עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by shainov,

שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. קניתי לפני כמה שבועות Sansa Clip (אחלה של נגן ד"א) אבל האוזניות שמגיעות איתו לא מדהימות וכשאני רץ איתן הן נופלות מהאוזן כמעט כל רגע, אז אני מחפש אוזניות אחרות. אני לא רוצה in ear כי בזמן ריצה החוט של האוזניות כל הזמן זז ושומעים את זה חזק, וזה דיי מעצבן אותי. חוץ מזה גם חשוב לי שאני אוכל לשמוע את מה שאומרים לי בזמן האימון. אני בסה"כ מחפש אוזניות כפתור פשוטות עם איכות סאונד סבירה פלוס שנתפסות טוב יחסית באוזן וייפלו לעיתים נדירות. איזור ה100 שקל זה תקציב מכובד בשביל זה, לא?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by godis,

שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by guy shapira,

היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Henz16,

שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by AltF4,

מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by koogle,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Alduin,

אחרי הרבה זמן ללא נגן מדיה חדש, קריאטיב מציגים את ה Zen Vision למידע על המכשיר: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1633 לקטע וידאו בו CneT מציגים את הגירסה הלבנה של המכשיר: http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision__PVP_/4535-6499_7-31415781.html?tag=cnetfd.sd אמור להתחיל להמכר בסוף יוני.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by Talon,

שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by Vladgi,

אהמ וכמובן שאני מנסה להקליט עם sound recorder הבעיה שזה תופס ממש המון מקום בערך מגה וחצי ל-7 שניות יש המלצות אולי לתוכנה אחרת?דווקא ראיתי אנשים אחרים שלהם עם אותה היישום זה לוקח פחות מ-100קב ל-7 שניות העלובות האלו

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by redti,

אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. שלום, אני מחפש אוזניות (עדיף עם Mic) בעיקר לתחום של מוזיקה ומשחקים(CSS), בטווח מחירים של 100-150 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בנושא אז באתי לקבל עצות פה. הנה כמה המלצות שקיבלתי או שאני מצאתי: JVC HAG11 http://zap.co.il/model.asp?model_id=523619 SONY MDRXD100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=372732 Sennheiser HD201 http://zap.co.il/model.asp?model_id=353086 PLANTRONICS Audio 360 Multi-Performance Headset (זה הכי נראה לי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 Logitech® Precision PC Gaming Headset http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 מה דעתכם? מה הכי טוב? יש משהו אחר במחיר שמתאים למה שאני מבקש? תודה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by Crash5,

שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים ישנים של חברת JBL דגם XE-2 תוצרת דנמרק. לאחר שקראתי את המאמר בנושא "מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי", כאן באתר, התחלתי להתעניין בנושא הזה. כאשר הסרתי את הרשת מחזית הרמקולים, גילית כי הם בנויים משני אלמנטים בלבד כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. כפי שכבר הספקתי ללמוד, רמקול איכותי אמור לכלול 3 אלמנטים. השאלה שלי היא, עפ"י מה שניתן לראות מהתמונה, איזה אלמנט חסר ברמקול? והאם יש אלמנט אחד אשר מתפקד עבור שני אלמנטים, כלומר מפיקים תחום תדרים רחב יותר? תודה לכל העוזרים! :ylsuper: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by LAPD,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by ido-nava,

קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. העניין הוא כזה לפני כמה שבועות התפוצץ לי דיסק של טיאסטו למזלי חבר שלי העתיק אותו למחשב, רק שזה ב-MP3 העתקתי את זה למחשב שלי וניסיתי לשנות את זה ל-WAV, רק שהקבצים מוגנים..... מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד את ההגנה? ולכל המורעלים שביניכם - לכל המעוניין אני מוכן להראות את הקופסא המקורית של הדיסק.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים