עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

3. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

4. שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by anton11,

שלום רב, אני מתלבט כבר חודש בנוגע לקניית נגן פלאש. האפשרות הזמינה היא U2 iaudio של 1G במחיר (לפי זאפ) 789. האפשרות (הלא זמינה) היא לחכות ל SanDisk Sansa e200 שאמור לצאת בסוף החודש הבא, ולפי דעתי הולך להעיר את שוק הפלאש (הערכה שלי מחיר של 180 דולר ל- 2G אחרי ההשקה). למשהו יש עצה, לחכות או לקנות? (דרך אגב חיפשתי U2 משומש וכנראה שאף אחד לא מוכר...)

6. שלום לכולם. קניתי כרטיס טלויזיה חיצוני של PINNACLE PCTV ANALOG USB. על מנת לצפות בשידורי טלויזיה אנלוגיים. אבל איכות השידור היא ירודה בהרבה ממה שרואים בטלויזיה. ניסיתי לעשות סריקה גם של CABLE וגם של ANTENA, אך התוצאות זהות. כבל הכבלים מחובר לשקע עם מפצל, כשמהמפצל הולך לטלויזיה ולמחשב, כשבטלויזיה הכל בסדר ובמחשב לא, החלפת חיבורים לא עזרה. יש עיצות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by bully_3zen,

אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב

9. Started by XDude,

זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by gabig12,

היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by mr hankey,

איפה אני יכול להוריד את הfirmware משהו יכול לתת לי לינק ואיך אני מתקין אותו על המכשיר עצמו?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by ShoVaLK,

תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by iakovl,

הבאתי אתמול מחיפה את הAudigy 2 ZS Platinum Pro מה לעשות שהHD595 צריכים להיות מנוצלים על ידי כרטיס קול נורמלי ולא מובנה השאלה המרכזית שלי היא: אני יודע שיש סיפור שלם עם הדרייברים של קריאטיב... עם איזה דריברים אני צריך להשתמש בכרטיס קול הזה? וכיצד אני מכוון אותו כמו שצריך בשביל ניצול מקסימלי של הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by TsahiBY,

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר מתלבטים בין שני אוזניות koss KSC6 Senhiser mx350/450 מה הכי כדי?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by Slash87,

טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  22. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.