אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המסך נימכר ב3100 שזה מציע חבל"ז והמיפרט שלו לא נופל מיצרנים מוכרים יותר אז מה אתם אומרים ברצוני לרכוש אותו לאקסבוקס 360 ופיסי3 הוא יעשה תעבודה טוב יציג תמונה טובה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לטלויזיה מרחק צפייה 4 מטר, אם להוריד את המרחק של הספה ושל הטלויזיה אוליי יתקרב ל3.5 מטרשימושים - KODI וסרטי FHDYES\HOT3D ו SMART לא מענייניםתקציב - לא להתפרע אבל חשוב שיהיה איכותי1) כמה אינטש מומצץ?2) איזה דגמים?תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. דגם לוח האם שלי: Intel P965LT תקציב 350-300+-. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש שני סוגים אחד זה sennheiser pmx80 ואחד sennheiser pmx70 אחד ירוק אחד כתום ושניהם נראים בדיוק אותו הדבר (מלבד לצבע ולשם) מה הבדל ביניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
עשיתי break in לאוזניות שלי (grado sr80), התחלתי מווליום של 24 מתוך 100 ועליתי כל 12 שעות בערך בצעדים של 5 פחות או יותר, עכשיו הם עומדות על 60 מתוך 100. הווליום לא מאוד חזק. סה"כ התהליך נמשך בערך 50 שעות יכול להיות שהרסתי משהו? משום מה הצליל נשמע לי פחות מדויק ממקודם.. אולי זה פסיכולוגי?? בבקשה תעזרו לי אני מאוד דואג! :-[
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות קשת, איכותיות, עוצמה גבוהה, חברה טובה. בעיקר לגיימינג (COD4) וגם למוזיקה. שיהיה טוב לשתיהם... שלא יהיה יקר מדי, אפשר להגיד עד 300 ש"ח, אם זה ממש שווה את זה אז 350... אני מעדיף הצעות מנסיון אישי של אנשים. תודה רבה לכם והמשך יום מעולה. ניר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם קיימים רמקולים איכותיים בתצורת 2.1 עם שלט אלחוטי? בנוסף אשמח לקבל המלצות למערכות 2.1 איכותיות גם בלי שלט אלחוטי.. התקציב הוא כ500 ש"ח, ויש אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי או מאירופה אם זה יותר זול משמעותית..[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 14:28:09 אוקיי ,החלטתי ללכת על הZ4i.השאלה שלי האם יש הבדל בין הZ4i לZ4e מלבד הצבע?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי ת'נגן CREATIVE ZEN TOUCH... האוזניות שבאו עם הנגן נתנו לי סאונד ממש טוב... עם הזמן הם נקרעו לי ונהרסו..אז חיפשתי אוזניות שיהיו זולות ומספקות.. החלטתי ללכת על הEP630 אחרי חיפוש באינטרנט, ולפי ביקורות של אנשים אמרו שיש לו סאונד מצויין. אבל משום מה הסאונד אצלי נשמע לא טוב, אומנם יש ווליום גבוה והבאס לא מתפוצץ אבל הצלילים לא מופרדים, ויש צלילים שפשוט נבלעים בשיר. ניסיתי לשחק עם האקולייזר של הנגן ועדיין הסאונד לא מספק בכלל! זה הגיוני שהאוזניות שמקבלים עם הנגן מספקות סאונד יותר טוב מהEP630? או שיכול להיות שהם מזויפות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, שמי דור ואני גיימר, התקציב שלי לאוזניות סראונד גדול במיוחד, 850 ¤ יש לכם המלצות? כרגע אני יודע שהאוזניות של זלמן מעולות וזולות... האם יש לכם משהו טוב שאתם ממליצים עליו? הבנתי מקריאת הכתבה באתר שגם המדוזה טובות... איך הסטילפד 5H? נראות לי מעולות גם הן...
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, קניתי סאונד בר של ימאהה yas 109 עם אלקסה, מישהו יודע כיצד להתקין את האפליקציה אמזון אלקסה בכדי שאוכל לתפעל את הסאונד בר? הורדתי את האפליקציה של ימאהה, הורדתי גרסת ביטא של אלקסה, אך אני לא מבין איך ומה לעשות? מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי חברים, צריך עזרתכם במציאת אוזניות אשר ייתנו לי 7.1 ללא שימוש ב- USB מאחר ויש לי כרטיס קול שמספק אותי באיכותו, האוזניות היחידות שמצאתי ללא USB (להלן הקישור) הן אוזניות של זלמן אך הן של 5.1 http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=213 תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצר הזה? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6326041 זה עובד טוב? אם יש לי מחשב בחדר עבודה ואני רוצה לראות דרכו סרטים בסלון, זה יעבוד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-