עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BEN903,

http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. אני הולך לקנות את ה-icemat siberia עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם עדיף לקנות את ה-icemat עם הכרטיס קול או שלא שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל הכרטיס קול? כלומר אם אני אקנה את האייסמט בלי הכרטיס קול יהיה הבדל משמעותי בסאונד אם אני משתמש בכרטיס קול Realtek AC97 (שהוא לא בדיוק נחשב לכרטיס קול טוב) עם האייסמט בלי הכרטיס קול? מקווה שהבנתם למה התכוונתי אה ויש לציין שאין לי ממש כסף לאייסמט עם הכרטיס קול ככה שאני מעדיף מאוד את האייסמט שבלי אבל רק אם זה ממש אבל ממש משפיע אז אני אקנה את זה שעם הכרטיס קול.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by stingeR-,

אני הולך בקרוב לקבל את הפלזמה הנוכחית.. רציתי לדעת האם הסמסונג A450 טובה ממנה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708611 http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=b5aee1d2-ca9c-4148-840c-005128911bea לא מבין בזה כלל וכלל לכן אצטרך את עזרתכם

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  5. השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by sergeykp,

שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.

8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by or2077,

שמעו אני לא יודע מה אני צריך אם יש דבר כזה בכלל.... יש לי ממיר של הוט כבלים דיגיטלים.. יש לי מסך מחשב 19 של MAG לא דק וואד בומבה מפחיד להסתכל מצד (זה ממש לא יתרון).... עכשיו יש לי גם טלוויזיה בחדר של איזה חברה שהמציאו באותו הרגע.. טניסאקי או טנסיקיי.. משהו כזה ואני רוצה להעיף את הטלוויזיה.. יש אפשרות לראות את הממיר על הטלוויזיה , עכשיו אולי אני גם לא צריך לקנות כלום כי יש לי גם DVD APEX מקליט אם מישהו מכיר זה DRX8643... יש שם יציאת VGA אני לא אם זה אין או אואוט... כאילו אם זה מקור הקלטה כמו רוב הכניסות שם... או יציאה שאפשר לראות דרכה את הדברים וגם אם כן אני רוצה לראות טלוויזיה זמן שאני עושה משהו במחשב אז אני בכל אצטרף איזהשהו כרטיס כדי לראות עם תוכנה לא? סליחה על החפירה.…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by amit1242,

לא ידעתי כל כך איפה לפתוח....איך הכרטיס קול בלוח האם הזה? יש הבדל בכעלל בין כרטיסי הקול בלוחות האם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Shoko,

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Alroit,

שלום לכל המבינים בנושא ותודה מראש קיבלתי אתמול כרטיס TV של Compro VideoMAte H900 PCI לפי הביקורות הוא נראה כרטיס חזק ובאמת אחרי חיבור והתקנה למחשב וגם לממיר הדיגיטלי של HOT בחיבור S-VIDEO אני רואה ממש מצויין בתוכנה שבאה עם הכרטיס בבנדל. הבעיה היא כשאני מנסה להגדיר את ה-TV במדיה סנטר אני עובר את כל השלבים כולל זיהוי של ה- SVIDEO עד שאני מגיע לנושא של ה- IR המדיה סנטר מבקש ממני IR למרות שיש לי גם IR מותקן ופעיל ראו לינק למוצר :http://www.comprousa.com/en/product/h900f/h900f.html ובגלל שהוא לא מזהה שום IR למרות שקיים לא ניתן לסיים את הגדרת TV SIGNAL אשמח לעזרה בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by Be BEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by ophir555,

החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by ZiX,

המרחקים הם כאלה מטר מהמחשב.. ( אני רואה טלוויזיה באופן דיי קבוע כשאני יושב על המחשב) שתי מטר מהספה שיש לי בחדר.. ומטר וחצי מהמיטה שלי.. (הטלוויזיה תסתובב למי שלא הבין) בכל מקרה אני חושב שאולי 32 תשב אפילו יותר טוב למרחקים הנ''ל.. הייתי נשאר בכל מקרה על הסדרה של ה 7603 של פיליפס.. הבעיה שאני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה וחבל לי לא לנצל תכרטיס מסך שיש לי (4870X2 מי שמבין בתחום) ולכן יש צורך בטלוויזיה FHD.. עם זאת 80 אחוז מהתוכן שאני אצפה בו יהיה שידורי SD (יס מקס..) מתוכם הרבה שידורי ספורט וסדרות טלוויזיה.. בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמחשב (מהעמדה הזאת אני אצפה לרוב) יש לי העדפה לאיכות טובה בשידורי SD גם אם זה על חשבון איכויות ה HD של המסך.. בתור אחד שמאז ומעולם מחז…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by liiight,

שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  24. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

25. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים