עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by AltF4,

מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  5. Started by Elvenking,

היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by t d,

שלום! אני צריך עד יום חמישי הקרוב להחליט על אילו רמקולים אני רוצה לקנות למחשב... נאי מעוניין ב2.1 בטווח מחיר של 600-650 שח. אני ממש התלהבתי מaltec lansing.... מה אתם ממליצים? השימוש המרכזי שלי הוא מוזיקה, שאפשר גם להגביר ממש ממש חזק בלי שידפקו הרמקולים, ושעדיין ישמעו טוב... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by ZismeN,

היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  8. אוקיי ברשותי הנגן FOXDA MP3 PLAYER 256MB , האוזניות שקיבלתי זה האוזניות הקטנות האלה שדוחפים לאוזן, הם לא נוחות לי באוזניים אז אני רוצה לקנות אוזניות גדולות יותר. חשוב להגיד שאני רוצה אך ורק אוזניות עורף ולא קשת! והתקציב שלי זה עד 70 שקלים... לא חשוב לי שישמעו מצויין, רק שישמעו סטריופוני ובצורה סבירה לא משהו של מקצוענים... תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by Davidvays,

שלום יש לי אוזניות sony wh1000mx3 וכשאני בשיחת טלפון זה מפעיל לי את הרעשי רקע ללא אפשרות כיבוי האם מישהו יודע איך לכבות את זה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by benjo30,

שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי

21. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Lirux,

הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.

23. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by intel suck,

שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים