD). חובה: צורב DVD ואפשרות לצרוב על דיסק DVD את הסרטים שיש בקלטות. קורא DIVX,MP3,JPEG וכו'. אם אפשר גם כניסת USB וכמה שיותר מאפייני צריבה כגון (CD-R ו, CD-RW ו, DVD+R ו, DVD+RW ו, DVD-R ו, DVD-RW ו ). (שיוכל להתחבר לממיר של YES) הגבלת תקציב: מקסימום 5 אלף ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by RT2,

שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by musari,

http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by asafsee,

יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by hobbit101,

היי, יש לי שאלה לגבי הWD TV שהועלתה עליו ביקורת (http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/). נניח ואני מנסה לחבר אותו למקרן, ומשתמש ביציאת HDMI לצורך זה. איזו יציאה יש ממנו למגבר (סאונד)? האם יש דבר כזה "מפצל" HDMI? תודה, אלי.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by A1eX,

מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Andrey22,

אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. Started by oren21,

שלום לכולם המרתי קלטת וידאו ישנה לדיסק DVD בפורמט Xvid -data dvd הדיסק עובד טוב בכונן הDVD במחשב אבל במכשיר DVD רגיל הוא מתחיל "לקרטע" אחרי דקה או שתיים (בדקתי בשני מכשירי DVD כך שלדעתי הבעיה היא לא בגלל מכשיר "דפוק") למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by coldata,

שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by arielbn,

ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים