תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ati הוא נותן שתי הודעות 1. 2. הוא נותן לי להתקין רק מהדיסק שבא עם הכרטיס, אבל זה דרייבר ישן (גרסא 6.10, וכבר יש 6.11). מה זה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. המחשב התחיל פתאום לקפוא, לפני הפירמוט התקנתי AIDA ונדהמתי: הטמפרטורה של המעבד היא 65 מעלות. המעבד הוא: AMD ATHLON XP-A 1824 MHZ. האם אפשר לסמוך על איידה ? ואם כן האם אני בצרות ? ואיך אפשר לפתור את זה כי כל המאווררים עובדים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל מספר שעות או מספר ימים, המחשב נכנס ל Sleep Mode (כנראה) ולא יכול לצאת ממנו. כאשר אני מדליק את המסך, כתוב בפינתו השמאלית העליונה: Analog ולאחר מכן Digital וחוזר חלילה, לדעתי הוא מנסה לחפש Source, ובסוף הוא כותב שהוא נכנס למצב שינה, אבל הקשות על המקלדת והזזת העכבר לא מעירות אף דב משנתו. רק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, ואז הדלקה חוזרת, מאפשרת לעבוד על המחשב. גם לאחר שביטלתי את כל מצב הכניסה לשינה במערכת ההפעלה (Windows 8), הדיסק הקשיח אף פעם לא נכבה, כנ"ל המסך וכו' - זה לא עזר. חשבתי על התחממות יתר של המחשב, במיוחד לאור העובדה שהמאוורר שבגב המארז לעיתים מפסיק להסתובב, אבל מייד לאחר ההדלקה החוזרת אני רואה שהטמפרטורה תקינה (~50 מעלות) (והוא גם לא הפסיק להסתובב), "מייד" הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היה לי במחשב הארד דיסק רגיל (IDE?) והבאתי עוד אחד SATA,התקנתי על החדש את הוינדוס ושאני רוצה לחבר את הישן (עליו יש עדיין את הווינדוס עם דברים שאני צריך) המחשב לא מעלה את הוינדוס. יש לי שני כונני סי די רום ששניהם על CS ושיחקתי את כל הג'מפרים של ההארד דיסק הישן אבל הווינדוס פשוט לא עולה לי. איך אני מעלה את המחשב עם ההארד דיסק הישן בכדי להעביר לחדש את כל מה ששמרתי ואז אני כבר אמחק אותה לגמריי?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה מחשב חדש6300 ולוח אם של אסוס P5L MX למחשב החדש העברתי את אחד ההרדיסקים (מהמחשב הישן) WD80 גיגה NTFS (עליו מעולם לא הותקנה מערכת הפעלה...) לאחר שאני מפעיל את המחשב (הCD של הWIN XP 64 BIT בפנים) אני אומר שאני רוצה להתקין את הWIN ואז במסך ההתקנה מופיעים 2 כוננים : אחד של 8 מגה כ unpartitioned והשני של 76גיגה כאשר אני מנסה להתקין על ה76 גיגה הוא אומר שהדיסק DOES NOT CONTAIN A WINDOWS-COMPATIBLE PARTITION ולכן אי אפשר להתקין את הWIN יש5 גיגה וקצת פנוי על הדיסק האם מישהו יכול לעזור?? כמובן שברצוני לשמור על הנתונים הקיימים על הדיסק בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 ואני על רוזלוציה של 1024X768 ומסך שלי הוא PREVIOEW משהו כזה נו אתם יודעים ושאני על הרוזלוציה הזאת אני לא יכול להעביר ל יותר מ60 HZ במסך והכרטיס עצמו יכול ניסיתי אצל חבר שלי!! ורק על 800X600 אני יכול להגיע ל85HZ והHZ חשוב כי 60 הורס את העיניים ואני לא מסוגל להיות על 800X600 אז אני מבקש 2 דברים 1. אם אתם יכולים למצוא לי דרייברים למסך PROVIEW אני זוכר שזה דגם 770 או 700 ומשהו אני לא זוכר במדיוק אבל נראה לי שזה ה770! 2.שאלה אם אני יהיה על 85HZ אז המשחקים יזוזו יותר טוב? כי לחבר שלי יש כרטיס מסך OB ושהוא שיחק ב GTA3 זה לא זז ושהוא שם על 85HZ המחשק זז בהרבה יותר טוב אבל לא הכי מושלם אז אני לא יודע אם המשחקים והמחשב יזוז יותר טוב! מה אתם או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום שלום כבר כמה זמן שאני מנסה להתקין מחדש את המחשב של ההורים של חברה שלי - אבל המחשב די צולע עם המון בעיות - אחת הבעיות העקריות שאני נתקע עליהם היא שאני לא מצליח להריץ את תוכנת ההתקנה של חלונות מה CD אני פשוט לא מצליח להכנס לביוס (ניסיתי DEL או F4 - אם אני זוכר נכון) ואפילו כל כפתור אפשרי על מנת להצליח להגדיר שיתחיל את ה BOOT מה CD - הכונן דיסקטים דפוק שם ככה שאי אפשר לעלות עם דיסק איתחול ... מישהו יכול להסביר לי איך להכנס לביוס (אני ממש לא יודע איזה לוח אם זה ובגלל יושנו (ישן) אין להם כבר שום דוקומנטציה שלו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תמיד שאני רוצה לעשות ריסט או לכבות את המחשב זה עושה לי מסך כחול בתוכנה BlueScreenView זה מראה לי את השגיאה הזאת A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe CRITICAL_OBJECT_TERMINATION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installe…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-