אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש טלוויזיה לצורך צפייה בסרטים מורדים מהרשת, דרך המחשב או USB, וממכשיר DVD. מרחק כ-2 מטר. הרוחב חייב להיות עד 80 ס"מ. עידן+ - נחמד לא חייב. מה ממליצים מבין שני דגמי hdready שבכותרת? סמסונג: 50hz, חיבור USB לתמונות מוסיקה וסרטים + MKV.טיונר מובנה DVB-T, עידן +,חיבור USB- תומך מוסיקה תמונות וסרטים DIVX, MKV עם תמיכה בכתוביות SRT 1540 ש"ח כולל שנה אחריות שארפ: LED, 100hz, Component , AV , USB , HDMI x 3, 1:3,000,000, usb תומך בסרטי divx עכשיו 1350 ש"ח כולל שנה אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז מאז קניתי את ה EMU 0404 והוא עושה לי בעיות במשחקים אני משתמש ב Live 5.1 DE בשביל להוציא את הסאונד ל EMU בחיבור קואקסילי כדי שאני יוכל לשחק כמו בן-אדם. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מוציא את האות בקצב דימה של 48 KHZ (RESAMPLE) ואני עובד עם Session של 44.1 KHZ ב EMU, ואז הסאונד יוצא על הפנים. אני תמיד יכול להחליף Session ל 48 KHZ ואז לשחק ולהחליף חזרה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה. אבל העניין הוא שיש לי תוכנה שיכולה להגדיר את קצב הדגימה ביציאה של הכרטיס: עכשיו העניין הוא שזה לא משנה את זה בפועל, וזה מה שמוזר. עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים של קריאטיב יש רק מספר כרטיסים מסוימיום שיכולים לעשות RESAMPLE חזרה ל 44.1. האם זה נכון או האם אני יכול בכל זאת להוציא 44.1 מהכרטיס ? ת…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לשם מה משמש כבל שכתוב עליו pc ofc interconnect for home theater? בין אילו רכבים הוא מקשר? והאם הוא בא במקום או בנוסף לחיבור האופטי שיש לי? yamaha s796- dvd מגבר yamaha rx-v2095 ???
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 9500GT שיש אליו יציאות DVI HDMI ו VGA, ויש לי לוח אם gigabyte דגם ga-945p-s3 ועכשיו קניתי טלויזית LCD של סמסונג דגם la32a550 הבעיה היא כזאת כאשר אני מנסה לחבר את הטלויזיה דרך כבל DVI לHDMI אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה ולהחליף בין הsource בטלויזיה בלי בעיה. כאשר הטלויזיה מכוונת על כניסת HDMI ואני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ל HDMIאז אני רואה תמונה בלי בעיה אבל ברגע שאני מעביר לsource אחר ומנסה לחזור לכניסת הHDMIאז הוא כבר לא מוצא את חיבור HDMI. (כאשר אני שוב מחבר את הכבל DVI ל HDMI אז זה חוזר לעבוד ללא בעיה) * כאשר חיברתי את הטלויזיה למחשב הנייד שלי (עם כרטיס מסך ati radeon HD 4530) בכבל HDMI לHDMI התצוגה והמעבר בין הsource עבד ללא בעיה …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי LCD שאני רוצה לקנות לה רמקולים , השימוש העיקרי הוא לסרטים ותוכניות , 500 - 550 שקל .
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תקציב: 6000-6500 מרחק צפייה: 180 ס"מ שימושים: PS3, תלת מימד, PS3, PS3 וקצת טלויזיה וסרטים, PS3. העדפות: סמסונג. האמת שנדלקתי על הסמסונג D6400, אבל הבנתי שהתלת מימד שלה לא מצטיין וזה די חשוב ל-PS3. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בערך ב 250 שקל , פחות או יותר ננעלתי על אלה , השימוש העיקרי יהיה למשחקים בגלל זה אני צריך אוזניות עם מיקרופון אבל אני לא בטוח מי מהם עדיף. HELP! תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין כרטיס קול מובנה שמגיעה עם הלוחות החדשים לבין ה-XFI של קרייטיב וכטיסי קול בקטגוריה הזאות. אני מתכוון הבדל רק בשמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בכרטיס זה לחבר דיוידי של פיוניר בחיבור אופטי לכרטיס ולצאת בחיבור אנלוגי למגבר? והאם כרטיס חיצוני יתן תוצאה יותר טובה , פחות הפרעות?? אשמחל לעזרה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בנושא ותודה מראש קיבלתי אתמול כרטיס TV של Compro VideoMAte H900 PCI לפי הביקורות הוא נראה כרטיס חזק ובאמת אחרי חיבור והתקנה למחשב וגם לממיר הדיגיטלי של HOT בחיבור S-VIDEO אני רואה ממש מצויין בתוכנה שבאה עם הכרטיס בבנדל. הבעיה היא כשאני מנסה להגדיר את ה-TV במדיה סנטר אני עובר את כל השלבים כולל זיהוי של ה- SVIDEO עד שאני מגיע לנושא של ה- IR המדיה סנטר מבקש ממני IR למרות שיש לי גם IR מותקן ופעיל ראו לינק למוצר :http://www.comprousa.com/en/product/h900f/h900f.html ובגלל שהוא לא מזהה שום IR למרות שקיים לא ניתן לסיים את הגדרת TV SIGNAL אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי אתמול את שר הטבעות בגרסא המורחבת (extended). הסרט מגיע בפורמט widescreen. בכל מצבי הצפייה של המסך (גם ב-zoom) אני לא מצליח "לפתוח" את הסרט לכל רוחב המסך ותמיד נשארים פסים שחורים למטה ולמעלה. האם זה בגלל פורמט widescreen? ראיתי אח"כ שהסרט נמכר גם בפורמט של full screen. האם בפורמט הזה הסרט יכול להופיע על כל המסך?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים? ההבדל במחיר הוא בכמה שקלים. או בכלל, יש רמקולים במחיר הזה (או מקסימום 100-150 שקל יותר) יותר כדאיים?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שמורידה את המילים מהשיר , ככה שיוצא ששומעים רק את המוזיקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים חתכתי בטעות את החוט של האוזניות שלי ואבא שלי טס לחול בעוד כמה שבועות והוא אמר שיקנה לי שם אוזניות טובות ובנתים אין לי איך לשמוע אוזניות בלילה יש אוזניות אבל אם דפוקות ואכות חרא אז אני רוצה לקנות בנתים אוזניות עד 200 שקל עד שאבא שלי יביא לי אוזניות טובות וחשוב שאם היו סגורות וכדי שלא ימעו מהם כלום כי אני שומע בלילה ואני לא רוצה להפריע לאף אחד ויש לי עוד שאלה כשמחברים את האוזניות אם אני מחבר אותם לכרטיס קול האם אני יוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה הוא שאני חייב לחבר לרמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-