אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמשמש בתור טלויזיה, ואני רוצה להוסיף לו רמקולים סבירים (2.0) האם יש משהו סביר בסביבות 100 ש"ח? (סביר = ש MTV ישמע כמו מוסיקה ולא כמו AM RADIO...) או שזוג רמקולים ג'נרי של 30 ש"ח ישמע כמו רמקולים של 100-120 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת... יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
סוני הודיעו על המינידיסק החדש, HI-MD מינידיסקים של גיגה כל אחד, 7 שעות הקלטה רגילה, ופי 2 ופי 4 מקום לפי כללי הLP. ביננו, מי ירצה LP כשאפשר יהיה סוף סוף להנות גם מים של מקום וגם מהאיכות המצויינת של הSP המקורי והטוב. אני לא מוצא את ההודעה הרשמית באתר של סוני, אבל בwww.minidisc.org כתבו על זה ותוך כמה שעות השיחה כאן http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=&threadid=20006 נהייתה מטורפת
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
למישהו יש משהו להגיד עליו? אני יודע שהוא עובד עם MusicMatch והבנתי שאי אפשר להשתמש דרכו כהרד דיסק חיצוני מישהו יודע דרך לעקוף את זה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, קיבלתי לא מזמן דיסקמן MP3 של סוני, ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות שישמשו אותי גם במחשב. התקציב שלי נע בין מאתיים לשלוש מאות שקלים, והשיקול היחיד שלי בבחירה הוא איכות הסאונד. אני לא מעוניין בנוחות ולא בקומפקטיות, אלא באיכות בלבד. אז ככה, מה צריך לבחון כשבאים לקנות אוזניות? מה מבדיל אחת מהשניה? ואילו אוזניות לדעתכם עונות על הצרכים שלי בצורה הכי טובה בטווח המחירים (הנמוך יחסית) הזה? חשבתי בינתיים על אלה: http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products∏=393&action=productSpecs ועל אלה: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=ZcuaGnBPcSGaG0-3KqqQET9AYcOPMVZ40GY=?CategoryName=pa_Headphones_CDSeriesStu…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר להעביר מוזיקה ממיני דיסק למחשב? יש לי מינידיסק של Sony ואני רוצה בעזרתו לשמר הרבה קלטות שיש לי (קסטות) ולהעביר אותן למחשב. האם הדרך היחידה היא לחבר כבל בננה כזה מהמינידיסק למחשב ולהקליט עם soundforge או כדומה, או שמא יש דרך אחרת? שכן מינידיסק הוא סוג של פורמט דיגיטלי אז זה עושה רושם שיש דרך דיגיטלית ונקייה יותר להעביר ממנו מוזיקה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה אותם, יש למישהו מושג איפה נשארו כמה סטים למכירה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.oyes.co.il/auction/auction.jsp?productId=1146&isGroup=0&providerId=116 או לקנות את אלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd511037473.htm?AffiliateID=zap שיצאו בערך באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום! יש לי חיבור אחד במגבר שלי... (הוא קצת ישן..) חיבור של 2 בננות (כמו aux של מערכת סטראו) שאיתו אני מחבר את האייפוד עכשיו אני רוצה לחבר את הגיטרה החשמלית שלי ניסיתי לחבר במקום איפה שמתחבר האייפוד מעביר מPL קטן (כמו של אוזניות) לPL גדול- כמו של גיטרה ולחבר זה לא הלך עוד רעיונות (אגב... במגבר אין כניסה של מיקרופון-רק זו)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס Creative Audigy 5.1 לבין Hercules Fortissimo III 7.1 אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם איכות הקול שלהם שווה (אם לא אז מי יותר טוב והאם ההבדל משמעותי...?) 2. מהו ניצול המעבד של כל אחד מהכרטיסים? - זה הכי חשוב לי!! משום שאם הניצול הוא גדול מדי והוא מוריד יותר מדי מהFPS זה ממש חרא... אם תמצאו בנצ'מרקים שיראו לי הבדלים בניהם אני אשמח!! לא משנה לי שהכרטיס השני הוא 7.1 לי מספיק 5.1... הקריאטיב עולה 400 שקל וההרקולס עולה 280 שקל בבקשה הדבר השני שרציתי לדעת הוא החשוב לי ביותר!!! אם תוכלו לעזור לי בזה אני אהיה סופר שמח!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-