עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כאבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואני רוצה לראות טלויזיה במחשב או ההפך לראות את מה שהמחשב מציג בטלויזיה.. אני מחפש שם של תוכנה שתוכל לעזור לי במה שאני רוצה לא תהיה לי בעיה להשיג אותה אני חושב אני רק צריך שם של תוכנה.. אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. אני מעוניים בכרטיס קול שישמש אותו לסרטים ומוזיקה ויחובר ל Z 5500

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  6. אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by Eliranos,

plz delete this tnx

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by shem,

אני קונה טלויזית 32 של טושיבה ורציתי לדעת אם העובדה שמופיע שיש להNATIV SCAN אומר שיש לה 1:1 MAPPING ?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by iDanVas,

DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. שלום אני בעל מערכת לוגיטק Z5500 ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי למוזיקה וסרטים לא למשחקים מה תמליצו לי למשל מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ואיך עדיף לחבר את הרמקולים רדך דיגיטל או אנלוגי ?????(אין לי רסירבר ) תודה! מיכאל

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by whitiger19,

........................................

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. אהלן. אני רוצה לקנות אוזניות מקצועיות ל-DJ. התקציב הוא בסביבות 400-450. אם הן יהיו יותר זולות בארה"ב, הן יקנו משם. מה אתם אומרים על Numark PHX? איך הן? בן דוד שלי טס בקרוב לארה"ב והוא יכול לקנות לי אותם ושם הם עולות בסביבות ה-50$. יש הצעות? =] תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. כרגע יש לי ATP3. אני רוצה להתחדש ולהשתדרג קצת. השימושים לפי סדר החשיבות: מוזיקה, סרטים, משחקים. התקציב גמיש, 1500 נשמע לי סביר, אפשר יותר. תנו המלצות (מנומקות בבקשה!). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. יש לי את הכרטיס מסך HD2900PRO אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה שתומכת HD בצורה הכי טובה שאפשר שאני יוכל לראות HDTV בפלזמה מהמחשב. הבנתי שיש כמה אפשרויות. 1. לחבר את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך לDVI ותהיה לו כניסת HDMI, ואז לקנות כבל HDMI ולחבר אותו למתאם 2. לקנות כבל HDMI DVI ולא להשתמש במתאם. 3. לחבר ל S-video את HDTV cable וואז לחבר Video cable. עכשיו כמה שאלות. 1 ו 2, מה עדיף מבינהם? יש הבדל בין איכויות הכבלים של DVI HDMI ? במה מתבטא האיכויות האלו? לאן אני מחבר את הHDMI? לרסיבר? למסך? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. שלום אני רוצה חווד דעת עך הכרטיס http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=448 מול ה M-AUDIO REVOLTION מה עדיף למוזיקה וסרטים אם Z5500 תודה מיכאל!!!!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  23. שלום. יש לי LCD 32 של סמסונג מדגם R81B ורסיבר ONKYO 605 שאני מחבר את המחשב ב HDMI לכניסה של הרסיבר ומהרסיבר ב HDMI OUT לLCD אז אני מאבד את הקול. זה כשאני מחבר ל HDMI 2 ב LCD. ה HDMI 2 הוא NATIVE RATE אם אני מחבר ל HDMI 1 או HDMI 3 אז הכל בסדר ויש קול ותמונה אבל אז אין לי NATIVE RATE ולא רואים טוב מחשב . למישהו יש פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שאני רואה מפרט של מסך טלויזיה lcd עדיף שהבהירות תיהיה כמה שיותר גבוהה או נמוכה?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.