אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם יש משהו לעשות העם יש עידכונים לנגני mp?????? יש לי mp4play......אין לזה ממש חברה......
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי ארבעה רמקולי סראונד. אמרו לי שבשביל להפוך את זה למערכת טובה ( יש לי מגבר מעולה ,הבעיה היא שהוא לא מסכים לחבר מערכת "לא שלמה" ) צריך סאב. האם צריך גם סנטר ? מה תפקידו של הסנטר ? רמקולים למוזיקה בלבד, כמה אתם ממליצים לקנות לחדר (אני מניח ארבעה ) ואיזו פירמה בהשקעה של 1500 - 2000 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מערכת ורסיבר למחשב ... מישהו יודע איזה מערכת כדי לי לקנות ? רסיבר יש לי בראש..
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי במחשב מיקסר שמתחבר למגבר 2 ערוצים לסאב ולסנטר בלבד רמקולים של מחשב jbl crature שמשמשיים כרמקולים קדמיים ואחוריים שמתחברים עם מערכת סטריאו של aiwa שאני מכוון את זה לסראונד הרמקולים של הjbl מקבלים הרבה פחות בס שזה על סטריאו יש להם בס יותר חזק.. יש אפשרות לתת לרמקולים הקידמיים יותר בס? שמעתי שפלאגין של ווינאפ יכולה לסדר את זה אבל לא מצאתי את הפלאגין המדובר.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן ללא נגן מדיה חדש, קריאטיב מציגים את ה Zen Vision למידע על המכשיר: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1633 לקטע וידאו בו CneT מציגים את הגירסה הלבנה של המכשיר: http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision__PVP_/4535-6499_7-31415781.html?tag=cnetfd.sd אמור להתחיל להמכר בסוף יוני.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-