אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
האלן לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות לאמא שלי בסביבות ה-100 שקל. היא צריכה את האוזניות בשביל ריצה קלה\הליכה על ההליכון כך שהן צריכות להיות בעלות חוט ארוך ולהיתפס טוב טוב על האוזניים... מחכה לעצותכם! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בס"ד אפשר מידע והמלצה על הדיודי lg dnx194h וכמה הוא עולה בדולרים. ואם כדי לקנות אותו תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:48:30 ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה תוכנה אני צריך בשביל הקידוד? איך אני מקודד ולכמה FPS ואיזה רזולוציה. יש תוכנה שהופכת מעברית לג'יבריש? ומאיפה אני יכול להשיג משחקים לGMINI400 בחינם ואם יש עוד כמה דברים שאני יכול לעשות איתו אז תודיעו ומה נות לי שידרוג של הקושחה שלו?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מדובר במכשיר חדש של חברת OLYMPUS, היה פה ויכוח קטן לגבי האם כדאי לקנות את המכשיר לפני שבועיים בערך, אז החלטתי לפרסם את דבר הביקורת הראשונה על המכשיר: http://www.dapreview.net/content.php?review.149 וגם גלריית תמונות שלו: http://www.dapreview.net/gallery/thumbnails.php?album=128 וגם סרטון: http://www.pmpz.net/olympus_mrobe_100.MOV Conclusion If you just want a simple, easy-to-use player that's gushing with style-points, the MR-100 is perfect. On the other hand, if you want a DAP with loads of functions and features, this ain't it. The MR-100 is a good alternative to the (wimpy-looking) iPod-Mini... If you can live without on-the-fly playlisting. If you can…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מקווה שהנושא נימצא בפורום הנכון. אני רוצה לקנות כרטי טלוויזיה שיהיה איכותי במחיר של כ 500 שקלים, שהוא יכול להיות PCI או PCIe x1 . איזה כרטיס טלוויזיה הייתם ממליצים לי. רצוי שהתוכנה שלו והדרייברים יתמכו ב XP וויסטה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של jvc rx-5032v והוא מחובר למחשב עכשיו שאני מפעיל סרט שתומך בdts בדיוידי במחשב אני רוצה שתידלק לי המנורה ברסיבר של הdts כאילו שהרסיבר יזהה מהמחשב ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה אני צריך אולי חוטים מיוחדים אני חושב שצריך לחבר את הרסיבר למחשב דרך spdif בבקשה תענו לי על זה אני חייב לדעת אם אפשר לעשות את זה !!!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בסאב מ50 עד 150 khz למה יש את זה? ואיזה הבדל יש אם אני משנה את ה khz....? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-