אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים למחשב - שתי ערכות, אחת רמקולים סופר פשוטים והשניה 2.1 סופר פשוטה (Logitech S200). שתיהן פועלות על חשמל (תקע בלי הארקה) ובשתיהן יש רעש רקע ברגע שמדליקים אותן. מין טון קבוע, נמוך מאוד. ניסיתי לחבר לשקעים אחרים בבית ובעבודה (חשמל רגיל או UPS), והרעש אותו דבר, בלי תלות האם הרמקולים מחוברים גם למחשב או לא. רמקולים סופר פשוטים אחרים שניסיתי שמקבלים חשמל מה-USB לא השמיעו את הרעש הזה. מחיפושים באינטרנט הבנתי שמדובר ברעש מוכר שנובע מהחשמל, ושיש לזה פתרונות כלשהם כמו זה: http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX או כמו זה: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,1631627,00.asp . יש פתרון פחות יקר? אולי משהו שמתלבש על חוט החשמל של הרמקולים בלבד? חשוב: הפתרון צריך לאפשר עבודה ע…
-
- 4 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
הכנתי שירטוט של כל המערכת הביתית שלי, חיברתי בין הממיר למחשב לטלויזיה הוספתי מפסק בחירה כדי שאני יבחר מה לראות בטלויזיה (מחשב/ממיר) למה שומעים רעש סטטי בטלוזיה? עוד דבר, הוספתי לחדר רמקולים שמחוברים לפי הציור ל audio בקטגוריה טלוזיה אני לא שומע בהם נקי כל כך.......יש נראה לי השראה מה אודיו ממיר יש דבר כזה שמסנן גלי קול?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של פיוניר vsx-508 ולוח אם של EPOX 8RDA+ עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות להוציא מהמחשב 6 ערוצים: 2 ערוצים מה AUDIO OUT 2 ערוצים מה LINE OUT 2 ערוצים מה MIC עכשיו הגדרתי הכל וכשחיברתי למערת התחיל כל מזמזם כזה "תתתתההההההההההההההה" ראיתי שזה קורה רק כאשר החוט מחובר למחשב וכשאני מוציא אותו הרעש פוסק זה קורה ברמקול הסנטר דיי חזק וברמקולים האחוריים ברמה בינונית למישהו יש מושג למה זה? בלי קשר האם כבל אופטי מעביר 6 ערוצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים שלי בחדר.. הם מוציאים רעש מעצבן .. http://www.flurl.com/attachments/2005/Nov/11/FLURL-dot-com-4833-noise.mp3 אבל מה שמוזר זה שיש לי מפזר חום בחדר עם 3 מצבים.. מאוורר וחום ב2 דרגות.. כשאני שם אותו על מאוורר הרעש אותו דבר אבל כשאני מעביר אותו לאחד הדרגות של החום פתאום מפסיק הרעש מהרמקולים.. יש למשהו מושג למה זה ואיך אני יכול להפסיק את הרעש הזה מהרמקולים???
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס קול במחשב באמצעות כבל PL 3.5 MM (כבל באורך של 5 מטר + מאריך של 5 מטר) כשהטלויזיה מחוברת למחשב קיים רעש מוזר של "דפיקה" שחוזר על עצמו כל שניה בדיוק. כשאני מגביר את הווליום בטלויזיה הרעש מתגבר, וכשאני מנמיך הוא קטן עד שהוא נעלם. יש לכם מושג מה הסיבה לרעש המעצבן? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רכשתי אוזניות רגילות (הכוונה לגודל רגיל- עורפיות אם זה עוזר למישהו). כאשר מחברים אותם למחשב, כל עוד הרמקולים פתוחים יש צליל כזה מעצבן, שדומה לצליל הזה כאשר פותחים את הרמקולים על עוצמה מלאה ולא מפעילים בהם כלום. כאשר האוזניות מחוברות, והרמקולים כבויים, אין את הצליל. רק כשפותחים אותם ישר הוא מתחיל (שוב אני אומר, גם כאשר העוצמה היא 0. העיקר שהם דלוקים). ניסיתי לחבר את האוזניות גם לרמקולים אחרים במחשב אחר, שוב - אותה בעיה בדיוק. כאשר אני מחבר אבל את האוזניות ישר לכרטיס הקול, אין את הרעש הנ"ל. כמובן שישר חשבתי שהבעיה היא באוזניות עצמן, לכן הלכתי והחלפתי לאוזניות עורפיות אחרות. הבעיה נשארה בדיוק אותו הדבר. האם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן, או לפחות להפחית את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
כשהשכנים מקלידים, אני שומע את ההקלדה שלהם מתוך הרמקולים של ה-PC שלי. גם כשנתקתי המחשב מהאינטרנט, רעש ההקלדה המשיך. ז"א זה מגיע מתוך רשת החשמל, ולא מתוך רשת האינטרנט. למחשב של אשתי זה לא מגיע. יש לי שלשה שקעים בחדר העבודה. כשאני מחבר אליהם את הרמקולים, בכולם הרעש נשמע. מה הבעיה? מה עושים? הערה: סתם לידיעה: זה קרה באותו יום שהמחשב לא היה בהשגחתי, וחוקר פרטי לשעבר היה בקרבת המחשב שלי, ללא השגחתי. just in case. לא שאני חושב שזה קשור. תודה למשיבים!
