עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Acrios,

יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

רציתי לדעת מתי יצא עדכון עברית לh10 ....לא עברית הפוכה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Elad91,

צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-300 למוזיקה, שיהיו אוזניות נורמליות (לא אוזניות כפתור, In ear), שיהיו נוחות, ולא גדולות מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. Started by tortit,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]

7. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  8. http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB

9. יש לי אפשרות לרכוש אזניות סנהייזר מדגם HD 205 או אזניות מדגם KOSS TD80 שנהם כמעט אותו המחיר סביב 300 שח שמעתי את שתיהן והיה לי נוח ושמיעה מצוינת בשנהם..... השימוש באזניות עבור סרטים ומוזיקה במחשב אני פשוט לא יודע במה לבחור אם למישהו יש המלצה לפי סוג השרות של תיקונים או נסיון אישי אשמח לקבל עצה FireFlash

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by asaf999,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by רן.ט,

אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  12. השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by adamginz,

שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21

15. יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by yuraxp,

חג שמח, אני מתלבט בין שני כרטיס קול 1-CREATIVE X-FI XTREME http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4251 2-CREATIVE SB AUDIOGY 2 PLATUNUM 2 EX [http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4753 מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by aaa111,

אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by zion789,

אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום אני מתכוון לקנות רדיו דיסק קורא MP3 של פיוניר ויש מספר דגמים שאני חושב עליהם (שהם בתקציב שלי) הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בין הדגמים ואם אפשר תגידו את ההבדלים ביניהם ומה הכי כדאי... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז תציעו אבל שלא יהיה יקר יותר . : PIONEER DEH-2850MP http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=600 דגם DEH-2800MP: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= :DEHP2750 http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401

24. Started by Omerole,

אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D

25. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

דיונים חדשים בפורומים