תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האוזניות האלו עולות משהו כמו 400 שקל וכרגע אני לא שומע באוזן שמאל , האם אני יכול לפתור את זה איכשהו ? אני רואה מעל האוזן השמאלית כמו חוט חשוף אולי זה זה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל לא ממש ידעתי איפה להעלות את זה.. יש לי מחשב בן כשנה... פנטיום 4 3.2GHz. עם512MB זיכרון...לוח אם intel rock lake כשקניתי את המחשב הוא היה ממש ממש מהיר, ועבד עם כל דבר שהעלתי עליו באותו הזמן... לאט לאט המחשב התחיל לרדת במהירות עד למצב שעכשיו הוא לפעמים קצת נתקע כשהאינטרנט ממוזער ואני מגדיל אותו חזרה...שזה פטאתי לחלוטין... ניסיתי לסרוק באנטיווירוס, Adaware, ב-Advanced system optimizer, ב-registry mechanic, פועל עם CPUidle, ניסיתי לפרמט אותו כמה פעמים בעבר, ניקיתי אותו מאבק, יש לו מאוורר מובנה על הCPU ואחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... אבל שום דבר לא ממש שינה כלום.... הטמפ של הCPU עכשיו בממוצא ותמיד הייתה כ65 C.....מחוברים אליו שני כ…
-
- 22 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חיבור USB יש ניתוק פתאומי עלי לנתק ולחבר בשביל שהיא תחזור לחיים או לאתחל מה עליי לעשות בכדיי למנוע את התופעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מריתץ את ההתקנה, ואחרי איזה דקה האשף כותב לי שלא נמצא הארד-דיסק אגב, זה הארד-דיסק SATA
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני מסדר ת'בעיה הזאת האתר מוצג לי נורא מוזר פתאום בפייר פוקס [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי חבר שיש לו את הלוח הנ"ל , לא ניתן ליכנס ל-hardware monitor (זהו המקום שרואים בו את הטמפרטורות ואת הסל"ד של המאווררים) עידכנו ביוס לגירסה 1004 והבעיה לא נפתרה , מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת או שלחילופין יודע איך פותרים אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X1270 משולבת אחרי איזה חודש שלא השתמשתי בה היא כאילו נעלמה מהמחשב עצמו ז''א דרייברים ושטויות כאילו אין מדפסת אבל אני עדיין יכול לסרוק כשאני נכנס ללוח הבקרה ומדפסות לעשות הוספת מדפסת ולנסות להתקין מחדש זה נותן לי הודעת שגיאה : השלמת הפעולה לא הצליחה. שירות ההדפסה ברקע לא פועל מה לעשות?? תודה לעוזרים. [אני משער שאיכשהו שירות ההדפסה ברקע הפך ללא פעיל, אז מה אני עושה או איך אני הופך אותו לפעיל?]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יודע שהתקן החדש של המחשבים החדשים הוא USB2 אבל בכל זאת - חיברתי מצרמה דיגיטאלית למחשב>> להעלות תמונות וזה לא עולה הרבה יותר מהר = אותו קצב כמו במחשב הישן כשניכנסתי למנהל ההתקנים > לא ראיתי USB2 שם ברשימה החומרה יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר מיוחד? THX
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מליח לירשום נגיד משהו בשביל לחפש בגוגל מה אני עושה? בקיצור לא מצליח לירשום באתרים באינטרנט (אני רושם הודעה דרך חבר שלי) אה עכשיו ראיתי שגם במחשב עצמו אני לא יכול לירשום כמו במנוע חיפוש של המחשב מה לעשות ??
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה שהביצועים שלו יהיו יותר טובים..מה אני יכול לקנות וזה ישפר לי את מיהרות המחשב.. הינה המפרט.. COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI TOWER CASE - no PSU THERMALTAKE 420W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS ZALMAN 7000 Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II INTEL LEMONT (P965) - FIREWIRE - LAN 1000 - ATX Corsair 512MB X2 DDR2 667 VS1GBKIT667 LEADTEK - PX7600 GS EXTREME TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail Thermaltake SILENT CAT 120 מה אני צריך לקנות שהמחשב יהיה סוס יותר!!!???.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 זכרונות של G.Skill 667 GHz 2048. כשאני מדליק את המחשב, זה כותב לי 554, זאת אומרת זה מכוון על 554, כי דיברתי עם נועה מחשבים והם אמרו לי שצריך לכוון בביוס, ניסיתי לכוון ולא הצלחתי.. צריך את עזרתכם להעביר את זה ל667 ! תעזרו לי.... למה אף אחד לא מגיב?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאחר שאני גומר את השימושים שונים במחשב בלילה אני מכבה אותו בצורה רגילה וזהו, עכשיו הבעיה מתחילה באמצע הלילה המחשב נידלק לבד נותן ציפצופים ומיתכבה מה גורם לזה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב שכול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט אבל כול פעם עשר דקות ועושה ריסטרט וכשאני מכבה את הוינדוס הוינדוס נכבה אבל הבעיה שהמחשב לא .הוא פשוט מוקפא נקפא ... אין לא יכול לעשות כלום לא במקלדת ולא בעכבר הם פשוט נשארים נדלקים עם המחשב .. והמחשב ממשיך לפעול כאילו שלא נתתי הוראה לכבות אבל הוינדוס כן ..... המחשב הוא פנטיום 3 היתה לו בעיה ב hard disk אבל החלפתיי אותו וזהו היום הוא עובד אבל עושה ריסטרטים כול הזמן ו הכיבוי שלו ו גם הטמפרטורה של המחשב היא לפעמים 30 או 40 בלי כלום שאפעיל מהתוכנות ו פתאום עולה ל 90 או אפילו 100 ואני לא פותח שןם דבר .... למחשב יש 2 מאוורים אחת על ה cpu ואחת מאחור......
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-