אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה ביקורות אני עדיין מתלבט בין SPEED LINK Medusa 5.1 ProGamer Edition http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5486 Speed Link Medusa 5.1 Home Edition עכשיו עשיתי לי רשימה של יתרונות של כל אוזנייה ואני אשמח לקבל תוספות שלכם אז ככה: PROGAMER: -עולות פחות 120 שקל -אטומות לרעש+לא מחממות את האוזניים (רוב הזמן יש כל הזמן טלוויזיה בחדר שאחי או אחותי רואים וזה די מציק לי) -תיק נשיאה מגניב,אני לא מפספס לאן פארטי כשיש, למרות שזה ממש לא יותר מפעמיים-שלוש בשנה, ולכן זה לא יתרון כזה משמעותי. HOME EDITION: -דגם משוכלל יותר שהופקו בו הלקחים של PROGAMER -מגבר שבנוי עבור האוזניות במיוחד שנותן יתרון ענק על אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לכם. קניתי את H320 החדש. היום קיבלתי אותו. יש לי רק בעיה אחת איתו [או שלו יש בעיה איתי] הוא מסדר לי את השירים בסדר אלביתי, אני לא רוצה את זה ככה. אני רוצה שהוא ייסדר לי את זה כמו שמסודר בדיסק משיר 1-13. יש דרך שאני אוכל לשנות את זה חוץ מלעבור שיר-שיר ורשום 01,02,...,99999. בבקשה תעזרו לי. אני נואששששש... תודה, אדם.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב עוד יומיים ואני רוצה שהוא יביא לי אוזניות. התקציב שלי הוא כ60$ ואני רוצה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ושממש אוטמות את הסאונד מבחוץ. (שחכתי איך קוראים לסוג הזה) אז אשמח לקבלת המלצות וקישורים לאתרים... תודה רבה ושנה אזרחית חדשה טובה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?
-
שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקול בלוטוס נייד קטן משהו טוב מה מומלץ? תקציב 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות בשביל ה IPOD שלי אני קונה בחו"ל
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-