אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות טלביזיה 47-50" שטוחה טובה אך במחיר סביר - ברור שתהיה full HD וכו, אך אין צורך שתהיה הטכנולוגיה הכי חדישה ותעלה עשרות אלפי שקלים. על איזו טלביזיה הייתם ממליצים? כמה אמור לעלות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את הרמקולים האלו: altec lansing mx5021? אני צריך עד מחר להחליט על רמקולים למחשבים ואלה נראים לי ממש טובים! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום קניתי רמוקלים creative t6060 5.1 ויש לי כרטיס קול סאונד בלסטר 5.1 של קראטיב בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך הגדרתי במיקסר 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים חוץ מהסנטר עשיתי במיקסר test אפשררות שבודקת את כל הרמקולים ואכן הכל עובד גם הסנטר אבל שאני שומע מוזיקה אני לא מצליח לשמוע בו הבנתי שאפשר לשמוע אותו רק בסרטים של 5.1 אבל גם הבתי שיש איזה קובץ שמתקינים וזה מסדר שהיה אפשר לשמוע גם שירים דרך הסנטר תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל את דעתכם איזה טלוויזיה כדאי? יש לי עד 2000 שקל תקציב..32 אינץ full hd http://www.hashmalsh.co.il/Product.asp?Pid=991&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap〈=he הביקורות של סמסונג מעולות הוא LCD ויש רק שנה אחריות רציתי לדעת אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חברים, בטעות נשלח פעמיים. אין לי מושג איך מוחקים את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ערב טוב למומחי הסאונד יש לי שאלה קטנה האם אפשר לגרום לצליל היקפי לדוגמא בתנית שמע שהיא לא נותנת תמיכה ב 5.1 לדוגמא MP3 אני יודע שזה לא אידיאל לשמוע משהו שלא קודד עבור 5.1 ב5.1 אבל בכול זאות אני מעונין לנסות. ניסתי פלאג אין DTS [זה היה השם שלו בערך] הוא היה עבור windows media player הוא לא הצליח לבצע איזה שהוא שינוי . אשמח ליודעים בדבר להאיר את עיני ערב טוב ומקסים.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים. אני כותב מדריך זה עבור כל מי שיש לו לוח אם עם יציאה אופטית - אך אין לו את האופציה להפעיל DTS Interactive או Dobly Digital Live מה אלו הפורמטים הללו? הם מאפשרים לבצע סנכרון בזמן אמת לפורמט DTS/DD במחשב האישי (גם במשחקים) על הסיב האופטי. בעקרון - יצרן לוח האם צריך לכלול את התמיכה בכך - אך אם הוא אינו עושה זאת - התמיכה נשארת על "הנייר" בלבד. כך שאם תנסו לנגן סראונד על גבי סיב אופטי - תקבלו 2 ערוצים בלבד (PCM) ולא סראונד מלא. המדריך הבא בא לענות על הבעיה הזאת שלב 1: הסירו כל תוכנה שקשורה לאודיו במחשבכם שלב 2: הורידו את תוכנת האודיו עבור מחשבכם (R2.81 מRealtek, או כל תוכנה אחרת מאתר יצרן לוח האם) …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר תקופה את הרמקולים של Cambridge SoundWorks (PCworks) אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותם בארץ אשמח לדעת! תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל סליחה על הבורות, כל עניין האודיו והסאונד הוא נושא שאני מאוד חלש בו. בחור שאני מכיר משתמש במחשב שלו בלי שום כרטיס קול, יש לו רסיבר, ומערכת 5.1, והיא יודעת לעבוד באיכות DTS, יש לו DVD שיודע להפעיל את האיכות הזאת, העניין הוא שבמחשב שלו הוא באופן קבוע עובד על Stereo, והוא רוצה לעבוד גם עם המחשב בDTS, השאלה שלי היא האם צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד, או שאפשר לעשות את זה עם מחשב סטנדרטי, באמצעות הדרייבר של REALTEK או משהו, דרך אגב יש לו קודקים וכל הצרכים האלה אם זה רלוונטי. דרך אגב, אם זה חשוב לציין, הוא בנוסף גם עובר עם כבל אופטי מהרסיבר למחשב. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-