עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא יכול לכתוב כמעט בשום מקום באינטרנט בעברית (אני צריך לפתוח NOTEPAD ואז להעתיק את זה) ובאנגלית חלק מהאותיות התבלבלו, כלומר כשאני לוחץ על A זה כותב Q וכשאני כותב Q זה כותב A

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. יש לי שלושה דיסיקם קשיחים במחשב ועכשיו פתאום אחד הדיסיקים לא רוצה לעלות... דרך המחשב שלי הוא שואל אותי יש אם לאתחל אותו ואני לא יודע מה לעשות.. אם אני אגיד לו כן כל מה שהיה שמה ימחק לא שיש לי ברירה, אין לי גישה לשם... למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול להחזיר לי את החומר?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by dvirs12,

מדי פעם, אחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב, פתאום המחשב מתחיל לעבוד לאט, אבל ממש לאט! לא כמו איטיות מחוסר זיכרון פנימי אלא כמו תקיעה , והוא לא נותן לכבות אותו בטוח (לא מהכפתור המיועד במקלדת ולא בלחיצה קצרה על הכפתור שבמארז שאמור לעשות כיבוי בטוח). הדבר שמיוחד במצב הזה זה שבעצם הנורית האדומה (של ה-IDE אני חושב) שבמארז ממשיכה לפעול, והנורית הירוקה שאמורה להיות של החשמל נכבית! אני חושב שזה לא הספק כי החלפתי אותו לפני מספר חודשים וגם לפני שהחלפתי אותו זה היה קורה לפעמים. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by Posford,

הייתה הפסקת חשמל והמחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. מהספק יש רעש מוזר כזה "פססססס..." והמאורר שלו לא נדלק. מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by d100,

לאחרונה, כמה מקשים במקלדת הפסיקו להגיב ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא עובדים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by MDK,

היי טוב מכיוון וחלק מהחיבורים בGTXP נדפקו החלטתי לחבר את הרמקולים לכרטיס קול ON BOARD ועכשיו אני שומע רק בשתי הקדמיים וכשאני מפעיל את הנורית M3D פתאום שומעים באחוריים אבל זה בגלל הEFFECT הכרטיס קול הוא CREATIVE 5880

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by BumbleBee,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי והרכבתי מחשב חדש (מפרט בצד). כשהמחשב עולה, מייד אחרי הלוגו של אסוס מופיעה האזהרה הבאה : WARNING: H/W MONITOR STATUS ABNORMAL. כשאני נכנס לביוס אני מגיע לתיקיה של power ולאחר מכן לתיקיית h/w monitoring , שם מופיעים לי באדום הדברים הבאים : VCORE VOLTAGE- 4.08V VOLTAGE 3.3 -4.08V 5V VOLTAGE-6.85V 12V VOLTAGE-16.32V אני מבין שכנראה יש יותר מדי מתח במסילות, אבל מה גורם לזה ? באותה תיקייה מופיעים גם הערכים של טמפ' המעבד וטמפ' לוח האם, שניהם מינוס 128 מע' צלזיוס (תקלה כמובן). יש קשר בין הדברים ? לציין שלאחר שאני מאשר את ההודעה ב POST ה-win עולה כרגיל ללא בעיות, הטמפ' תקינות והכל עובד. הביוס מעודכן לגירסה האחרונה שלו, יש למישהו רעיון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה אני מעלה ת'מחשב ואז שהוא רושם בהתחלה כמה מגה הרץ במחשב וזה.. אז רשום system ram 12 המספרים עולים בקפיצות של 4 ואז המחשב אחרי זה לא עולה.. אני מגיע לביוס וזה לא מזהה תארד דיסק! ואם זה מזהה תארד דיסק אז בבוט אין לי אפשרות שיעלה הוינדוס מארד דיסק ! יכול ליהות שהלוח אם דפוק!? ואיך אני יכול לדעת אם כן או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום, הבעיה באמת דחופה מהעובדה שהאינטרנט עלול ליפול לי שוב בדקות הקרובות. הבעיה היא כזו- הרשת שלי תקינה (כך לפי דבריו של נציג תמיכה מבזק), אך האקספלורר לא מציג דפי אינטרנט. בנוסף, כאשר ניסינו ל"לשלוח" פינג לאתר כלשהו של בזק זה אכן קלט מה שמוכיח שהבעיה היא באקספלורר (הפיירפוקס כלל לא פועל). לאחר 31 דקות שיחה איתו בטלפון שלא הובילו לשום מקום, עשיתי שיחזור מערכת והאינטרנט אכן פעל! זו הייתה הקלה לכמה דקות אך לאחר מכן הסתבר שהבעיה חזרה וחזרה, כך כשלוש פעמים. אין לי מושג מה יכול לפתור את הבעיה ומה יכול לגרום לה. אולי זה הAVG? הZONE ALARM? אשמח לתשובות, אני אובד עצות!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים את הלוח שרשום בכותרת. חיברתי את כול הרכיבים ללוח . וכאשר הדלקתי את המחשב הוא כבה לי ואז נדלק שוב מחדש ועבד רגיל וגם הPC SPEKER ממשיך לצפצף למרות שהכול עולה רגיל מה לעשות? מישה יודע למה זה? קרה פה לעוד מישהו את הבעיות שתארתי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by Cilay,

לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by ziv,

המחשב שלי לא ניכנס לי לאיי סי קיו ולעוד כמה תוכנות וזה משגע אותי עצות בבקשה דחוף

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. השארתי את האינטרנט דולק כבר כמה פעמים כמה שעות אחרי שאני חוזר זה מתנתק איך אפשר להשאיר אותו שיהיה דולק פלייייז !?!!?!?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by blackwolf,

שלום במחשב שלי נשרף הספק כנראה בגלל שהמאורר של הספק נתקע. אני צריך המלצה לספק כוח מה שהיה לי במחשב היה 300W ג'נרי המפרט שלי : P4 2.4GHZ 512 DDR RADEON 9250 את כל השאר אני לא זוכר מה אתם אומרים על הספק הזה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2839 יתאים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by arake,

יש לי צורב חדש כאילו כמה חודשים ושאני צורב דיסקים הם קופצים אני לא יודע למה זה לא רק שיר אחד וזה לא רק פעם אחת מה לעשות?? יש אחריות לזה או מה ?? זה הדיסקים? ובדקתי זה קשור למהירות צריבה כי הורדתי את זה עד הסוף

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. מקבל את ההודעה הבאה תודה למגיבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by shimon18,

אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. Started by Kopatch,

אוקי אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל ננסה בכל זאת קניתי היות איזה נגן MP3 וקיבלתי איתו מטעם עכשיו אני צריך להגדיר במטען איזה קוטביות הנגן משתמש ואני לא בטוח איך לקרוא את הסימנים על המכשיר מה שמצויר זה מצד ימין יש פלוס שמחובר בקו לעיגול מלא, מסביב לעיגול המלא יש חצי עיגול ריק שמתחבר עם קו למינוס. אז מה זה אומר? איזו קוטביות זאת? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. שלום, יש לי את הלוח אם כפי שרשום בכותרת, אבל יש לי בעיה חמורה מאוד. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הכללי ללוח אם המחשב קורס למסך כחול , ניסיתי להתקין גם מהדיסק וגם מהאינטרנט. אני ממש נואש ולא יודע מה לעשות פירמטטתי כבר איזה 6 פעמים (נימעס) מישהוא יודע איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים, מחכה לתשובות מהירות כי אני אל המחשב של אחותי ולא יודע מה לעשות. האם אני יכול להתקין את הדרייבר לכריס מסך וכו' בלי להתקין את הדרייביר ללוח אם קודם??

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. המחשב שלי נדבק כנראה בוירוס שגורם למחשב להכבה. נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור והסבר שהכיבוי נעשה בגלל NT AUTORITY\SYSTEM 32 מספר הטעות הוא: 2147483641 האם זה וירוס? האם יש לו אנטי באינטרנט? דרך אגב הבן שלי אמר שגם המחשב שלו נדבק בזה וזה וירוס שקיבלנו כנראה דרך הICQ

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by Raz20,

עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים