עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by GoA,

קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by fairyscorp,

היי לכולם, מה המצב? אני מתלבט איזה רמקולים חדשים לקנות... השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה וסרטים, הייתי מעדיף 5.1 או 7.1 לנצל את היכולת בשביל לראות סרטים ולהנות מהסראונד וגם סאטלייטים וסאב טובים ואיכותיים למוזיקה... אני מוכן להוציא עד 1000 שקל בכיף אבל אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב הזה, מעבר לכך שיש לי חדר לא גדול מדי שלא זקוק לרמקולים יותר מדי עוצמתיים למרות שמוזיקה מבחינתי רק בפול ווליום יש לי כרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC שיכול לתמוך בכיף בחומרה מהסוג הזה. מה ההמלצות שלכם אנשים? (ורק כדי לסדר את האוזן... אני ממש אוהב צלילים נקיים וחדים, מוזיקה IS MY LIFE) תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by T-Flash,

האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by yuraxp,

שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

12. Started by Shoko,

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by Marklar,

אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by Shoq,

דודים שלי בארצות הברית ואני רוצה לקנות אוזניות... זה האוזניות שאני רציתי http://www.logitech.com/lang/images/0/3027.jpg אבל כל-כך הרבה אמרו לי שעדיף אוזניות סגורות שכבר נראה לי התייעשתי. ואם זה חשוב אז האוזניות הם בשביל משחקים\לראות סרטים בלילה. ועדיף מאוד שזה יהיה עם מיקרופון האוזניות תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. שלום התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח ההתלבטות שלי היא מבין השלושה הנ"ל מבאג: akg k311 jbl reference 210 pioneer se-cs22 מבאג הכי נוח לי לקנות ולא נוח לי על אוזניות in-ear לכל המגיבים.. אשמח לתגובה ממישו שהתנסה בהם או מכיר.. השימוש הוא עם איפוד. לילה טוב ותודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by Peri228,

יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by fillabong,

אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by cow king,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה חבר שלי המליץ לי על http://tms.co.il/product/3813 ComPro VideoMate H900 PCI Hardware MPEG Encoding שהוא אם שלט וPCI אבל אני לא בטוח שהוא תומך PAL עכשיו אולי יש כרטיס אחר שיותר מתאים שהדרישות שלי הם כרטיס PCI עם שלט עד 400 שקל בבקשה תענו כי זה דחוף

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by liiight,

שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.