תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
איך זה יכול להיות ? המחשב עולה ומבקש לבחור מערכת הפעלה "כמו שיש 2 " ויש 1 !!! למה ? אפילו באפשרויות יש 1 !!! כל RESET אני צריך ללחוץ על השורה המעצבנת ורק אחר כך המערכת ההפעלה עולה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי עוזר לי ? הכוונה היא לא להודעות עצמן = שאת זה אני מכיר אלא לכל הגדרות החשבונות / ספר הכתובות / והגדרות הניתוב והסינון דואר = ב OE THX
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן יש לי דונגל בלוטות' מזה מס' חודשים שעבד בסדר גמור עד לפני כמה ימים, ומאז הוא פשוט מסרב לתת לי גישה למכשירים (בערך)! המכשירים המדוברים הם פלאפון נוקיה N73 ומקלט GPS של HOLUX שלפני הוא דיבר איתם בלי בעיה. עם הפלאפון זה מוזר כי תוכנות כן מצליחות לתקשר עם המחשב (לדוגמא תוכנה שהופכת את הפלאפון למן שלט רחוק למחשב), אבל לפתוח את הסייר קבצים של המכשיר מהמחשב שלי פתאום אי אפשר. ה GPS בכלל לא מתחבר. אגב הוא מזהה את המכשירים ומצליח להתחבר, הוא פשוט לא נותן לי גישה אליהם או משהו.... מישהו מבין מזה משהו? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הדיסק מחובר לבד וללא רייד ל asus p5w DH הוא מזוהה בשמו בביוס אם כי כudma5. כשאני עושה בוט עם דיסק של win xp אחרי הפורמט הוא אומר שהפורמט נכשל (גם במלא וגם במהיר). מה עושים? אני לא מאמין שהוא דפוק פיזית כי היום הוצאתי מאריזה - הוא חדש לגמרי. למישהו יש רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל הנה המפרט: מעבד: amd athlon 3500+ לוח: ASUS A8R32-MVP Deluxe לינק ליצרן - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=268&model=1042&modelmenu=1 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600 GT TDH לינק ליצרן - http://www.leadtek.com/usa/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=265 זיכרונות: Samsung א זוכר דגם מדוייק עכשיו הנה הבעיה לפני כמה חודשים אני כבר לא זוכר בדיוק מה קרה אבל עשיתי איזה התקנה כלשהי של דרייבר או משהו כזה ופתאום הכרטיס רשת הראשון שלי מתוך ה 2 התקלקל כשאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת השני הכל עובד סבבה ובביוס שני הכרטיסים על enable אבל ברגע שאני מכניס את הכבל של המודם לכרטיס רשת הראשון המחשב קופא באותה השניה וזהו רק ר…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום זה ואשמח לקבל הנחיות לטיפול ב-3 בעיות קבועות שיש לי במחשב: 1. תוך כדי עבודה כאשר אני מנסה לפתוח חלון חדש הגלישה נעצרת וקיימת הודעה "מחפש הגדרות PROXY". רק לאחר דקות ארוכות המחשב ממשיך בפעולה כאילו לא קרה כלום. ענין זה קורה לעיתים קרובות. 2. בכיבוי המחשב לאחר היציאה המסודרת יוצאת הודעה ויש צורך ללחוץ "ENTER" ואז המחשב כבה אך נותר על המסך הלוגו של WINDOWS, ואז רק בלחיצה ידנית על המפסק הראשי המחשב כבה לגמרי. 3. כשהמחשב עולה הוא תמיד נמצא ב-NUM LOCK וצריך ללחוץ על כפתור זה ע"מ להוציאו מהמצב. למה זה קורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ויסטה מסך כחול פעם ביום זה קורה לרוב כשטורנט ואמיול עובדים . בבקשה עזרה בdmp http://www.file2host.com/220954
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני חייב אותה לא יודע מאיפה להשיג .
