תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת את המשחק שצורך הכי הרבה כוח, ושיהיה לו צורך בחומרה הכי חדשנית שיכול, שינצל הכי הרבה את המעבד וכדומה. בקיצור, שיהיה המשחק הכי כבד שיצא איי פעם, אבקש שתכתבו רק את המשחקים שיצאו לשוק או בחו"ל או בארץ (זה לא משנה), וששם המשחק יכתב באנגלית. תודה למי שעוזר!!!
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם. התקנתי ללקוח שלי לוח אם של GIGBYTE DS4 עם מעבד קונרו E6300 השאר לא חשוב. לאחר התקנת מערכת ההפעלה+הדריברים של הלוח אם נסתמנה בעיה מוזרה:כאשר מכניסים דיסק ריק לכונן יש הפניה של שגיאה שאומרת שאי אפשר לפנות לכונן הנ"ל אך כאשר דיסק מלא אין בעיה... סדר פעולות שעשיתי: התקנתי שוב מערכת הפעלה, החלפתי צורבים שונים גם סוגים שונים, החלפתי צמה IDE, עידכנתי ביוס לגירסה חדשה F8 כל זה לא עזר לי להגיע לפתרון. השאלה היא: אם למישהו יש מושג או שנתקל בבעיה או איזה עדכון של החברה אני אשמח לדעת???? כרגע התקנתי לו צורב SATA והכל עובד. בתודה מראש אייל
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי ביקש ממני לבדוק מה קורה עם המחשב שלו, הוא כל הזמן קורס ועושה ריסטארטים, בדקתי את המחשב וגיליתי שיש לו בעיית חום חמורה (המעבד מגיע ל 90 מעלות במאמץ ו 80 בלי) בלי קשר לזה הבפנים של המארז חם (מרגישים) נגעתי בסינק של המעבד (וכן אני יודע שזה לא חכם) והוא רותח אז הבעיה היא לא במשחה הטרמית, המאורר פועל כמו שצריך ואין לי מושג מה לעשות, אני לא רוצה להגיד לו שהוא צריך להוציא עוד כסף כדי לתקן את זה, יש דרך אחרת? ודבר שני יש לי עוד חבר עם אותה בעיה ואצלו יש גם בעייה שהמתח של ה 2.5 מוציא רק 1.6 זה משפיע?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והאמת שאני מרגיש שהווינדוס קצת בעייתי אצלי- כשאני עושה כיבוי למחשב הוא "שומר הגדרות" ומשם לא זז, כשאני עוסק בדברים רגילים כמו אינטרנט וורד הכל עובד מהר אבל לא כמו שציפתי לכן, אני בדקתי את התהליכים שפועלים במחשב וגיליתי רק שאני מפעיל את המחשב אז פועלים איזה 42 תהליכים והמחשב משתמש בכ 600MB זיכרון למרות שמבחינה מעשית חוץ מאימיול שפועל אני לא רואה סיבה לשאיבצ זיכרון כה גדול כאשר שום תוכנה/משחק לא פועלים.-לעומת המחשב הישן שצרך כ 170 MB זיכרון. אז אני צילמתי את ה"התהליכים" שרצים לי במחשב ואני אשמח אם תגידו לי אם משהו נראה לא כשורה. ד"א הנה המפרט: E6300 945p-s3 2 ג'יגה זיכרון
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי. הנה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2283 כפי שאתם רואים העידכון האחרון הוא F9 לי עכשיו הביוס הוא על F6 אז כמה שאלות: קודם כל אם אני מתקין את העידכון האחרון שזה F9 אז הוא כולל גם את העידכונים האחרים? ואם לא אז מה אני צריך לעדכן את F7 F8 F9 אחד אחרי השני? ואם כן אז האם שלושתם ממולצים להתקנה?
