אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אחותי המעפנה הזאת שברה את הדיסקמן שלה ואני רוצה לקנות לה "עלק" (אמא שלי תשלם) חשבתי ללכת על הנגן ה Muvo NX 128MB Creative שיהיה חזק וקצת קשה להרוס אותו הרבה רשמו עליו שהוא עמיד אבל אני רוצה לעדעת עליו דבר אחד אפשר להרחיב לו אתה זיכרון ???? אם לא תנו הצעות אחרות עריכה : ניזכרתי במצע הזה של בזק בין לאומי והיתקשרתי לבדוק מודבר על מיני איפוד הדור החדש אם ה18 שועות נגינה ואחריות אצל ידע תיקשורת לשנה מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש ליקובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 15:50:50 ?????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות BT למכשיר סמסונג F480 ? עד כמה שידוע לי הוא תומך A2DP ובעל BT2.0. אני לא אודיופיל אבל חשובה לי איכות והעדר ניתוקים \ הפרעות. אני לא יכול לתת דוגמאות לאוזניות שהייתי רוצה כי אני לא מכיר כלום עדיפות לאוזניות קשת אחורית (אם אפשר שניתן יהיה לכוון, אבל לא הכרחי), מקשים לשליטה ומיקרופון זו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית וכל דבר נוסף שצורך סוללה לא הכרחי. סוללה שמאפשרת 6-5 + שעות האזנה רצופה חובה. והחשוב ביותר תקציב רצוי 350 שח, מקסימלי 400 שח.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי כניסה במחשב נייד של HP ולה 7 חורים(נקבה) אני מבין שמדובר בקומפוננט? עכשיו יש מתאם מיוחד שמעביר מ קומפוננט ל S-VIDEO?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי לצערי הרב האוזניות שלי הלכו לעולמן! :-[ לא חשוב איזה כרגע אבל אהבתי אותן. אני צריך אוזניות חדשות למיני דיסק אך אני מאמין רק לאוזניים שלי, איפה באזור המרכז יש חנות עם מבחר נורמאלי שאני יכול לבוא עם הנגן שלי ולנסות אוזניות.? וחות מזה אני לא יתנגד לכמה המלצות? : התקציב הוא באזור ה 300 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אלו מבין שתי האוזניות טובה יותר ונוחה יותר למישחקים? האם יש למישהו פה בפורום את ה- IROCK 1501?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותם לפוד שלי ? הם נמצאים על האייטונס אבל לא על הפוד. האם הפוד צריך להיות מחובר למחשב וצריך לעשות פעולה מסוימת? תנו לי פתרונות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מערכת קולנוע ביתיי בסכום שבין 4000 ל 3000 ש"ח מה דעתכם על רסיבר Marantz SR-4400 בסכום של 1600 ש"ח וסט רמקולים JBL SCS-140 בסכום של 1600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא משו יקר מדי פשוט שיהיה תחליף לטלויזיה, שנראה טוב במסך של המחשב את הטלוויזיה ויש לי ממיר שלהוט אז צריך חיבור מיוחד או משו ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, ברשותי רסיבר DENON 1603 שמחובר לזוג רצפתי JBL E60 וזוג אחורי מדפי שהפרדתי ממערכת סטריאו פיליפס. סה"כ 4 רמקולים. מקור ההשמעה העיקרי (99 אחוז) הוא המחשב, ושם מותקן לי כרטיס קול Creative Value 4.1 , אני חושב שהוא מוריד פה באיכות ושיש פוטנציאל ליותר. אשמח לשמוע איזה כרטיס קול אוכל להתאים למערכת הזו בסכום של עד 500 שקלים. בנוסף, אשמח מאוד לקבל קישורים למדריכים והסברים לגבי כרטיס קול כך שאוכל ללמוד על הנושא ולדעת מה לרכוש בנוסף להמלצותיכם תודה רבה וחג שמח, אורן.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים עם USB למחשב שדרכם אפשר לראות טלוויזיה ...התוכנה שקיבלתי בדיסק היא לא משהו ..הדרייבירים מותקנים...רק צריך תוכנה ... תודה...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
במדריך פריצה שפורסם פה באתר ישנה אופציה לשינוי הפונטים, האם מישהו מוכן לסכן את האייפוד שלו ולנסות להוסיף פונטים עבריים... ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-