עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RoNeR,

יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

קראתי איפשהו שאפשר לעשות כמה דברים קטנים ושזה ישפר את האוזניות. כמו החלפת הכבל וכו' איך אני עושה את זה, ומאיפה אני קונה את החומרים?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. יש לי כניסה קואקסיאלית במחשב וחשבתי אולי ניתן להשתמש בה כדי להפוך את המחשב למגבר 5.1 האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? אני חייב לציין שאין לי שום מושג במערכות שמע ומה שמשתמע מכך

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Godmoney,

אשמח לדגמים מומלצים + מקומות טובים לקנות אותם

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. היי אנשים, אני רוצה להקליט, עכשיו יש לי שני מיקסרים של דיג'יים בבית, את שניהם ניסיתי, עם הראשון שרפתי את הכרטיס קול מרוב נסיונות וחיבורים מחדש אני מחבר את הכבל בחלק האחורי של המיקסר לLINE OUT הMAIN OUT... ולאדום מאחורה בכרטיס קול, יש לי כ"ק חדש, Creative X-Fi Xtreme Audio, ועדיין, לא עובד. כאילו על המיקסר זה כן מראה את הפסים של הווליום של המיק, ככה שהמיק עובד מצויין, אבל במחשב זה לא עושה כלום! הקטע המציק/מצחיק זה, שאם אני שם הקלטה ואז שם מוזיקה במחשב, זה מקליט את המוזיקה ישירות מהמחשב!! בהגדרות של הכרטיס קול יש לי כל מיני אפשרויות EAX ושטויות אבל שום דבר שקשור למיקרופון, ואני לא יודע מה לעשות נכנסתי גם כמובן לVOLUME CONTROL וניסיתי להגביר ווליום עם המיקרופון ושטויות, …

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by sigma,

1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. כשאני מעלה/מוריד את הוויליום דרך השלט הוא די משתגע - הוא מעלה/מוריד את הוויליום בצורה קיצונית. יש לזה פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by EyalOnn,

חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  12. כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by gilibong,

למערכת שלום , קניתי היום כבל אופטי למחשב בשביל המערכת. הכבל מחובר ומוגדר במערכת הסטריאו ,אבל המערכת אינה מזהה את הכבל בPnP. נכנסתי חיפשתי בהגדרות איך להגדיר , ולא הלך. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט- ga-ep35-ds4 תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by SagroN,

שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by emberl,

במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by d1v,

שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by kelazar,

הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by e.l,

שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by e.l,

שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.