אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה גדולה לסלון, בהתחלה חשבתי ללכת על FHD בעקבות המלצות כאן, אבל בפועל מתחילים לזרום תכנים כבר ב4K וחשבתי שלא יהיה חכם לוותר על זה. ראיתי דגם במחיר מעולה ביחס לכאן, ורציתי לשמוע חוות דעת, לוודא שהדגם מוצלח. אני לא בררן יתר על המידה ולא חולה טכנולוגיה, רוצה טלויזיה עם יחס מחיר/תועלת הכי טוב, במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. הדגם הוא LG 55UB820T והוא זול סביב 500$ משאר הטלויזיות ממותגים מובילים 4K בגודל הזה. http://www.dicksmith.com.au/lg-55-139cm-ultra-hd-smart-led-tv-55ub820t-dsau-ge4089 תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב החדש הותקנה לי תוכנת soundmax אני לא מצליח להפעיל את המקרופון (רגיל) , מופיע לי משולש צהוב וכיתוב שאומר ש"יש צורך לשתיק" תוכנת הסקייפי לא מזהה את המקרופון, יש לי לוח אם asus. אנא עזרתכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כנ"ל, הכוונה לכרטיס Sound Blaster X-Fi Surround 5.1, חשבתי על אמאזון שם המחיר הוא שליש מהארץ (לא כולל משלוח), אשמח להצעות / הערות, תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איזה טלפון נייד עם מערכת הפעלה אנדרואיד הכי מומלץ לשמיעת מוזיקה, ושיהיה ניתן לחבר אותו למערכות שמע. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת סראונד בתקציב מינימלי (כמה שפחות ועדיין לשמור על איכות) שתיהיה מחוברת למערכת ולטלויזיה. המערכת נועדה לחדר של 6 על 7 מטר (בערך 42 מטר מרובע), כך שהיא צריכה להיות עוצמתית. תודה, Zzzz
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטעים מבדרים של יוסי בובליל הדורבן ולהעלות ליוטיוב ובכלל גם לתפוס קטעים שככל הנראה יצונזרו.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רמקולים של pure acoustics,עם רסיבר של harman kardon שלא היו בשימוש כמה שנים. בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה (LG 55LA621Y) אני מתכוון סוף סוף להשתמש בהם. אבל יש לי שאלה אחת, במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים של pure acoustics בזמן צפייה בטלוויזיה (ממיר פייבר בוקס של הוט),אני צריך לחבר את הממיר לרסיבר נכון? ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך) ועל איזה חיבור הכי מומלץ? הבנתי שמדובר בחיבור אופטי האם זה נכון? יש לציין שלרסיבר אין כניסת HDMI..דגם די ישן (נקנה לפני 6-7 שנים בערך) - AVR 130.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED. אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M התקציב הוא 1500 ואני מעדיף הרבה פחות אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה-, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה. השאלות הן: -צריך FULL HD בגודל הזה או שמספיק HD RDY? 1.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה. 2.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP. 3.מומלץ LED? או שאפשר LCD? 4.טלוויזית FULL HD של Thomson, כדאי או לא כדאי? מישהו מכיר את החברה? הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המקרן אך לא ניתן לראות סרטי AVI במקרן.מצורפת תוכנת המרה למכשיר אך הוא לא ממיר את סוג הקובץ הזה . האם מישהו יודע כיצד כיצד ממירים סרטי וידאו מסוג AVI למקרן הזה ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מסך מחשב / טלויזיה שישמש אותי גם לעבודה שוטפת מול המחשב (כמו מסך מחשב) וגם לצפיה בשידורי כבלים דרך חיבור אנאלוגי (שלא ע"י ממיר). שאלתי היא האם עלי לחפש מסך מחשב גדול יחסית (24 אינץ') או טלויזיית LCD קטנה (באותו הגודל)? אציין כי אין לי כיום כרטיס טלויזיה היום במחשב. אילו חיבורים עלי לוודא שקיימים במסך המחשב / טלויזיה לפני שאני קונה? תודה! ארז
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinTV PVR-150. אני עובד עם Vista 64bit. מה הדרך הכי טובה להמיר קלטות וידאו לקבצים? איזו תוכנה מומלצת, איך לקודד את הסרטים ככה שישמרו על האיכות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים בערך מלפני יומיים שאני שומע מוזיקה יש רעשים כאלה מוזרים שמפריעים לי לשמוע.. מין ביפים קטנים כאלה ואין לי מושג ממה זה נגרם.. ניסיתי למחוק ולהתקין תדריברים ואת תוכנות השמיעה לבדוק ויורסים אבל אין לי מושג מה זה.. זה כאלה זמזומים לא סדירים מהרמקולים.. מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-