אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למשחקים עד 200~ ש"ח, לא משנה אם או בלי סאב (אני מעדיף מה שהכי טוב)
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd500527372.htm אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואלה נראים לי ממש טובים.. הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב במחיר הזה או מתחת?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-