אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
37lc2rr LG כדאי לרכוש אותה בתקציב של עד 6500? יש יותר טובים? לזו יש גם כונן קשיח שמקליט וידאו! תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני צריך אותו רק בשביל הרכב אז עדיף שיהיה קטן חוץ מהאיכות סאונד ועברית מלאה (ששמות השירים לא יוצגו בעברית הפוכה, התפריטים יכולים להיות באנגלית) אני לא צריך שום דבר (מסך צבעוני, רדיו וכו') בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, עיקר העסוק שלי בהמרת תקליטי LP ישנים (ויניל) ל- CD , כרגע משתמש ב-AC97 של לוח האם ורמקולים מצ'וקמקים שנקנו במקור עם המחשב. הבעיה היא, שלצורך השמעת ביקורת על תוצאות ההמרה/עריכה, אני נדרש לצרוב CD כל פעם על מנת לשמוע, כי ברמקולים של המחשב זה זבל. בעקבות קריאה בפורום מצאתי רמקולים מומלצים E510 שנראים לי, גם תקציבית, אבל אין לי מושג בכרטיסי קול, לכן מבוקשת עזרתכם בהמלצה לכרטיס קול. אינני מתכנן שימושים נוספים . מאחר ואינני מבין בכרטיסי-קול (אני איש של צילום ו-PHOTOSHOP), אקדם בברכה המלצותיכם. תקציב: מספר מאות שקלים (לא אלפים).
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת קולנוע עם רמקולים קטנים מה דעתכם על http://www.stereoshop.co.il/Product.asp?Pid=69&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=180 האם כדאי ואם יש עצות אחרות ?????? תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: Lenovo 3000 N200 TY2BNIV http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים עקב ההמלצות החמות.... אך איני יודע מה עדיף? לתלות אותם על הקיר או לשים אותם על סטנדים מתאימים(כמה עולים כאלה??) ועוד שאלה איך אני מגשר דרך המחשב לLCD מבלי רסירבר????? תודה....
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
*כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אחי מחפש מעין HTPC לבית. שידע לנגן HD, מוסיקה וכו'. הוא מצא לינק לנגן הזה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=296138678&sog=C-MP3Player האם זה כדאי? או שעדיף כבר לרכוש מחשב שישמש כHTPC? ושאלה נוספת, הוא מחפש גם מקרן בסביבות ה5000 שח שמיועד לצפייה בסרטים ומשחקים. מרחק בערך 3-5 מטר. תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן! יש לימערכת הפעלה ויסטה פרימיום באנגלית ורציתי לשנות את תוכנית המדיה סנטר לעברית.... אפשרי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם אתה חושב שאתה מכיר את עולם הHT על בוריו, וחושב שאתה איש שירות, מקצועי, אמין וזמין. חברת רדאיקס מחפשת אותך. ניהול פרוייקטים של HT לבתים חכמים, עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. העבודה היא לפי פרוייקט! למעוניינים נא לשלוח פרטים בצירוף קו"ח לכתובת jobs@redx.co.il משרה 332.
-
שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=72211&channel=15 זה מתאים לי לחיבור למחשב יש לי VGA וזה בדיוק מה שאני צריך כי אני רוצה לצפות בסרטים מהמחשב אל הטלוויזיה אני צריך שתגידו לי אם זה שווה אם אני אוכל למצוא משהו יותר טוב באותו מחיר וכו' , תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הדרישות שלי בעיקר: 1. כניסה לאוזניות 2. סאב וופר 3. של חברת Creative אני יכולה להגדיל את התקציב במעט בשביל לקבל מוצר טוב יותר. תודה לעוזרים. נ.ב האם מישהו כאן מכיר חנות זולה ואמינה באזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-