עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kitzony,

אוקי יש לי כרגע 400 ש"ח רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקנות במחיר הזה ? יש היום הרבה כאלה שחורים פשוטים הם שוואים משהוא ? או עדיף לחסוך למשו רציני אני באמת לא צריך יותר מידי משו מינימלי יספיק הרבה מקום גם יעזור

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by AdamS,

היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. http://www.pch.co.il/docs/pd500527372.htm אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואלה נראים לי ממש טובים.. הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב במחיר הזה או מתחת?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by jimib23,

שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  8. הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by lisly,

לא משו יקר מדי פשוט שיהיה תחליף לטלויזיה, שנראה טוב במסך של המחשב את הטלוויזיה ויש לי ממיר שלהוט אז צריך חיבור מיוחד או משו ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. Started by Nick_Less,

אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?

13. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by zvkel,

הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by RDS,

אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  17. שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום לכולם לפני 3-4 ימים ביצעקתי פורמט משל כמה סיבות טכניות ומאז אני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס קול .יש לי כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם הלוח שלי הוא Asus P4S533-MX ושאני שם תדיסק של הלוח אם שלי ולוחץ על ההתקנה של AUDIOMAX אז ההתקנה פשוט לא באה תמונה: http://img218.imageshack.us/img218/6360/62933414bs6.jpg וככה חיכיתי 10 דקות ולא מופיע ההתקנה (לפני זה תמיד הופיע לי ) ניסיתי להוריד גרסאות אחרות של זה לא עבד ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול המובנה שלי SIS 7012 דרך האתר וזה אומר לי 2 שגיאות השגיאה הראשונה היא כזאת 5353453- ובלי שום הודעה השגיאה השניה היא fail to instell audio driver for windows xp setup will exit חשוב להזכיר שהמחשב מזהה דרך התוכנה EVEREST תכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by parker8,

סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by aaviran,

הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by MDK,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by Ido Gabriel,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

25. הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים