עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by barakmda,

אהלן חברים. התלבטות קשה. 5hv2 or siberia V2? ההבדלים במחירים לא משמעותיים לי - מדובר ב50 שקל הבדל (הסיבריה זול יותר), כאשר מדובר על הגרסאות ללא הכרטיס קול 7.1 שמגיע בגרסאות השחורות ועולה עוד 100 - 150 שקל יותר. אך השאלה, מה עדיף? הבנתי שה5HV2 אם זה משחקים בלבד, הסיבריה זה גם משחקים וגם מוזיקה. בנוסף הבנתי שהמיקרופון בסיבריה עדיף. תגובות? אמאממ. נ.ב - או שבכלל Plantronics 777 שעולות באזור ה350 שקל?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Vaz,

היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by guylederer0,

אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD ‏32 ‏אינטש…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Fighter,

בזאפ הם לא מופיעים יותר ובמלא חנויות הם לא במלאי מה קרה?? ולמה לעזאזל קריאייטיב מפרסמת רק סטריאו בג'יגהוורקס?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by dudidu08,

שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by oryrm19,

היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by gili1972,

מחפש נואשות הורדת עברית לאייריבר, כזאת ש"תתלבש" לי גם על המכשיר. ישלי iriver e 30 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dorman2,

בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. שלום אני מחפש אוזניות לאייפוד עד 250 שקלים, ישמשו למוזיקה ממגוון סגנונות, העיקריים זה מטאל ואלקטרוני. כרגע אני לא מקובע על עיצוב האוזניות, חשוב לי שיהיו איכותיות כמה שהתקציב מאפשר(זה בהכרח אומר ש-IE פסול ? או לאו דווקא ? סתם מעניין אותי לדעת אם הדעה הזאת נכונה) אם זה קשת עדיף שיהיו מתקפלות כמו ה-PX100, אבל שוב אם יש משהו איכותי יותר משמעותית שהוא פחות קומפקטי תציעו דגם מפה ודגם מפה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by harel_d,

שלום לכולם, הייתי שמח לדעת איזו תוכנת קטלוג שירים (tag and rename) מומלצת. כרגע יש לי כמויות עצומות של שירים שאת חלקם העברתי מתוך דיסקים וחלקם הורדתי מהאינטרנט. הייתי רוצה לדעת מהי התוכנה המומלצת בשוק שיכולה לסרוק את כל השירים ולבצע את הפעולות הבאות: 1. הוספת פרטים ל-TAGים. 2. שינוי שמות הקבצים באופן תואם לכל השירים (חלק משמות השירים באנגלית, חלק בעברית וללא קוהרנטיות בשם). 3. הורדת עטיפות דיסקים (רובם המכריע של השירים שלי הם מדיסקים). תודה!

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by aga123,

שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רק בימים האחרונים צללתי לעסקי הטלוויזיות ולפי מה שראיתי עד עכשיו, אין כמעט ביקורות מקיפות על טלוויזיות ונתונים כמו סוג הפאנל שהמסך משתמש בו לא מוזכרים. העניין של חוסר הביקורות ונושא הקנייה על "עיוור" מאוד מטריד אותי ברכישה של הטלוויזיה (אני לא כל כך מאמין בללכת לחנות ולהסתכל בעיניים, העין לא בהכרך קולטת את כל גווני הצבעים ואי אפשר להשוות כל כך את גווני התמונה האמורה להיות מוצגת לתמונה אשר רואים בתצוגה של הטלוויזיה , אי אפשר לעמוד את אחידות הפאנל במיוחד כאשר האירגון של המסכים ושידור התכנים המוצגים במסך הם מיועדים לתת לטלוויזיה מראה כמו שיותר אופטימלי ולהסתיר את מגרעונותיה של הטלווזיה, עוד דבר חשוב שאי אפשר לראות בחנות זה ההבדל באיכות התמונה בתנאי תאורה שונים). גודל הטלוו…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.