עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by FoxMaster,

אני מעוניין לרכוש טלווזיה עד 3000 ש"ח השימושים שלי יהיו צפייה בסרטים, סדרות בממיר רגיל של HOT. מומלץ שיהיה חיבור USB לטלווזיה שאני אוכל לצפות בסרטים דרך הUSB. חשוב לי החדות והצבעים בטלווזיה. ומרחק הצפייה הוא 3 מטר.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. וסתם שאלה .איזה אוזניות כפתור הכי איכותיות שיש היום בלי קשר לתקציב ואפילו שיעלה 1000 ש"ח .כי אם יש אולי אני יקח את זה לחישוב.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pogacsa,

שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. יש לי מקרן של אפסון, EMP-6100 נגיד ואני שם אותו במרחק של 8 מטר מהקיר שעליו הוא אמור להקרין... יש אפשרות לדעת מראש מה יהיה גודל התמונה שאני אקבל?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by at,

רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Player9,

אני לא יודע כל כך אם זה הפורום המתאים אבל .. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD חדשה לחדר .. הגודל המתאים לחדר שלי הוא 37 אינץ". אני הולך לראות בטלויזיה רוב הזמן ספורט - כדורגל , וגם סרטים . איזה טלויזיה מתאימה? (עדיף שתהיה של LG )

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by shevah,

שלום לכולם, ברצוני לקבל פרטים על הDVD הזה, היות ואוכל להשיגו במחיר זול, הוא תומך בHDMI וקורא הן מUSB והן מכרטיסי זיכרון. לא מצאתי סקירות שלא ברשת, בכלל אם רושמים את השם והדגם מקבלים רק אתרים ישראלים. מישהו התנסה בו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LOL,

יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן..... בני דודים שלי משוגעי אודיו קונים כרטיס קול ב2000-2500 שח הם החליטו על זה http://www.emu.com/products/product.asp?maincategory=754&category=754&product=2211 האם הכרטיס משתלם במחיר הזה או שכדאי ללכת על האודיג'י הידוע? וגם מקלדת קונים אבל זה לא קשור: http://www.novationmusic.com/nov_route/docs/prods/remote_25_audio_x/remote25x_audio_over.htm (יש להם שני פטיפונים ואיקוויליזר)

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?

19. Started by yolh4f,

שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by maorbe,

שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by ZXY1,

קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by maor-a-,

שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.