אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו שמע אותם במציאות? איך הם יחסית לCREATIVE T40/T20 ? נראים לא רע... בעיקר עבור מי שלא מסוגל לסבול סאונד של 2.1, אפילו אם הם נחשבים טובים. מרוסית: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.techlabs.ru%2Farticles%2Facoustics%2F243%2F0%2F1298%2F0%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.3dnews.ru%2Fmultimedia%2Fmicrolab-solo%2F&hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כבתמונה הזאת זה לנגן mp3\mp4 שאני עתיד לקנות (כנראה meizo m6 8gb) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך את דעתכם המקצועית על מערכת קולנוע ביתית הסכום שעומד לצידי הוא 2600 לא יותר חשוב שתהיה מערכת סאונד איכותית חשבתי גם על טלויזיה LCD כזאת http://www.24online.co.il/products/98932 לקנות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN XP מותקן עליו כרטיס מסך של ATI מדגם 6350 שיש בתוכו כרטיס קול. קניתי לאחרונה כרטיס קול מסוג PCI Express X-Fi Xtreme Audio מיד לאחר התקנת ה- DRIVER (והפעלה מחדש) שומעים מעולה. הבעיה שבפעם הבאה שמדליקים את המחשב שוב שומעים את הקול צורם (במיוחד עם מילים באותיות S או C) אני שוב מתקין > שוב שומעים טוב > ובהפעלה הבאה זה חוזר :-( מישהו מכיא את הבעיה, ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מערכת רמקולים שהזמנתי Microlab X23 אחלה רמקולים אבל יש בעיה.. הרמקולים האחוריים איך אני מגביר אותם? הם די חלשים לעומת הרמקולים הקידמיים.. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא חייב קולנוע ביתי - המטרה הרבה מוזיקה (קלאסית וגאז) פה ושם איזה סרט בdvd (נקנה לאדם מבוגר שבטוח לא ידע להתעסק אם כל הפיצ'רים שיש במגבר קולנוע) תודה דרך אגב הסלון שבו תוצב המערכת יחסית קטן
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm מצאתי רק ביקורות ברוסית על הרמקולים האלה (ואינני יודע רוסית :-\) מישהו פה מכיר את הרמקולים האלה? האם הם טובים/כדאיים?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הישן שלי חיברתי לרמקולים של המחשב ולמסך מערכת טלפנית (אוזניות סטריאו עם מייקרופון) שמאוד נוחה לשיחות במסג'ר ובסקייפי. כאשר חיברתי אותה באופן אוטומטי התנתקו הרמקולים של המחשב ויכולתי לנהל שיחות פרטיות ולא לשמוע את בן שיחי ברמקולים. כעת אני קונה מחשב חדש (מצרפת את המפרט שהומלץ לי באתר) ואותו אני מתכוונת לחבר למערכת המיני שלי. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב. (בלי שום קשר לאשכול השני שפסרמתי ה.. 37 בסלון (שגם ככה לא מבינים באיכויות שם) ה.. 32 לחדר שלי) יש לי בסלון 37 LCD יש לי בעיה בצפייה בDVD איתה ולהלן הבעיה. אז ככה: אני רואה דיוידי על 16:9 הוא לא פורס לי את זה על כל המסך הוא משאיר לי שוליים שחורים למעלה ולמטה. וזה מקטין לי ת'תמונה.. למה זה לא מגדיל? עכשיו נגיד וזה מגדיל אז התרגום נעלם לי. כי התרגום הוא לא על הסרט עצמו... הוא בשחור שלמטה.. בעיה. איך פותרים גם את זה.. שהתרגום והסרט יסתדרו בול במסך... בלי שוליים וב 16:9? יש לי מספר מצבים בטלויזיה: AUTO (בורר אוטומטי..) FILL ALL 14:9 NORMAL ZOOM LETTERBOX SUBTITLES וזהו... זה הדבר שהכי מעצבן אותי.. בDVD תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים עם החיבור הרגיל - pl שמתחברות ל Line-In במחשב. האם אני יכול לחתוך את החיבור של ה-pl ובעזרת קאטר וכד' לפצל את החוט ובמקום לחבר את הרמקולים ל Line-In במחשב לחבר את החיבור של הרמקולים לחלק האחרוי של המערכת סטריאו שלי? (בחיבור שמכניסים אליו את החוטים של הרמקולים של המערכת)
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש נסיון עם האוזניות CX300 מהחנות BSDPHOTO? לכאורה החנות נראת אמינה ובעלת ביקורות טובות, אבל המחיר שם פשוט מחשיד אותי והבנתי שיש הרבה זיופים לאוזניות האלו. מישהו יודע בוודאות אם האוזניות שנמכרות בחנות הזאת הם מקוריות ובעלות אחריות מקורית? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-