עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by Dror D.,

קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום שאלה ששאלתי לפני כמה חודשים ולא קיבלתי עליה תשובה אז ככה אני מנגן באורגן ורוצה לצלם את עצמי מנגן במצלמת אינטרנט. כשאני מצלם את עצמי מנגן אין סינכרון בין המצלמה לכרטיס הקול כך שיש דיליי גדול בסאונד והכל נראה לא אמיתי [ הקול מפגר אחרי התמונה ] . מה שאני רוצה זה לצלם את עצמי מנגן באורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

מצאתי ביקורת עליהם http://tinyurl.com/y9f3a6u בלי כול קשר שמעתי אותם אצל דוד שלי שרכש אותם אשתקד והם נשמעים מעולה!. ממליץ. סאונד מעולה בהחלט ושווים את הכסף.

• 0 תגובות
    • 10.8k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, אני משתמש בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים. [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by AlphaAndOmega,

שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by aavichai,

שלום לכולכם, אני רוצה להתחיל להקליט מהטלויזיה למחשב שלי - ומובן שאני צריך כרטיס טלויזיה השאלה היא - איזה. אני צריך כרטיס טלויזיה שידע להקליט באיכות טובה. עדיף שהתקציב יהיה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. שלום רב, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול מסך LCD, כנראה "20/22 רחב, וכרטיס מסך ATI 3850. בנוסף יש לי כרטיס קול Audigy. כרגע יש לי בבית HOT, אבל אני מתכנן לעבור ל- Yes מתישהו (אם זה משנה). מה שאני רוצה לעשות זה שאני אוכל לצפות באמצעות המסך של המחשב בטלויזיה באיכות טובה, וגם לנצל את הרמקולים 5.1 שיש לי בחדר (Z-640). השאלה שלי זה איזה כרטיס טלויזיה בדיוק אני צריך, איזה חיבורים צריכים להיות לא? ואיך אני מכסה את העניין של הקול. להחליף כל פעם חיבורים לא בא בחשבון. אני רוצה שתהיה לי האפשרות להחליף בין המחשב בתור PC לבין שימושו כטלויזיה. האם לדוגמא Media Center Edition יעזור לי פה? אני רוצה להריץ גם משחקים כמובן, ואת שאר התוכנות הרגילות כמו וורד וויזואל סטודיו וכו'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אותה... היא נראית שיגעון ויש לה הרבה פיצ'רים טובים... אבל מצאתי רק ביקורת אחת עליה... האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה???

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. מצאתי את העמוד הזה: http://www.ramelectronics.net/howto-av.ep שתי האפשרויות שראיתי הן 1. HDMI 2. Optical/Coax החיבורים בממיר כבלים נראים ככה: זו יציאה אופטית. בכרטיס קול שלי (אודיג'י) אין כניסה אופטית. ובלוח אם שאני הולך לקנות (M2A-VM) יש רק יציאה אופטית (לא כניסה) - או שזה מתפקד גם בתור כניסה? כלומר נכנס באופטי יוצא באנלוגי? ולגבי HDMI, אני לא מבין איך אני יכול להעזר בזה לעניין שלי. בקיצור, אני ממש מבולבל. המטרה היא לראות טלויזיה דרך המסך LCD של המחשב (שאני עתיד לרכוש) ולשמוע את הסאונד שמגיע מהכבלים דרך המערכת סראונד של המחשב. איך אני עושה את זה, לעזאזל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by segevon,

שלום.. אני מחפש כרטיס קול ורמקולים 5.1 למחשב כמובן בתקציב של עד 2000 שקל... השימושים הם בעיקר מוזיקה.. וסרטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.