עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. microlab h600d ניסיתי בכל חנות בארץ למרות שהרמקולים נמצאים באתר , אין אותם במלאי . מישהו יודע ? איך אפשר להזמין אותם בכל זו ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום , מישהו מכיר את המוצרים הנ"ל http://www.measy.com.cn/product/showproduct41_en.htm http://www.measy.com.cn/product/showproduct36_en.htm מישהו יודע כמה המוצרים האלה טובים ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי אפשרות להביא מחול.. ללא מכס ומשלוח. עד 50$ רק לא אוזניות כפתור, הם לא נוחות לריצות בטירוף.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by My_T,

שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס PVR זול מKSP אשדוד[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:09:53 up

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by DJ_Ladi,

אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by ag43,

כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by rivzid,

האם מישהו יכול לתת חוות דעת על טלביזיה פלזמה של סמסונג 42" מדגם A450 וכן המלצה על טלביזיה המתאימה לחדר שינה בגודל 26" תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. היי אני מעוניין ברמקולים האלה: http://ksp.co.il/?uin=15338 אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Do As Infinity,

יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\

12. Started by amit1242,

שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by duek-m,

מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by yik,

שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Noririco,

אני מחפש כבר כמה זמן ויש כל מיני TOP SELLERES אבל אני לא ממש סומך על כל האוזניות בשקל האלה, יש מישהו שהזמין ומרוצה? בעיקרון זה לחברה שלי ,HEADPHONES עם בלוטות'... אשמח לעזרה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ophir555,

איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by TheTNT.COM2,

היי מה נשמע שוב? קניתי היום creative audigy 4 se 7.1 אחכ הלכתי לחנות "צליל", בסופו של דבר החלטתי ללכת ה- HD 514, הכרטיס עלה לי 300, האוזניות 360. (האוזניות עלו יקר?) א) רציתי לדעת איך האוזניות?(למוסיקה הן מדהימות..) ב) האם ל- sennheiser יש אוזניות סראונד מה שניקרא? (אני צריך את האוזניות בעיקר למשחק - לשמוע אם באים מלמעה, למטה, צד וכו'..) ג) כניראה זו הייתה טעות סתם ככה ללכת לחנות ולבחור אוזניות בלי ידע מוקדם,( בנתיים אני לא מרוצה מהסאונד במשחק..), יש לי זכות להחזיר להם את המוצר ולקבל אחד אחר תוך 14 יום? היה שם גם HD 210, גם היו ממש נחמדות, אבל הן עלו 350 וזה ניראה לי ממש יקר לאוזניות שנחשבות לדגם ישן.. אבל האם הן יועילו לי יותר מבחינת הסאונד במשחק?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Nom1fan,

שלום לכולם! רכשתי לפני מס' ימים את המזרים מדיה Xtreamer ואני מאוד מרוצה. יש לי רק קושי אחד. רכשתי איתו את האנטנה שלו , והחיבור לאינטרנט באמצעותה (דרך הראוטר שלי - D-link 2650U תקן G) היה קל ופשוט. לעומת זאת, כאשר אני מנסה להגדיר שיתוף קבצים ברשת בין המזרים לבין הכונן הקשיח במחשב הנייח שלי, אני נתקל בבעיות. יש פתרונות שונים ומשונים באינטרנט, וניסיתי רבים מהם, אך ללא תועלת. המזרים פשוט לא מזהה את ההרדיסק במחשב הנייח. אולי תוכלו לעזור לי בזה? יש לי Win 7 64-bit. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. האם יש למישהו נסיון עם שלטים אלו? יש לי כבר כמה שנים את ה 525 (390 ש"ח) שעשה עבודה נאמנה אבל כבר די מתפרק. האם לקנות עוד אחד כזה חדש או שיש הצדקה לשדרג לharmony one בתוספת של בערך 500 ש"ח? מבחינת פונקיונליות ושימוש יומיומי האם יש הבדל משמעותי בין שניהם? ישנה עוד אופציה ב570 ש"ח בערך של 895 harmony לא מעניין אותי מסך צבעוני וכו. אני רוצה פעולה טובה של השלט.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by jety,

חברה מועדפת: אין מרחק צפייה: כ 2.5 מ' גודל באינצ'ים: לא יודע בדיוק.. לא קטן ולא גדול, קראו בהמשך ההודעה. טווח מחירים: עד 3000 ש"ח מה חשוב לי: חדות/HD/צבעים/שלא תרצד, כלומר קצב רענון גבוה. היי, בבקשה המלצה למסך טלויזיה LCD או Plasma (אני לא בדיוק יודע בתקציב שלי מה יותר טוב) בתקציב של עד 3000 ש"ח. הגודל לא כל כך משנה.. משהו רגיל.. לא קטן ולא ענק. לכל המשפחה. שימושים: טלויזיה וסרטי DVD. סרטי HD מדי פעם. אין קונסולת משחקים. חשוב שהצבעים יהיו טובים, ושלא יהיו מריחות.. ושהתמונה תהיה איכותית. המליצו לי על LG Scarlet 32LG60UR דגם ה 32 אינץ', מה אתם אומרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה בעקרון לחבר את הרמקולים של המחשב לנגן ולשמוע שירים מהנגן בווליום , במקום לקנות מערכת סטריאו לבית . לא צריך להאריך למה אבל עשיתי חישוב שזה יותר משתלם אז אם משהו יוכל להציע לי רמקולים של מחשב באיכות סאונד גבוהה עם הרבה ווליום .תודה אני גר בפרדס כץ אז אם יש חנות ליד כמו http://www.tuki.co.il/search.asp?qsearch=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED&qmanufact=זה יהיה טוב. אבל אם יש מוצר יותר טוב בחנות אחרת אז אני אלך לחנות אחרת.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by asinnn,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.