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום מחשב חדש, המחשב עולה אך אחרי כמה שניות הוא נכבה לי, כאשר אני מנסה להיכנס לביוס -נכבה אני מריץ דיסק התקנה של OS, אחרי מס' שנוי - נכבה לוח G965P-DS3 מעבד - E6300 ספק ליברטי 400W אני מיואש, בבקשה עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לשים את המשכה על כל המעבד או רק במרכז?...כי באיי אמ די 3000 שהיה לי שמתי רק על הליבה המלבנית. איך זה כאן?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קודם כל מפרט המחשב: Amd 3000+ (939) athlon 512MB ram לוח אם: Abit AN8-ULTRA (עם גירסאת הBIOS שאיתה הוא הגיע, לא הכי חדשה בוודאות) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT. לא כיביתי את המחשב משהו כמו חודשיים. אתמול כיביתי אותו וכשהדלקתי קיבלתי את ההודעה הזאת בBOOT. עכשיו לחצתי F1 והמחשב עלה כרגיל. יש לי על לוח האם מעין צג כזה שמציג ספרות ואותיות של הודעות שגיאה ומה שרשום בחוברת בנוגע לשגיאה (7F) זה לבטל את הSplashScreen של ABIT אם אין שום שגיאה. ניסיתי את זה ועדיין ההודעה הזאת מופיעה.. מישהו יודע איך ניתן לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם עידכון ביוס יעזור? אני לא רוצה סתם לעדכן את הביוס כי זה לא משהו שהייתי רוצה להתעסק איתו. אגב, ניסיתי לעשות Load Optimized Defaults, וזה …
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, חיברתי ספק כח חדש למחשב. בספק הכח החדש אין סוג של חיבור שהיה מחובר ללוח האם ממש ליד הגוש הגדול של ה20 חוטים. בתמונה יש את החיבור שלא קיים בחדש ולמרות זאת המחשב פועל. מה החיבור הזה? האם המחשב שלי בסכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 2 מחשבים בחיבור USB או משהו כזה... תודה......
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש והוא מתחבר עם SATA2 הכונן הישן הוא בחיבור ישן (PATA) השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הכונן הישן ככונן נוסף ולהשתמש בחדש ככונן עיקרי (כאשר מערכת ההפעלה מותקנת אליו)?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
חזרתי היום לפנות בוקר מטיול לפולין מהבצפר, כמובן שצילמתי הרבה תמונות שצריך להעביר למחשב. הדלקתי את המחשב לפני כשעה (לא נגעתי בו כל היום) כדי להעביר את התמונות למחשב, והמחשב לא עולה לי... אני לוחץ על כפתור ההפעלה, המאוורים נדלקים לשנייה ונכבים (גם הלדים של המאווררים) ורק לד אחד נשאר לפעול... הלד מעל הזכרונות (הוא אמור להראות שהזיכרון פועל כמו שצריך?)... המחשב לא עולה לא משנה כמה אני לוחץ על כפתור ההפעלה זה המחשב בראשי שלי, אז אני צריך עזרה דחוף... תודה מראש על העזרה... http://www.youtube.com/watch?v=zn3mP_FIXFY
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בחיי שזו האבא של הבעיות המוזרות שקרו לי השנה אני מתקין עכשיו מחשב חדש > כרטיס 7300GT היגיע עם דרייבר בגירסת 9.1 או משהו כזה ניכנסתי לכאן כדי להוריד מקרייברים לכרטיס מסך http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp בחרתי הכל נכון(גרפיקס דרייברז > סידרה 7 ) הגעתי לכאן(קיבינימט) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html שזו גירסה הרבה יותר ישנה מימה שהיגיע אפילו עם הכרטיס!!! וזה המסך הנכון!(שמצאתי כאן בפורום) http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html אז מה קורה כאן ? למה מנוע הבחירה מפנה לגירסה ישנה ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הבעיה התחילה ממזמן, כשכל פעם שנדלק המסך הוא חשוך מן הרגיל. קשה לראות, אך הבעיה חולפת לאחר זמן מה. כעט הבעיה קבועה, וכל הזמן המסך חשוך ובלתי ניתן לשימוש כמעט (קשה לי לכתוב את ההודעה למשל). המסך הוא מסך פלזמה מחברת INFINITY. הבעיה קיימת רק במסך, אם מחליפים למחשב מסך הכל מסתדר, רק המרקע הספיציפי של הפלזמה חשוך. לתקן בבית? לאיזה טכנאי לפנות? איזה סוג מעבדה מטפלת בדברים כאלה? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני לא משחק במחשב אז חשבתי שאין שום בעיות, אך עכשיו כשאני משחק קצת בפיפא המחשב עושה ריסט לעצמו כל רבע שעה בזמן משחק. מכיוון שבעבודה רגילה הוא עובד בסדר אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אשר לא עומד אולי בעומס של המשחקים. המפרט שלי : AMD 2500Barton, abit nf7-s, 1.5RAM,ATI 9500pro מקווה שמישהו יכול לעזור לי בעניין הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-