-
- 38 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER X-FI SURROUND 5.1 PRO בחיבור USB. http://en.europe.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-surround-5-1-pro הוא כרטיס כבר יחסית ישן, אני מעריך שבערך 6 שנים, עוד מהמחשב הקודם שלי. לפני כשבוע שדרגתי את שולחן המחשב שלי לשולחן גדול ועמוק יותר ופתחתי את הרמקולים SOLO 7C שקניתי במכירה קבוצתית לפני זמן לא רב. עד כה היו לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק (530), גם 5-6 שנים. במחשב הנוכחי שלי יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה של 7.1 המחובר לאוזניות 7.1 מתאימות. לכן השימוש הנוכחי בכרטיס קול חיצוני הוא הכרחי מאחר וחיברתי אליו את ה-7C שנועדו למוזיקה ואילו האוזניות לגיימינג נטו. אחרי כמה ימים של שמיעה חלקה ושום בעיות, לפתע בערב שמעתי רעשים סט…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום קניתי את הרמקולים ביחד עם המחשב לפני חודשיים-שלוש, ובערך לפני חודש התחילו הבעיות של הרעש הסטטי ברמקולים האלה, קיוויתי שאני אתרגל לזה או משהו אבל אני מוצא את עצמי כל פעם מכבה ומדליק את הרמקולים, בגלל שמתי שאני לא משתמש בהם הרעש הורס לי את האוזניים. קניתי אותם בRSM כפר סבא (יבואן רשמי קרט). אם אני אלך לממש אחריות ואז אקבל את הרמקולים האלה שוב אני מפחד ששוב אני אסבול מהרעשים האלה בגלל שהדגם הזה בעייתי. אם זה אפשרי, אתם אומרים לבקש להחליף לדגם אחר? או פשוט לממש אחריות ולקוות שהרמקולים הפעם יהיו בסדר? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתרעתי שמהחשב הישן עשה לי רעשים עם המגבר(מגבר חדש של harman\kardon( לכן המליצו לי בKSP לשדרג את הספק כח ולהחליף מאוורר, קיבלתי את המחשב ואפילו לפני שהתקנתי עליו תוכנות חיברתי אותו למגבר ושוב אותו רעש מציק. כאר אני מחבר נגנים כמו אייפוד ואפילו מיני דיסק גם כשהם מחוברים לחשמל לצורך הטענה אין שום רעש, והשימוש הוא באותו הכבל (1:1 איכותי) והכנסיה לרסיבר היא אותה כניסה. נסיונות עם מחשבים ניידים- חיבור מחשב נייד חדש לא הניב את הרעשים אולם מחשב בן 2 שנים של אותו היצרן לצורך הענין HP כן סיפק את אתו הרעש. ניסיתי גם לחבר את המחשב והמגבר לאותו השקע בחשמל ועדיין היה רעש. איך אפשר לפתור את הבעיה אני די מבואס כי בKSP לא ממש עוזרים לי למרות שהם הבטיחו שיעזרו אם תהיה אותה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח רובכם מכירים את הרעש הסטטי והמעצבן שבוקע מהרמקולים. אצלי יש כבל של 4-5 מטר PL->RSA שיוצא מהמחשב (סידרתי שלא יהיה בכלל מגע עם חוטים אחרים) ועובד בדרכו למערכת, תחילה הוא היה עובר יחד עם עוד כבלים - אך מכיון שהשתגעתי מהרעש הסטטי אז פירקתי את הכל ואת הכבל של הסאונד העברתי מתחת לשטיח. אז אומנם הצלחתי למזער את הרעש הסטטי - משהו זמני עד הפעם הבאה שזה יחזור שוב ואני אזיז אותו טיפה וזה הסתדר.. אבל עדיין יש מעט רעש סטטים... מה דעתכם הסיבה? העם יש צורך ואולי שווה לעשות הארקה ידנית למחשב? כלומר לחבר לאחד מברגי המארז חוט חשמל שיתחבר לריצפה. חשוב לציין המחשב מונח על שטיח... תודה לעוזרים אחלה יום
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, למערכת מחוברות כרגע 2 הכניסות הדיגיטליות(מחשב-קוקאס, ממיר-אופטי), והסאונד איכותי טוב ונקי בכניסות האלה. הבעייה היא שכאשר אני מנסה לחבר dvd או כל דבר אחר דרך הכניסות האנלוגיות, ישר מתחיל רעש ססטי ברקע (חיבור ע"י כבלי Y). כמה שניסיתי כל קומבינציה לשחק עם החיבורים או להביא כבלים איכותיים יותר לא עלו בהצלחה, עכשיו לשאלתי- קודם כל איך אפשר לפתור את הבעייה הזאת?(מערכת חדשה, זה ממש מגביל את השימוש בה) שנית, האם זאת בעייה מוכרת וידועה ברמקולים האלה? אנשים בעלי הסט, האם אצלכם כל הכניסות מחוברות ועובדות היטב? כל עצה תתקבל בברכה ..
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי LCD (דגם pfl5322/10 של פיליפס) שאם אני רוצה לראות כבלים עלי לנתק ממנה את חיבור ה-HDMI למחשב, ולהיפך. אחרת יש רעש סטטי כזה. (גם כאשר מגדיר את החיבור הפעיל בטלוויזיה רק על אחד מהם) האם יש דרך להשאיר את שני החיבורים בלי שצריך כל פעם לנתק ולחבר? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מערכת רמקולים של MICROLAB X23 עם כרטיס קול של X-Fi Xtreme Audio בגדול אחלה רמקולים עם איכות טובה. שמתי לב, כי ישנו רעש סטטי מהרמקולים (בעיקר מה CENTER) כאשר אין מוסיקה או סרט, ניסיתי לכבות מחשב - לא עוזר, ניסיתי להשתיק את כל האופציות בכרטיס קול עצמו - גם לא עוזר, גם כאשר אני מנמיך את העוצמה (גם במחשב וגם על הרמקולים עצמם) עד הסוף - הרעש נשאר - ולא משתנה. אם אני לא טועה - זה כנראה בעיה ברמקולים עצמם ולא במחשב/כרטיס קול. יכול להיות בעיה בהארקה שלהם - אבל הכבל המקורי הוא ללא הארקה (לא ניתן להחליף באחר ללא פתיחת המגבר)... אם מישהו נתקל בתופעה דומה או יודע איך לפתור - אנא עיזרו... תודה מראש, תמיר ש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שיוצא רעש סטטי מהרמקולים, אוזניות ובעצם בכל רכיב אודיו שאני מחבר למחשב. בדקתי, וזה לא מגעים. זה קורה גם כשאני מנגן באיכות של FLAC. ע"מ לוודא, חיברתי את האוזניות שבד"כ מחוברות למחשב (AD700) לנגן. אותו השיר בדיוק ניגן ללא רעש סטטי בנגן, בניגוד למחשב. אציין כי זה אפילו אותו הקובץ הספציפי - כלומר העברתי את השיר מהמחשב לנגן, במחשב היה רעש סטטי מכל מקור אודיו ובנגן לא היה. אין לי שום סוג של כרטיס קול חיצוני, רק המובנה על הלוח. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-