עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lion03,

אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by alberto86,

שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח

5. Started by Cichlid,

היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Gliding,

לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by RadeonXt,

בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by bg26,

יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. בעד ונגד.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. היי יש לי מסך פלזמה ללא רמקולים ואני רוצה להוסיף רמקולים זולים שאפשר לתלות אותם על הקיר במקום לקנות רמקולים ייעודיים. רק אציין שהמסך ימוקם בחדר ללא מערכת כלשהי. אז חשבתי ללכת על רמקולים למחשב בגלל המחיר הזול אבל אני לא יודע איזה כדאי אז תמליצו לי בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by הטכנאי,

בס"ד אפשר מידע והמלצה על הדיודי lg dnx194h וכמה הוא עולה בדולרים. ואם כדי לקנות אותו תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:48:30 ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. מישהו אנא בתחנונים יכול לתת לי לינק או לשלוח לי לאימייל superbar@gmail.com אני מוצא כלכך הרבה נושאים ודיבורים על עברית לנגן שלי הiRiver ihp120 אבל אף לא קובץ אחד ממשי. האם קיים דבר כזה? תודה! איתן.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by Booobb,

ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by johnwoo,

שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by lior322,

איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by guyishai,

אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by חן מ,

שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  24. יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.