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חיברתי ספק 20- pin power ללוח אם 24-pin power השאלה שלי האים זה מגביל את המערכת?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. נכון שמחברים גויסטיק למחשב? אז המחשב קולט את זה גויסטיק משחק "מקשי משחק" איך אני יכל לחבר עוד מיקלדת רגילה ולהגדיר אותה קמקשי משחק? אפשרי? אני יכל לעשות את זה? אם כן איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי נייד HP Pavilion DV6186EA, שקניתי לפני כחודשיים. ביום חמישי המחשב נכבה לי לפתע (לא Shut Down של חלונות, פשוט נכבה ישר) ולאחר מכן הוא לא נדלק. כאשר לחצתי על כפתור ההדלקה כל הנורות נדלקו וכבו מיד ללא תגובה נוספת מהמחשב. חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה היא בסוללה (היא הייתה מלאה ובהטענה בזמן שזה קרה), אז הוצאתי אותה, חיברתי אותו לחשמל בלעדיה והוא עבד במשך כ-20-30 דקות ולאחר מכן נכבה שוב. כיוון שזה היה ביום חמישי בערב מוקד התמיכה הטכנית כבר היה סגור, אז חיפשתי פתרונות אפשריים באינטרנט ונכנסתי לצ'אט עם טכנאי HP בינלאומי. זה לא עזר המיוחד, כי הוא כל הזמן הנחנה אותי להכניס את דיסק השחזור, כאילו שזה לא מובן שהמחשב בכלל לא נדלק, אבל אחד הדברים שהוא אמר לנסות זה להוציא…
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש בזה סכנה שהרכיבים יתחממו ויגגרם נזק או שאין בעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כבר שבועיים שקורה משהו מוזר באמצא משחק המסך היה מתכבה,והמחשב היה ממשיך לפעול לא הבנתי מה קרה הטמפרטורה של המעבד/דיסק קשיח היו בסדר גמור מידי פעם זה היה קורה,ניסיתי לבדוק מה קורה בידיוק,בדקתי והכל מחובר ולא ניראה לי שיש קצר. היום זה קרה מהבוקר כבר 4 פעמים ואני כבר לא מבין מה קורה פעם בחודש אני מנקה את המאווררים של המחשב והיום ניקיתי ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד(לא יכולתי לדעת אין חיישן לכרטיס מסך) אז האם זה מה שגורם לכל הבעיה,הכרטיס מתחמם ונכבה ובעקבות זה אין אות למסך? יש לי אחריות עוד שנה לכרטיס מסך כ.מסך - Sapphire X600PRO מסך- gigabyte תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ניתקתי את העכבר מהUSB שלו,ואחרי זה חיברתי שוב,העכבר לא מגיב. זה קרה לי בעבר בגלל התוכנה שלו אבל שחכתי איך תיקנתי את זה. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איפסתי את הביוס ולא עזר כלום ניתקתי את כל מה שמחובר ללוח ועדיין הוא מתכבה אחרי שני שניות ללא שום צפצוף או הודעה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט בחתימה.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש רכשתי כמה חלקים חדשים במחשב כרטיס מסך leadteck 7300gt ולוח אם של ASRock P4i65GV ומאז אני סובל מבעיה בדרייברים. הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הדרייברים של nvidia החדשים ביותר בהפעלת הוידאו המחשב נתקע והוידאו לא מתנגן, עשיתי פורמט והתקנתי וינדוס אחר ויסטה ואקס פי וכל פעם אותה בעיה, בויסטה דווקא הבעיה נפתרה איכשהו אבל מדי פעם הייתי מקבל חלונות כחולים והייתי מקבל שגיאה שיש לי בעיה בוידאו קונטרולר מה שגרם לי לחזור לאקס פי (ראוי לציין שבויסטה הדרייברים לכרטיס מסך שונים מלאקס פי). בכל מקרה אני לא מצליח להבין במה הבעיה, אמרו לי שזה לא יכולה להיות בעיה בחומרה, מה שגם די מוזר כי אמרו לי שהלוח אם של אסרוק מצליח לעבוד רק עם הכרטיס מסך הזה (7300gt). האם זאת בכל מקרה יכו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 1.4GHz עם לוח אם Intel garibaldi 850 מזה זמן מה, יש לי בעיה במחשב הזה שכאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי של המחשב במהלך עבודה בווינדוס, או לחילופין עושה SHUT DOWN דרך הווינדוס המחשב לא נכבה. מה שקורה הוא שמתחיל כל התהליך של הכיבוי, הווינדוס רושם שניתן לכבות את המחשב, ואז נשמע קליק כמו מעין כיבוי של המחשב, אך בפועל הוא לא נכבה. לדעתי מדובר בתקלה חומרתית, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למנהלים: במידה ולדעתכם מדובר בבעיית תוכנה (לא סביר, התקנתי כמה פעמים את הווינדוס) נא להעביר לפורום ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-