עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dark Respect,

שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by Raz20,

יש לי וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מצליח למחוק , השם של הוירוס זה ככה : worm.win32.warezov.ai ההודעה שעולה לי כל פעם היא זאת : מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  3. קניתי השבוע את המפרט הבא: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2V זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN כאשר אני מנסה להריץ עליו את התקנת ווינדוז XP SP2 עוד בשלב הכנת הקבצים (מיד לאחר שהוא נותן אפשרות לF6 למשהו ו F2 לריקוורי) בשניה שהוא אומר windows is starting מופיע המסך הכחול שהמחשב מכבה את עצמו על מנת למנוע …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש . והארד דיסק שלי (250) מחולק לשניים. מחיצה קטנה בעבור מערכת ההפעלה והאחרת, הגדולה יותר, לשאר הדברים. הבנתי 'שמניעת ביצוע הנתונים' מגנה עלי מקודים זדוניים ו/או של "יפי נפש" המנסים לפגוע במיקום הזיכרון המפעיל את כול התוכניות והלאה. מה לעשות שבכול פעם שאני פותח ת'תיקייה, השגיאה עולה ומנטרלת לי את הפעולה הכי שיגרתית שיש... כמו העברת נתונים ממקום למקום... מה עלי לעשות וכיצד לנהוג. תודה על הסבלנות.[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 18:38:02 מצרף מסמך לצפייה בנושא הנ"ל. תודה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  5. INTEL 965L 7600GS. אין אפילו TVOUT ב BOOT!! החלפתי כבלים ודרייברים ואיפסתי ביוס ועדכנתי לגירסא החדשה ביותר ושום דבר. אפילו בתוכנה לא רואים אפשרות של מסך שני לאיפשור. מישהו מכיר תקלה בכרטיסי מסך שרק ה TVOUT לא עובד? הכרטיס באחריות, לממש?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תגידו לי אם זה בסדר . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by dj_poo,

אוקי זה הכל התחיל בכך שניסיתי לנקות את המחשב אז אמרתי שפעם ב 4 שנים מותר להוציא את המאורר של המעבד ולנקות רק שהוצאתי את המאורר יצא יחד איתו גם המעבד וכל הפינים של המעבד שלי התעקמו בכל מקרה הצלחתי לארגן לי מעבד חדש אבל עכשיו המסך שלי לא נידלק אמרתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך אבל לא הכרטיס מסך בסדר גמור אמרתי אולי בעיה במסך הלכתי למסך של אחי חיברתי את המחשב ועדיין לא נידלק המחשב יש למישהו מושג מה הבעיה כי לי כבר אין אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם ואני חושש שזה יהיה הלוח תודה רבה עידן אה דרך אגב עוד בעיה מוזרה למחשב של אחי קנו לוח אם אני חיברתי אותו המחשב נידלק ואחרי 5 שניות הוא ניכבה בשינית יש לכם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by דוקטור קוף,

ספק כח SPL זה גנריק ?

9. Started by aviran,

קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  10. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  11. כאשר אני ימצא ביישום למשל כמו הדפדפן.. לפעמים זה יוצא לי ממנו לבד ומראה לי שגיאת זיכרון ורשום סגור או ביטול.. וכל מיני אותיות ומספרים באנגלית בהודעת השגיאה? ממה נובעת ההודעה הזאת שסוגרת את היישום? זה קורה לי גם לפעמים במירנדה וגם בפיפא וכל מיני.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אני מתקין עכשיו מחשב חדש מערכת XP פרופשיונאל >>> ללא SP2 כרגע הדיסק הוא חדש >>> 250G האם יש בעיה להתקין מחיצה אחת של 250 ? כי איפשהו ניזכרתי ששמעתי שללא ה SP זה לא יכול להתקין 250 כרגע בחרתי באופציית פירמוט המלאה/הארוכה...וזה מתקדם מאוד לאט יכול להיות שזה יתקע? לפני הסוף? ואם כן >>> מה אני עושה? 1. מתחיל מחדש ומחלק ל 2 מחיצות? 2. כדאי ליבחור באופצייה הארוכה/מלאה? או בקצרה/מהירה בבקשה תענו מהר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by achiya1,

אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by מכירה,

ניסיתי להסיר תוכנה כולשהי וכנראה לחצתי על משהו שביטל לי את האפשרות להכניס את המחשב למצב המתנה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. אז ככה...מחשב נייד DELL INSPIRON 2200 נתקע לי, כל פעם בשלב אחר, אבל לא יותר מכמה דק' אחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה (בהתחלה סחב יותר זמן ומתקצר בהדרגה...) את הארד-דיסק בדקתי במחשב אחר ועובד מצויין! עשיתי את הבדיקה שיש עם הביוס בהתחלה והוא מצא לי 2 תקלות, זה מה שרשום: 1)the RTC 'seconds' register is not updating 2)internal timer channel 0(mode3) is generating the worng...משהו למישהו יש מושג מה זה אומר?? ?? ?? ?? ??? אני נואש פה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום לכולם. לא מזמן התקנתי מערכת הפעל חדשה windoes xp pro sp2. קודם כל ברצוני להגיד שלפני ההתקנה של הווינדוס הדיסק און קיי עבד טוב מאוד. עכשיו במערכת ההפעלה החדשה ברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי למחשב אני מקבל מסך כחול של הווינדוס ובו הוא אומר שהמערכת כיבתה את עצמה עקב אחד הרכיבים שעשה בעיות. מה שהוא מציע זה להפעיל מחדש את המחשב ואם זה קורה יותר מפעם אחת אז לעדכן את הדריבריים של החומרה שלך. התקנתי את כל הדרייברים שיש לי ללוח האם כולל הדרייברים של הUSB 2. אני רק רוצה להגיד שהדיסק און קיי ריק (פירמטתי אותו במחשב אחר) ככה שאין בו איזה וירוסים או מזיקים שונים. אין לו חברה מסוימת והוא נקנה ב**** (אני לא יודע אם אפשר לפרסם חנויות אז מצטער אם אסור) כל מי שיכול לעזור לי אני יודה …

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  18. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

יש לי מחשב, עכשיו נגיד אני מוסיף עוד סטיק של RAM , וכאשר אני מדליק תמחשב הוא עובד אבל לא רואים במסך כלום , אני מכבה אותו ומוציא את הסוללה העגולה שבלוח אם ולא עוזר, המחשב לא נדלק.מה שעשיתי הוא כזה דבר: יש לי במחשב רק כונן קשיח אחד, וכאמור בלוח אם יש כמה יציאות לכונננים קשיחים, אז מה שעשיתי הוא שהחלפתח לקבל אחר והופ המחשב נדלק, למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Opie,

יש לי מחשב AMD עם כרטיס רשת ONBORD הוא מוגדר כמו שצריך(My computer>>properties>>hardware>>Device Manager) אך לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט, חיברתי כרטיס רשת נוסף וניסיתי להתחבר באמצעותו אך שוב הוא הוגדר אך לא אפשר להתחבר לאינטרנט. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  21. אהלן .. מישהו כאן יודע במקרה איך אני יכול לצפות בערוץ טלויזיה במחשב שנחסם לתושבי הארץ ורק תושבי חו"ל יכולים לראות אותו פרוקסי לא עוזר ניסיתי כבר .. מה עוד אפשר לעשות זה חשוב..?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by Opie,

כרטיס מסך 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache יש אפשרות לחבר את הלפטופ לטלויזיה אין יציאה לTV

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .

24. Started by Lol10k,

יש לנו 2 מחשבים בבית,מחוברים למודם אחד. במחשב אחד מסך CRT ובשני LCD. כאשר האינטרנט מחובר בLCD,הוא מרצד חושילינג :-X ושאני גולש בCRT בדפים לבנים,המסך עושה רעשים מחדירים בתדרים גבוהים שמפוצצים לי את המוח. מה יכולה להיות הבעיה? (ד.א התקשרתי עכשיו להוט והם פשוט נפנפו אותי,למרות שזה ברור שבמקרה של הLCD זאת בעיה שלהם)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  25. יש דבר כזה זיכרון TURBO ? קניתי זיכרון TURBO PQ1/I ויש לי הרגשה שזה סתם גימיק שיווקי .. יש הבדל בין זיכרון רגיל לטורבו ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים