אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי H340 (אייריבר) והורדתי את הFIRMWARE עם העברית ההפוכה איך אני מוחק אותו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! רציתי עזרה לגבי רמקולים לקולנועה ביתי של 5.1 תקציב שלי בין 2.5K ל 3K. רק לא רמקולים של מחשבים. יש לי רסיבר של ----> http://zap.co.il/model.asp?model_id=472524 דרך אגב מה אתם אומרים לגבי טלויזיה הזה. -----------> http://zap.co.il/model.asp?model_id=418112
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כי מIRIVER לא יצא משהו בעתיד הקרוב(ככה לפחות זה נראה) http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?top_title=User%20Forum&pre_idx=13985
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. לחבר יש יומולדת עוד מעט, הבנאדם צריך רמקולים באופן דחוף אז החלטנו כמה חברים לקנות לו. יש לנו 800 ש"ח. הרמקולים ישמשו יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אם יש צורך לפרט איזה סגנון של מוזיקה תגידו ואדאג לפרט . איזה רמקולים הכי כדאיים בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי בקשה מעט מוזרה... מישהו פה מבין באוזניות ויכול לעזור לי דרך האייסיקיו? נמאס לי לכתוב כאן... זה ממש לא נוח... אני לא מת פורומים בכללי.... :-\ אז אם מישהו מבין באוזניות ויכול לעזור לי לבחור זוג - הנה המספר שלי: 49062675. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-